DPD Frans (formerly exapaq) Bijhouden

Probeer DPD France-pakketten te volgen? Hier is een ultieme gids voor het verkrijgen van een betrouwbare, efficiënte oplossing voor realtime DPD France-pakkettracking.

exapaq
  For businesses

  DPD Frans (formerly exapaq) branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free
  For developers

  DPD Frans (formerly exapaq) tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free DPD Frans (formerly exapaq) tracking API
  For Shopify

  DPD Frans (formerly exapaq) tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App
  Probeer DPD France-pakketten te volgen? Hier is een ultieme gids voor het verkrijgen van een betrouwbare, efficiënte oplossing voor realtime DPD France-pakkettracking.

  Contents

  • DPD Frankrijk volgen
  • Over DPD Frankrijk
  • DPD Frankrijk Verzendservice
  • Hoe het pakket van DPD France te volgen
  • DPD Frankrijk Trackingnummer
  • Trackingstatus van DPD Frankrijk
  • DPD Frankrijk Tracking API
  • Veelgestelde vragen over DPD France Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van DPD France

  DPD Frankrijk volgen

  DPD France-tracking is een service die uitgebreide en tijdige informatie biedt over de status van het pakket tijdens het hele bezorgproces, vanaf het moment dat het wordt verzonden tot het zijn eindbestemming bereikt. Deze service speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de transparantie van de logistiek, wat nuttig is voor kopers om de angst na de aankoop te verminderen, op de hoogte te blijven van uitzonderingen op de levering en te plannen wanneer ze kunnen ophalen. Zowel DPD France als TrackingMore bieden gratis, betrouwbare en efficiënte DPD France-trackingdiensten.

  TrackingMore is een alles-in-één platform voor het volgen van pakketten dat 1255 vervoerders, waaronder DPD Frankrijk, integreert. Dit platform informeert de timing van logistieke wijzigingen tot op de minuut, de werkelijke locatie van het pakket, het meldingskanaal van het pakket en meer. Met deze service kunnen verkopers en kopers eenvoudig DPD France-pakketten volgen en hun voortgang en leveringsschema in realtime kennen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u DPD France-pakketten kunt volgen voor zowel verkopers als kopers.

  Over DPD Frankrijk

  DPD France, opgericht in 1995 en voorheen bekend als Exapaq, werd later overgenomen door GeoPost. DPD France erft de uitmuntendheid en betrouwbaarheid van DPD en is nu een vertrouwd merk op het gebied van binnenlandse en grensoverschrijdende logistiek in Frankrijk. DPD France wordt gekenmerkt door nabijheid, reactievermogen, flexibiliteit en eenvoud en biedt uitgebreide verzenddiensten in Frankrijk en internationaal, die alle stadia van verzending, ontvangst en retournering van goederen bestrijken.

  DPD France richt zich op een breed spectrum van klanten - van lokale en internationale bedrijven tot e-merchants en particulieren - en biedt verschillende servicepatronen, waaronder standaard en tijdgebonden levering. Daarnaast biedt DPD Frankrijk op maat gemaakte bezorgbestemmingen, zoals afhaalpunten, huizen en geplande locaties. Met een toegewijd team dat op verschillende locaties is gestationeerd, onderhoudt DPD France nauwe relaties met zijn klanten en zet het zich in om de ontwikkeling van klanten te stimuleren.

  DPD Frankrijk Verzendservice

  • DPD KLASSIEK

  DPD CLASSIC is een oplossing voor het verzenden van pakketten en documenten met een gewicht tot 30 kg in heel Frankrijk. Het belooft bestemmingen in slechts 24 tot 48 uur te bereiken. Naast de snelle en kosteneffectieve verzending, geeft het de gemoedsrust die gepaard gaat met gratis online tracking. De DPD CLASSIC-tracking is beschikbaar op de website van DPD France. Om een extra beveiligingslaag toe te voegen, biedt DPD CLASSIC bovendien een verzekeringsoptie van maximaal € 33 per kilogram, met een maximale limiet van € 1.000 per pakket.

  • DPD Internationale Verzending

  Buiten Frankrijk biedt DPD France uitgebreide internationale verzenddiensten in heel Europa en meer landen in de wereld, met een efficiënte levertijd variërend van 2 tot 8 werkdagen. De verschillen tussen Europese en internationale verzenddiensten liggen in de volgende aspecten.

  In Europa

  Om een vlotte en gestage doorvoer te garanderen, is de internationale scheepvaart in Europa afhankelijk van levering over de weg, terwijl de Predict-service in 25 landen wordt geleverd.

  Rest van de wereld

  Voor de rest van de wereld vertrouwt DPD International Shipping Services op zijn Air & Express-netwerk onder de ondersteuning van Geopost, zonder de Predict-service.

  Net zoals de internationale verzending van DPD bevredigend is, is de internationale tracking van DPD even lovenswaardig. Of het nu binnen Europa of daarbuiten is, DPD France biedt uitgebreide pakketvolgdiensten voor hun klanten.

  • DPD Chéquier

  DPD Chequier is een handige service die beschikbaar is voor eenmalige zendingen op het vasteland van Frankrijk en Europa. Deze service biedt een zakje met prepaid-labels die kunnen worden gebruikt wanneer dat nodig is, zonder enige tijdslimiet. Bovendien elimineert DPD Chéquier de noodzaak om naar een depot te reizen door een chauffeur te regelen die de pakketten rechtstreeks bij de locaties van hun klanten ophaalt. Daarnaast zijn de trackingdiensten van DPD France ook van toepassing op DPD Chequier-pakketten.

  • DPD Retour

  DPD Frankrijk biedt ook een dienst die gespecialiseerd is in retourzendingen, DPD Return. Uitgerust met een volgsysteem, stelt het verzenders ook in staat om DPD Return-pakketten gemakkelijk te volgen. De DPD Return-trackingservice is intuïtief en gebruiksvriendelijk en biedt realtime updates over de status van geretourneerde goederen. Bovendien bevat DPD Return geautomatiseerde processen om een hoog niveau van kwaliteitsservice te garanderen en de handmatige werklast te verminderen.

  Hoe het pakket van DPD France te volgen

  1. Via de officiële website

  De officiële website van DPD Frankrijk biedt twee kanalen om pakketten te volgen, u kunt de handigste methode gebruiken op basis van uw behoeften en deze stapsgewijze handleiding volgen.

  • Bezoek de officiële website van DPD France.
  • Voer het pakketnummer in het venster "Waar is mijn pakket" in.
  • Klik op het zoekpictogram en wacht tot de pakketstatus is geladen.

  2. Via MyDPD

  DPD France tracking website

  MyDPD is een online service die is ontworpen om het verzendproces te stroomlijnen door alle benodigde verzendprocedures in één platform te integreren, wat betekent dat u alle DPD-pakketten kunt volgen op de MyDPD-website. Bovendien is de MyDPD mobiele app ook beschikbaar voor DPD live tracking.

  • Ga naar de website van MyDPD.
  • Klik op de knop "Mijn pakketten".
  • Voer het pakketnummer of het nummer van de leveringsbon in.
  • Klik op het zoekpictogram en wacht op het zoekresultaat.
  • Voer voor meer informatie de leveringspostcode in en klik op de knop "bevestigen".

  DPD France tracking status page

  3. Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

  TrackingMore tracking website

  TrackingMore is een krachtige alternatieve oplossing voor het volgen van DPD France-pakketten, met 1255 logistieke servicepartners (LSP's), waarmee u naast DPD France ook pakketten van 1255 vervoerders kunt volgen.

  De stappen voor het volgen van DPD France-pakketten via TrackingMore zijn als volgt:

  • Bezoek de website van TrackingMore .
  • Zoek de module "Vervoerders".
  • Zoek DPD Frankrijk op de "Lijst met vervoerders" met behulp van het zoekvak.
  • Klik op het DPD France-pictogram om door te verwijzen naar de bijbehorende trackingpagina.
  • Voer trackingnummers per regel in en klik op de knop "Track".
  • Wacht tot de trackingstatus van het pakket is geladen.

  TrackingMore tracking status

  TrackingMore ondersteunt ook Chronopost-tracking , aangezien sommige DPD France-pakketten die vanuit het buitenland worden verzonden, bij aankomst in Frankrijk door Chronopost worden afgehandeld. U kunt hier one-stop-tracking bereiken zonder dat u naar verschillende websites hoeft over te schakelen om uw pakket te volgen.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore via DPD France?

  Er zijn vier redenen om pakketten te volgen via TrackingMore in plaats van DPD Frankrijk.

  • Handiger: TrackingMore integreert 1255 vervoerders, zodat u uw pakketten van andere vervoerders kunt volgen. Dit is vooral handig wanneer uw pakket tijdens het transporttraject meerdere keren van koeriersdienst moet veranderen. 
  • Intelligenter: TrackingMore biedt een trackingtool met de functie van automatische detectie van vervoerders waarmee u one-stop-tracking in één venster kunt realiseren. Dit elimineert het gedoe van het volgen van pakketten op verschillende platforms. U hoeft alleen het trackingnummer op TrackingMore in te voeren om de status te bekijken van pakketten die door verschillende vervoerders zijn afgehandeld. 
  • Duidelijker: TrackingMore de zichtbaarheid van de zending verbeterd, met name de transparantie van de last-mile levering van goederen. Door een groot aantal vervoerders in één platform te integreren, kunt u TrackingMore uw pakketten op een uniforme manier bekijken, ongeacht hoeveel vervoerders er tijdens de hele reis bij betrokken zijn.
  • Stabieler: TrackingMore kan een robuustere en betrouwbaardere omgeving bieden voor het volgen van pakketten. Tijdens piekuren kan het systeem van DPD France soms moeite hebben met het langzaam uploaden van gegevens, maar TrackingMore blinkt consequent uit in dit opzicht. Het kan te allen tijde zorgen voor een snelle en stabiele werking en biedt een naadloze en betrouwbare trackingervaring.

  DPD Frankrijk Trackingnummer

  Een trackingnummer is een unieke identificatie die tijdens de verzending aan pakketten wordt toegewezen. Dit nummer, dat meestal als streepjescode op het verzendlabel wordt afgedrukt, is handig om de locatie van tijdgevoelige leveringen te informeren. Het dient als een waardevol hulpmiddel om de voortgang van een pakket te volgen. Het trackingnummer van DPD France wordt ook wel het pakketnummer genoemd, dat een cruciale rol speelt bij het volgen van DPD France.

  • DPD Frankrijk Tracking Number Formaat en voorbeelden

  Een trackingnummer van DPD France bestaat meestal uit 14 tot 18 cijfers. Hier zijn enkele voorbeelden:

  250238128213321

  250238128213502236

  Voor een geadresseerde staat het pakketnummer in een e-mail/sms of de verzendbevestiging die door de afzender is verzonden. Het personeel van DPD France zal ook een pakketmeldingskaart met het pakketnummer in de brievenbus achterlaten als ze de geadresseerde niet vinden. Voor een verzender staat het pakketnummer in het orderarchief en in de bevestiging van de bestelling in de brievenbus. Als de verzender het pakketlabel heeft gekocht bij een Pickup parcelshop, kan hij het pakketnummer op de bon vinden.

  Trackingstatus van DPD Frankrijk

  DPD France-tracking presenteert vijf belangrijke soorten pakketstatussen om de voortgang van de zending te informeren. In deze tabel wordt de betekenis van elke status uitgelegd:

  Status

  Betekenis

  Overhandigd aan DPD

  Het pakket is overhandigd aan DPD, bijvoorbeeld bij een parcelshop, en staat nu in het DPD-systeem.

  Onderweg

  Het pakket heeft het vertrekmagazijn verlaten en is nu op weg naar zijn bestemming.

  Bij pakketbezorgcentrum

  Het pakket komt aan bij het pakketbezorgcentrum.

  Klaar voor levering

  Het pakket wordt afgeleverd op de eindbestemming.

  Geleverd

  De geadresseerde heeft getekend voor het pakket.

   

  DPD Frankrijk Tracking API

  DPD heeft een tracking-API waarmee bedrijven kunnen communiceren met verschillende diensten van DPD France, waardoor een robuuste en flexibele interface wordt geboden voor het beheren van verschillende aspecten van pakketbezorging en tracking.

  Naast de tracking-API van DPD Frankrijk kunt u ook gebruikmaken van TrackingMore API om het beheer van het volgen van pakketten te vergemakkelijken. Als uw bedrijfsactiviteiten zich over meerdere landen uitstrekken of verschillende vervoerders omvatten, is de TrackingMore API ongetwijfeld een topkeuze voor u. 

  Waarom zou ik in plaats daarvan TrackingMore API gebruiken?

  In vergelijking met DPD onderscheidt TrackingMore API zich door de toegang tot 1255 vervoerders. Dit brede scala aan vervoerders biedt u de flexibiliteit om de meest geschikte verzendservice te kiezen en zorgt voor een uitgebreidere trackingervaring, omdat u zendingen van meerdere vervoerders vanaf één platform kunt volgen. Bovendien beschikt het over een API-uptime van 99.9%, wat een betrouwbare en ononderbroken service garandeert. Op het gebied van beveiliging voldoet TrackingMore API aan de normen van militaire kwaliteit, waardoor u een betrouwbare en zorgeloze ervaring krijgt. Om meer functies te begrijpen en te ervaren, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode.

  Veelgestelde vragen over DPD France Tracking

  • Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

  De levertijd van DPD France is 24 tot 48 uur vanaf de verzending door de afzender. De leveringen vinden meestal plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 18 uur, en in sommige gebieden levert DPD France ook op zaterdag tussen 8 en 15 uur.

  Wat de Predict-service betreft, wordt u per sms en e-mail op de hoogte gebracht van het ophalen van het pakket en vervolgens van de geplande bezorgdag, met een indicatie van het tijdslot voor levering.

  • Wanneer word ik op de hoogte gebracht van mijn levertijd?

  Als uw afzender zich heeft geabonneerd op de Predict-aanbieding, ontvangt u een sms en een e-mail met de geplande bezorgdatum en het bezorgtijdvak op de dag van levering.

  • Waarom zegt mijn pakkettracker "pakketnummer onbekend"?

  Er zijn drie mogelijke scenario's.

  Ten eerste betekent het waarschijnlijk dat uw pakket nog niet door de afzender aan DPD France is overhandigd.

  Ten tweede worden sommige DPD-pakketten vanuit het buitenland naar Frankrijk afgehandeld door Chronopost. Als uw pakket van buiten Frankrijk is verzonden en uw trackingnummer niet wordt herkend door DPD France, probeer dan uw pakket te volgen via deze link.

  Ten derde is het ingevoerde trackingnummer onjuist of bevindt het zich niet in het netwerk van DPD France.

  We raden u aan indien nodig contact op te nemen met uw afzender voor meer informatie.

  • Wat moet ik doen als mijn pakkettracering "pakket bezorgd" aangeeft, maar ik niets heb ontvangen?

  Wees gerust, onze klantenservice staat tot uw beschikking van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur telefonisch op 09 70 80 85 66 (gratis service, geen toeslag, kosten van een gesprek) of via ons contactformulier. Wij zullen het nodige onderzoek doen om uw pakket te lokaliseren en u van een antwoord te voorzien.

  Contact opnemen met de klantenservice van DPD France

  DPD France biedt verschillende kanalen voor contact met DPD France, waaronder DPD France telefoon, e-mail en sociale media.

  Contact Kanaal

  Bijzonderheden

  Per telefoon

  09 70 80 85 66 - gratis bellen

  Per e-mail

  Contactformulier

  Per privébericht

  DPD France-contact is ook beschikbaar op Messenger, WhatsApp en X (Twitter)

  Let op: Je kunt contact opnemen met DPD France van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.
  Track all your parcels in one place.

  1255+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1255+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1255+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.