Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Frankrijk EMS - Chronopost Zou Hebben Verleend Bijhouden

Track France EMS pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of France EMS API steun geregistreerde, perceel, EMS

chronopost
  For businesses

  Frankrijk EMS - Chronopost Zou Hebben Verleend branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Frankrijk EMS - Chronopost Zou Hebben Verleend tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Frankrijk EMS - Chronopost Zou Hebben Verleend tracking API
  For Shopify

  Frankrijk EMS - Chronopost Zou Hebben Verleend tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track France EMS pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of France EMS API steun geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Chronopost zou hebben verleend is een van de belangrijkste spelers in de uitdrukkelijke levering van percelen tot 30 kg aan ondernemingen en individuen over de hele wereld. GeoPost dochteronderneming, bedrijf en Express percelen van La Poste, Chronopost 3.500 werknemers werkzaam en uitgevoerd 102,2 miljoen arrangement in 2013 Chronopost zou hebben verleend in Frankrijk is gebaseerd op een netwerk van 80 operationele sites, met inbegrip van 6 hubs. Chronopost zou hebben verleend dient meer dan 230 landen in Europa en wereldwijd. Sinds 1 juli 2012 is Chronopost zou hebben verleend begonnen met een proces van de totale hoeveelheid koolstof compensatie door deel te nemen in het programma Geopost nul totale groep. Chronopost zou hebben verleend is de eerste uitdrukkelijke drager te zijn volledig CO2 neutraal en zonder extra kosten aan de klant. Chronopost ondersteunt jaarlijks 2 miljoen internationale pakketten. Chronopost integreert haar diensten procedures uitdrukkelijke goedkeuring dankzij haar status als douane en AEO (geautoriseerde marktdeelnemer). Alle pakketten Chronopost zou hebben verleend voor doorvoer door de internationale hub in Roissy, waar 140 mensen nemen draait 7/7 24/24 om te gaan met zijn pakket. Specifieke klant en expertise in internationale dienst.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.