PhilPost Bijhouden

Volg uw Filipijnen Post-pakket met gemak met behulp van TrackingMore. Ontvang realtime updates van uw zending en ontvang geautomatiseerde bezorgmeldingen.

phlpost
  For businesses

  PhilPost branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  PhilPost tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free PhilPost tracking API
  For Shopify

  PhilPost tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg uw Filipijnen Post-pakket met gemak met behulp van TrackingMore. Ontvang realtime updates van uw zending en ontvang geautomatiseerde bezorgmeldingen.

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  De Filippijnse postsysteem heeft een geschiedenis verspreid over meer dan 250 jaar.  De Manilla centrale Post Office Building, het centrum van de Filippijnse postdiensten en het hoofdkwartier van dan-Bureau van posten, werd voltooid in 1926. Het werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog (1945), maar werd herbouwd in 1946, na de oorlog. Met de herziening van de Filippijnse bureaucratie in 1987, het Bureau van Post werd hernoemd tot de Postal Service Office (PSO) door de deugd van Executive Order nr. 125 uitgegeven door toenmalige President Corazon Aquino op 13 April 1987. Het was ook die volgorde die PSO onder het ministerie van vervoer en communicatie (DOTC) geplaatst. Op 2 April 1992, op grond van de Republiek Act No.7354 uitgegeven door de toenmalige President Fidel V. Ramos, PSO werd een handen van de overheid en gecontroleerde corporation genoemd als de Filippijnse Postal Corporation of meer algemeen bekend vandaag als PHLPost.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1248+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1248+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1248+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.