Ninja Van Malaysia Bijhouden

Volg uw Ninja Van zendingen gemakkelijk met TrackingMore, de beste third-party tracker geïntegreerd met meer dan 1100 carriers.

ninjavan-my
  For businesses

  Ninja Van Malaysia branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Ninja Van Malaysia tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Ninja Van Malaysia tracking API
  For Shopify

  Ninja Van Malaysia tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg uw Ninja Van zendingen gemakkelijk met TrackingMore, de beste third-party tracker geïntegreerd met meer dan 1100 carriers.

  Contents

  • Ninja Van Tracking 
  • Over Ninja Van
  • Ninja Van Tracking Service
  • Hoe het pakket van Ninja Van Malaysia te volgen
  • Ninja Van Tracking Number
  • Wat betekent de status van mijn Ninja Van?
  • Ninja Van Tracking API
  • Veelgestelde vragen over Ninja Van Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van Ninja Van

  Ninja Van Tracking 

  Ninja Van Tracking biedt haar klanten uitgebreide bewakingsdiensten vanaf het dichtstbijzijnde ophaalpunt van de klant via de voortgang van de levering tot aan de deur van de ontvanger. Of het pakket nu nationaal of internationaal wordt verzonden, Ninja Van biedt een trackingnummer waarmee de gebruiker de status van zijn pakket kan controleren. Dit geeft een naadloos trackingproces via het Ninja Van-volgsysteem of Trackingmore, een premium trackingtool van derden.

  De trackinginformatie die de status van de Ninja Van-pakketten doorgeeft, omvat belangrijke pakketdetails zoals de oorsprong, onmiddellijke locatie en een belangrijk transitcontrolepunt. De NinjaVan-trackingservice neemt ook kennis van productretourzendingen in geval van mislukte leveringen en geeft hetzelfde door aan de gebruikers. In dergelijke gevallen zorgt Ninja Van ervoor dat elke partij die betrokken is bij de doorvoer van het pakket op de hoogte is van de status van de leveringen en de nodige acties die men moet ondernemen.

  Over Ninja Van

  Ninja Van, opgericht in 2014 in Singapore, is een door technologie aangedreven expresbezorgingsbedrijf dat zich richt op verschillende bedrijven in Zuidoost-Azië, waaronder landen als Maleisië, de Filippijnen, Indonesië, Thailand en Vietnam. Ze bieden verschillende diensten aan, van last-mile leveringen tot internationale verzending en vrachtafhandeling.

  Ninja Van voldoet aan specifieke zakelijke vereisten door gebruik te maken van API-integraties, massale CSV-orderuploads, op maat gemaakte routeringsmethoden en een uitgebreid logistiek managementsysteem. Hun leveringsoplossingen passen perfect bij online verkopers, bedrijfsentiteiten en diverse online marktplaatsen.

  Ninja Van Tracking Service

  Ninja Van biedt professionele logistieke diensten met snelle, toegankelijke en betrouwbare leveringsoplossingen in Indonesië, Maleisië en Singapore. Met aangepaste bezorgdiensten en grensoverschrijdende oplossingen belooft Ninja Van uw pakket veilig op de bestemming af te leveren met gegarandeerde trackingdiensten.

  Last Mile Levering

  Ninja Van is een van de toonaangevende leveranciers van last-mile logistieke diensten in Zuidoost-Azië en garandeert een snelle, stipte en probleemloze levering. Het biedt twee primaire last-mile bezorgpakketten, Ninja Van Pro en Ninja Van Lite.

  Ninja Pro

  Ninja Pro is een snelle en flexibele Ninja Van-verzendservice waarbij gebruikers producten van verschillende e-commercesites kunnen bestellen en kunnen betalen nadat hun bestelde producten zijn geleverd.

  Het logistieke bedrijf biedt een verbeterd beveiligings- en vertrouwensniveau met gegarandeerde snelle levering, goede pakketafhandeling en snelle pick-ups, wat gunstig is voor elke online shopper.

  Met een toewijding aan tijdige leveringen, biedt Ninja Pro verschillende voordelen aan zijn klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit en efficiëntie voor hun online aankopen.

  Deze voordelen zijn onder andere:

  • Meer dan 5.000 handige Ninja-ophaal- en inleverpunten.
  • Naadloos retourproces met nabijgelegen en gemakkelijk te vinden Ninja-punten voor klanten om hun retourpakketten te laten vallen.
  • Drie bezorgpogingen gratis in geval van mislukte leveringen voordat het pakket wordt teruggestuurd naar de afzender.
  • Regelmatige inning van betalingen namens winkels die diensten onder rembours (COD) aanbieden.
  • Pakketaansprakelijkheidsdekking tot de aangegeven waarde van het artikel of RM200 in geval van pakketschade of -verlies.
  • Real-time tracking service met directe communicatie met Ninja Van customer service officer.
  • Op maat gemaakte pick-up oplossingen met levering overal in binnen- en buitenland.

  Ninja Lite

  Ninja Lite is de snelle, veilige en probleemloze pakketbezorging van een Ninja Van in Maleisië. Als een toewijding aan het gemak van hun klant, zorgt het bedrijf er nog steeds voor dat alle pakketten die binnen Maleisië worden verzonden, snelle pick-ups, goede pakketafhandeling en snelle levering hebben.

  Ninja Lite is ook geïntegreerd met meerdere diensten met toegevoegde waarde die zijn ontworpen om de ervaring van verladers en ontvangers te verbeteren. Deze diensten omvatten:

  • Drie gratis bezorgpogingen na een mislukte levering.
  • Ninjachat's real-time tracking functie met beschikbare klantenondersteuning.
  • Meer dan 1.000 handige Ninja Points voor ophalen en inleveren.
  • Betalingsinning voor winkels die diensten onder rembours aanbieden.
  • Beperkte pakketaansprakelijkheidsdekking tot SGD100 of de waarde van het beschadigde artikel.
  • Naadloos retourproces.

  Internationale leveringen

  Ninja Van is trots op zijn grote regionale aanwezigheid in Zuidoost-Azië en zijn ervaren Ninja-operators. Als gevolg hiervan gaat het koeriersbedrijf tot het uiterste om op maat gemaakte grensoverschrijdende oplossingen aan te bieden, zodat alle internationale zendingen zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

  Bovendien geniet Ninja Van ook van zijn API-integratie met meerdere grote platforms, waardoor klanten de grootst mogelijke zichtbaarheid tijdens het verzendproces garanderen. Deze transparantie helpt om alle internationale bestellingen moeiteloos te volgen.

  Hier is waarom u Ninja Van zou moeten overwegen voor uw internationale zendingen.

  • Flexibele overschrijvingscycli, die voldoen aan de behoeften van veel klanten en verladers.
  • Naadloze retourondersteuning in alle door NinjaVan gedekte landen.
  • Toegewijde accountmanager voor de klok rond hulp bij alle vragen en verzoeken.
  • Tech-enabled internationale verzenddiensten met real-time updates van de online winkel.

  Expeditie

  Met het uitgebreide logistieke netwerk van Ninja Van is de expeditieservice de beste die iedereen kan hebben voor het importeren en exporteren van producten in bulk wereldwijd. Of u nu producten moet verzenden die speciale vereisten of andere soorten producten vereisen, de expeditieservice is de beste voor alle zakelijke behoeften.

  Om ervoor te zorgen dat alle leveringen binnen de verwachte tijdlijnen worden verzonden, worden dringende zendingen door de lucht verzonden, terwijl zeeverzending het beste is voor alle bulkpakketten tegen betaalbare verzendopties. Klanten die van plan zijn om de service te gebruiken, kunnen ook besparen op verzendkosten door pakketten via transport over land naar buurlanden te vervoeren. Ninja Van biedt ook spoorvervoer naar alle afgelegen steden en aangrenzende gebieden met spoorvracht.

  Hier zijn vele andere voordelen van het kiezen van Ninja Vans expeditie service.

  • Snelle zendingen, of het nu gaat om import of export.
  • Betaalbare vrachtkosten met het uitgebreide logistieke netwerk van Ninja Van.
  • Soepele verzending zonder gedoe met douane-inklaring en andere verzendproblemen.
  • Verzending op regelmatige basis zonder onverwachte vertragingen.
  • Point-to-point transparante verzending met gegarandeerde pakketleveringsstatus en locatie.
  • Op maat gemaakte leveringsoplossingen voor allerlei zakelijke behoeften.

  Fulfillment en warehousing

  Ninja Vans fulfillment en warehousing is een one-stop-service voor e-commercebedrijven die voorraadbeheer en orderverwerking nodig hebben. Met uitstekende ervaring en een geweldig team voor klantafhandeling beschikt Ninja Van over verschillende fulfillmentcentra en magazijnen binnen zijn netwerk in Zuidoost-Azië.

  Het afhandelings- en opslagproces van Ninja Van begint met de zorgvuldige ontvangst, inspectie en efficiënt beheer van de zendingen van klanten, een nauwgezette procedure die 3 dagen beslaat. Vervolgens worden bestellingen die vóór 14.00 uur zijn geplaatst, snel doorgestuurd voor last-mile transit op dezelfde dag, terwijl bestellingen die na 14.00 uur worden ingediend, onmiddellijk worden gepland voor overdracht op de volgende dag.

  Ninja Van begrijpt de noodzaak van tijdige leveringen en werkt aan het overtreffen van de verwachtingen van zijn klanten door ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden verzonden. Dit is een aanvulling op het trackingsysteem van het bedrijf dat volledige zichtbaarheid en realtime updates biedt over magazijnactiviteiten tijdens de magazijn- en uitvoeringsfase.

  Hoe het pakket van Ninja Van Malaysia te volgen

  U kunt een binnenlands of internationaal Ninja Van-pakket volgen via het officiële Ninja Van Malaysia-volgsysteem of door een pakkettracker van derden zoals TrackingMore te gebruiken.

  1. Via Ninja Van Maleisië Officiële Webiste

  Het Ninja Van-volgsysteem maakt gebruik van eigen technologie om end-to-end zichtbaarheid over uw pakket te behouden en realtime updates te bieden.

  • Ninja Van Maleisië Tracking

  Ninja Van tracking page

  Hier is de procedure die moet worden gevolgd bij het volgen van Ninja Van Malaysia-pakketten.

  • Bezoek de Ninja Van Malaysia tracking pagina.
  • Voer de tracking-ID van het pakket in het dialoogvenster in.
  • Klik op de knop Pakket volgen .
  • U ontvangt dan de laatste update over de status van uw pakket.

  Ninja Van tracking status

  • Ninja Van Internationale Tracking

  Ninja Van international tracking page

  Met Ninja Van kun je ook al je internationale pakketten volgen via de Ninja Van track en trace tool. Hier is hoe dit te doen.

  Ninja Van zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft met automatische en snelle pakketupdates, waardoor u geen handmatige tracking meer hoeft te doen. Deze updates bieden live locatie-inzichten rechtstreeks via platforms zoals Messenger, Telegram en Viber. Bovendien heb je met het Ninja-account een gecentraliseerde ruimte om je bestellingen te overzien en te beheren. Om toegang te krijgen tot deze functies, logt u gewoon in op het Ninja Dashboard voor NinjaVan live tracking.

  2. Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

  TrackingMore biedt trackingpagina's voor het volgen van Nanja Van-bezorging specifiek voor verschillende landen. Hier is de procedure om Ninja Van Malaysia-pakketten te volgen op het TrackingMore-platform.

  TrackingMore Ninja Van tracking page

  • Bezoek de TrackingMore's Ninja Van Malaysia tracking pagina.
  • Voer het trackingnummer van de Ninja Van in het zoekveld in.
  • Klik op de optie [Track].
  • Vervolgens wordt op de omgeleide pagina de meest recente status van uw pakket weergegeven.

  TrackingMore Ninja Van tracking status

  Voor internationale pakketten geeft TrackingMore alle trackinginformatie weer op dezelfde pagina met details over zowel het land van herkomst als de bestemming.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te tracken met TrackingMore over Ninja Van?

  TrackingMore is een krachtige pakkettracker voor het volgen van Ninja Van-pakketten.

  TrackingMore heeft een automatische detectiefunctie waarmee het pakketten van 1.100+ vervoerders kan volgen. Omdat Ninja Van vaak andere 3PL's gebruikt om zijn leveringen uit te voeren, kunt u TrackingMore gebruiken om uw pakketten gemakkelijk te volgen zonder van de ene vervoerder naar de pakkettraceringspagina van de andere te hoeven schakelen.

  Bovendien, als u een e-commerce verkoper bent die op zoek is naar perfecte trackingoplossingen, maakt TrackingMore het mogelijk dat u een merktrackingpagina kunt maken, die de zichtbaarheid van uw merk verhoogt en van waaruit u kunt upsellen en cross-sellen aan uw klanten. TrackingMore biedt ook automatische verzendmeldingen per e-mail of sms, waarmee uw klanten op de hoogte kunnen worden gehouden van de nieuwste status van hun pakketten.

  Ninja Van Tracking Number

  Het Ninja Van-trackingnummer is een unieke code die wordt gebruikt om elke zending te identificeren voor eenvoudig beheer van het leveringsproces, dat wordt gebruikt om het pakket te volgen.

  Ninja Van Malaysia trackingnummers zijn er in een reeks van 15 tot 18 alfanumerieke nummers. De exacte getalnotatie varieert echter. De alfanumerieke combinaties bevatten letters als voorvoegsels zoals de "NJV" OF "NV" die aangeven dat het pakket is verzonden met Ninja Van, en de "MY" of "MYML" die Maleisië vertegenwoordigt.

  Hier zijn enkele voorbeelden van Ninja Van Malaysia tracking nummers.

  - MYNJV00400382209

  - NVMY23007000005122

  - NVMYMLSSB000000901

  Opmerking: Ninja Van-trackingnummers kunnen in verschillende indelingen zijn. Hier leest u hoe u uw Ninja Van-trackingnummer kunt controleren. Het trackingnummer van de Ninja Van wordt meestal aangegeven in e-mails en meldingen die naar u worden verzonden met betrekking tot de zending. Als het trackingnummer ontbreekt, controleert u dit in de e-mails en waarschuwingen van de afzender. Als u het trackingnummer niet kunt vinden of als het als ongeldig wordt afgewezen, neemt u contact op met de afzender of ninja van-ondersteuning.

  Wat betekent de status van mijn Ninja Van?

  Dit is wat verschillende Ninja Van-statusupdates betekenen.

  Status

  Betekenis

  In de wacht

  Het pakket staat in de wacht vanwege onjuiste gegevens, d.w.z. de naam, het telefooncontact en het adres van de ontvanger.

  Opnieuw proberen

  De eerste levering mislukte. De nieuwe poging is onderworpen aan een beleid dat is overeengekomen door de verkoper en Ninja Van.

  Vertraagde verzending

  De zending heeft vertraging opgelopen door onvoorziene omstandigheden.

  Terug naar afzender (RTS)

  De levering mislukte herhaaldelijk en het pakket werd teruggestuurd naar de afzender.

  Geannuleerd

  De bestelling is geannuleerd.

  Enscenering

  Ninja Van-chauffeurs wachten op de verzender om de ophaalreserveringen te bevestigen.

  In afwachting van afhalen

  De verzender heeft zich voor een bepaald tijdstip verbonden aan het ophalen.

  Van En Route om op te halen

  Er is een busje gestuurd om het pakket op te halen.

  Ophalen mislukt

  Het ophalen is mislukt en de bestelling wacht nu op een nieuwe planning.

  Op weg naar sorteerhub

  Het pakket is opgehaald en is onderweg naar Sorting Hub.

  Aangekomen bij Sorting Hub

  Het pakket heeft Sorting Hub bereikt.

  Op voertuig voor aflevering

  Het pakket is op het bestelvoertuig geladen en is onderweg naar de eindbestemming.

  Volbracht

  De levering is succesvol afgerond.

  In afwachting van een nieuwe planning

  De levering is mislukt en wacht op een nieuwe planning voor de volgende poging.

  Transfer naar 3PL

  Een grensoverschrijdend artikel is overgedragen aan een externe logistieke dienstverlener.

  Aangekomen bij distributiepunt

  Het perceel heeft een lokale distributiefaciliteit bereikt.

  In afwachting van afhaling bij distributiepunt

  Het pakket staat klaar en wacht op de ontvanger om het op te halen bij de distributiefaciliteit.

  Ninja Van Tracking API

  Ninja Van biedt een RESTful tracking API en webhook die de integratie van de trackingfunctie in uw eigen project vereenvoudigt. Ninja Van's tracking API's automatiseren snellere levering van verzendstatussen en ondersteunen API's Client Libraries voor PHP, Node.js, Java, C#, Python, Ruby en Goland. De tracking-API van TrackingMore biedt echter een betere keuze.

  Waarom zou ik in plaats daarvan de TrackingMore API gebruiken?

  TrackingMore API ondersteunt meer dan 1.100 providers en biedt een naadloze trackingervaring voor u en uw klanten. Door de API van TrackingMore in uw systeem te integreren, kunt u miljoenen pakketten controleren. Niet alleen dat, u kunt uw eigen merktrackingpagina's ontwerpen voor cross-selling, waardoor uw bedrijfsinkomsten toenemen.

  Hieronder volgen enkele ondersteunde functies van TrackingMore API.

  • TrackingMore's ondersteuning van geavanceerde programmeertalen zoals PHP, Java, Node.js, Python en Ruby maakt het gemakkelijk voor uw ontwikkelaars om de API snel te patchen.
  • Het uniforme gegevensformaat van TrackingMore is handig voor uw klanten om te gebruiken, omdat alles gestandaardiseerd wordt gepresenteerd.
  • TrackingMore voldoet aan ISO 27001 en andere beveiligingsnormen, waardoor het systeem zeer veilig is.
  • TrackingMore biedt 24/7 technische ondersteuning.

  TrackingMore, een krachtige trackingtool van derden, heeft met succes meer dan 300.000 tevreden klanten wereldwijd bediend. Ook u maakt kans om een van hen te zijn en uw klanten een superieure ervaring na aankoop te bieden. Verbeter uw service en meld u vandaag nog aan voor een account.

  Veelgestelde vragen over Ninja Van Tracking

  • Hoe gebruik je het Ninja Van Dashboard voor Ninja Van tracking?

  Om het NinjaVan Dashboard te gebruiken,

  1. Log in op uw account.

  2. Selecteer de optie [Tracking] in de navigatiebalk aan de zijkant.

  3. Voer de aflevernaam, gedeeltelijke tracking-ID of telefoonnummer in het dialoogvenster in dat verschijnt.

  4. Klik op de knop [zoeken] voor uw updates over de pakketstatus.

  • Hoe lang levert Ninja Van?

  Ninja Van houdt een uitstekende levertijd die varieert voor verschillende bestemmingen.

  Bestemming Levertijd
  Binnen Metro Manila 1-3 dagen
  Greater Metro Manilla 3-5 dagen
  Provinciale gebieden 7 werkdagen
  • Wat als Ninja Van te lang duurt om te leveren?

  Hoewel Ninja Van belooft uw pakket snel af te leveren, wordt het soms opgehouden door verstoringen van de natuur, problemen met de douane-inklaring of een overweldigd systeem tijdens het hoogseizoen.

  Neem contact op met de klantenservice via chat of e-mail voor hulp wanneer het pakket te lang duurt. Als het pakket verloren is gegaan en u een schadevergoeding wenst, dient u uw klacht 10 dagen na de datum van succesvolle ophaling in zonder updates van het Ninja-bezorgteam.

  • Bezorgt Ninja Van in het weekend?

  Ninja Van levert van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur, behalve op feestdagen. Ninja Van levert zondag niet. Verplaats de levering naar de volgende mogelijke werkdag als u de levering op zaterdag niet kunt aannemen.

  • Wat is ninja van het contactnummer?

  Voor hulp of vragen met betrekking tot Ninja Van-services kunt u rechtstreeks contact opnemen met hun toegewijde ondersteuningsteam op het contactnummer +60 111 722 5600.

  Contact opnemen met de klantenservice van Ninja Van

  Contact opnemen met de klantenservice van Ninja Van is een moeiteloos proces. Hier zijn de kanalen die u kunt bereiken Ninja Van klantenservice.

  Kanaal

  Detail

  Telefonische hotline

  +60 111 722 5600

  (8.00-20.00 uur maandag tot zaterdag, behalve op feestdagen.)

  Online aanvraagformulier

  https://www.ninjavan.co/en-my/support/contact-us

   

  Track all your parcels in one place.

  1226+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1226+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1226+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.