DSV Bijhouden

Blijf op de hoogte van uw DSV logistiek met TrackingMore. Krijg de huidige locatie en leveringsstatus van uw DSV pakketten in realtime.

dsv
  For businesses

  DSV branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  DSV tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free DSV tracking API
  For Shopify

  DSV tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Blijf op de hoogte van uw DSV logistiek met TrackingMore. Krijg de huidige locatie en leveringsstatus van uw DSV pakketten in realtime.

  Contents

  • DSV volgen
  • Over DSV
  • DSV verzendservice
  • DSV Koeriersdienst
  • Hoe DSV pakketten te volgen
  • DSV trackingnummer
  • DSV Trackingstatus
  • DSV Tracking-API
  • Veelgestelde vragen over DSV Tracking
  • DSV Klantenservice

  DSV volgen

  DSV tracking is een online service van DSV logistiek bedrijf waarmee particulieren en bedrijven hun pakketten kunnen volgen.  Voor individuele gebruikers helpt de DSV trackingservice hun verwachtingen bij de aankomst van pakketten te managen en de onzekerheid te verminderen. Of het nu gaat DSVom het volgen van koeriers, DSV containertracking, DSV tracking over de weg of DSV lucht- en zeetracking, DSV tracking biedt gebruikers realtime gegevens over de status, locatie, geschatte levertijd en meer van hun pakketten.

  Het volgsysteem voor zendingen van DSV biedt een gebruiksvriendelijke interface om bedrijven te versterken. Met DSV tracking hebben bedrijven inzicht in het transport van goederen en zendingen. Dit helpt bij het optimaliseren van verzendroutes, het minimaliseren van vertragingen, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de efficiëntie van de toeleveringsketen. Uiteindelijk zorgt het voor een betere klanttevredenheid.

  Over DSV

  Opgericht in 1976, is DSV uitgegroeid tot een wereldspeler met 45.000 medewerkers in de logistieke en transportsector. DSV is een expeditiebedrijf, dat zich richt op het plaatsen en plannen van internationale zendingen. Het omvat luchtvracht, zeevracht, wegvervoer en spoorvervoer. DSV's uitgebreide logistieke oplossingen omvatten ook douane-inklaring, opslagservice en distributie, wat een effectieve zakelijke betrokkenheid is voor internationale handel. Het bedrijf zet zich in voor duurzame groei, innovatie en efficiëntie en versterkt zijn positie als belangrijke speler in de wereldwijde logistieke sector.

  DSV verzendservice

  DSV verzendservice zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid voor klanten. Het heeft meerdere verzendopties, waaronder lucht-, zee-, weg- en spoorvervoer. Op het gebied van zware en overmaatse pakketten biedt DSV zending projecttransport om de behoeften van hun klanten aan te passen. Voor de dringende behoeften van het ontvangen van de pakketten is ook expresverzending inbegrepen in de DSV verzendservice.

  DSV vervoerswijzen

  DSV biedt diverse transportmodi om aan de verzendbehoeften van hun klanten te voldoen. Daarnaast biedt DSV trackingservices voor lucht-, zee-, weg- en spoorvervoer.

  • Luchtvracht

  Luchtvrachtservice biedt full-charter vliegtuigen en deel-charter vliegtuigen, die voldoen aan de aangepaste behoeften van klanten. De talloze dagelijkse wereldwijde verzendroutes zorgen voor een ononderbroken verzending voor dringende behoeften. Het is geschikt voor klanten om hoogwaardige producten in korte tijd te vervoeren.

  • Zee-luchtvracht

  Wanneer klanten van mening zijn dat zeevracht traag is, maar luchtvracht duur, kan de combinatie van zeevracht en luchtvracht de juiste verzendoptie zijn. Het multimodale transport van zee-luchtvracht kan tot 40% van de luchtvrachtkosten verlagen en tot 50% tijd van zeevracht besparen.

  • Vervoer over land

  DSV verzorgt wegvervoer in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Afrika en enkele landen in het Midden-Oosten. Het gaat om zendingen met volledige ladingen, zendingen met gedeeltelijke ladingen en groupagezendingen. Normaal gesproken maakt wegtransport binnenlands en verzending naar buurlanden binnen één tot twee dagen mogelijk.

  • Vervoer per spoor

  Goederenvervoer per spoor is een duurzaam en efficiënt alternatief voor lucht- en zeevracht. Beveiligingsmaatregelen zoals diefstalbestendige apparatuur en containerlockers verbeteren de veiligheid.  DSV Insurance biedt gepersonaliseerde verzekeringsoplossingen voor klanten. Spoorvracht is erg populair voor zendingen binnen Europa.

  • Vervoer per spoor en over de weg

  DSV Multimodaal Europa is een combinatie van spoor en weg binnen Europa. Dagelijkse vertrekken maken een flexibele en snelle levering mogelijk. Ook kan multimodaal vervoer per spoor de impact van slecht weer en files verminderen.

  DSV Koeriersdienst

  DSV biedt een verscheidenheid aan trackingservices, die aan uiteenlopende behoeften voldoen. Hieronder vindt u de details van drie opties voor koeriersverzending.

  Verzendservice

  Omschrijving: __________

  Toepasselijk gebied

  Levertijd

  Tracking Service

  XPress

  Geschikt voor tijdgevoelige klanten

  Internationale verzending en binnenlandse verzending

  · 1-4 werkdagen

  · Levering de volgende dag in Europese en Noord-Amerikaanse commerciële centra

  · Online tracking is beschikbaar

  · Er worden waarschuwingen en verzendmeldingen verstrekt

  XPress Economie

  Geschikt voor klanten die de voorkeur geven aan betaalbare verzendoplossingen in vergelijking met Xpress

  1-6 werkdagen

  XPress Speciale Service

  Geschikt voor klanten met dringende leveringsbehoeften

  Levering op dezelfde dag

  Niet beschikbaar

   

  De online services van Xpress bieden uitgebreide functionaliteit via myDSV, waar gebruikers zendingen kunnen boeken, pakketten kunnen volgen en direct waarschuwingen kunnen ontvangen voor vertraagde zendingen. Bovendien hebben klanten het voordeel dat ze met Xpress toegang hebben tot gedetailleerde verzendrapporten, wat helpt bij de analyse van hun logistieke activiteiten.

  Hoe DSV pakketten te volgen

  U kunt uw DSV pakketten op verschillende manieren volgen. Hieronder vindt u de richtlijnen voor het volgen van DSV pakketten.

  • Via de officiële website

  DSV tracking page

  Om uw pakket op de officiële website van DSV te volgen, kunt u deze stappen volgen:

  1. Bezoek de website van DSV

  Open uw webbrowser en ga naar de officiële DSV website.

  1. Navigeer naar het gedeelte Tracking:

  Kijk voor de sectie "Track & Trace" op de website. Dit wordt meestal prominent weergegeven op de homepage.

  1. Voer DSV trackingnummer in:

  Voer uw unieke DSV pakketvolgnummer in het daarvoor bestemde veld in. Dit trackingnummer wordt meestal verstrekt wanneer u een zending uitvoert.

  1. Tracking starten:

  Klik op de knop "Volgen" om het DSV pakketproces te volgen.

  1. Pakketstatus bekijken:

  De website toont dan de laatste status en locatie van uw pakket. U kunt ook aanvullende details krijgen, zoals de geschatte levertijd en eventuele relevante transitpunten.

  DSV tracking status page

  • Via TrackingMore

  TrackingMore tracking page

  U kunt uw DSV pakketten ook volgen op de TrackingMore website. Door de onderstaande stappen te volgen, kunt u de huidige status van uw DSV pakket te weten komen.

  1. Bezoek TrackingMore website:

  Open uw webbrowser en ga naar de TrackingMore website.

  1. Kies DSV als vervoerder:

  Zoek op de startpagina van TrackingMore de optie "Vervoerders". Zoek "DSV" in het daarvoor bestemde veld. Het zal u naar de DSV trackingpagina leiden

  1. Voer DSV trackingnummer in:

  Nadat u DSV als vervoerder hebt geselecteerd, typt u uw unieke DSV pakketvolgnummer in het daarvoor bestemde veld.

  1. Tracking starten:

  Klik op de knop "Volgen" om het DSV trackingproces van de zending te starten.

  1. Pakketstatus bekijken

  De huidige status en locatie van uw DSV pakket wordt weergegeven op de website. U kunt realtime updates en alle relevante ov-informatie zien.

  TrackingMore tracking page

  TrackingMore onderscheidt zich als een sterk platform voor het volgen van zendingen van derden, waarmee gebruikers in één zoekopdracht een maximaal aantal pakketten van 50 kunnen volgen. Ondertussen is het efficiënt dat u de status van de pakketten kunt volgen bij 1205 expeditiebedrijven die door TrackingMore worden ondersteund.

  DSV trackingnummer

  Het DSV trackingnummer is een unieke identificatiecode die wordt toegewezen aan elke zending of elk pakket dat door DSV wordt afgehandeld. Het stelt klanten in staat om de real-time status en locatie van hun zendingen te volgen en te traceren.

  Indelingen en voorbeelden van het DSV trackingnummer

  Er zijn verschillende formaten van DSV trackingnummers. Het bestaat normaal gesproken uit cijfers of wordt voor sommige situaties gecombineerd met letters en cijfers.  U kunt hieronder ook enkele voorbeelden bekijken:

  -HKG1132478

  -1ZF0A0870499379527

  -6600700122591119

  -40257145950217501184

  Normaal gesproken, wanneer u de pakketten ontvangt, bevat het fysieke verzendlabel dat aan het pakket is bevestigd het DSV trackingnummer. Bovendien bevat de e-mail met de verzendbevestiging meestal uitgebreide details over het trackingnummer, waardoor een naadloze tracking van de bestelling wordt gegarandeerd.

  DSV Trackingstatus

  Zorg ervoor dat u de trackingstatus van elke DSV begrijpt voordat u de DSV pakketten volgt. U kunt de informatie in de onderstaande tabel controleren.

  Status

  Notitie

  Geboekt/Creatie

  De afzender boekt de DSV zending met verzendinformatie.

  Afhalen

  DSV heeft het pakket opgehaald

  Onderweg

  Het pakket beweegt zich actief door het transportnetwerk.

  Aankomst

  De DSV zending heeft zijn bestemmingspunt bereikt.

  Klaar voor levering

  Het DSV pakket is onderweg om op de eindbestemming te worden afgeleverd.

  Geleverd

  De DSV pakketten zijn succesvol afgeleverd bij de ontvanger.

  Uitzondering

  Het treedt op wanneer de DSV zending abnormaal is, zoals vertraging, probleem of uitzonderlijke Deze status kan duiden op een vertraging of andere problemen.

  DSV Tracking-API

  DSV tracking is niet alleen van toepassing op individuele trackingbehoeften, maar ook op bedrijven.  DSV biedt een API voor het volgen van zendingen voor bedrijven, waardoor logistieke tracking in hun website of systemen kan worden geïntegreerd. Het stelt zakelijke gebruikers in staat om real-time tracering van de pakketten te verkrijgen en de zichtbaarheid gedurende het hele verzendproces te verbeteren. DSV tracking-API omvat verschillende vervoerswijzen, zoals luchtvracht, zeevracht, wegtransport binnen Europa, spoorvervoer en Xpress. Terwijl DSV Webhook betrekking heeft op luchtvervoer, zeevracht, wegvervoer (EU) en spoorvervoer. Er zullen echter enkele tekorten zijn bij het gebruik van DSV tracking-API. U kunt bijvoorbeeld maar één pakket per keer volgen. Om deze beperkingen te vermijden, is het gebruik van krachtige tracking-API's van derden, zoals TrackingMore.

  Waarom zou ik in plaats daarvan TrackingMore API gebruiken?

  Hier zijn enkele voordelen waarvan u kunt genieten bij het kiezen van de tracking-API van TrackingMore.

  1. Geïntegreerde trackinginformatie van 1205 vervoerders: voor klanten die meerdere vervoerders gebruiken, is het veel handiger om TrackingMore tracking-API te gebruiken om pakketten van verschillende vervoerders tegelijkertijd te traceren.
  2. Automatische detectie van onbekende vervoerders: TrackingMore API kan vervoerders automatisch detecteren, wat erg handig is voor gebruikers die een lijst met trackingnummers hebben zonder de specifieke logistieke dienstverleners te kennen.
  3. 99,9%+ API-uptime: zorgt voor een consistent betrouwbare trackingervaring, cruciaal voor het handhaven van hoge servicenormen.
  4. 24/7 klantreactie: TrackingMore wereldwijde klantenserviceteam is 24/7 online, waardoor tijdige hulp mogelijk is en gebruikers de goede werking van hun bedrijf kunnen garanderen.

  Aarzel niet om u aan te melden voor het TrackingMore-account om uw reis naar het volgen van pakketten te beginnen.

  Veelgestelde vragen over DSV Tracking

  • Wat kan ik doen als DSV tracking niet wordt bijgewerkt?

  Wanneer DSV tracking niet wordt bijgewerkt, kunt u contact opnemen met DSV klantenservice en de ondersteuning van DSV is beschikbaar om problemen snel op te lossen. U kunt ook alternatieve trackingservices gebruiken, zoals TrackingMore.  Omdat er meer dan één DSV tracking-API-interface is voor verschillende platforms en TrackingMore API onafhankelijk wordt onderhouden door het TrackingMore IT-team. De gegevens op TrackingMore API kunnen normaal zijn als er iets mis is met DSV tracking.

  • Wat is een DSV levering?

  Een DSV levering omvat het vervoer en de levering van goederen of zendingen die door DSV logistieke diensten worden geleverd. Het omvat luchtvracht, zeevracht, grondtransport en meer, op basis van de specifieke behoeften van de klant.

  • Hoe lang duurt het voordat DSV leveren?

  De levertijd is afhankelijk van verschillende verzendmethoden. Voor binnenlandse zendingen duurt het normaal gesproken 1-6 dagen. Wat internationale leveringen betreft, is luchtvracht het snelst, met ongeveer 5-15 werkdagen voor luchtvracht en 15-90 dagen voor zeevracht.

  • Hoeveel landen hebben DSV?

  DSV is een wereldwijd logistiek bedrijf dat actief is in meer dan 80 landen.  Ondertussen strekken de trackingservices van DSV zich ook wereldwijd uit, wat kan inspelen op de behoeften van klanten uit verschillende regio's, zoals tracking in DSV Zuid-Afrika, tracking in DSV Australië, DSV tracking in Pakistan en meer.

  DSV Klantenservice

  DSV klantenservice biedt betrouwbare ondersteuning en expertise tijdens uw logistieke traject. Als u hulp nodig heeft bij het volgen van pakketten of als u informeert naar DSV trackingservice, kunt u via verschillende kanalen contact opnemen met DSV klantenservice, zoals hieronder.

  Contact Methode

  Kanaal

  Service-uren

  Online aanvraag

  https://www. DSV.com/nl/ondersteuning/help-en-contact

  24/7

  Lokaal kantoor

  https://www. DSV.com/nl/support/find-DSV

  Afhankelijk van de verschillende filialen  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.