LBC Express Bijhouden

LBC Express is een in de Filippijnen gevestigde logistieke dienstverlener. Leer hoe u LBC Express-pakketten kunt volgen via TrackingMore.

lbcexpress
  For businesses

  LBC Express branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  LBC Express tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free LBC Express tracking API
  For Shopify

  LBC Express tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  LBC Express is een in de Filippijnen gevestigde logistieke dienstverlener. Leer hoe u LBC Express-pakketten kunt volgen via TrackingMore.

  Contents

  • LBC-tracking
  • Over LBC
  • LBC Tracking Diensten
  • Hoe LBC-pakketten te volgen
  • LBC Tracking Number
  • Betekenis van LBC-trackingstatus
  • LBC Express-tracking-API
  • Veelgestelde vragen over LBC Express Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van LBC Tracking

  LBC-tracking

  LBC Express, bekend in 30 landen met 6.400+ locaties, is de eerste keuze van de Filippijnen op het gebied van vracht en logistiek. Buiten zijn uitgebreide bereik, onderscheidt de LBC-trackingservice het, waardoor klanten hun unieke trackingnummers kunnen gebruiken voor realtime pakketupdates. Deze toewijding aan transparantie zorgt ervoor dat klanten, zowel particulieren als bedrijven, zonder zorgen de nieuwste status van hun zendingen kunnen krijgen. Hoewel LBC in de eerste plaats tegemoetkomt aan de behoeften van de Filippijnen, overbruggen haar diensten de kloof tussen de Filippijnen en het wereldtoneel. Voor degenen die op zoek zijn naar diverse trackingoplossingen, bieden naast de LBC Track &Trace-tool pakkettrackers van derden zoals TrackingMore extra opties.

  Over LBC

  Het hoofdkantoor van LBC Express is gevestigd in Metro Manila, Filippijnen. Vanaf het bescheiden begin als makelaar en luchtvrachtagent in 1945 is LBC Express uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van overschrijvings-, koeriers- en logistieke diensten in de Filippijnen. Het was een pionier op het gebied van expreslevering, vrachtvervoer en 24-uurs deur-tot-deurbezorging in het land en heeft nooit achterom gekeken in een poging om zijn klanten tevreden te stellen.

  Vandaag de dag, LBC Express verzenddiensten en overschrijvingen omvatten LBC Express padala diensten, e-commerce en zakelijke oplossingen, en betalingsdiensten. Om deze operaties te vergemakkelijken, maakt LBC gebruik van zijn uitgebreide lucht-, zee- en grondinfrastructuur, een uitgebreid netwerk van binnenlandse en internationale locaties, agenten en belangrijke strategische partnerschappen.

  LBC Tracking Diensten

  LBC Express biedt verzenddiensten zowel binnen de Filippijnen als in het buitenland. Hoewel vergelijkbaar, kunnen deze services verschillen in hun aspecten, bijvoorbeeld in transittijden en toepasselijke tarieven. Hieronder vindt u de uitsplitsing van LBC Express-verzendservices.

  LBC Vracht tracking

  LBC biedt een scala aan scheepvaartdiensten, waaronder land-, zee- en luchtvracht, die tegemoetkomen aan een breed scala aan logistieke behoeften.

  Vracht over land

  LBC Express is de beste keuze voor landvracht in de Filippijnen. Ze leveren pakketten veilig en op tijd en verzorgen zowel kleine als grote zendingen. Of het nu gaat om documenten, pakketten of pakketten, LBC kan een huis-aan-huis bezorgservice bieden. Door gebruik te maken van het RoRo-systeem van geïntegreerde snelwegen en veerbootroutes voor voertuigen, maakt LBC Express altijd veilige leveringen op tijd. Bovendien kunnen klanten hun zendingen gemakkelijk volgen met het LBC Philippines-trackingsysteem.

  Zeevracht

  LBC heeft een revolutie teweeggebracht in de scheepvaartindustrie met de Balikbayan-doos en biedt een kosteneffectieve zeevrachtoplossing voor pakketten naar de Filippijnen. Ze zorgen ervoor dat elk pakket van deur tot deur wordt afgeleverd, ongeacht de bestemming in het land. LBC biedt zowel Less Than Container Load (LCL) als Full Container Load (FCL) opties, geschikt voor zowel internationale als binnenlandse verzendbehoeften. Met geoptimaliseerde zeeroutes bieden ze concurrerende tarieven en verwerken ze een verscheidenheid aan items, van elektronica tot mode en eten. Wat het nog perfecter maakt, is de LBC balikbayan box tracking service, zodat ontvangers op de hoogte blijven van de reis van hun pakket.

  Luchtvracht

  De luchtvrachtservice van LBC combineert snelheid, bereik en veiligheid. Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van vliegroutes, zorgt het voor tijdige leveringen in de Filippijnen, zelfs naar de meest afgelegen locaties. Hun gevestigde infrastructuur en speciale luchtvrachtterminals garanderen dat pakketten ongerept blijven. Wat bijdraagt aan de efficiëntie is de LBC-trackingpakketfunctie, die klanten realtime updates over hun zendingen biedt, waardoor transparantie en gemoedsrust worden gegarandeerd.

  LBC Tracking Internationaal

  Naast het volgen van LBC Philippines breidt LBC Express zijn mogelijkheden uit met robuuste internationale trackingdiensten, in lijn met zijn wereldwijde visie. Als erkend leider in internationale koeriersdiensten garandeert LBC tijdige en veilige leveringen voor elk pakket, of het nu gaat om vitale documenten zoals paspoorten, certificaten of persoonlijke correspondentie zoals feestelijke kaarten. Om deze ongeëvenaarde service te ervaren, kan men de dichtstbijzijnde LBC Express Branch bezoeken.

  Grensoverschrijdende oplossingen

  LBC Express blinkt uit in het aanbieden van betrouwbare grensoverschrijdende bezorgdiensten. Door gebruik te maken van een uitgebreide vloot over land, zee en lucht, garanderen ze tijdige en veilige leveringen van zendingen. Door de meest efficiënte routes te selecteren en verschillende transportmodi te combineren, bereikt LBC een harmonieuze mix van kostenbesparing en snelheid op maat van individuele verzendvereisten. Bovendien biedt hun uitgebreide ervaring in logistiek hen een voorsprong bij het navigeren door het complexe rijk van documentatie en certificering dat essentieel is voor probleemloze grensoverschrijdende verzending.

  Hoe LBC-pakketten te volgen

  Hier zijn de manieren om LBC Express-pakketten te volgen.

  • Via de officiële LBC Express Website

  1. Bezoek de officiële website van LBC Express en vind het trackinggedeelte.

  LBC tracking page

  2. Voer een geldig trackingnummer in het vereiste veld in.

  3. Vink het vakje aan om updates via messenger te ontvangen.

  Opmerking: Dit is optioneel, een messenger is toegankelijk op smartphones en de meeste andere apparaten. Het is dus het beste als u niet wilt inloggen op afzonderlijke websites of e-mails wilt controleren.

  4. Klik op de knop 'Volgen', op de pagina met trackingresultaten wordt de huidige status van uw zending weergegeven.

  LBC tracking status

  Als alternatief kunt u het LBC-pakket volgen via de LBC Connect Mobile App die beschikbaar is op Google Play en de App Store van Apple. Met de LBC Connect-applicatie kunt u meerdere zendingen volgen en toegang krijgen tot veel meer LBC Express-services. 

  • Via TrackingMore

  TrackingMore is een vooraanstaand platform voor het volgen van zendingen van derden voor het volgen van LBC Express-pakketten. Om het te gebruiken, volgt u de volgende eenvoudige procedure.

  1. Bezoek de LBC Express-trackingpagina van TrackingMore.

  TrackingMore LBC tracking page

  2. Voer het LBC Express-trackingnummer in.

  3. Klik op de knop 'Track'.

  4. Vervolgens wordt de pagina met trackingresultaten geopend die zowel de huidige als de vorige status van de zending en de verwachte afleverdatum weergeeft.

  TrackingMore LBC tracking status

  Notitie: U kunt ook de algemene pakkettrackingpagina van TrackingMore bezoeken, de TrackingMore auto-detect-functie identificeert het trackingnummer van LBC Express en opent de relevante pagina. U kunt dus naar deze pagina gaan om uw pakketten te volgen wanneer u meerdere pakketten heeft die door verschillende vervoerders worden afgeleverd.

  Waarom TrackingMore gebruiken in plaats van LBC Express Tracking?

  Hoewel LBC Express-tracking efficiënt is, bieden de trackingfuncties van TrackingMore een beter alternatief.

  Hier zijn de redenen waarom u ervoor moet kiezen om uw LBC-pakket te volgen met TrackingMore dan met LBC-tracking, vooral wanneer u een e-commerce-handelaar bent die op zoek is naar een perfecte oplossing voor het volgen van pakketten.

  • Samenwerking met 1100+ vervoerders. LBC maakt gebruik van meerdere vervoerders om pakketten van de ene regio naar de andere te vervoeren. Omdat TrackingMore een alliantie heeft met de meeste van hen, hoeft u niet over te schakelen van trackingplatform naar trackingplatform.
  • Verzendmeldingen. Hoewel TrackingMore automatisch e-mail- en sms-updates kan verzenden bij elke leveringsmijlpaal om uw klanten consistente geruststelling te bieden, zijn de verzendmeldingen direct beschikbaar op Messenger door de Messenger-optie op de LBC Track & Trace-tool te selecteren.
  • Branded tracking pagina's. U kunt de trackingpagina van TrackingMore aanpassen aan het merk van uw bedrijf. Elke keer dat uw klanten terugkeren naar de pagina om de status van hun pakket te controleren, komen ze uw merk tegen. Deze blootstelling, versterkt door een aangename ervaring na aankoop, kan helpen bij het stimuleren van herhaalverkopen.
  • TrackingMore is snel, altijd. Soms verzandt te veel verkeer in het LBC Express-volgsysteem. Wanneer uw klanten hun updates niet kunnen krijgen, kunnen ze zich tot u wenden, waardoor u zich niet op belangrijkere zaken kunt concentreren. TrackingMore daarentegen is altijd snel en efficiënt.

  LBC Tracking Number

  Het LBC Express-trackingnummer is een unieke numerieke tag die kan worden gebruikt om het pakket te volgen. Meestal bestaat het uit 12-17 cijfers voor binnenlandse zendingen in de Filippijnen en vijf cijfers voor internationale pakketten.

  Hier zijn enkele voorbeelden van LBC-trackingnummers.

  - 1456 3782 4786

  - 3476 8974 2342 231

  Veelgestelde vragen over LBC Tracking Number

  • Waar vind je het LBC-trackingnummer?

  Het LBC Express-trackingnummer is te vinden op het verzendbewijs (linksonder onder de streepjescode), de buitenverpakking van het pakket en e-mail- en sms-communicatie van de afzender.

  • Hoe LBC-pakket te volgen zonder trackingnummer?

  Als u uw trackingnummer bent kwijtgeraakt of als uw LBC-trackingnummer ongeldig is, kunt u uw LBC-pakket niet volgen. Neem contact op met uw afzender om het trackingnummer te verkrijgen zodra u het niet kunt vinden.

  Betekenis van LBC-trackingstatus

  Hier is een lijst met de typische statussen en hun betekenissen die u krijgt wanneer u een LBC Express-pakket volgt.

  Status

  Betekenis

  Aanhangig

  De zending wacht op een specifieke actie of bevestiging voordat deze kan doorgaan naar de volgende fase in het leveringsproces.

  Afhalen

  De zending wordt door de koerier opgehaald of opgehaald bij de afzender.

  Onderweg

  De zending wordt verplaatst naar de aangewezen plaats van levering.

  Geleverd

  De zending is succesvol afgeleverd.

  Niet geleverd

  De poging om het pakket af te leveren is verhinderd door de afwezigheid van de ontvanger of andere factoren.

  Niet gevonden

  Er is nog geen trackinginformatie beschikbaar. Bij een 404-foutmelding kan 'Niet gevonden' aangeven dat u een ongeldig trackingnummer hebt ingevoerd.

  LBC Express-tracking-API

  Met de tracking-API van LBC Express kunt u de trackingfunctie van LBC eenvoudig in uw project integreren voor snellere realtime tracking. U kunt echter integreren met de API van TrackingMore voor efficiëntere toegang tot de andere functionaliteiten van LBC.

  Waarom de API van TrackingMore gebruiken via de LBC Express Tracking API?

  TrackingMore API heeft rijkere functionaliteit, zoals hieronder weergegeven.

  • Toegang tot 1100+ wereldwijde carriers. De echte waarde van een tracker van derden ligt in het aantal providers waartoe het toegang heeft.  Met TrackingMore kunt u eenvoudig 1000+ vervoerders wereldwijd aan boord nemen, zoals USPS, FedEx, UPS en DHL, enz.
  • Ondersteunt meerdere programmeertalen. Ondersteuning met geavanceerde programmeertalen zoals PHP, Java, Node.js, Python en Ruby, deze compatibiliteit helpt ontwikkelaars om API moeiteloos en snel te patchen.
  • Uniforme gegevensindeling. De API van TrackingMore verenigt afzonderlijke gegevens in een gestandaardiseerde, eenvoudige structuur. Het gemak en de duidelijkheid waarmee de data geconsumeerd kunnen worden dragen bij aan een positieve gebruikerservaring.
  • Beveiligingsniveau van militaire kwaliteit. Beveiligingsinbreuken kunnen u veel kosten aan gemiste kansen. De API-beveiligingsniveaus van TrackingMore zijn van topklasse en voldoen aan ISO 27001 en andere topbeveiligingsnormen.
  • API uptime van 99,9% & Round-the-clock technische ondersteuning. De API-technologie van TrackingMore maakt tracking altijd en overal mogelijk. Het betekent dat elke klant altijd zicht heeft op zijn pakket. Wat nog belangrijker is, TrackingMore biedt de klok rond technische ondersteuning, zodat de gebruiker niet wordt opgehouden bij gebrek aan hulp.

  TrackingMore helpt u uw klanten een superieure ervaring na aankoop te bieden door middel van verbeterde end-to-end zichtbaarheidsmogelijkheden. Tevreden klanten worden vaak terugkerende klanten. Meld u aan voor een gratis proefperiode!

  Veelgestelde vragen over LBC Express Tracking

  • Hoeveel dagen duurt het voordat LBC Express levert?

  De levertijd van LBC Express is afhankelijk van de afstand en de te gebruiken wijze van vervoer. Zeevracht duurt langer dan luchtvracht voor dezelfde afstand.

  Over het algemeen zijn dit de verschillende transittijden.

  - Binnenlandse pakketten: 24-48 uur

  - Luchtvracht: 7-10 dagen

  - Zeevracht: 40-60 dagen

  • Hoe weet ik of mijn LBC Express pakket is aangekomen?

  Als u uw pakket hebt gevolgd, bent u op de hoogte gebracht van een waarschijnlijke leverdatum. Als u kiest voor automatische verzendmeldingen, wordt u op de hoogte gebracht, zelfs zonder de nieuwste update te controleren. LBC Express verwittigt u in ieder geval wanneer uw pakket klaar is voor levering.

  • Levert LBC Express van deur tot deur?

  LBC Express levert deur-tot-deur via zijn grondvracht binnen de Filippijnen via een voorspelbaar schema dat gemakkelijk te volgen is.

  • Wat kan ik verzenden via LBC Express?

  U kunt bijna alles verzenden via LBC Express. Via de verschillende vrachtdiensten, documenten en zendingen van klanten van verschillende groottes - van kleine pakketten tot extra grote vracht die gespecialiseerd transport vereist. LBC Express levert ook gadgets zoals telefoons, laptops en tablets. LBC Express houdt echter een lijst bij van verboden voorwerpen die het niet zal vervoeren.

  Contact opnemen met de klantenservice van LBC Tracking

  Contactgegevens

  Bijzonderheden

  Adres van het hoofdkantoor

  10e verdieping Toren B Twee Ecom Center
  Bayshore Ave. hoek Harbor Drive,
  Mall of Asia Complex, Pasay,
  Metro Manila, Filippijnen

  Telefoon

  Filipijnen: (02) 8858 5999

  De VS.: 1-800-338-5424

  Overzee: https://www.lbcexpress.com/directory

  E-mail

  [email protected]

   

  Track all your parcels in one place.

  1229+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1229+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1229+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.