LaserShip Bijhouden

Lasership tracking op TrackingMore kunt u de status van uw pakket te controleren van de afhaling tot levering. Voer hieronder uw trackingnummer in om te beginnen met volgen.

lasership
  For businesses

  LaserShip branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  LaserShip tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free LaserShip tracking API
  For Shopify

  LaserShip tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Lasership tracking op TrackingMore kunt u de status van uw pakket te controleren van de afhaling tot levering. Voer hieronder uw trackingnummer in om te beginnen met volgen.

  Contents

  • Wat is Lasership Tracking?
  • Over Lasership
  • Lasership Tracking Service
  • Hoe een Lasership-pakket te volgen
  • Lasership Tracking Number
  • Wat betekent mijn lasershipstatus?
  • Lasership Tracking API
  • Veelgestelde vragen over lasership tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van Lasership

  Wat is Lasership Tracking?

  Lasership tracking, onlangs omgedoopt tot OnTrac tracking, stelt online retailers in staat om hun klanten een uitgebreide manier te bieden om de reizen van hun pakketten van begin tot eind van het leveringsproces te volgen. Met deze speciale pakkettracking kunnen online shoppers hun zorgen na aankoop onderdrukken en op de hoogte blijven van de verzendstatus van hun bestellingen.

  Deze trackingservice geeft e-commerce retailers een overzicht van elke levering van bestellingen, waardoor ze mogelijke vertragingen kunnen identificeren en eventuele wijzigingen in de verwachte levertijd met de klant kunnen communiceren.

  Deze end-to-end pakkettraceringsfunctie is beschikbaar voor alle Lasership-zendingen in de VS met alleen het trackingnummer van het pakket. Via Lasership-tracking kunnen shoppers die de status van hun bestellingen volgen, de huidige locatie van het pakket zien en alle bezorgstappen die het met succes heeft doorlopen.

  Over Lasership

  Lasership is een regionale last-mile logistieke dienstverlener met hoofdkantoor in Wenen, Virginia, die sinds 1986 het oosten en middenwesten van de VS bedient. Lasership was meer dan drie decennia lang de gangmaker voor andere last-mile logistieke dienstverleners binnen zijn werkgebied, met vier sorteerhubs en meer dan 60 distributiehubs. Dit uitgebreide netwerk stelde Lasership in staat om betrouwbare bezorgdiensten op dezelfde dag, dezelfde dag en 's nachts aan te bieden.

  In 2021 bundelde Lasership de krachten met OnTrac, een logistiek bedrijf aan de westkust. Na de fusie werd de naam Lasership geschrapt en opereert het nieuwe logistieke bedrijf nu als OnTrac, een transcontinentale pakketbezorgdienst.

  Als OnTrac biedt Lasership residentiële en coast-to-coast e-commerce bezorgdiensten in 31 staten plus Washington, waar het netwerk van 16 sorteercentra en meer dan 102 distributielocaties beschikbaar zijn. Het bedrijf levert same-day, next-day, 2-day pakketten aan meer dan 250 miljoen klanten in de VS. Online retailers kunnen ook een bestelling in het hele land in slechts drie dagen verzenden.

  Lasership Tracking Service

  Lasership heeft zijn bezorgdiensten aangepast om tegemoet te komen aan de e-commerce-industrie in de VS. Online retailers kunnen eenvoudig verzenden naar hun klanten in verschillende delen van het land door een van de lasership-bezorgdiensten te selecteren die hieronder worden besproken.

  • Transcontinentale e-commerce levering

  De coast-to-coast e-commerce bezorgservice is ontworpen om digitale verkopers te helpen een betere klantervaring, snellere levering en loyaliteit te bieden. Deze dienst werd onlangs geïntroduceerd na de fusie tussen Lasership en OnTrac.

  Door het bezorgnetwerk aan de oostkust van Lasership en de locaties aan de westkust van OnTrac te combineren, maakt de service het mogelijk om pakketten in slechts drie dagen van de ene kust naar de andere te verzenden. Alle pakketten worden volledig gevolgd, waardoor het leveringsproces nauwlettend in de gaten kan worden gehouden en snel met de klant kan worden gecommuniceerd in geval van leveringsuitzonderingen.

  • Last Mile E-commerce levering

  Lasership's Last Mile E-commerce Delivery is een service die door het bedrijf wordt aangeboden met de hulp van meer dan 7.000 onafhankelijke chauffeurs en leveringscontractanten. Met deze bezorgservice kunnen online retailers in één en twee dagen aan de deur van hun klanten leveren.

  Volgens het bedrijf levert de dienst 1,9 dagen sneller dan nationale vervoerders tegen 10-35% minder kosten. Lasership als OnTrac heeft een indrukwekkende 97% + on-time leveringsprestaties, waardoor het de ideale last-mile e-commerce partner is voor online verkopers. Met deze bezorgservice kan de klant ook zijn bestelling volgen vanuit de faciliteiten van de handelaar totdat deze bij hem wordt afgeleverd.

  Hoe een Lasership-pakket te volgen

  Het volgen van een Lasership-pakket is eenvoudig. Dit trackingproces kan worden gedaan via de officiële website of een robuust en betrouwbaarder platform van derden zoals TrackingMore. Hieronder vindt u stappen om uw Lasership-pakket te volgen met behulp van beide methoden.

  • Via de officiële website

  Tracking via de officiële website is de meest populaire manier voor shoppers om de leveringsvoortgang van hun Lasership-pakket te volgen.

  Lasership tracking page

  Volg de status van uw pakket met de volgende stappen.

  1. Bezoek de officiële website van OnTrac.
  2. Voer uw trackingnummer in het zoekveld op de startpagina in.
  3. Klik op "Track Your Package" (Uw pakket volgen) om het leveringsrapport op te halen.

  Lasership tracking status

  • Via TrackingMeer

  TrackingMore Lasership tracking page

  U kunt ook gemakkelijk updates op uw Lasership-pakket volgen door de leveringsstatus via TrackingMore te volgen met de volgende procedure.

  1. Open de TrackingMore website en klik op "Carriers" op de homepage.
  2. Zoek naar Lasership in de lijst met vervoerders en voer het trackingnummer van uw pakket in.
  3. Klik op de knop "Volgen" en wacht tot het systeem de bezorginformatie van uw pakket ophaalt.

  TrackingMore Lasership tracking status

  TrackingMore is een robuust multi-carrier tracking platform voor zendingen dat helpt bij het volgen van Lasership-zendingen om te weten waar een pakket zich op een bepaald moment bevindt. TrackingMore is meer dan alleen Lasership-pakketten en ondersteunt ook meer dan 1100 wereldwijde vervoerders, waardoor u gemakkelijk end-to-end zendingen kunt volgen.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore over Lasership?

  Veel online verkopers kiezen TrackingMore als hun beste keuze voor een one-stop trackingoplossing vanwege de reeks functies. Een van de meest aantrekkelijke functies is de ondersteuning van TrackingMore voor meer dan 1.100 wereldwijde koeriers, waardoor gebruikers one-stop trackingmogelijkheden hebben voor verschillende verzendservices, wat waardevol is voor het naadloos volgen van zendingen, vooral wanneer Lasership pakketten overhandigt aan andere koeriers voor de laatste mijl.

  TrackingMore kan ook koeriers automatisch detecteren. Deze handige functie helpt de klant meteen te weten welke koerier zijn Lasership-pakket afhandelt, wat helpt om hen gerust te stellen en de angst na aankoop te verminderen die zich tijdens het leveringsproces kan opbouwen.

  TrackingMore ondersteunt ook end-to-end tracking van zendingen. Deze functie zorgt ervoor dat klanten hun Lasership-pakketten kunnen volgen zodra een online retailer de bestelling maakt tot het moment dat een bezorger deze bij hen thuis overhandigt. Het platform werkt klanten ook bij via sms en e-mail als het pakket verschillende mijlpalen in het leveringsproces bereikt.

  Een andere dwingende reden om Lasership-pakketten met TrackingMore te volgen, is dat de service zelfs beschikbaar is tijdens het hoogseizoen wanneer logistieke dienstverleners een verkeersstijging op hun trackingpagina's ervaren. Hoewel de trackingpagina van Lasership op dit moment traag kan zijn, presteert TrackingMore uitstekend en levert het realtime informatie over het volgen van pakketten.

  Lasership Tracking Number

  Een Lasership-trackingnummer is een unieke code die een klant helpt een Lasership-pakket te volgen vanaf de officiële website of met behulp van een after-market oplossing zoals TrackingMore. Het trackingnummer is essentieel om te verkrijgen, omdat het de meest eenvoudige manier is om op elk moment op de hoogte te blijven van de verblijfplaats van uw pakket.

  Het trackingnummer wordt gegenereerd door Lasership wanneer een handelaar een bestelling maakt na het verwerken van de bijbehorende bestelling van een klant. Idealiter moet het verzendbevestigingsbericht dat wordt ontvangen na online bestellen het trackingnummer bevatten. Als dit niet het geval is, kan de klant contact opnemen met de verkoper om het trackingnummer te delen.

  • Lasership tracking nummernotatie en voorbeelden

  Een onjuist Lasership-trackingnummer helpt u niet bij het volgen van de verzendstatus van uw pakket. Er verschijnt een foutmelding. Het juiste Lasership-trackingnummer varieert tussen 10 en 19 tekens. De trackingnummers van 10 en 15 tekens komen vaker voor.

  Alle Lasership-trackingnummers zijn een mix van cijfers en alfabetletters. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Lasership-trackingnummers met hun indeling.

  - LS45551611

  - D10014144020869

  - 1LSCXO733765317

  Het is vermeldenswaard dat lasership-pakketvolgnummers kunnen variëren in hoe de tekens worden weergegeven, omdat ze willekeurig worden gegenereerd wanneer een bestelling wordt gemaakt. Ongeacht het aantal tekens in het trackingnummer, beginnen de meeste Lasership-pakkettracerings-ID's met een van de volgende voorvoegsels gevolgd door cijfers.

  -LS

  - D1

  -DD

  - 1L

  Om te controleren of het Lasership-trackingnummer dat u hebt gekregen correct is, probeert u het pakket gratis op TrackingMore te volgen. Als dit correct is, wordt trackinginformatie weergegeven. Als dit niet het geval is, wordt er een foutmelding weergegeven.

  Wat betekent mijn lasershipstatus?

  Bij het volgen van uw Lasership-pakket betekent elke trackingstatus een specifiek ding dat u moet begrijpen om te weten wat er met uw pakket gebeurt en waar het zich bevindt. Voor de beginner kan deze informatie verwarrend zijn, maar de onderstaande tabel legt de betekenissen uit van enkele veelvoorkomende Lasership-trackingstatussen.

  Status van laserschip volgen

  Betekenis

  Label gemaakt. Trackingdetails zijn beschikbaar zodra het pakket aankomt bij de Lasership-faciliteit.

  Lasership heeft uw bestelgegevens verwerkt en er is een label gemaakt voor uw pakket. Zodra het pakket is gescand in een Lasership-faciliteit, kunt u het volgen.

  Aangekomen bij Lasership faciliteit.

  Het pakket is afgeleverd bij een Lasership-sorteerfaciliteit, klaar om te worden gescand.

  Laserschip oorsprong scan.

  Het pakket is gescand in een lokale Lasership-faciliteit.

  Op voertuig geladen.

  Uw Lasership-pakket is op een bestelwagen geladen en begint binnenkort aan de reis naar uw bestemming.

  Pakket ontvangen als een overschrijding.

  Het Lasership-pakket werd met succes geleverd, maar de hoeveelheid was meer dan de klant had verwacht of besteld.

  Bestelinformatie gemaakt door Lasership.

  Er is een verzendlabel gegenereerd voor uw Lasership-pakket.

  Uw pakket is afgeleverd.

  Het Lasership-pakket is afgeleverd op het opgegeven adres dat u hebt opgegeven.

  Selecteer het camerapictogram om de bezorgfoto te bekijken.

  Klik op het camerapictogram op de pagina voor het volgen van het pakket om de bezorgfoto te bekijken en een idee te krijgen van waar de bezorger het pakket heeft achtergelaten.

  Pakket is onderweg.

  Het Lasership-pakket is onderweg, op weg naar de bestemming van de levering.

  Uw pakket is ontvangen en is onderweg.

  Het pakket is met succes gescand en gesorteerd in een Lasership-faciliteit en gaat nu naar uw adres.

  We werken er hard aan om uw pakket snel te bezorgen. Blijf uw tracking controleren op realtime updates.

  Er zijn enkele kleine vertragingen, maar Lasership heeft de levering niet geannuleerd. De koerier gaat verder met het bezorgproces.

  Pakket ontvangen door uw lokale Lasership-faciliteit en wordt verwerkt voor levering. Zie geschatte leverdatum.

  Na het scannen in een Lasership-faciliteit is het label van het pakket gemaakt en is een geschatte leverdatum beschikbaar om te bekijken.

  De levering kon niet worden voltooid. Kan geen toegang krijgen om het pakket af te leveren.

  De afleverlocatie was onbereikbaar, waardoor de bezorgpoging mislukte.

  Uw pakket is vertraagd door het weer. Wij leveren zo snel mogelijk.

  Ongunstige weersomstandigheden hebben de bezorgroutes beïnvloed. Uw Lasership pakket wordt geleverd zodra het weer verbetert.

  Lasership Tracking API

  Met de Lasership-tracking-API kunnen e-commerceverkopers klanten een handige manier bieden om hun bestellingen tijdens het leveringsproces rechtstreeks vanaf de website van de online retailer te volgen. TrackingMore biedt een betere API voor het volgen van pakketten die ook 1100+ wereldwijde koeriers ondersteunt met end-to-end tracking voor elk pakket.

  Waarom zou ik in plaats daarvan TrackingMore API gebruiken?

  Om uw e-commercebedrijf naar een hoger niveau te tillen, moet uw bedrijf een betrouwbare API voor het volgen van pakketten implementeren waarmee klanten hun zendingen in realtime kunnen volgen. TrackingMore is een voorbeeldige trackingoplossing met een betrouwbare uptime van 99,9% op verschillende tests. Dit zorgt ervoor dat trackinginformatie voortdurend wordt doorgegeven tussen de koerier en uw klanten om hun ervaring na aankoop te verbeteren.

  Help uw klanten hun pakketten beter te volgen door zich aan te melden voor een gratis proefversie van onze TrackingMore API.

  Veelgestelde vragen over lasership tracking

  • Is Lasership tracking nauwkeurig?

  Lasership tracking haalt nauwkeurige real-time trackinginformatie op uw pakket op.

  • Waarom wordt mijn Lasership-tracking niet bijgewerkt?

  De Lasership-tracking kan om verschillende redenen niet worden bijgewerkt, waaronder een ongeldig trackingnummer of de trackinginformatie is nog niet beschikbaar.

  • Is Lasership live tracking op platforms van derden betrouwbaar?

  Platforms van derden zoals TrackingMore bieden end-to-end pakkettracering die up-to-date en nauwkeurig is.

  • Waarom duurt het zo lang voordat Lasership wordt geleverd?

  Lasership-leveringen zijn snel en efficiënt met leveringsopties voor één en twee dagen. In geval van vertragingen, controleert u de trackinginformatie van het pakket om te weten wat er gebeurt of neemt u contact op met de klantenservice van Lasership tracking voor hulp.

  • Kan ik Lasership-pakketten volgen op OnTrac?

  Alle Lasership-pakketten kunnen sinds de fusie efficiënt worden gevolgd op OnTrac.

  Contact opnemen met de klantenservice van Lasership

  Lasership geeft prioriteit aan de klantervaring en is daarom beschikbaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Dien online een aanvraag in of stuur een sms naar het klantenservicenummer van Lasership tracking als u problemen ondervindt met het volgen van uw pakket. De onderstaande tabel biedt meer details.

  Contact methode

  Contact

  Beschikbaarheid

  Online aanvraag

  https://www.ontrac.com/support/ 

  Maandag-vrijdag: 8u-21u

  Zaterdag: 8u-20u

  Zondag: 8u-20u

  Uitzonderingen: Eerste Kerstdag, Nieuwjaar, Thanksgiving Day en 4 juli

  Sms

  (302) 246-7136
  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.