Yodel Bijhouden

Met TrackingMore kunt u op de meest efficiënte manier op de hoogte blijven van uw Yodel-pakket. Wilt u meer weten over de service en hoe u deze kunt volgen? Volg dit bericht!

yodel
  For businesses

  Yodel branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free
  For developers

  Yodel tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Yodel tracking API
  For Shopify

  Yodel tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App
  Met TrackingMore kunt u op de meest efficiënte manier op de hoogte blijven van uw Yodel-pakket. Wilt u meer weten over de service en hoe u deze kunt volgen? Volg dit bericht!

  Contents

  • Yodel volgen
  • Over Yodel
  • Soorten bezorgdiensten door Yodel
  • Yodel's Levertijd
  • Yodel Collect + Tracking
  • Hoe een Yodel-pakket te volgen
  • Yodel Tracking Nummer
  • Yodel Tracking API
  • Veelgestelde vragen over Yodel Delivery Tracking
  • Neem contact op met de klantenservice van Yodel

  Yodel volgen

  De trackingservice van Yodel is een bewijs van zijn toewijding aan het aanbieden van transparante en efficiënte leveringservaringen voor zijn gebruikers. Als een van de toonaangevende pakketbezorgers in het Verenigd Koninkrijk begrijpt Yodel hoe belangrijk het is om zowel afzenders als ontvangers op de hoogte te houden van de verblijfplaats van hun zendingen. Hun trackingservice biedt realtime updates over de status van een pakket, zodat klanten nooit in het ongewisse worden gelaten over de reis van hun goederen.

  Over Yodel

  Yodel biedt haar klanten levering van hun waardevolle pakketten veilig en tijdig in het hele Verenigd Koninkrijk. Het werd opgericht in mei 2008 als een klein bedrijf opgezet genaamd Home Delivery Network. Nu heeft het echter de goedkeuring gekregen van miljoenen burgers in het hele Verenigd Koninkrijk.

  Het bedrijf heeft een breed netwerk van koeriersdiensten en levert wekelijks zo'n 190 miljoen pakketten. Bovendien zijn er meer dan vijftig werkcentra van Yodel in het Verenigd Koninkrijk die niet alleen veelbelovende resultaten produceren, maar ook hun schaal met de dag uitbreiden.

  Daarnaast is het in samenwerking met enkele van de bekende industriële sectoren, zoals Guernsey Post. Bovendien zijn de diensten niet alleen beperkt tot het Verenigd Koninkrijk, maar leveren ze ook op de Kanaaleilanden en Ierland.

  Soorten bezorgdiensten door Yodel

  Yodel biedt meerdere vormen van bezorgdiensten om het pakket van de klant op tijd geleverd te krijgen!

  • Yodel Xpect

  Klanten kunnen toegang hebben tot een leveringsvenster van twee uur door gebruik te maken van deze service en het is geschikt voor alle leveringen van kleine tot middelgrote goederen. Ze kunnen ook profiteren van de service aan boord om hun pakket te volgen.

  • Yodel Xpress

  Deze service is gebaseerd op samenwerking tussen het uitgebreide koeriersnetwerk van Yodel en zijn bezorgers. De klanten kunnen de bestelling volgen en ontvangen een update wanneer deze wordt geleverd.

  • Yodel Xpert

  Als men zijn hoogwaardige artikelen op een bepaald adres wil laten bezorgen, dan is deze service de beste keuze.

  • Offshore diensten

  Deze service is voor internationale bestellingen, met name in de regio Ierland, het eiland Man en de Kanaaleilanden.

  • Yodel Direct

  Yodel Direct is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, waardoor klanten hun pakketten kunnen laten bezorgen vanuit elke winkel in de buurt. Ze kunnen kiezen voor de winkel-tot-deur optie of de deur-tot-deur optie op basis van hun eigen vereisten.

  Yodel's Levertijd

  Ontdek de details over de levertijd van Yodel.

  Dienst

  Beschrijving

  Yodel's Levertijd

  Levertijden variëren, maar leveringen vinden meestal plaats tussen 7 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds.

  Yodel Internationale Service

  Pakketten worden opgehaald bij het Britse douane-inklaringshuis en overgebracht naar nationale hubs. Van daaruit worden pakketten binnen 24 uur afgeleverd op elke Britse postcode.

  Yodel Binnenlandse Service

  Er is geen specifieke levertijd, maar meestal worden pakketten tussen 7.00 en 21.00 uur bezorgd. De levertijd kan variëren van 2 uur tot 24 uur.

  Yodel Collect + Tracking

  Yodel's pakketdienst Collect+ maakt het voor klanten gemakkelijk om pakketten te retourneren en op te halen waar en wanneer ze maar willen. Het unieke idee dat klanten hun pakketten waar mogelijk kunnen afgeven of ophalen, heeft het gedoe van lange uren wachten op het postkantoor geëlimineerd.

  Momenteel is er een netwerk van honderden Collect+ Points in het hele Verenigd Koninkrijk.

  Collect+ biedt volledig bijgehouden services voor drie categorieën, waaronder retourzendingen, online winkelafhalingen en landelijke pakketbezorging. Ook levert CollectPlus verzendpakketten binnen twee werkdagen. Leveringen in Noord-Ierland, het eiland Man, ver ten noorden van Schotland en het eiland Wight kunnen echter tot 5 werkdagen duren.

  Hoe een Yodel-pakket te volgen

  Er zijn voornamelijk twee manieren waarop de Yodel-klant zijn pakket kan volgen.

  1. Via de Yodel Website

  Yodel tracking page

  Hier zijn de stappen.

  • Ga naar de Yodel tracking web page.
  • Voer het trackingnummer en de afleverpostcode in.
  • Druk ten slotte op Track om de informatie te verkrijgen.

  2. Via TrackingMore

  Gebruikers kunnen TrackingMore gebruiken om hun bestellingen wereldwijd te volgen, waardoor het de naam krijgt van een trackingtool met meerdere vervoerders. Deze tool is mogelijk de meest efficiënte manier om de locatie van internationale pakketten te bepalen, omdat het leveringen van meer dan 1.100 koeriersdiensten wereldwijd kan volgen.

  TrackingMore Yodel tracking

  Hier leest u hoe u de status van de Yodel-pakketbezorging kunt controleren via TrackingMore.

  1. Klik op de knop Vervoerders boven aan de webpagina.
  2. Voer het Yodel-trackingnummer in en tik op Track.
  3. Details worden direct op de webpagina verstrekt.

  Yodel Tracking Nummer

  Dit is het moment om eventuele verwarring of misvattingen die men kan hebben met betrekking tot het Yodel-trackingnummer op te ruimen.

  • Wat is een Yodel-trackingnummer?

  Yodel Tracking-nummer is een code die wordt gebruikt om bestellingen te volgen, die meestal varieert van 8 tot 20 cijfers / tekens.

  Elke klant krijgt een specifiek trackingnummer zodra ze hun bestelling plaatsen of soms op het moment van verzending. In het geval dat iemand een dergelijke code niet ontvangt, moeten ze onmiddellijk contact opnemen met de Yodel-klantenservice voor hulp.

  • Hoe ziet een Yodel-trackingnummer eruit?

  Het Yodel-trackingnummer heeft twee of drie alfabetische tekens en zestien numerieke tekens. Bijvoorbeeld:

  - JJD0002247675732389

  - JJD0002257639032020

  • Waar vind ik mijn Yodel tracking nummer?

  Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u gevraagd uw e-mailadres op te geven.

  Daarna moet u uw e-mailinbox controleren. Daarin vindt u een e-mail van Yodel met uw trackingreferentienummer. Deze e-mail bevat ook een link die u rechtstreeks naar de trackinginformatie van uw zending leidt.

  Yodel Tracking API

  De speciale API van Yodel is een bezorgservice die een API voor het volgen van pakketten biedt, waardoor de bezorgdheid van klanten over het gebrek aan informatie over de bezorgstatus wordt opgelost. De betrouwbaarheid en efficiëntie van Yodel kan worden beoordeeld door het feit dat het samenwerkt met 80 procent van de grote bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent 150 miljoen leveringen per jaar.

  Deze API stelt bedrijven in staat om de trackingservice van Yodel in hun projecten te integreren en meerdere zendingen tegelijkertijd te volgen. Door het op te nemen, kunnen bedrijven profiteren van realtime updates over koeriers. Dit komt zowel bedrijven als hun klanten ten goede. De voordelen worden hieronder weergegeven.

  • Betere klantervaring

  Yodel tracking API biedt klanten real-time tracking updates over hun zendingen. Het transparante delivery tracking systeem verhoogt het vertrouwen van de klant en verbetert de algehele ervaring.

  Ook zouden er geen vragen nodig zijn met betrekking tot de locatie van het pakket. Dit vermindert de werkdruk voor de klantenservicemedewerkers!

  • Efficiënte logistieke operaties

  De Yodel tracking API biedt haar klanten de mogelijkheid om hun logistieke activiteiten te organiseren.

  Anders dan nauwkeurige en up-to-date trackinginformatie, stelt het bedrijven in staat om leveringsprocessen soepeler te laten verlopen, directory's effectief te beheren en beslissingen te nemen op basis van de gegevens die door de API worden geanalyseerd.

  • Bedrijfsinzichten

  Het houdt ook alle systemen bij, inclusief bediening en onderhoud, samen met het gedrag van de klant. Bovendien verbetert het hun prestaties en lost het hun fouten op. Bovendien helpt het het bedrijf om positieve en stevige beslissingen te nemen voor de verbetering van hun bedrijf.

  Waarom zou ik in plaats daarvan de TrackingMore API gebruiken?

  TrackingMore API biedt voordelen ten opzichte van Yodel API en andere tracking-API's van derden.

  • Gecentraliseerde tracking van 1.100+ vervoerders: TrackingMore integreert met meer dan 1100 koeriers wereldwijd kan real-time details van uw jodelpakket bieden en ondersteunt meerdere talen zoals Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
  • 99,9% API-updateonderhoud: TrackingMore weet dat uptime de sleutel is tot nauwkeurige en consistente tracking. Daarom houdt het zijn API-updates op een uptime van 99%, waardoor klanten realtime updates voor hun zendingen kunnen krijgen.
  • 24/7 technische ondersteuning: TrackingMore heeft een behulpzaam en responsief klantenserviceteam dat klanten helpt naadloos te integreren met zijn API.
  • Meertalige verwerking: TrackingMore ondersteunt meerdere programmeertalen, waaronder Python, Java en Nord.js. Dit stelt ontwikkelaars wereldwijd in staat om hun API's effectief te patchen.

  Bekende merken zoals Shein, DJI, Amazon en Printify vinden de API van TrackingMore betrouwbaar vanwege de tijdige en nauwkeurige gegevensupdates. Probeer TrackingMore API vandaag nog gratis!

  Veelgestelde vragen over Yodel Delivery Tracking

  • Waarom zijn er dagenlang geen trackingupdates?

  Als klanten een paar dagen geen updates ontvangen over hun Yodel-pakket, moeten ze onmiddellijk contact opnemen met Yodel's Webchat en het klantenserviceteam zal hen helpen.

  • Wat moet ik doen als ik een sms ontvang dat mijn pakket is afgeleverd, maar ik heb het nog niet gevonden?

  Soms als er geen klanten in de buurt zijn, laat de Yodel-chauffeur het pakket op een veilige plaats achter en neemt een foto als bewijs dat het pakket is afgeleverd. De veilige plek kan het huis van een buurman zijn of een receptielounge op hun kantoor.

  Toch, als klanten hun pakket niet hebben gevonden, moeten ze contact opnemen met de webchat van Yodel. Het klantenserviceteam regelt een interview met de chauffeur om het pakket te helpen lokaliseren.

  • Wat zijn de bezorgtijden van Yodel?

  Klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 7 en 19 uur bestellen.

  • Wat te doen als mijn Yodel-pakket beschadigd is?

  Als het Yodel-pakket beschadigd raakt, moet de ontvanger contact opnemen met de afzender en hen vragen om een ander artikel te laten bezorgen als compensatie. In deze hele procedure zal het team van Yodel hen ondersteunen totdat ze een compenserend item op de gewenste locatie krijgen.

  • Is er een manier om live-time Yodel-bezorgpakketten te volgen?

  De klanten kunnen kiezen voor de optie voor een leveringsvenster van twee uur. Op deze manier krijgen ze alle updates met betrekking tot hun pakket via e-mail of sms.

  • Waarom is mijn Yodel-pakket te laat?

  Ga in een dergelijke situatie naar de trackingpagina van Yodel en controleer de leveringsstatus. Als het te laat is, neem dan contact op met de klantenservice via webchat.

  • Waarom hebben ze me geen trackingnummer toegewezen?

  Als u zelfs na 24 uur na het plaatsen van de bestelling geen trackingnummer hebt ontvangen, moet u contact opnemen met de verkoper of de afzender en de pakketgegevens verifiëren. Het is ook cruciaal om te bevestigen of het pakket daadwerkelijk via Yodel is verzonden.

  Neem contact op met de klantenservice van Yodel

  Het klantenserviceteam van Yodel is toegewijd om gebruikers te helpen met hun pakketvragen, waardoor een soepele en bevredigende bezorgervaring voor iedereen wordt gegarandeerd. Hieronder vindt u de contactmethode die u Yodel kunt bereiken.

  Contactmethode Informatie Openingstijden
  Nummer van de klantenservice 0344 755 0117

  Maandag - Zaterdag: 8u - 17u

  Zondag: Gesloten

  Online chatten Webchat Maandag - vrijdag: 8u - 20u

  Zaterdag: 8u - 17u

  Zondag: Gesloten

  U kunt ook hier klikken om informatie te krijgen over Yodel Direct!

  Track all your parcels in one place.

  1255+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1255+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1255+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.