Ethiopian Airlines Cargo Tracking

Volg uw Ethiopian Airlines Cargo moeiteloos via het luchtvrachtbriefnummer. Ontvang realtime updates van de status van zendingen met Ethiopian Airlines Cargo tracking.

Ethiopian Airlines Cargo

 Ongeldig AWB-nummer

Volg uw Ethiopian Airlines Cargo moeiteloos via het luchtvrachtbriefnummer. Ontvang realtime updates van de status van zendingen met Ethiopian Airlines Cargo tracking.

Contents

 • Ethiopian Airlines Cargo volgen
 • Hoe Ethiopian Airlines Cargo volgen?
 • Hoe werkt Ethiopian Airlines Cargo tracking?
 • VEELGESTELDE VRAGEN
 • Ethiopian Airlines Cargo Tracking-API

Ethiopian Airlines Cargo volgen

De gestage groei van de e-commerce-industrie en de wereldhandel hebben de behoefte aan betrouwbare luchtvrachtdiensten drastisch doen toenemen. Het volgen van luchtvracht wordt ook steeds belangrijker naarmate meer bedrijven proberen goederen bij hun klanten te krijgen en op tijd toegang te krijgen tot voorraden voor hun productie.

Van het bieden van real-time zichtbaarheid aan verzenders en geadresseerden tot het helpen identificeren van afwijkingen, essentieel bij het verminderen van diefstal, verlies en sabotage, tot het verhogen van de klanttevredenheid. Het belang van het volgen van luchtvracht kan niet worden gebagatelliseerd.

Ethiopian Airlines Cargo heeft zich gepositioneerd als een kritische partij in het luchtvrachtvervoer en faciliteert zakelijke en individuele verbindingen in binnen- en buitenland. Leer hoe u Ethiopian Airlines Cargo effectief kunt volgen.

Hoe Ethiopian Airlines Cargo volgen?

Het volgen van Ethiopian Airlines Cargo is mogelijk via de track & trace-tool op de officiële website van Ethiopian Airlines Cargo of via een betrouwbaar platform van derden zoals TrackingMore.

 • Bezoek de officiële website van Ethiopian Airlines Cargo

De officiële website van Ethiopian Airlines Cargo bevat een tool voor het volgen van vracht waarmee zowel verladers als ontvangers de beweging van de lading kunnen volgen. Volg de onderstaande stappen om deze trackingoptie te gebruiken om te weten waar uw Ethiopian Airlines Cargo lading zich bevindt.

 1. Open de officiële website van Ethiopian Airlines Cargo via een browser naar keuze.
 2. Zoek de tool voor het volgen van vracht op de startpagina of blader door het menu van de website.
 3. Typ het luchtvrachtbriefnummer van uw vracht in en klik op de track-knop om het volgen te starten.
 4. Wacht een seconde om de trackinggegevens van de lading op te halen en op het scherm weer te geven.
 • Via TrackingMore

TrackingMore vereenvoudigt het volgen van Ethiopian Airlines Cargo vracht naar elke bestemming wereldwijd. U kunt dit robuuste trackingplatform eens proberen met de volgende eenvoudige procedure.

 1. Open de website van TrackingMore .
 2. Klik op de vervolgkeuzeknop naast 'Functies' en scrol omlaag om 'Luchtvrachtbrief volgen' te selecteren.
 3. Voer het trackingnummer van uw luchtvrachtbrief in het zoekveld op de nieuwe pagina in en klik op de knop 'Volgen'.
 4. Of u kunt doorverwijzen van de TrackingMore luchtvrachtvolgpagina naar de Ethiopian Airlines Cargo individuele trackingpagina door op de juiste optie te klikken in de lijst met luchtvrachtvervoerders onder het trackingvak.
 5. TrackingMore toont u de huidige verzendstatus van uw luchtvracht en een volledig trackingrapport.

Air Cargo Tracking API

Hoe werkt Ethiopian Airlines Cargo tracking?

Ethiopian Airlines Cargo tracking volgt een eenvoudige maar kritieke workflow, die zorgt voor de tijdige levering van nauwkeurige verzendupdates, wat gemoedsrust bevordert bij alle betrokken belanghebbenden.

 • Boeken en laden

De verzender neemt contact op met Ethiopian Airlines Cargo om ruimte te boeken voor hun luchtvracht nadat hij met de ontvanger heeft gehandeld. Zodra de artikelen zijn geboekt, laadt de verzender ze op een vrachtwagen en levert ze af in het magazijn of vraagt om ophaling.

 • Invoer van verzendinformatie en genereren van luchtvrachtbrieven (AWB)

De Ethiopian Airlines Cargo controleert de zending die in het magazijn is afgeleverd en registreert er informatie over, waaronder het gewicht, de grootte, de waarde en de bestemming van het artikel. Zodra deze gegevens zijn vastgelegd in het systeem van de vervoerder, wordt het proces om de verzendregelingen af te ronden, inclusief eventuele noodzakelijke betalingen, in gang gezet en wordt de luchtvrachtbrief gegenereerd. De AWB bevat het luchtvrachtbriefnummer (trackingnummer) voor het volgen van de vracht tijdens de reis naar de bestemming van de geadresseerde.

 • Realtime volgen

De verzender en ontvanger krijgen het AWB-nummer (op de AWB voor de verzender en een sms- of e-mailbevestiging voor de ontvanger) en ontvangen trackingupdates zodra het artikel wordt verzonden of wanneer er informatie beschikbaar is. Met behulp van het Ethiopian Airlines Cargo online trackingportaal of TrackingMore trackingplatform kunnen de verlader en ontvanger de reis van de lading in realtime volgen.

 • Aankomst, inklaring en levering

Wanneer de zending aankomt in het land van bestemming, moet deze door de douane-inklaring gaan voordat de last-mile levering plaatsvindt. De luchtvrachtbrief komt hier weer van pas, omdat deze door douanebeambten wordt gebruikt om items in de zending te identificeren en de verschuldigde rechten te bepalen voordat de lading het land wordt binnengelaten.

Als de lading aan alle douane-eisen voldoet, wordt de inklaring gedaan en de lading vrijgegeven. Afhankelijk van het feit of Ethiopian Airlines Cargo in het land van bestemming actief is, zal een van zijn agenten op de luchthaven de vracht ophalen of overhandigen aan een logistieke partner in dat rechtsgebied. Vanaf hier begint de lading aan zijn bezorgreis, hetzij rechtstreeks naar de ontvanger, hetzij na een paar tussenstops bij verwerkingshubs.

 • Afgeleverd en statusupdates

De Ethiopian Airlines Cargo agent levert de vracht af bij de geadresseerde volgens de instructies op de luchtvrachtbrief. Bij ontvangst van de zending ondertekent de geadresseerde de luchtvrachtbrief die de ontvangst van de goederen in de verwachte staat bevestigt. Zowel de verzender als de ontvanger ontvangen een laatste statusupdate waarin wordt bevestigd dat de levering is geslaagd.

Tijdens het Ethiopian Airlines Cargo trackingproces kunnen de verzender en ontvanger de volgende statusupdates verwachten.

Ethiopian Airlines Cargo Trackingstatus

Betekenis

Aanhangig

De lading wordt gevolgd en u kunt een update verwachten zodra deze beschikbaar is.

Geboekt

Ethiopian Airlines Cargo heeft de verzendinformatie van de verzender ontvangen en wacht op het ophalen van de goederen die in het magazijn van de Ethiopian Airlines Cargo moeten worden afgeleverd.

Ontvangen

Ethiopian Airlines Cargo heeft de zending in zijn magazijn ontvangen en zal deze verwerken voordat de reis binnenkort begint.

Transit

De Ethiopian Airlines Cargo lading is onderweg naar de plaats van bestemming.

Aangekomen

De zending is aangekomen in het land van bestemming.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Waarom TrackingMore gebruiken voor het volgen van Ethiopian Airlines Cargo?

TrackingMore biedt een uitgebreide one-stop-oplossing voor het volgen van vracht bij meerdere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ethiopian Airlines Cargo. Ons platform biedt directe updates, waardoor het gemakkelijk is om de status van uw zending te beheren en te volgen.

 • Welke soorten trackingmeldingen voor Ethiopian Airlines Cargo kan ik via TrackingMore ontvangen?

TrackingMore levert uitgebreide meldingsdiensten, waaronder realtime updates wanneer vracht wordt verzonden, controlepunten bereikt en uiteindelijk wordt afgeleverd, zodat u geen kritieke informatie mist.

 • Welke unieke voordelen biedt TrackingMore voor het volgen van Ethiopian Airlines Cargo?

Naast realtime tracking ondersteunt TrackingMore ook batchtracking, zodat u de status van meerdere zendingen tegelijk kunt volgen, waardoor de efficiëntie van het logistieke beheer aanzienlijk wordt verbeterd.

 • Hoe kan ik hulp krijgen als ik problemen ondervind bij het volgen van Ethiopian Airlines Cargo via TrackingMore?

TrackingMore heeft een toegewijd klantenserviceteam dat klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via onze online chatondersteuning via het chatvenster in de rechterbenedenhoek.

Ethiopian Airlines Cargo Tracking-API

De TrackingMore Air Cargo Tracking API is ontworpen om u te helpen bij het integreren van 86 vrachtinformatie van luchtvaartmaatschappijen in uw bedrijfssysteem, zodat u meerdere luchtvrachtzendingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen op één gecentraliseerd platform kunt volgen. Bovendien wordt u met webhookmeldingen op de hoogte gehouden van de laatste trackinggebeurtenissen terwijl ze plaatsvinden, zonder dat handmatige monitoring nodig is. 

Verhoog uw operationele efficiëntie en verbeter de klanttevredenheid door het volgen van meerdere luchtvrachten te stroomlijnen met TrackingMore. Meld u vandaag nog aan voor een account om een gratis proefperiode van 14 dagen te krijgen.

Track all your air cargos
in one place.

86 Airlines Integrated

Boek een demo
air supply

Track your cargos across different airlines

TrackingMore integrated with 86 airlines, supports global air cargo tracking in one place.

Track 86 Global Airlines >

Beoordelingen

Overall rating
5
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Schrijf een beoordeling

Stroomlijn het volgen van luchtvracht
with TrackingMore API

Enable end-to-end shipment tracking across different airlines. Enhance air freight visibility, get real-time updates, mitigate risks, and give customers peace of mind.