Hong Kong Post Bijhouden

Track your Hong Kong Post packages in real-time and get automatic shipment notifications with Hong Kong Post tracking on TrackingMore.

hong-kong-post
  For businesses

  Hong Kong Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Hong Kong Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Hong Kong Post tracking API
  For Shopify

  Hong Kong Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track your Hong Kong Post packages in real-time and get automatic shipment notifications with Hong Kong Post tracking on TrackingMore.

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Hongkong Post opgericht in 1841, en geniet een trotse erfenis en een lange geschiedenis van het dienen van de Gemeenschap van Hong Kong. Sinds actief is een fonds voor de handel in 1995, heeft Hongkong Post kunnen zichzelf opnieuw uitvinden als een dynamische, op de klant gefocuste en marktgerichte serviceorganisatie. Leveraging onze uitgebreide retail en netten voor distributie en een sterk merk, hebben wij inmiddels meer dan de traditionele postdienst aan het verstrekken van een brede en uitgebreide assortiment van diensten in de logistieke supply chain, op de dezelfde tijd te diversifiëren in nieuwe markten. Wij beloven te verrichten van postdiensten toegankelijk, betrouwbaar en waar voor uw geld. Ik hoop dat deze homepage zal u voorzien van gebruikersvriendelijke en interactieve tools om toegang tot informatie niet alleen over de postdiensten en producten, maar ook onze zakelijke doel, visie, missie en waarden. Bovendien, kunt u zelfs maken uw aankoop op onze speciaal geselecteerde souvenirs, postdiensten en de filatelistische producten via onze ShopThruPost shopping mall.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.