China EMS Bijhouden

Ontvang updates over uw China EMS ePacket-pakket. TrackingMore tracking API detecteert automatisch providers en verenigt trackinggegevens van meerdere providers op één pagina.

china-ems

China EMS Bijhouden is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

Alstublieft meld u aan voor een gratis proefperiode >

For businesses

China EMS branded tracking experience

Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

Start free >
For developers

China EMS tracking API and webhooks

Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

Get free China EMS tracking API
For Shopify

China EMS tracking for your shopify store

Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

Get Shopify App >
Ontvang updates over uw China EMS ePacket-pakket. TrackingMore tracking API detecteert automatisch providers en verenigt trackinggegevens van meerdere providers op één pagina.

Contents

 • China EMS-tracking
 • Over China EMS
 • China EMS Tracking Service
 • Hoe China EMS-pakketten te volgen
 • China EMS Tracking Nummer
 • China EMS Tracking Status
 • China EMS Tracking API
 • Veelgestelde vragen over China EMS Tracking
 • Contact opnemen met de klantenservice van China EMS
 •  

China EMS-tracking

De China EMS-volgsystemen bieden realtime verzendupdates op het moment dat het pakket een controlepunt passeert. De nauwkeurige en nauwkeurige trackingfunctie vergemakkelijkt de communicatie tussen de afzender, ontvanger en vervoerder door het verzendtraject transparant te houden.

Elk pakket dat via China EMS wordt verzonden, krijgt een trackingnummer, dat dient als identificatie van het pakket. Klanten kunnen het trackingnummer gebruiken om de verblijfplaats van de pakketten te kennen en gemoedsrust te krijgen.

Over China EMS

China Post EMS, ook bekend als China Post Express Mail Service, is de snelste logistieke oplossing van China Post en voldoet aan zowel binnenlandse als internationale verzendbehoeften van particulieren, kleine, middelgrote en grote bedrijven, evenals eCommerce-verkopers.

China Post is een in China gevestigd logistiek bedrijf dat is geautoriseerd door de Chinese overheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Beijing en heeft ongeveer 54890 postkantoren in heel China. Het is een van de grootste en meest populaire logistieke oplossingen voor eCommerce-platforms zoals AliExpress, FastTech, eBay, enzovoort.

China EMS Tracking Service

China EMS biedt een verscheidenheid aan snelle verzenddiensten die zendingen leveren, variërend van lichtgewicht tot zwaargewicht van het vasteland van China naar bestemmingen over de hele wereld. De EMS-services zijn betrouwbaar en veilig, omdat ze een trackingfunctie bevatten waarmee klanten de voortgang van hun zendingen kunnen volgen en hun verzendroute kunnen volgen.

De China EMS-service omvat de onderstaande verzendservices.

 • Internationale EMS-tracking

International EMS (Express Mail Service) is een snelle bezorgservice die dringende brieven, documenten, financiële rekeningen en middelgrote tot zware pakketten bezorgt in heel China (landelijke gebieden en 2000 binnenlandse steden) en 200 landen. Het is een dure verzendservice met een levertijd van 3-7 werkdagen.

De International EMS-pakketten zijn voorzien van 13 alfanumerieke tekenvolgnummers die beginnen met de letter 'E' en een andere letter, gevolgd door 9 cijfers en eindigen met 'CN' of 'CS'. Klanten kunnen dit nummer gebruiken om hun pakket online te volgen, altijd en overal.

Functies van de service:

 • Trackingservice voor zichtbaarheid van zendingen
 • Hoge prioriteit voor inklaring
 • Geen extra kosten voor douane-inklaring, levering in afgelegen gebieden of brandstoftoeslagen
 • Retourzendingen zijn gratis
 • Vergoeding voor vertraging, verlies en schade

Levertijd:

De verzendtijd is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder douane-inklaring, weer, feestdagen, festivals, enzovoort. Levering op afgelegen locaties kan nog eens 2 dagen duren. De geschatte levertijden zijn-

Bestemming

Levertijd

Zuid-Azië en Zuidoost-Azië

Binnen 3 werkdagen

Australië

Binnen 4 werkdagen

Europese en Amerikaanse landen

Binnen 5 werkdagen

Gewichtsbeperking:

De gewichtslimiet is verdeeld in vijf categorieën, afhankelijk van de bestemming: 20 kg, 25 kg, 30 kg, 31,5 kg en 40 kg. Hieronder volgen de gewichtslimieten voor sommige bestemmingen.

Bestemming

Maximale gewichtslimiet

Argentinië, Spanje, Malta, Mexico, Oekraïne, Polen, Israël, Qatar, Filippijnen

20kg

Papoea-Nieuw-Guinea

25kg

Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Taiwan, Bulgarije, Portugal, Sri Lanka, Japan, Zuid-Korea, Indonesië

30kg

VS, Verenigde Arabische Emiraten, Macau, Nepal, Roemenië

31,5 kg

Maleisië, Hong Kong

40kg

 • China Internationale Express-tracking

China International Express, ook bekend als China Express, is een logistieke oplossing die documenten, brieven, bankrekeningen en pakketten levert aan meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld met behoud van een hoge efficiëntie. Deze service verschilt van de internationale EMS-service op gebieden zoals douane-inklaring, zakelijke procedures, boekingsspecificatievereisten en distributiekanalen.

De zendingen krijgen een uniek trackingnummer van 13 tekens toegewezen dat begint met de letters 'CT', gevolgd door 9 numerieke cijfers en eindigt met de letters 'CN' die klanten kunnen gebruiken om hun zending te volgen.

Gezien de gewichtslimiet, het servicemodel en de verzendtijd, heeft de service verschillende subcategorieën, namelijk: Global Express, Economy Express en Value-added services die Customs Duty Agent en Paid By Addressee Service omvatten.

Global Express-service:

De Global Express-service van China Express biedt de snelste deur-tot-deur levering naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld met behulp van het TNT International Express-netwerk. Dit is een populaire verzendoplossing voor China Express-bedrijven vanwege de exclusieve functies, waaronder-

 • Gegarandeerde tijdige levering
 • Zichtbaarheid van verzending (trackingfunctie)
 • Dienst na verkoop

Economy Express-service:

De Economy Express-service van China Express is een voordelige deur-tot-deur bezorgservice voor het verzenden van zware goederen met trackingfuncties. Deze service levert goederen met een gewicht van meer dan 45 kg met behulp van meerdere vervoerswijzen, waaronder lucht en land. De service bestrijkt de regio's Azië, West-Europa, Oost-Europa, Noord-Amerika, Oceanië en het Midden-Oosten.

Opmerking: Verzending is een beetje traag in vergelijking met de Global Express-service en kan 2 tot 3 dagen extra nodig hebben.

 • ePacket/EUB-tracking

ePacket, ook bekend als EUB of e Youbao (e邮宝) is een onderdeel van de E-commerce Express service. Het is een kosteneffectieve verzendoplossing voor de e-commerce-industrie, zoals AliExpress, GearBest of eBay, die een grote vraag heeft naar het leveren van kleine, lichtgewicht goederen van het vasteland van China, Taiwan, Hong Kong en Macau naar overzeese bestemmingen.

De service omvat levering naar meer dan 44 bestemmingen over de hele wereld. Meestal is de verzendtijd die nodig is voor belangrijke routes binnen 7 tot 15 dagen. Om de transparantie en betrouwbaarheid te behouden, bevat de ePacket-service een trackingfunctie.

De ePacket-pakketten krijgen een trackingnummer van 13 tekens dat begint met de letter 'L' en een andere letter (afhankelijk van de service), gevolgd door 9 cijfers en eindigt met de letters 'CN'.

Bestemmingen

- Amerika: VS, Mexico, Canada, Brazilië

- Oceanië: Nieuw-Zeeland, Australië

- Midden-Oosten: Israël, Saoedi-Arabië

- Azië: Hong Kong, Vietnam, Singapore, Indonesië, Thailand, Maleisië, Japan, Korea, Kazachstan

- Europa: Verenigd Koninkrijk, Oekraïne, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Finland, Denemarken, Zwitserland, Polen, België, Nederland, Noorwegen, Griekenland, Hongarije, Zweden, Turkije, enzovoort.

Leveringsbereik

- USA: Alle regio's

- VK: vasteland en Kanaaleilanden

- Frankrijk: Lokale gebieden

Gewichtslimiet

Minder dan 2 kg voor alle landen behalve

- Rusland (3kg)

- Israël en het Verenigd Koninkrijk (5kg)

Maximale grootte

- Minimale grootte: Lengte 14cm, Breedte 11cm.

Rol- of cilindervorm (grootste afmeting ≥11cm, 2x diameter + lengte 17cm)

- Maximale grootte: Grootste afmeting ≤60cm, Lengte + Breedte + Diepte = 90cm

Rol- of cilindervorm (2x diameter + lengte 104cm, grootste afmeting ≤90cm)

Levertijd

- Mexico: binnen 20 werkdagen

- Saoedi-Arabië, Oekraïne en Rusland: binnen 7 tot 20 werkdagen

- Rest van de landen: binnen 7 tot 30 werkdagen

Opmerking: De levertijd kan langer duren als gevolg van slecht weer, festivals, feestdagen of andere factoren.

 • e-EMS-tracking

Internationale e-EMS is een ander type E-commerce Express-service die snelle verzending van zware e-commercegoederen biedt. Deze service is beschikbaar voor verzending vanaf het vasteland van China naar 50 landen en regio's wereldwijd. Bovendien bepaalde deze dienst de kosten per 50 g zendgewicht.

Levertijd

- 5 tot 10 werkdagen: Hong Kong, Taiwan, Singapore, Japan, Zuid-Korea, India

- 10-20 werkdagen: VS, VK, Australië, Frankrijk, Spanje

- 10-25 werkdagen: Canada, Rusland, Oekraïne

- 15-25 werkdagen: Zuid-Afrika

Gewichtslimiet

- 10kg: Cuba

- 20kg: Australië, Mongolië, Oekraïne, Israël

- 30kg: Taiwan, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Filippijnen, Maleisië, Singapore

- 31,5 kg: VS, Macao, Vietnam, Kenia, Roemenië

 • China EMS tracking in de VS

China EMS levert pakketten aan de VS. Wanneer de zending echter de haven of luchthaven van de VS bereikt, worden de pakketten overhandigd aan USPS, de lokale koerierspartner van China Post. USPS voert lokale leveringen uit binnen de VS na ontvangst van de inklaring door de douane.

De China EMS-pakketten worden geregistreerd in het USPS-systeem wanneer ze de verantwoordelijkheid nemen voor het leveren ervan. Daarom kunt u, afgezien van het gebruik van de China EMS-website of trackingsites van derden, uw China EMS-pakketten volgen vanaf de officiële USPS-website.

Ga gewoon naar de officiële USPS-website en voer uw China EMS-trackingnummer in hun trackingtool in. U krijgt last-mile trackinginformatie van deze site. U kunt ook volgen op TrackingMore, een platform voor het volgen van zendingen van derden.  Omdat Trackingmore is geïntegreerd met meer dan 1.100 vervoerders, waaronder USPS, waardoor het de verzendinformatie van de pakketten die bij USPS zijn geregistreerd, kan aanbieden voor levering.

Hoe China EMS-pakketten te volgen

Het trackingnummer dat bij China EMS-pakketten wordt geleverd, kan worden gebruikt om de pakketten te volgen via verschillende platforms, zoals de officiële website van China EMS, de officiële website van EMS of trackingsites van derden zoals TrackingMore.

Hieronder volgen stapsgewijze instructies voor het volgen van China EMS-pakketten.

1. Via de officiële website van de China Post

De officiële website van de China Post is in het Chinees. Om uw pakket te volgen, moet u de pagina in het Engels converteren en vervolgens de onderstaande stappen volgen.

 • Ga naar de officiële website van de China Post, die de Chinese en Engelse versies heeft.
 • Op de startpagina vindt u een trackingtool waarmee u één item tegelijk kunt volgen.

China Post EMS tracking page

 • Voer in het trackingveld uw EMS-trackingnummer in en klik vervolgens op het zoekpictogram aan de rechterkant van het vak.
 • Daarna verschijnt er een dashboard met informatie over de status van de zending op het scherm.

China Post EMS tracking status

2. Via de officiële website van EMS

De Universal Postal Union (UPU) heeft een website gemaakt die speciaal is ontworpen om EMS-pakketten te volgen. U kunt uw China EMS-trackingnummer gebruiken in de trackingtool die is geïntegreerd in de EMS-website om de verblijfplaats van uw EMS-pakket te achterhalen.

Om uw China EMS-pakketten te volgen via de officiële EMS-website,

 • Ga naar de officiële website van het EMS.

EMS tracking page

 • Voer uw trackingnummer in het trackingveld in en klik op de knop 'Track'.

Opmerking: U kunt meerdere EMS-trackingnummers in één zoekopdracht invoeren door ze te scheiden met komma's.

 • Vervolgens verschijnt het trackingdashboard op het scherm met het bijgewerkte voortgangsrapport voor verzending voor uw EMS-pakket.

EMS tracking status

3. Via TrackingMeer

Om uw China EMS-pakket te volgen met behulp van de TrackingMore,

 • Ga eerst naar de startpagina van TrackingMore en selecteer 'Carriers' in de menubalk.
 • Op de lijst met vervoerders vindt u 'China EMS'. U kunt ook zoeken naar 'China EMS' in de zoekbalk van de provider.
 • Klik op de China EMS-carrier brengt u naar deze China EMS-trackingpagina .

TrackingMore EMS tracking page

 • Hier vindt u de trackingtool, waar u tot 50 China EMS-trackingnummers in één zoekopdracht kunt invoeren.
 • Vervolgens verschijnt het dashboard op het scherm met de huidige status van uw pakket.

TrackingMore EMS tracking status

Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore over China EMS?

Klanten kunnen hun pakketten volgen met behulp van China EMS, maar het heeft enkele beperkingen, zoals trage websiteprestaties of andere problemen. Daarom kan het gebruik van TrackingMore voor one-stop tracking een uitstekende oplossing zijn voor het volgen van uw EMS-items.

Het gebruik van TrackingMore over China EMS kan u de volgende voordelen bieden.

 • Automatische carrier detectie
 • Duidelijke zichtbaarheid van zendingen
 • Snelle websiteprestaties
 • Tracking van 50 pakketten tegelijk van verschillende vervoerders
 • Meerdere gegevensbronnen bieden updates voor het bijhouden van de laatste mijl
 • Volg niet alleen China EMS-pakketten, maar ook pakketten van meer dan 1100 vervoerders.

China EMS Tracking Nummer

China Post kent aan elke geregistreerde zending een unieke reeks van 13 alfanumerieke tekens (combinatie van letters en cijfers) trackingnummers toe. Deze trackingnummers dienen als de identiteit van de pakketten, zodat klanten hun zending kunnen identificeren, volgen of compensatie kunnen eisen als deze verloren of beschadigd is.

Het trackingnummer wordt afgedrukt op het verzendlabel en via een bevestigingsmail en sms door de verkoper of afzender naar de ontvangers verzonden. Klanten die bij online platforms kopen, kunnen het trackingnummer ook verkrijgen via de bestelgegevens.

Hoewel het trackingnummer 13 tekens lang is, is het formaat voor elke EMS-service anders. Hieronder volgen de verschillende EMS-trackingnummerindelingen met voorbeelden.

- China Post EMS (Internationaal EMS)

Het China Post EMS-trackingnummer begint met een paar letters, gevolgd door 9 cijfers en eindigt met een paar letters 'CN' of 'CS'. De eerste letter is E, gevolgd door een andere letter. Bijvoorbeeld EV850264876CN, EE815935869CS.

- China Internationale Express

Het trackingnummer van China International Express begint met het paar letters 'CT', gevolgd door 9 cijfers en eindigt met het paar letters 'CN'. Bijvoorbeeld CT956035956CN

- China EMS ePacket (EUB)

Het trackingnummer van China EMS ePacket (EUB) begint met een paar letters waarbij de eerste letter L is, gevolgd door 9 cijfers, en eindigt met een paar letters 'CN'. Bijvoorbeeld LR916497843CN.

China EMS Tracking Status

Hier is een uitsplitsing van elke specifieke trackingstatus die wordt verstrekt door de Express Mail Service (EMS) van China Post. Dit stelt u in staat om de realtime updates van uw zendingen nauwkeurig te interpreteren, zodat u altijd op de hoogte bent van de reis van uw pakket door het uitgebreide postsysteem van China.

Trackingstatus

Uitleg

Aanvaarding

(Herkomstlocatie), pakket ontvangen

China Post heeft de zending geregistreerd na ontvangst van de afzender.

Onderweg

(Locatie van herkomst), Aankomst bij Processing Center

De zending is aangekomen bij de verwerkingsfaciliteit om te worden verwerkt.

Onderweg

(Locatie van herkomst), Vertrek vanaf Processing Center

De zending heeft de benodigde verwerking voltooid en is doorgestuurd naar de volgende stap.

Onderweg

(naam van de plaats van herkomst/bestemming), artikel dat bij de douane wordt aangeboden

De douane inspecteert de zending.

Onderweg

(naam van de plaats van herkomst/bestemming), artikel dat door de douane is geretourneerd

De zending heeft inklaring gekregen van de douane.

Onderweg

(naam herkomst-/bestemmingslocatie), aankomst in regionaal sorteercentrum

De zending heeft het genoemde regionale sorteerkantoor bereikt voor de noodzakelijke verwerking.

Onderweg

(naam van de locatie van herkomst/bestemming), vertrek vanaf het regionale sorteercentrum

Na het voltooien van de benodigde verwerking werd de zending vrijgegeven bij het genoemde regionale sorteerkantoor.

Onderweg

Ontvangen door de vervoerder

De zending is geladen op de vervoerder die deze naar het land of gebied van bestemming zal vervoeren.

Onderweg

Vertrek van de vlucht

Het vliegtuig dat de vracht vervoert, is opgestegen naar het land of gebied van bestemming.

Onderweg

(Locatie van bestemming), Aankomst bij het afleverkantoor

De zending heeft het lokale afleverkantoor van de bestemmingslocatie bereikt, waar het wordt overhandigd aan de bezorger.

Uit voor levering

De bezorger heeft de zending ontvangen en is op weg naar de ontvanger.

Geleverd

(naam van de bestemmingslocatie), afgeleverd bij pakketkluis / ophaalstation

De zending werd afgeleverd bij het genoemde afhaalstation of pakketautomaat, waaruit de ontvanger het pakket moet ophalen.

Onderweg

(Naam van de bestemmingslocatie), Afgeleverd

De levering van de zending was succesvol.

Geleverd

(naam van de bestemmingslocatie), ophalen door geadresseerde

De ontvanger heeft de zending opgehaald bij de pakjesautomaat of het afhaalstation.

China EMS Tracking API

China EMS heeft een geïntegreerde tracking API op zijn website die het volgen van EMS en andere pakketten die via China Post worden verzonden, ondersteunt. Met de Engelse versie van de officiële website kunt u echter slechts één item tegelijk volgen, terwijl de Chinese versie meerdere trackings toestaat. Er is nog een EMS-website waarmee meerdere EMS-items in één zoekopdracht kunnen worden gevolgd.

Daarom kan TrackingMore, dat een alles-in-één trackingservice biedt, een slimme keuze zijn voor bulktracking en genieten van andere voordelen. U kunt tegelijkertijd pakketten van zowel China Post als EMS volgen op TrackingMore.

TrackingMore is een van de toonaangevende trackingplatforms van derden met een krachtige tracking-API. Het is gekoppeld aan meer dan 1100 vervoerders wereldwijd, waardoor u een naadloze trackingervaring krijgt voor items die worden verzonden via de vervoerderspartners van TrackingMore.

TrackingMore tracking API bevat de volgende functies.

 • Tracking van meer dan 1100 vervoerders wereldwijd
 • 24/7 technische ondersteuning van de klantenservice
 • 99,9% API-uptime biedt nauwkeurige en consistente trackingupdates
 • Ondersteunt meerdere programmeertalen, waaronder Java, Python, PHP, Node.js en Ruby
 • Ondersteunt integratie met eCommerce-platforms zoals WooCommerce en Shopify-winkels.

Maak een TrackingMore-account aan en meld u vandaag nog aan voor een gratis proefperiode !

Veelgestelde vragen over China EMS Tracking

 • Wat is China EMS ePacket?

China EMS ePacket is een China Post-bezorgservice die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de internationale verzendbehoeften van de e-commerce-industrie tussen het vasteland van China en Hong Kong, Taiwan, Macau en andere landen. Afhankelijk van de verzendvoorschriften van verschillende landen, staat de service de verzending toe van lichte artikelen met een gewicht van minder dan 2 kg met uitzonderingen tot 5 kg.

 • Hoe lang duurt het voordat EMS ePacket vanuit China wordt verzonden?

EMS e-Packet is een snelle verzendservice die zendingen vanuit China naar 44 bestemmingen en landen over de hele wereld levert. De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het weer, feestdagen, inklaringsprocedures, enzovoort. De geschatte levertijden zijn-

Oorsprong

Bestemming

LevertijdChina

Mexico

20 werkdagen

Oekraïne, Saoedi-Arabië en Rusland

7 tot 20 werkdagen

Andere landen

7 tot 30 werkdagen

 • Wat is het verschil tussen EMS en EMS ePacket?

Hoewel China Post EMS en EMS ePacket beide een snelle levering bieden, hebben ze verschillen in termen van gewichtsbeperkingen, verzendtijd, verzendtarieven en andere factoren. De verschillen worden uitgelegd in de volgende grafiek.

Categorie

EEMS

EMS ePacket

Servicegebied

2000 Chinese binnenlandse steden en meer dan 200 andere landen

Meer dan 44 landen en bestemmingen wereldwijd

Type zending

Grote en zware zending

Kleine en lichtgewicht zending

Gewichtslimiet

5 soorten gewichtslimieten afhankelijk van de bestemmingen: 20 kg, 25 kg, 30 kg, 31 kg, 31,5 kg en 40 kg.

Minder dan 2 kg, met uitzonderingen voor Rusland (3 kg), Israël en het VK (5 kg)

Levertijd

Binnen 3 tot 7 werkdagen

Binnen 30 werkdagen

Dekking van de compensatie

Beschikbaar

Niet beschikbaar

 • Wie levert China EMS in de VS?

De verantwoordelijkheid van EMS is om de zending af te leveren in het land van bestemming; De rest van de procedures voor de definitieve levering worden afgehandeld door de lokale postdienst. Aangezien USPS de lokale postdienst van de VS is en een overeenkomst heeft met China Post, worden de China EMS-pakketten in de VS geleverd via USPS.

Contact opnemen met de klantenservice van China EMS

China EMS is het product van China Post. Daarom, als u problemen ondervindt met uw China EMS-pakket, moet u contact opnemen met de klantenservice van China Post.

 

 • Voor onmiddellijke reactie kunt u de klantenservice van China Post bellen. Bel het klantenservicenummer +86 10 11183 en druk op 8 om in het Engels met de vertegenwoordigers van de klantenservice te communiceren.
 • De klantenservice is 365 dagen per jaar bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur.

U kunt ook contact opnemen met TrackingMore voor hulp met betrekking tot het volgen van uw China EMS-zending. Het internationale ondersteuningsteam van TrackingMore biedt 24/7 klantenservice.

Track all your parcels in one place.

1242+ carriers Integrated

Boek een demo

Track your packages across different carriers

TrackingMore integrated with 1242+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

Track 1242+ Global Carriers >

Beoordelingen

Overall rating
4.4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Schrijf een beoordeling

Transformeer uw
Zending vandaag nog volgen

Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.