ePacket Bijhouden

Volg de reis van uw pakket met ePacket-tracking via TrackingMore en ontvang de laatste updates over uw ePacket-pakketten met alleen het trackingnummer.

epacket
  For businesses

  ePacket branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  ePacket tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free ePacket tracking API
  For Shopify

  ePacket tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg de reis van uw pakket met ePacket-tracking via TrackingMore en ontvang de laatste updates over uw ePacket-pakketten met alleen het trackingnummer.

  Contents

  • ePacket-tracking
  • Wat is ePacket?
  • Hoe werkt ePacket Shipping?
  • Hoe het pakket van ePacket te volgen
  • ePacket-trackingnummer
  • ePacket-trackingstatus
  • ePacket Tracking API
  • Veelgestelde vragen over ePacket Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van ePacket

  ePacket-tracking

  Met de ePacket-trackingservice kunnen online shoppers in China en in het buitenland hun online bestellingen volgen terwijl ze naar hun bestemming verzenden. Met ePacket-tracking kunnen klanten gemakkelijk de beweging van hun pakket volgen en worden gewaarschuwd bij elke leveringsfase die het met succes passeert. In geval van vertragingen helpt ePacket-tracking klanten hun verwachtingen aan te passen en verkopers om met klanten te communiceren om hun angst na aankoop te verlichten.

  U kunt de ePacket-tracker op de China Post-website gebruiken of kiezen voor een robuust platform van derden zoals TrackingMore om uw ePacket-zendingen te volgen. Dit artikel gaat dieper in op stappen om ePacket-pakketten te volgen met behulp van beide benaderingen en benadrukt waarom TrackingMore de betere optie is.

  Wat is ePacket?

  ePacket is een internationale e-commerce verzendservice waarmee klanten snel en betaalbaar kunnen winkelen bij online winkels in China (inclusief Hong Kong) en kleine pakketten tot 2 kg (4,4 lbs) kunnen ontvangen. De ePacket-service is in 2011 gestart om eenvoudige en snelle verzending van pakketten naar de VS vanuit China (inclusief Hong Kong) mogelijk te maken.

  Vandaag de dag is de service uitgebreid naar 44 landen wereldwijd. Het bestaat uit een netwerk van gerenommeerde externe logistieke bedrijven die ook omgekeerde logistiek aanbieden, zodat online verkopers retourzendingen efficiënt kunnen beheren. De service wordt ten zeerste aanbevolen voor dropshipping-bedrijven buiten China die willen concurreren met lokale productietijden en een uitzonderlijke klantervaring willen bieden.

  Hoe werkt ePacket Shipping?

  ePacket is een verzendoptie op Chinese e-commercesites, waaronder AliExpress, eBay en Orbelo. De service geeft prioriteit aan snelle en efficiënte levering van kleine en lichte pakketten aan deelnemende ePacket-landen. Winkeleigenaren die voor deze verzendservice kiezen, zien hun klantbestellingen verzonden vanuit China (inclusief Hong Kong) tegen een meer betaalbare prijs dan andere opties.

  • ePacket China Post

  China Post's ePacket, ook bekend als EUB (Youbao, E邮宝), is een verzendservice die speciaal is ontworpen voor e-commerceproducten met een gewicht van minder dan 2 kg. Het begon in 2011 met een primaire focus op zendingen van China naar de VS. Vanwege de populariteit breidde de service zich echter al snel uit naar andere internationale bestemmingen. Zendingen naar de VS en andere landen duren over het algemeen tussen de 7-15 dagen voor levering. Een belangrijk kenmerk van ePacket is de volledige traceerbaarheid, waardoor klanten hun pakketten gemakkelijk kunnen volgen via de China Post-website. China Post werkt samen met internationale postpartners om de vlotte levering van ePacket-zendingen te garanderen.

  • ePacket Internationaal

  ePacket International is een service die zich richt op dropshipping-verkopers op Shopify en andere e-commerceplatforms om hen te helpen de leveringssnelheden van lokale concurrenten bij te houden. Met de ePacket-verzendservice kunnen verkopers hun klanten tevreden stellen met optimale levertijden. ePacket-levering aan ePacket-landen gebeurt binnen 15-30 dagen, met end-to-end tracking beschikbaar.

  • ePacket Tracking DHgate

  DHgate is een go-to e-commerceplatform dat kopers verbindt met Chinese groothandels en kleine fabrikanten, waardoor ze een breed scala aan producten in flexibele hoeveelheden kunnen kopen voor persoonlijk gebruik en wederverkoop. DHgate biedt verkopers een ePacket-verzendoptie waarmee ze binnen 15-30 dagen aan hun klanten in landen binnen het ePacket-bezorgnetwerk kunnen leveren.

  • USPS ePacket Tracking

  USPS is de officiële handler van ePacket-pakketten in de VS. Aanvankelijk was de ePacket-service een samenwerking tussen Hong Kong Post en USPS. Het beschikt over transparante pakkettracering met leveringsbevestiging voor pakketten naar de VS. Pakketten die via deze service worden verzonden, worden binnen 15-30 dagen geleverd. Klanten kunnen de leveringsvoortgang van uw ePacket-leveringen naar de VS volgen via een trackingplatform van derden zoals TrackingMore, dat een alles-in-één trackingservice biedt, inclusief USPS-tracking.

  Hoe het pakket van ePacket te volgen

  U kunt ePacket-pakketten op verschillende manieren volgen. In dit gedeelte wordt in detail ingegaan op het gebruik van twee ePacket-trackmethoden om de bewegingen van een ePacket-pakket te controleren.

  • Via de officiële website van China Post

  ePacket tracking page

  China Post is de grootste logistieke dienstverlener van China en biedt een eenvoudige manier om ePacket-pakketten te volgen met behulp van de volgende procedure.

  1. Open de website van China Post .
  2. Toets uw ePacket-trackingcode in op de startpagina en klik op het trackpictogram.
  3. Passeer de verificatiepost en wacht tot het systeem trackinggegevens op uw pakket heeft opgehaald.
  4. Trackinginformatie op het ePacket-pakket wordt in een nieuw venster geladen.

  ePacket tracking status

  • Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

  TrackingMore is een multi-carrier pakkettraceringsplatform dat ePacket-pakketten nauwkeurig volgt.

  TrackingMore ePacket tracking page

  Volg deze stappen om de volledige trackingmogelijkheden van deze trackingtool te gebruiken.

  1. Open de TrackingMore website en klik op "carriers".
  2. Zoek naar ePacket-tracking vanuit de lijst met providers met behulp van de zoekfunctie.
  3. Voer uw trackingnummer in en klik op de T-rackknop.
  4. TrackingMore toont binnen enkele seconden een gedetailleerd trackingrapport.

  TrackingMore ePacket tracking status

  TrackingMore is een krachtig onafhankelijk platform dat meer dan 1100 wereldwijde koeriers zoals China Post, FedEx en USPS onboardt, zodat u tot 50 pakketten tegelijkertijd kunt volgen.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore over China Post?

  TrackingMore biedt een betere trackingervaring dan China Post vanwege de geavanceerde mogelijkheden. In vergelijking met China Post heeft TrackingMore 1100+ wereldwijde koeriers, waardoor de trackingmogelijkheden verder gaan dan alleen ePacket-pakketten. Voor grensoverschrijdende pakketten die vaak hun trackingnummer wijzigen, kunt u met TrackingMore ze efficiënt blijven volgen.

  Automatische detectie van vervoerders is een ander opvallend kenmerk van TrackingMore, waarmee u elke koerier nauwkeurig kunt detecteren met alleen het trackingnummer. Deze functie garandeert dat u altijd kunt weten welke vervoerder uw pakket afhandelt als het trackingnummer verandert als gevolg van de uitwisseling van de koerier.

  TrackingMore zorgt voor 100% duidelijke zichtbaarheid van zendingen met tijdige updates, zelfs tijdens feestdagen en e-commerce piekseizoenen zoals Black Friday en Cyber Monday. Terwijl de China Post-website in dergelijke perioden traag kan zijn vanwege veel verkeer, blijft de China EMS-trackingpagina van TrackingMore snel en stabiel.

  ePacket-trackingnummer

  Een ePacket-trackingnummer is een afzonderlijke code die helpt bij het identificeren van een pakket dat onder deze service wordt verzonden. Hiermee kunnen klanten het invoeren op de China Post-website of TrackingMore om te weten waar hun pakket zich bevindt en welke leveringsfasen het met succes heeft doorlopen.

  Het ePacket-trackingnummer bestaat uit 13 tekens met twee letters aan het begin die de service aangeven, negen cijfers in het midden en nog twee letters, "CN" aan het einde.

  Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ePacket-trackingnummers.

  -LV846100934CN

  -AG660150220CN

  Het ePacket-trackingnummer wordt vermeld op de online aankoopfactuur of e-mail met de orderbevestiging. Online verkopers kunnen ook het trackingnummer op de verzendontvangst van hun pakketten vinden zodra het is geregistreerd bij ePacket voor verzending.

  ePacket-trackingstatus

  Terwijl u de voortgang van de levering van uw ePacket-zending bijhoudt, is het essentieel om te weten wat elke ontvangen trackingstatus betekent. Dit inzicht helpt u de informatie correct te interpreteren en de juiste verwachtingen te stellen. Hieronder staan enkele ePacket-trackingstatussen en hun betekenissen.

  ePacket-trackingstatus

  Betekenis

  Acceptatie, overhandigd door klant

  Het pakket is door de online retailer overhandigd aan China Post.

  Acceptatie, Dongguan, Pakket ontvangen

  Het pakket is ontvangen door China Post in Dongguan.

  Onderweg

  Uw ePacket-pakket is onderweg naar een verwerkingscentrum van China Post.

  DongGuan, aankomst bij verwerkingscentrum [DongGuan]

  Het ePacket-pakket is aangekomen bij het verwerkingscentrum van China Post en is gescand.

  Dongguan, vertrek vanuit het lokale sorteercentrum

  Uw pakket heeft het lokale sorteercentrum van China Post verlaten.

  DongGuanShi, vertrek vanaf verwerkingscentrum [DongGuan]

  Het ePacket-pakket is met succes verwerkt en heeft het verwerkingscentrum van China Post verlaten.

  Dongguan, aankomst in regionaal sorteercentrum

  Het ePacket-pakket is gescand in het regionale sorteercentrum van China Post in Dongguan.

  Dongguan, uit voor levering

  Het ePacket-pakket is onderweg om bij de ontvanger te worden afgeleverd.

  Geleverd

  Het pakket is succesvol afgeleverd bij de ontvanger.

  ePacket Tracking API

  De China Post EMS heeft een API-oplossing die u op uw bedrijfswebsite kunt implementeren om klanten te helpen hun ePacket-pakketten gemakkelijk te volgen. Het nadeel van deze API is dat het alleen ePacket-pakketten kan volgen. TrackingMore's multi-carrier tracking API is een efficiënter alternatief dat meer dan 1100 wereldwijde carriers onboardt, zodat u klanten een naadloze trackingervaring kunt bieden.

  Waarom zou ik in plaats daarvan TrackingMore API gebruiken?

  TrackingMore API is een state-of-the-art trackingoplossing met innovatieve functies die perfect zijn voor bedrijven die de ervaring na aankoop voor hun klanten willen verbeteren. TrackingMore beschikt over end-to-end trackingfunctionaliteit waarmee klanten updates over hun ePacket-pakketten en zendingen van andere 1100+ wereldwijde koeriers kunnen bijhouden. Het levert 100% nauwkeurige trackinggebeurtenissen vanaf het moment dat pakketten aan de koerier worden overhandigd tot wanneer ze bij de ontvanger worden afgeleverd.

  TrackingMore stelt e-commerce-verkopers in staat om vanuit één dashboard aan de pols te blijven van meerdere pakketten, zodat ze alert kunnen blijven op eventuele verzenduitzonderingen en snel kunnen handelen om ze op te lossen voordat ze de ervaring van de klant na aankoop beïnvloeden. Andere premiumfuncties die verkopers nuttig zullen vinden, zijn onder meer een merktrackingpagina die waardevol is bij het stimuleren van conversies en e-mail- en sms-verzendmeldingen die hun klanten onderweg op de hoogte houden van hun pakketten.

  Probeer TrackingMore zonder risico uit door u aan te melden voor een gratis proefperiode en verbeter de ervaring na aankoop voor uw klanten.

  Veelgestelde vragen over ePacket Tracking

  • Wat is AliExpress ePacket?

  AliExpress ePacket is een verzendservice die beschikbaar is voor drop-shippers op AliExpress. Wanneer winkeleigenaren zich aanmelden voor de service, kunnen ze een snelle en goedkope verzendservice aanbieden aan klanten in 44 landen die worden bediend door het ePacket-bezorgnetwerk.

  • Wat betekent ePacket-bezorging vanuit China?

  ePacket Delivery uit China is een e-commerce verzendservice waarmee online verkopers kleine pakketten kunnen verzenden vanuit China naar klanten in de VS en andere locaties wereldwijd.

  • Hoe lang duurt een ePacket van China naar de VS?

  ePacket-levering van China naar de VS duurt meestal 7 tot 20 dagen. Vertragingen kunnen optreden als gevolg van douane, drukke verzendtijden, de eindbestemming van het pakket en onverwachte gebeurtenissen zoals het weer. Voor een snellere bezorgoptie, overweeg dan om de China Post Express-service te gebruiken.

  Contact opnemen met de klantenservice van ePacket

  Als u problemen ondervindt met uw ePacket-pakket, biedt China Post een klantenservicenummer (11183), 24/7 beschikbaar dat u kunt bellen om hulp te krijgen bij uw pakket.

  Track all your parcels in one place.

  1240+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1240+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1240+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.