Zwitserland Post Bijhouden

Met Zwitserland Post tracking op TrackingMore kunt u uw pakketten in realtime volgen en toegang krijgen tot de laatste statusupdates. Begin nu met uw tracking-ID.

swiss-post
  For businesses

  Zwitserland Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Zwitserland Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Zwitserland Post tracking API
  For Shopify

  Zwitserland Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Met Zwitserland Post tracking op TrackingMore kunt u uw pakketten in realtime volgen en toegang krijgen tot de laatste statusupdates. Begin nu met uw tracking-ID.

  Contents

  • Zwitserland Post volgen
  • Hoe kan ik mijn Zwitserland Post pakket volgen?
  • Zwitserland Post trackingnummer
  • Zwitserland Post Trackingstatus
  • Over Zwitserland Post
  • Contact opnemen met Zwitserland Post klantenservice

  Zwitserland Post volgen

  Wanneer u een pakket verzendt of verwacht via Zwitserland Post, kunt u de voortgang van de verzending gemakkelijk volgen vanuit het comfort van uw handheld- of desktopapparaat via Zwitserland Post tracking. Deze betrouwbare trackingservice wordt aangeboden op de thuiswebsite van de postkoerier en laat klanten weten waar hun pakketten zich bevinden, op voorwaarde dat ze verzenden onder een servicecategorie die het volgen van zendingen ondersteunt.

  Naast het gebruik van de trackingtool van de Zwitserland Post website om uw pakketten tijdens hun reis te volgen, kunt u ook gebruikmaken van de efficiëntie van een robuust trackingplatform van derden, zoals TrackingMore. Het doel van dit artikel is om u te informeren over manieren waarop u uw Zwitserland Post pakketvolgproces kunt vereenvoudigen met behulp van deze twee meest vertrouwde platforms voor pakketbewaking.

  Hoe kan ik mijn Zwitserland Post pakket volgen?

  In dit internettijdperk is het volgen van uw Zwitserland Post pakketten een eenvoudig proces dat niet veel tijd in beslag zal nemen, zolang u toegang heeft tot de juiste trackingtools en de tracking-ID van het pakket. Gebruik de twee onderstaande opties om op de hoogte te blijven van de laatste trackingupdates met betrekking tot uw pakketten.

  • Via de officiële website van Zwitserland Post

  De officiële website van Zwitserland Post brengt alle diensten samen die worden aangeboden door deze nationale postdienstverlener van Zwitserland. U kunt verzending boeken, u aanmelden voor een account, pakketten volgen en meer vanaf één plek. Volg de onderstaande procedure om gebruik te maken van de mogelijkheden van het platform om te weten waar uw pakket is en wat ermee gebeurt.

  • Open de website van Zwitserland Post.
  • Scroll naar beneden op de startpagina om de tool voor het volgen van zendingen te vinden.
  • Voer de tracking-ID van uw pakket in het zoekvak in en klik op de opdracht "Zoeken".
  • Zwitserland Post wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina met een samenvatting van de zending. Klik op de knop "Details weergeven" om de trackinggeschiedenis van het pakket te bekijken.
  • Via de Zwitserland Post mobiele app

  Zwitserland Post heeft ook een mobiele app ontwikkeld voor Android- en iOS-apparaten die kan worden gebruikt om pakketten te volgen. Om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van de app, moet u zich registreren of inloggen op een Zwitserland Post Mijn Mail-account. De app kan echter nog steeds beperkt worden gebruikt zonder account. Volg uw pakketten door de onderstaande stappen te volgen.

  • Download en installeer de Zwitserland Post-app op uw mobiele apparaat.
  • Start de app en tik op het startscherm op "Mijn zendingen" om door te verwijzen naar de trackingpagina.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de zoekknop.
  • Wacht tot de Zwitserland Post-app de trackinginformatie ophaalt en op een nieuwe pagina weergeeft.
  • Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

  TrackingMore is een geavanceerd platform voor het volgen van zendingen dat end-to-end trackingservice biedt voor uw Zwitserland Post pakketten, zodat u toegang hebt tot de volledige trackinggeschiedenis en inzicht krijgt in de stapsgewijze gebeurtenissen die zich bij elk controlepunt voordoen. Via het volgende proces kunt u eenvoudig de laatste trackingstatus van uw Zwitserland Post pakket op TrackingMore weten.

  • Bezoek de TrackingMore website vanaf een mobiel apparaat of desktopbrowser.
  • Klik op "Vervoerders" bovenaan de startpagina om de lijst met vervoerders te openen.
  • Zoek naar Zwitserland Post met behulp van het zoekvak en selecteer het overeenkomende resultaat.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in het trackingveld in en klik op de knop "Volgen".
  • TrackingMore laadt alle beschikbare trackinginformatie op het pakket op een nieuwe pagina.

  Door de TrackingMore website te gebruiken om uw Zwitserland Post pakketten te volgen, breidt u uw mogelijkheden voor het volgen van zendingen uit tot meer dan alleen de pakketten van deze koerier. Het platform is een website voor het volgen van meerdere vervoerders, wat betekent dat u items kunt volgen die zijn afgehandeld door andere 1242 wereldwijde vervoerders die het ondersteunt, op één plek. Met TrackingMore elimineert u het gedoe van het bezoeken van meerdere websites van logistieke dienstverleners en het navigeren door verschillende gebruikersinterfaces om de status van uw verschillende pakketten te kennen.

  TrackingMore stelt uw bedrijf ook in staat om klantgerichte ondersteuningsdiensten te bieden door pakketvolggegevens van de 1242 vervoerders waarmee het verbinding maakt, in uw bedrijfssysteem te integreren via de tracking-API. Deze implementatie stelt uw klantenserviceteam in staat om alle zendingen te volgen vanuit een uniform dashboard, wat de anticipatie op en afhandeling van uitzonderingen verbetert. Hierdoor worden WISMO-tickets aanzienlijk verminderd, omdat klanten continu worden geïnformeerd over de status van hun zendingen.

  Zwitserland Post trackingnummer

  Het trackingnummer van uw Zwitserland Post pakket is het belangrijkste element bij het bewaken van de trackingstatus van uw artikel. Deze unieke code wordt toegewezen aan een Zwitserland Post pakket onder een verzendservice met tracking, waardoor klanten de beweging van het pakket kunnen volgen en het Zwitserland Post team het artikel tijdens de reis kan identificeren.

  Binnenlandse Zwitserland Post pakketten hebben 18-cijferige trackingnummers. Internationale zendingen hebben 13 alfanumerieke tekens met een voorvoegsel van twee letters, negen cijfers en een achtervoegsel van twee letters. Hieronder vindt u enkele Zwitserland Post tracking-ID's ter illustratie.

  • 996015182914094089
  • 996015192810594083
  • RW977545576CH
  • RW977445995CH

  Om uw Zwitserland Post trackingnummer te vinden, controleert u de verzendbevestiging die door Zwitserland Post is verzonden. U kunt zich ook aanmelden bij uw Mijn e-mailaccount om de tracking-ID te controleren van een bepaalde zending die u verwacht. Voor artikelen die online zijn gekocht, controleert u de aankoopfactuur of e-mail met de orderbevestiging die is verzonden door de winkel waar u hebt gekocht. U kunt de afzender van het pakket ook vragen om het trackingnummer te delen.

  Voor verzenders bevat de verzendmail die is uitgegeven toen u voor het pakket betaalde, de tracking-ID. U kunt ook uw Zwitserland Post Mijn e-mailaccount controleren op het trackingnummer van de zending.

  Zwitserland Post Trackingstatus

  De onderstaande tabel bevat enkele van de meest populaire Zwitserland Post trackingstatussen die klanten kunnen verwachten in een trackingrapport wanneer ze de voortgang van de verzending van een artikel volgen.

  Zwitserland Post Trackingstatus

  Uitleg

  Uw zending wordt binnenkort overhandigd aan de Zwitserland Post.

  De klant heeft een verzendlabel gegenereerd en bereidt het artikel voor op afhalen/overhandigen aan Zwitserland Post.

  Gesorteerd voor levering.

  Het pakket is verwerkt in een Zwitserland Post faciliteit en overhandigd aan een chauffeur om het bij de ontvanger af te leveren.

  Aankomst op het afhaal-/afleverpunt.

  De chauffeur van de Zwitserland Post is aangekomen op de afleverlocatie van de ontvanger, klaar om het pakket aan hen te overhandigen.

  Levering mislukt.

  De levering is mislukt vanwege een van de volgende redenen, waaronder de onbeschikbaarheid van de ontvanger of vertraagde ophaling.

  Aankomst door speciale levering.

  Een herlevering vindt plaats op speciale wijze bij het door de ontvanger aangewezen aflever-/afhaalpunt.

  Laden in bestelwagen.

  Het pakket wordt op een Zwitserland Post voertuig geladen voor de last-mile levering.

  Geleverd.

  Het artikel is afgeleverd bij de ontvanger.

  Over Zwitserland Post

  Zwitserland Post is de nationale postdienst van Zwitserland. Het is een volledig staatsbedrijf dat werd opgericht in 1849. Zwitserland Post heeft meer dan 54.000 werknemers en is daarmee de op één na grootste werkgever van Zwitserland. In 2021 heeft de Wereldpostunie deze postdienstaanbieder voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot 's werelds beste.

  Zwitserland Post specialiteit is post- en pakketbezorging, maar als reactie op de veranderende eisen van de Zwitserse bevolking heeft het zijn diensten gediversifieerd met e-commerceleveringen. Zwitserland Post biedt ook bankdiensten aan via PostFinance, openbaarvervoerdiensten via PostBus, vastgoedontwikkeling, beheer- en marketingdiensten via Post Real Estate en professionele wagenparkbeheerdiensten via Post Company Cars.

  Contact opnemen met Zwitserland Post klantenservice

  De klantenservice van Zwitserland Post kan via de volgende kanalen worden gecontacteerd voor het geval u problemen ondervindt met een van hun diensten.

  Contact Methode

  Contact

  Service-uren

  Telefoon

  +41 848 888 888

  Maandag t/m vrijdag: 7.30 - 18 uur

  Zaterdag: 8 tot 12 uur

  Live ondersteuning

  Scherm delen

  24/7

  Voor doven en slechthorenden

  https://www.post.ch/en/pages/sign-language

  24/7

   

  Track all your parcels in one place.

  1242+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1242+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1242+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.