SpeedPAK Bijhouden

SpeedPAK is de geïntegreerde verzendservice van eBay. Blijf op de hoogte van de betrouwbare volgdiensten van SpeedPAK's en TrackingMore.

speedpak
  For businesses

  SpeedPAK branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  SpeedPAK tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free SpeedPAK tracking API
  For Shopify

  SpeedPAK tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  SpeedPAK is de geïntegreerde verzendservice van eBay. Blijf op de hoogte van de betrouwbare volgdiensten van SpeedPAK's en TrackingMore.

  Contents

  • SpeedPAK-volgen (SpeedPAK Tracking)
  • Over SpeedPAK
  • SpeedPAK-trackingservice
  • Hoe SpeedPAK-pakketten te volgen
  • SpeedPAK-trackingnummer
  • SpeedPak Tracking Status
  • SpeedPAK Tracking API
  • Veelgestelde vragen over SpeedPAK-tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van SpeedPAK

  SpeedPAK-volgen (SpeedPAK Tracking)

  SpeedPAK biedt uitgebreide trackingservices die het hele leveringsproces bestrijken. Vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst totdat deze op de aangewezen bestemming aankomt, biedt het volgsysteem van SpeedPAK realtime updates, zodat klanten de voortgang van hun zendingen gemakkelijk en met vertrouwen kunnen volgen.

  Zodra SpeedPAK het pakket ophaalt, wordt de gebruiker op de hoogte gebracht en ontvangt hij een trackingnummer waarmee hij direct de status van de zending kan bekijken. Dit omvat details zoals de herkomst van het pakket, de huidige locatie, de geschatte leverdatum en eventuele belangrijke transitcontrolepunten die het is gepasseerd.

  SpeedPAK zorgt ervoor dat alle klanten een soepelere en meer voorspelbare bezorgervaring hebben voor alle bezorgdiensten. Bij grensoverschrijdende leveringen houdt het volgsysteem van SpeedPAK klanten op de hoogte terwijl het pakket door cruciale douane-inspecties en andere internationale transituitdagingen navigeert.

  Over SpeedPAK

  SpeedPak is een grensoverschrijdende logistieke dienstverlener die is ontstaan uit een samenwerking tussen eBay en Orange Connex. Het bedrijf, ontwikkeld als verzendoptie voor internationale kopers op eBay, heeft tot doel de aankoopervaring van kopers te verbeteren en de logistieke leveringstermijnen te verbeteren. SpeedPAK biedt ook verschillende diensten aan, waaronder het ophalen, verwerken, transport, inklaring en uiteindelijke levering.

  SpeedPAK is bedoeld om de regio Groot-China te bedienen en levert zijn diensten aan een breed scala van industrieën. Deze omvatten farmaceutische producten, hardwareartikelen, elektronica, eten en drinken, cosmetica, sportuitrusting, conferentiemateriaal, enz. Het bedrijf heeft echter andere servicebestemmingen, waaronder Duitsland, de VS, Canada, Spanje, Frankrijk, het VK en andere Europese landen.

  SpeedPAK-trackingservice

  SpeedPAK biedt een breed scala aan uitgebreide bezorgdiensten met betrouwbare verzendopties voor grensoverschrijdende e-commerceklanten. Bij standaard werkdagen is het bedrijf voorzien van een gebruiksvriendelijk volgsysteem. Dit zorgt voor gemoedsrust bij de klanten, omdat ze gemakkelijk realtime updates over het verzendproces van hun pakketten kunnen volgen en ontvangen.

  • SpeedPAK-verzendservice

  SpeedPAK biedt versnelde, standaard en voordelige diensten met verschillende logistieke tijdlijnen. De versnelde service heeft een gemiddelde tijdlijn van 5-9 werkdagen met volledige trackingmogelijkheden. De standaardservice wordt geleverd met een gemiddelde tijdlijn van 8-12 werkdagen met end-to-end tracking.

  Dit zijn de verzendservices die worden aangeboden door SpeedPAK.

  Direct Mail

  SpeedPAK biedt efficiënte en kosteneffectieve direct mail-diensten met gegarandeerde dekking van ongeveer 52 landen en andere voorbestemde regio's over de hele wereld.

  Snelheid vracht

  Deze service is ontworpen voor tijdgevoelige zendingen en zorgt voor een snelle en betrouwbare levering en voldoet aan de specifieke behoeften van SpeedPAK-klanten.

  Multichannel

  De multichannel-service van SpeedPAK stroomlijnt de logistieke activiteiten op meerdere manieren. Deze omvatten snelheid, stabiliteit, transparantie op het gebied van duurzaamheid en kostenoptimalisatie.

  De direct mail-service van SpeedPAK biedt op maat gemaakte trackingoplossingen voor hun klanten die pakketten internationaal verzenden. Hoewel dit helpt om de integriteit van het bedrijf te behouden, zijn de klanten verzekerd van betrouwbare en tijdige updates over hun grensoverschrijdende pakketten.

  Speed Freight-services geven prioriteit aan efficiëntie en zijn geschikt voor tijdgevoelige zendingen. Hierdoor zijn klanten, ondanks de dringende leveringen, verzekerd van specifieke trackingoplossingen die betrouwbare updates met snelle leveringen garanderen.

  Multichannel-services zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat bedrijven en individuele klanten kunnen navigeren door de complexiteit van internationale e-commerce. Daarom biedt SpeedPAK verschillende uitgebreide oplossingen om de ervaring van klanten te verbeteren en biedt het naadloze trackingmogelijkheden.

  • SpeedPAK Direct Mail volgen

  Vanaf de lancering in maart 2018 breidde SpeedPak zijn diensten uit naar Australië, Canada, het VK, de VS en 28 andere Europese landen.

  Standaard bezorgservice naar Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, de VS en enkele Europese landen kan volledig worden gevolgd. Ondertussen kan de economische bezorgservice naar Nieuw-Zeeland en de meeste Europese landen halverwege worden gevolgd.

  Dankzij de volledige trackingservices van SpeedPAK kunnen klanten genieten van realtime trackingupdates met de standaard bezorgservices van het bedrijf. Dit gaat gepaard met iets snellere leveringen van ongeveer 8 tot 12 dagen in vergelijking met economische diensten.

  De half-tracking-services van het bedrijf betekenen dat de klanten beperkte traceringsmogelijkheden krijgen, met minder updates. Dit komt met de economische diensten, die lager geprijsd zijn maar langere leveringstermijnen hebben. Als u bijvoorbeeld kiest voor de economische diensten naar Nieuw-Zeeland, moet u mogelijk ongeveer 10-15 dagen wachten; 2 of 3 dagen meer in vergelijking met de standaard bezorgservice.

  • Economy SpeedPAK-tracking

  De economy-services van SpeedPAK zijn bedoeld om kosteneffectieve en prijsbewuste verzendoplossingen te bieden. Ze nemen echter meer tijd in beslag om te leveren in vergelijking met de standaarddiensten.

  De economy-diensten hebben ook een gewichtslimiet van 0-2 kg voor ongeveer 46 Europese landen en 0-3 kg voor elke locatie in Nieuw-Zeeland.

  Bovendien, hoewel u uw zending met deze service kunt volgen, zijn uw trackingmogelijkheden vrij beperkt. Maar SpeedPAK zorgt ervoor dat u nog steeds de belangrijkste statusupdates krijgt over de voortgang van de zending.

  • SpeedPAK-tracking in de VS

  SpeedPAK biedt standaard bezorgdiensten naar de VS. Dit heeft volledige trackingvoordelen en een levertijd van 8-12 werkdagen.

  Evenzo worden in de Verenigde Staten SpeedPAK-pakketten geleverd door USPS. Hoewel SpeedPAK momenteel geen SpeedPAK-tracking biedt voor USPS-nummers, kunt u naar TrackingMore gaan, een platform voor het volgen van pakketten van derden dat is geïntegreerd met meer dan 1100 vervoerders, waaronder zowel SpeedPAK als USPS. Hiermee kunt u uw SpeedPAK-pakketten in één stop volgen.

  • SpeedPAK-tracking in het VK

  SpeedPAK-klanten in het VK zijn verzekerd van standaard bezorgdiensten met volledige trackingmogelijkheden en 8-12 bezorgdagen. Met een focus op een naadloze trackingervaring, biedt SpeedPAK zijn Britse klanten ook op maat gemaakte trackingoplossingen.

  Dit zorgt ervoor dat de klant gemoedsrust heeft omdat hij op de hoogte blijft van de verblijfplaats van zijn pakket. De volledige trackingmogelijkheden houden de klant ook volledig op de hoogte tijdens het hele verloop van de verzending.

  Zodra uw SpeedPak-pakket in het Verenigd Koninkrijk aankomt, is het in handen van Royal Mail. Dit weerhoudt u er echter niet van om de verblijfplaats van het pakket te controleren. U kunt TrackingMore gebruiken, een krachtige trackingtool van derden waarvan de integratie met meerdere vervoerders u in staat stelt om elk pakket dat tussen verschillende vervoerders is geschakeld moeiteloos te volgen.

  Hoe SpeedPAK-pakketten te volgen

  1. Via de officiëlewebsite van Orange Connex

  Orange Connex biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke trackingpagina om ervoor te zorgen dat u moeiteloos toegang hebt tot verzendupdates van uw pakketten.

  SpeedPAK tracking page

  Volg de stappen om uw SpeedPAK-pakketten te volgen.

  • Open de officiële website van Orange Connex.
  • Klik op de optie Volgen om naar de trackingpagina te gaan.
  • Voer uw SpeedPAK-trackingnummer in het zoekveld in.
  • Klik vervolgens op de knop Volgen om toegang te krijgen tot details over de verzendstatus.

  SpeedPAK tracking status

  Met Orange Connex kunt u met name tot 20 SpeedPAK-pakketten volgen. Voer uw trackingnummers in nieuwe regels in om deze functie voor meerdere tracking te gebruiken.

  2. Door middel van TrackingMore

  TrackingMore is een geavanceerde trackingtool van derden die niet alleen SpeedPAK-pakketten controleert, maar ook meerdere pakketten van maximaal 1.100+ vervoerders wereldwijd.

  Om TrackingMore te gebruiken:

  TrackingMore SpeedPAK tracking page

  • Bezoek de officiële webpagina van TrackingMore.
  • Klik op de optie Vervoerders op de navigatiebalk.
  • Scroll naar beneden naar de lijst met vervoerders enenter SpeedPAK in het zoekveld.
  • Voer het trackingnummer in en klik op de knop Volgen .
  • Dan krijg je een gedetailleerd resultaat zoals hieronder.

  TrackingMore SpeedPAK tracking status

  Soms voert u uw trackingnummer in en krijgt u een prompt Niet gevonden. Dit betekent dat u moet bevestigen of u het juiste trackingnummer hebt ingevoerd zoals uitgegeven door SpeedPAK. Als je het juiste trackingnummer hebt, maar nog steeds hetzelfde probleem ondervindt, moet je mogelijk contact opnemen met de vervoerder voor verdere hulp.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore in plaats van SpeedPAK?

  Hoewel SpeedPAK een eenvoudig en gebruiksvriendelijk trackingsysteem heeft, biedt TrackingMore geavanceerde uitgebreide functies die een veel beter trackingalternatief bieden.

  In tegenstelling tot de beperking van SpeedPAK tot een enkele vervoerder, is TrackingMore geïntegreerd in meerdere vervoerders. Hierdoor kunt u eenvoudig meerdere zendingen van verschillende vervoerders volgen zonder van website te wisselen. TrackingMore heeft een auto-detect functie, wat betekent dat u niet per se naar een specifieke vervoerderspagina hoeft te navigeren. De detectiemogelijkheid identificeert automatisch de vervoerder op basis van uw trackingnummer en geeft u toch de juiste gegevens. Dit bespaart veel tijd en zorgt voor een naadloze trackingervaring.

  SpeedPAK-trackingnummer

  Een SpeedPak-trackingnummer is een uniek alfanumeriek codenummer dat uniek is toegewezen aan een verzendpakket. Met dit nummer kunt u uw pakket eenvoudig volgen terwijl het via verschillende faciliteiten of grenzen van het vertrekpunt naar de afleverlocatie reist.

  • SpeedPAK Tracking Nummer Formaat & Voorbeelden

  SpeedPAK-trackingnummers beginnen meestal met "ES" of "EE", gevolgd door 26 letters of cijfers.

  "EE" staat voor SpeedPAK economy service, wat betekent dat u uw pakket slechts voor de helft kunt volgen.

  "ES" staat voor SpeedPAK-standaardservice, wat betekent dat u uw pakket volledig kunt volgen vanaf het moment dat het begint te verzenden totdat het bij u voor de deur staat.

  Voorbeelden van SpeedPak-trackingnummers zoals:

  - ES10024287564060001010001D0N

  - ES1000080169550NG01010001A0A

  Zodra een klant zijn verzendorder heeft geplaatst, stuurt SpeedPAK een verzendbevestiging zodra een vervoerder de zending ophaalt. De bevestiging bevat gedetailleerde verzendinformatie, inclusief het SpeedPAK-trackingnummer.

  SpeedPak Tracking Status

  Hier zijn voorbeelden van SpeedPAK-trackingstatus en hun betekenis.

  Ontvangen verzendgegevens

  De basisinformatie over het pakket is geregistreerd in het systeem.

  Pakket ontvangen

  SpeedPAK heeft het pakket ontvangen en is in behandeling en klaar voor verzending.

  Aangekomen bij lokale faciliteit

  Het pakket is aangekomen bij een lokale faciliteit of sorteercentrum voor de organisatie, afhankelijk van de bestemming.

  Vertrokken uit lokale faciliteit

  Het pakket heeft de lokale faciliteit verlaten en is op weg naar de volgende bestemming.

  Aangekomen bij Regionaal Distributiecentrum

  Het pakket is aangekomen bij een groter distributiecentrum voor een specifieke regio.

  Lm-drager: Au Post, Lm-volgnummer: 33UXY053259701000935100

  Het pakket wordt overhandigd aan Australia Post en daarbij is het trackingnummer

  Vertrokken vanuit regionaal distributiecentrum

  Het pakket heeft een regionaal distributiecentrum verlaten en is onderweg naar de bestemming

  Douaneaangifte bij uitvoer ingevuld

  Douanedocumentatie met betrekking tot de uitvoer van het pakket uit het oorspronkelijke land is ingeklaard

  Vertrokken uit het land van herkomst

  Ze verlieten hun land van herkomst voor het land van bestemming

  Aangekomen bij Destination Hub

  Het pakket is aangekomen bij een distributiecentrum in het land van bestemming en wacht op verdere sortering voor lokale levering

  Douane-inklaring bij invoer voltooid

  De inklaringsprocedure in het lokale land is ingeklaard, zodat het pakket ter plaatse kan worden afgeleverd

  Afgeleverd bij lokale faciliteit

  Het pakket is ontvangen in een lokale faciliteit in het gebied van bestemming voor verdere sortering

  Item verwerkt in postfaciliteit

  Het pakket is verwerkt of gesorteerd ter voorbereiding op levering

  Overgebracht

  Het pakket is voor een specifieke fase van de reis van de ene faciliteit of vervoerder naar de andere verplaatst

  Geleverd met Safe Drop

  Het pakket is met succes afgeleverd op een veilige locatie op het adres van de ontvanger

  SpeedPAK Tracking API

  SpeedPAK API biedt bedrijven en ontwikkelaars tools om de logistieke en verzendfunctionaliteiten van SpeedPAK rechtstreeks in hun systemen te integreren, en biedt tracking en verzendbeheer voor grensoverschrijdende zendingen. De tracking-API van TrackingMore, geïntegreerd met meer dan 1100 vervoerders, waaronder SpeedPAK, biedt echter een alles-op-één trackingservice voor gebruikers.

  Waarom zou ik in plaats daarvan de TrackingMore API gebruiken?

  Integreer de TrackingMore API in uw systeem voor een uniform overzicht van alle pakketstatussen, waardoor de ervaring met het volgen van klanten wordt verbeterd.

  Belangrijkste voordelen van de TrackingMore API:

  1. Veelzijdige integratie: Compatibel met meerdere programmeertalen zoals Ruby, Python, Java en PHP, waardoor snelle integratie mogelijk is.
  2. Gestandaardiseerd gegevensformaat: consolideert gegevens van verschillende providers in een uniform formaat voor gebruikersgemak.
  3. Betrouwbare ondersteuning: Biedt 24/7 wereldwijde technische ondersteuning met snelle responstijden, waardoor een soepele integratie wordt gegarandeerd.
  4. Uitzonderlijke uptime: Beschikt over een indrukwekkende API-uptime van 99,9%.
  5. Eersteklas beveiliging: Voldoet aan de ISO 27001-normen en zorgt voor robuuste gegevensbescherming.

  Onderscheidende kenmerken ten opzichte van SpeedPAK:

  • Proactieve meldingen: In tegenstelling tot SpeedPAK, dat handmatige tracking vereist, biedt TrackingMore automatische verzendupdates.
  • Merktrackingpagina's: Pas pagina's aan zodat ze aansluiten bij uw merk en bevorder vertrouwen en loyaliteit bij klanten.

  Kies voor TrackingMore om niet alleen zendingen te volgen, maar ook om het algehele traject na aankoop voor uw klanten te verbeteren.

  Veelgestelde vragen over SpeedPAK-tracking

  • Hoe krijg ik een USPS-trackingnummer van SpeedPAK?

  Om een USPS-trackingnummer te krijgen, kunt u de e-mail controleren die u van SpeedPAK hebt ontvangen of contact opnemen met de verkoper, afzender of vervoerder.

  • Hoe laat komt mijn SpeedPAK-pakket aan?

  Als u gebruik maakt van hun expresservice, zou uw pakket binnen 5 tot 9 werkdagen moeten aankomen. Met de standaardservice wordt uw pakket binnen 8 tot 12 werkdagen bezorgd.

  • Hoe kan ik mijn SpeedPAK-trackingnummer vinden?

  U vindt uw SpeedPAK-trackingnummer op uw kassabon.

  • Kan ik een pakket volgen zonder een SpeedPAK-trackingnummer?

  Helaas kunt u een pakket niet volgen zonder een SPeedPAK-trackingnummer. U heeft het trackingnummer nodig om uw pakket met succes te kunnen volgen.

  Contact opnemen met de klantenservice van SpeedPAK

  Hier zijn de contactgegevens van de klantenservice van SpeedPAK.

  Contact methode

  Info

  Adres

  Units 5-8 Clonshaugh Business & Technology Park

  Kanton Coolock

  Dublin 17, Ierland

  Postcode

  D17 Y336

  Telefoon

  400 126 0008 / 86 21 60662670 (vasteland van China)

  852 30183458 (SAR HKSAR)

  E-mail

  [email protected]

  Opmerking: De SpeedPAK-klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00-18:00 uur (nationale feestdagen niet inbegrepen).

   

   

   

   

   

   

   

  Track all your parcels in one place.

  1242+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1242+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1242+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.