4PX Bijhouden

Blijf op de hoogte van uw 4PX zendingen met behulp van TrackingMore en de 4PX tracking-API!

4px
  For businesses

  4PX branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free
  For developers

  4PX tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free 4PX tracking API
  For Shopify

  4PX tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App
  Blijf op de hoogte van uw 4PX zendingen met behulp van TrackingMore en de 4PX tracking-API!

  Contents

  • 4PX-tracking
  • Over 4PX
  • Hoe lang duurt 4PX verzending?
  • Hoe 4PX Express-pakket te volgen
  • TrackingMore API
  • Contact opnemen met de klantenservice van 4PX

  4PX-tracking

  4PX is een toonaangevende internationale leverancier van logistieke en e-commerce oplossingen die efficiënte en betrouwbare pakkettraceringsdiensten biedt. Met een wereldwijde aanwezigheid en een netwerk van partners zorgt 4PX ervoor dat uw pakketten naadloos worden gevolgd tijdens hun reis.

  Het trackingsysteem van 4PX biedt real-time updates over de status en locatie van uw pakketten. Of u nu pakketten verzendt of ontvangt in binnen- of buitenland, u kunt eenvoudig de voortgang ervan volgen. Dit niveau van zichtbaarheid verbetert niet alleen de klantervaring, maar stelt bedrijven ook in staat om hun zendingen effectiever te beheren.

  Over 4PX

  4PX Worldwide Express is China's beste logistieke en fulfillmentbedrijf met een breed scala aan diensten, waaronder software- en adviesdiensten. Deze diensten zijn bedoeld om bedrijven te helpen hun positie te vergroten in de steeds evoluerende e-commerce wereld van vandaag.

  Geboren in 2004 en met het hoofdkantoor in Shenzhen, China, heeft het bedrijf meer dan 1.500 mensen in dienst op de verschillende wereldwijde locaties. Het bedient meer dan 50 landen wereldwijd.

  4PX zakelijke partners omvatten vele beroemde internationale bedrijven zoals eBay, PayPal, Google, AliExpress, Terapeak en Magento. Het is ook een prioritaire keuze voor veel Amazon-verkopers in China. Shenzhen Capital Group en Singapore Post Limited zijn twee van de belangrijkste investeerders.

  Tegenwoordig zijn meer dan 20.000 ondernemers afhankelijk van verschillende diensten die door 4PX worden geleverd. De naadloze levering van diensten heeft het snel getransformeerd tot de marktleider van China in zijn grote schaal van activiteiten, het aantal verwerkte bestellingen en gegenereerde inkomsten.

  Door een-op-een met e-commercebedrijven te werken, zorgt 4PX ervoor dat klanten de best mogelijke verzendoplossingen vinden, waaronder internationale expreslevering, import / exportdiensten, vracht- en voorraadbeheer, enz. Niet alleen dit, maar het bedrijf biedt zijn klanten ook belangrijke diensten zoals opslag, transport en distributie.

  Hoe lang duurt 4PX verzending?

  Verzending van 4XP is afhankelijk van verschillende factoren. Enkele van de factoren die een rol kunnen spelen in de verwachte tijd voor de leveringen van 4XP zijn als volgt.

  Calamiteiten - Het land van bestemming waarnaar het pakket wordt verzonden. Elk land heeft vertragende factoren, zoals zwaar verkeer, wegblokkades, nationale feestdagen, weersomstandigheden, enz.

  Problemen met regels en regelgeving - De regels en voorschriften van het land van bestemming zijn ook van invloed op de vraag of de zending op tijd kan worden afgeleverd, omdat sommige artikelen die in het gastland zijn toegestaan, in het land van bestemming kunnen worden beperkt.

  Verzendmethode - De bezorgservice die is gekozen voor de verzending van pakketten kan ook van invloed zijn op de tijd die nodig is om de ontvanger te bereiken. Sommige diensten hebben een kortere levertijd, terwijl andere meer tijd in beslag nemen.

  Douane-inklaring - Soms kunnen zendingen vertraging oplopen omdat ze vastzitten bij de douane van de lokale of bestemming.

  Over het algemeen levert de koeriersdienst zijn internationale zendingen binnen 7-25 werkdagen af. Voor sommige landen kan het meer dan 30 dagen duren voordat de zendingen aankomen.

  Hoe 4PX Express-pakket te volgen

  4XP internationale tracking kan worden uitgevoerd tijdens de reis van de zending van de locatie van de afzender tot de deur van de ontvanger.

  Er zijn twee manieren van 4XP logistieke tracking en 4XP vracht tracking.

  1. Via de officiële website van 4PX

  Pakketten die via 4PX worden verzonden, kunnen worden gevolgd via hun officiële trackingwebsite.

  4PX tracking page

  • Ga eerst naar de officiële website van 4PX .
  • U kunt de verzend- of order/4XP-trackingnummers voor vijf zendingen bij elkaar optellen en op de knop Volgen klikken.
  • Vervolgens kunt u de bijgewerkte status voor al uw 4PX-pakketten bekijken.

  2. Via TrackingMore

  Logistieke bedrijven spelen een cruciale rol in het dynamische, e-commerce-gedreven landschap van vandaag. Hoewel sommige prominent in de frontlinie functioneren, dienen veel externe logistieke bedrijven als de onzichtbare maar cruciale ruggengraat van de logistieke sector. Een van de vele kritieke uitdagingen waarmee deze bedrijven worden geconfronteerd, is het beheer van hun trackingprocessen op een efficiënte manier.

  TrackingMore is een alles-in-één trackingplatform dat automatisch bijgewerkte trackingservices biedt aan shoppers en verkopers, zodat klanten de beste ervaring na het winkelen krijgen. TrackingMore ondersteunt 1100+ vervoerders wereldwijd en maakt het mogelijk om uw reis na aankoop te optimaliseren. Het grootste voordeel van het gebruik van TrackingMore is dat het een one-stop-service biedt voor het volgen van uw zendingsgegevens, waardoor u eventuele leveringsgerelateerde problemen sneller kunt oplossen. 

  Het volgen van uw 4PX-zending via TrackingMore is eenvoudig.

  TrackingMore 4PX tracking page

  • Log in op de 4PX-trackingwebsite van TrackingMore.
  • Voer uw trackingnummer in de daarvoor bestemde ruimte in.
  • Vervolgens ontvangt u een bijgewerkte status van al uw zendingen op één slim dashboard.

  4PX werkt samen met internationale vervoerders om pakketten wereldwijd te bezorgen. Zodra de zending China verlaat, wordt deze overgedragen aan een logistieke partner die de internationale levering voor 4PX zal voltooien. Dit betekent dat het volgen van de internationale zendingen van 4PX niet altijd mogelijk is via hun officiële website en dat ze vertragingen kunnen oplopen bij het volgen van updates.

  In een dergelijk scenario, als een bedrijf of individu dat behoefte heeft aan betrouwbare oplossingen voor het volgen van zendingen, komt TrackingMore altijd naar voren als de optimale keuze. Dit is voornamelijk te danken aan de uitgebreide integratie met meer dan 1.100 vervoerders, waaronder USPS-tracking, UPS-tracking en DHL-tracking. Deze brede vervoerdersdekking zorgt ervoor dat u zendingen efficiënt kunt volgen, ongeacht de serviceprovider, waardoor uw logistieke managementproces wordt gestroomlijnd en uw algehele efficiëntie wordt verbeterd.

  TrackingMore API

  De TrackingMore API is een veelzijdige en robuuste tool die bedrijven in staat stelt om hun mogelijkheden voor het volgen van zendingen te verbeteren. Door het naadloos in uw systeem te integreren, kunt u een groot aantal waardevolle voordelen en functies ontgrendelen.

  • Real-time pakket tracking

  TrackingMore kan zendingen in realtime volgen, zodat logistieke bedrijven ze constant kunnen volgen. Hierdoor kunnen bedrijven hun klanten voorzien van actuele informatie over hun zendingen. Niet alleen dit, TrackingMore kan meerdere zendingen voor u in één keer volgen, wat betekent dat u niet elke lading afzonderlijk hoeft te beheren.

  • Aangepaste pagina voor het bijhouden van merken

  TrackingMore biedt een aangepaste merktrackingpagina aan zijn consumenten. Dit betekent dat de logistieke bedrijven hun eigen trackingpagina kunnen bouwen met aangepaste logo's en kleuren. Naarmate de consumenten een soepele post-shopping-ervaring ervaren, zullen ze beter denken en voelen over uw merk, waardoor ze een betere verkoop stimuleren. Een aangepaste trackingpagina voor uw merk zorgt ervoor dat uw klanten aan het einde van de dag tevreden blijven.

  • Waarschuwingen en meldingen

  Als u zich ooit in een kleverige situatie bevindt waarin uw pakketten werden vertraagd bij de douane van een land en u klanten verloor omdat u het niet op tijd te weten kwam, dan is TrackingMore de oplossing. Deze service zorgt ervoor dat u de nieuwste updates voor uw zending ontvangt - van leveringsbevestigingen tot uitzonderingsmeldingen of vertragingswaarschuwingen. Dit stelt logistieke diensten op hun beurt in staat om snel en noodzakelijk actie te ondernemen, met behoud van een proactieve aanpak. 

  • E-commerceplatforms integreren

  Een unieke en nuttige functie van het gebruik van TrackingMore is de mogelijkheid om te integreren met verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce, Shopify en Magento. Deze integratie zorgt voor geautomatiseerde bewerkingen en een vermindering van handmatige inspanningen.

  Gerenommeerde wereldwijde merken zoals Shein, Amazon, Printify en DJI kiezen consequent voor TrackingMore voor hun trackingbehoeften, dankzij de uitzonderlijke uptime-prestaties en gegevensnauwkeurigheid. Ontgrendel de kracht van naadloze tracking door je nu aan te melden voor TrackingMore !

  Contact opnemen met de klantenservice van 4PX

  Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met 4PX om uw zendingsgerelateerde problemen snel op te lossen.

  Contactmethoden Bijzonderheden
  Adres Building 12, Yiku, Fuyong, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China
  Telefoon 0755-23508000
  E-mail [email protected]
  Online klantenservice Service uren: 9:00-18:30 (ma-za)

   

  Track all your parcels in one place.

  1251+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1251+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1251+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.