Yunexpress Bijhouden

Gebruik TrackingMore om u te helpen uw Yunexpress pakketten te volgen. Volg dit bericht om te leren hoe Yunexpress werkt en volg uw Yunexpress pakketten sneller!

yunexpress
  For businesses

  Yunexpress branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Yunexpress tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Yunexpress tracking API
  For Shopify

  Yunexpress tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Gebruik TrackingMore om u te helpen uw Yunexpress pakketten te volgen. Volg dit bericht om te leren hoe Yunexpress werkt en volg uw Yunexpress pakketten sneller!

  Contents

  • YunExpress tracking
  • Over YunExpress
  • YunExpress service
  • Hoe werkt YunExpress tracking?
  • YunExpress Amazon-tracking
  • YunExpress-tracking in de VSA en het VK
  • Hoe volg ik mijn YunExpress pakket?
  • YunExpress tracking nummer
  • YunExpress tracking statussen
  • TrackingMore's tracking API voor YunExpress 
  • Veelgestelde vragen over YunExpress Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van YunExpress

  YunExpress tracking

  YunExpress tracking is een integraal onderdeel van de wereldwijd erkende logistieke oplossing YunExpress, die zich voornamelijk richt op e-commerce zendingen. Dit trackingsysteem stelt zowel bedrijven als consumenten in staat om hun pakketten in realtime te volgen en biedt inzicht vanaf het moment dat een pakket wordt verzonden totdat het zijn eindbestemming bereikt. Gebruikers voeren simpelweg een unieke tracking ID in op het YunExpress platform om direct toegang te krijgen tot de huidige status en locatie van hun zending. Deze transparantie en up-to-the-minute updates onderstrepen YunExpress' toewijding aan het garanderen van een betrouwbaar en efficiënt leveringsproces voor al haar gebruikers.

  Over YunExpress

  YunExpress, ook wel Yuntu genoemd in China, is een professionele logistieke dienstverlener voor grensoverschrijdende B2C-bedrijfsonderdelen. Het is opgericht in Shenzhen, China. YunExpress is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige wereldwijde pakket directe verzenddiensten voor wereldwijde grensoverschrijdende e-commerce ondernemingen.

  Met een leidende positie in kerninformatietechnologie voor logistieke diensten, heeft YunExpress onafhankelijk een business + data dual logistiek platform ontwikkeld, dat klanten een set van all-link digitale servicesystemen biedt.

  YunExpress zet zich in voor het bouwen van intelligente logistiek en het realiseren van de intelligentie, visualisatie en efficiëntie van het serviceproces door middel van efficiënte en krachtige hardwaresystemen, zodat de grensoverschrijdende e-commerce logistieke industrie het wijsheidstijdperk kan betreden.

  Ondertussen biedt YunExpress ook veel voordelen op het gebied van service-innovatie, waardoor klanten veel gemak krijgen en een goede reputatie krijgen. YunExpress beschikt over een rijke en perfecte overzeese magazijnopslaglay-out voor overzeese landen, de belangrijkste grensoverschrijdende e-commerce-export.

  Op dit moment heeft YunExpress meer dan 1.500 professionele logistieke medewerkers en 30+ consolidatie- en expeditiecentra over de hele wereld, met 25+ vestigingen op het vasteland van China, een dagelijks pakketordervolume van meer dan 700.000 stuks en servicedekking van 220+ landen en regio's over de hele wereld, wat de belangrijkste aanbevolen logistieke dienstverlener is voor internationale mainstream e-commerceplatforms zoals Amazon, Wish, JOOM, Shopify enzovoort.

  YunExpress service

  YunExpress is een wereldwijde logistieke en rederij die gespecialiseerd is in het leveren van grensoverschrijdende e-commerce oplossingen voor bedrijven en consumenten.

  • Grensoverschrijdende B2C-lijnen

  Het grensoverschrijdende B2C-segment van speciale B2C-lijnen van YunExpress maakt gebruik van het commerciële DDP-inklaringsmodel met hoge tijdsefficiëntie, hoge snelheid en hoge stabiliteit, en biedt gratis retour- en herverzendingsdiensten, evenals aanvullende diensten zoals afwijkingswaarschuwingen. Met zijn stabiele tijdigheid en kosteneffectieve diensten is het alom vertrouwd en geprezen door klanten.

  • FAB (Fulfillment door Amazon)

  Met het intelligente logistieke beheer van YunExpress is de supersnelle levertijd van pakketten een solide basis voor uw bedrijfsgroei. Bovendien zou een gespecialiseerde logistieke service en volgsysteem helpen om slechte beoordelingen en geschillen van klanten te voorkomen.

  • Postpakket

  Het postpakketservice-initiatief van YunExpress maakt de bezorging van pakketten op de betreffende bestemming eenvoudig door een partnerschap te creëren met verschillende lokale posten. De service bestrijkt 232 landen en regio's in de wereld. Bovendien biedt het ook handige douane-inklaring, ondersteunt het gratis retourzendingen en biedt het onderzoeks- of claimafhandelingsdiensten.

  • Internationale Express

  Om klanten de beste internationale express-oplossingen te bieden, hanteert YunExpress een intelligente logistieke managementmodus. Dit professionele logistieke serviceteam biedt deur-tot-deur bezorgdiensten om het concurrentievermogen van eCommerce-verkopers te verbeteren. Een snelle internationale expresservice en een efficiënt volgsysteem kunnen zorgen voor de verbetering van de klanttevredenheid in de ervaring na aankoop.

  Hoe werkt YunExpress tracking?

  De procedures voor orderafhandeling met YunExpress zijn als volgt.

  Eerst moet u contact opnemen met de YunExpress-accountmanager om het contract te ondertekenen en de status van uw rechtspersoon te verifiëren. In sommige gevallen moet u ook uw btw- en ISSO-nummers opgeven.

  Vervolgens moet u alle vereiste informatie invullen, waaronder de inhoud van het pakket, het geschatte gewicht, de afmetingen, de herkomst, de bestemming, het telefoonnummer van de ontvanger, enz. Het personeel zal de verzendlabels afdrukken en deze aan de pakketten bevestigen die wachten op ophaling. Mensen in gebieden waar geen ophaalservice beschikbaar is, moeten de pakketten naar het aangewezen YunExpress-sorteercentrum of logistiek park sturen.

  Nadat uw pakketten zijn gewogen en gemeten, worden de bijbehorende verzendkosten afgetrokken van uw YunExpress-accountsaldo. Alleen als het saldo voldoende is om de rekening te betalen, worden de pakketten verzonden op de dag dat ze aankomen. Zo niet, dan worden de pakketten de volgende dag in de YunExpress-faciliteit achtergelaten. De pakketten worden naar u teruggestuurd als de vergoeding na enkele dagen nog steeds niet is betaald.

  Daarna zal YunExpress pakketten die bestemd zijn voor hetzelfde land poolen en vervolgens uitzenden. YunExpress hanteert de DDP-methode (Delivered Duty Paid), dat wil zeggen dat de verkoper alle risico's en kosten van verzending en levering naar de bestemming draagt.

  Na inklaring in het land van bestemming zal YunExpress de pakketten overhandigen aan de lokale logistieke partner, zoals DHL in de Verenigde Staten, om de last-mile levering te voltooien.

  YunExpress Amazon-tracking

  YunExpress biedt twee verzendmethoden voor FBA-services (Fulfillment by Amazon), gericht op klanten die hun producten naar de fulfillmentcentra van Amazon in de Verenigde Staten en Europa moeten verzenden.

  • Amerikaanse FBA Zeevracht

  YunExpress US FBA Ocean Freight is een directe express klantenservice volgens de behoeften van wereldwijde e-commerce bedrijven in de VS, die onafhankelijk is ontwikkeld door YunExpress. Als Amazon FBA 3PL-provider biedt YunExpress Amazon-verkopers kostenefficiënte en traceerbare logistieke diensten, waardoor ze effectieve e-commerce fulfillment-oplossingen kunnen verkrijgen. Goederen worden rechtstreeks naar Los Angeles of New York geleverd door de YunExpress FBA US Direct Line. Dit alles hangt af van YunExpress's rijke inklaringservaring en perfecte leveringssysteem.

  • Europa FBA UK-BTW

  Voor de Europese markt heeft YunExpress ook onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van kanalen gedaan en directe leveringsdiensten naar FBA-magazijnen gelanceerd voor de producten die aan Europese landen worden verkocht. YunExpress's Europe FBA UK-VAT-diensten zorgen ervoor dat verkopers hun producten moeiteloos kunnen verzenden naar de FBA-magazijnen van Amazon in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Door gebruik te maken van overvloedige vluchtmiddelen in HK voor first-mile transport, vliegen naar EU-havens, het combineren van douane-inklaringsvoordelen van EU-havens en een perfect afleversysteem, wordt het uiteindelijk geleverd door UPS. Het hele proces is soepel verbonden en de levering van de laatste mijl is snel, stabiel en gegarandeerd.

  YunExpress-tracking in de VSA en het VK

  YunExpress werkt samen met de lokale vervoerder om een last-mile bezorgservice aan te bieden. Klanten kunnen niet alleen volgen op de YunExpress-website, maar ook op de website van de partner om de nieuwste statussen van hun pakketten te krijgen. Een trackingwebsite van derden is ook beschikbaar, zoals TrackingMore, waarmee klanten internationale pakketten gemakkelijk kunnen volgen.

  De FAB-service is specifiek gelanceerd voor grensoverschrijdende e-commerceverkopers in de Verenigde Staten en Europa, die in hoge mate voldoet aan de behoeften van lokale grensoverschrijdende e-commerceverkopers.

   

  Verenigde Staten van Amerika

  Verenigd Koninkrijk

  De last-mile partners

  USPS, UPS en FedEx

  Royal Mail, DHL en andere lokale bezorgdiensten

  De levertijd

  Meerdere dagen

  Meerdere dagen

  De unieke service

  Uitvoering door Amazon

  Uitvoering door Amazon

  Hoe volg ik mijn YunExpress pakket?

  Om u te helpen de verzendstatus van de pakketten beter te begrijpen, kunt u de volgende twee manieren gebruiken om uw bestelling te volgen.

  • Via de website van YunExpress

  YunExpress tracking page

  Hier zijn de stappen om pakketten te volgen met YunExpress.

  1. Haal het trackingnummer op uit uw verzendmelding.
  2. Ga naar de YunExpress website.
  3. Zoek het gedeelte Tracking op de startpagina.
  4. Voer het trackingnummer in.
  5. Klik op INQUIRE om de pakketstatus te bekijken.

  Of u kunt klikken op "Tracking" onder "Help Center" in het bovenste navigatiemenu om naar de YunTrack-website te gaan. Op deze website kunt u tot 100 pakketten tegelijk volgen.

  YunExpress tracking status

  Via TrackingMore

  TrackingMore beschikt over een netwerk van meer dan 1100 reguliere luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, waaronder YunExpress. U kunt csv-upload- of restful shipment tracking API gebruiken om meerdere pakketten efficiënt te volgen. Natuurlijk kunt u de bestelling ook rechtstreeks opvragen door het trackingnummer in het juiste formaat in te voeren. Er kunnen maximaal 50 pakketten tegelijk worden opgevraagd.

  Het is heel eenvoudig om het pakket van YunExpress te volgen in TrackingMore. Volg de onderstaande stappen.

  1. Ga naar de website van TrackingMore

  2. Klik op Vervoerders in de bovenstaande navigatiebalk

  3. Zoek vervolgens Yun Express in de zoekbalk

  4. Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de knop Volgen

  5. Nu kunt u de specifieke status van uw pakket zien.

  YunExpress tracking nummer

  Het YunExpress trackingnummer is de unieke identificatie van pakketten die door YunExpress worden verzonden. U kunt de trackingnummers openen en exporteren door in te loggen op het YunExpress-systeem. Natuurlijk is het te vinden op het verzendlabel en de verzendmelding.

  YunExpress tracking nummer notatie & voorbeelden

  Het YunExpress-trackingnummer bestaat uit 18 cijfers. Het begint met YT, wat de afkorting is van Yun Tu (云途), de twee beginletters van de Chinese merknaam, en eindigt met 16 cijfers.

  Hier zijn enkele voorbeelden van het YunExpress-trackingnummer.

  • YT2317621272075249

  • YT2827483275324525

  YunExpress tracking statussen

  YunExpress markeert uw pakketactiviteiten met een breed scala aan trackingstatussen die de huidige voortgang van uw zending weerspiegelen, zodat u geen updates of vertragingen mist.

  Hier is een lijst met statussen die u tegenkomt bij het volgen van een pakket dat door YunExpress wordt verzonden.

  Trackingstatus

  Beschrijving

  Ontvangen verzendinformatie/ Verwerking

  Het pakket is nog niet door de afzender of verkoper bij YunExpress afgeleverd.

  Aangekomen bij de oorspronkelijke faciliteit

  Het pakket is aangekomen bij de YunExpress-faciliteit

  Vertrokken van de faciliteit van herkomst

  Het pakket is vertrokken vanuit de YunExpress-faciliteit

  Aangekomen bij sorteerfaciliteit

  Het pakket is aangekomen bij het aangewezen YunExpress-sorteercentrum of logistiek park

  Verzending is onderweg naar de volgende faciliteit

  Het pakket is onderweg naar de volgende YunExpress-faciliteit

  Aangekomen op de internationale luchthaven van herkomst

  Het pakket wordt per vliegtuig verzonden

  Internationale vlucht is vertrokken

  Het pakket komt aan op de luchthaven van bestemming

  Goedkeuringsverwerking voltooid

  Het pakket doorloopt de inklaringsprocedure

  Internationale vlucht is gearriveerd

  Het pakket is aangekomen in het land van bestemming

  Geleverd aan lokale vervoerder

  Het pakket wordt overhandigd aan de lokale last-mile carrier die samenwerkt met YunExpress

  Geaccepteerd bij XXX Destination Facility

  Het pakket is aangekomen bij de faciliteit van de lokale last-mile carrier die samenwerkt met YunExpress

  Aangekomen bij het postkantoor

  Het pakket wordt naar de ontvanger verzonden

  Uit voor levering

  Levering onderweg

  Bezorgd, in/bij mailbox

  Het pakket is afgeleverd

  Terugkeren

  Het pakket werd niet afgeleverd en werd teruggestuurd naar het magazijn van de lokale distributeur.

  TrackingMore's tracking API voor YunExpress 

  Als toonaangevend platform voor het volgen van zendingen voor e-commerce- en logistieke bedrijven, is TrackingMore geïntegreerd met meer dan 1.100 vervoerders wereldwijd, waaronder de YunExpress API om klanten een naadloze ordervolgervaring te bieden.

  De voordelen van het integreren van TrackingMore's tracking API om YunExpress-pakketten te volgen zijn als volgt.

  • Wereldwijde trackingdekking

  • Multi-programmeertalen

  • API-uptime van 99,9%

  • 24/7 technische ondersteuning

  TrackingMore is vertrouwd door wereldberoemde merken zoals Amazon, Shein, DJI, Printify, etc. vanwege de uitzonderlijke uptime en gegevensnauwkeurigheid, enz. Duik in de API van TrackingMore en verbeter uw ervaring met het monitoren van zendingen. Nu verkennen!

  Veelgestelde vragen over YunExpress Tracking

  • Hoe lang duurt het om YunExpress verzending te leveren?

  YunExpress levertijd is afhankelijk van de grootte, het gewicht, de herkomst en de bestemming van uw pakket, evenals de verzendservice die u kiest. De meeste internationale leveringen kunnen binnen 5 tot 15 dagen worden voltooid.

  Als u bijvoorbeeld de pakketten verzendt van van China naar de VS door de standaard verzendoptie te kiezen, duurt dit meestal 7-15 dagen. Na de douane-inklaring worden uw YunExpress-pakketten hoogstwaarschijnlijk aan FedEx overhandigd om de last-mile levering te voltooien.

  • Waarom wordt mijn YunExpress-tracking  niet bijgewerkt?

  Er zijn verschillende redenen waarom YunExpress-tracking niet wordt bijgewerkt.

  - Pakketten leggen een lange afstand af, zodat de staat van elke fase relatief lang wordt gehandhaafd.

  - Vertragingen in pakketverwerking, verzending en transport.

  - Vertragingen door overmacht, zoals vakanties en slecht weer.

  - De last-mile koerier die samenwerkt met YunExpress biedt alleen op weekdagen bezorgservice.

  - andere uitzonderingen.

  Contact opnemen met de klantenservice van YunExpress

  Hieronder vindt u de contactgegevens van de klantenservice van YunExpress in China en de Verenigde Staten.

    YunExpress China YunExpress Verenigde Staten
  Adres 17e verdieping, Chuang Hui International Center, Yongxiang Road Intersection, Longgang District, Shenzhen City, Guangdong Province, P.R.China 5215 S Boyle Ave, Vernon, Californië 90058, Verenigde Staten
  Telefoonnummer +86 0755-89356329 (732) 722-8110
  E-mail [email protected] [email protected]

   

   

  Track all your parcels in one place.

  1226+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1226+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1226+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.