OnTrac Bijhouden

Het volgen van uw OnTrac-pakketten online is eenvoudiger dan ooit tevoren. Bezoek TrackingMore om te beginnen met het bijhouden van uw OnTrac-pakketten op het gemak van uw huis.

ontrac
  For businesses

  OnTrac branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  OnTrac tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free OnTrac tracking API
  For Shopify

  OnTrac tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Het volgen van uw OnTrac-pakketten online is eenvoudiger dan ooit tevoren. Bezoek TrackingMore om te beginnen met het bijhouden van uw OnTrac-pakketten op het gemak van uw huis.

  Contents

  • OnTrac-tracking
  • Hoe kan ik mijn OnTrac-pakket volgen?
  • OnTrac-trackingnummer
  • Wat betekent mijn OnTrac-status?
  • Over OnTrac
  • Contact opnemen met de klantenservice van OnTrac

  OnTrac-tracking

  OnTrac, voorheen bekend als LaserShip, is een vooraanstaand last-mile delivery-bedrijf dat gespecialiseerd is in e-commerce bezorgoplossingen in 31 staten in de VS. Opgericht in 1986 als LaserShip en met het hoofdkantoor in Wenen, Virginia, heeft het bedrijf sorteercentra in deze staten gevestigd.

  OnTrac biedt uitzonderlijke pakkettraceringsdiensten online. Hiermee kunt u uw pakketten effectief volgen en op de hoogte blijven van hun huidige status. U hoeft geen contact op te nemen met de klantenservice om op de hoogte te blijven van de voortgang van uw pakket. In plaats daarvan hebt u alleen uw mobiele telefoon of computer en het trackingnummer van het pakket nodig om uw pakket gemakkelijk in het comfort van uw bank te volgen.

  Hoe kan ik mijn OnTrac-pakket volgen?

  OnTrac pakkettracering is eenvoudiger dan u zich ooit kunt voorstellen. Er zijn twee manieren waarop u uw OnTrac-pakket kunt volgen. De eerste benadering is via de officiële website van OnTrac. Als alternatief kunt u een betrouwbaar trackingplatform van derden gebruiken, zoals TrackingMore.

  Hier is een uitgebreidere gids voor elke benadering van het volgen van uw OnTrac-pakket.

  1. Via de officiële website van OnTrac

  OnTrac tracking page

  • Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de rode knop UW PAKKET VOLGEN.
  • U wordt doorgestuurd naar een pagina met de huidige status van het pakket, zoals hieronder weergegeven.

  OnTrac tracking status

  Volg de onderstaande stappen voor een uitgebreider rapport over de reis en details van het pakket.

  • Scroll naar beneden naar "Alle secties OnTrac Events" en "Verzendgegevens".
  • Vouw "Alle OnTrac-gebeurtenissen" uit om elke status van het pakket te bekijken sinds het is besteld.

  OnTrac tracking events

  • Klik op Verzendgegevens om meer informatie over uw pakket te bekijken, inclusief de verwachte afleverdatum, postcode, gewicht en afmetingen.

  OnTrac shipment details

  2. Via TrackingMeer

  Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw OnTrac-pakket te volgen via TrackingMore.

  TrackingMore OnTrac tracking page

  • Klik op het tabblad Vervoerders en scrol omlaag naar het gedeelte Lijst met vervoerders.
  • Zoek OnTrac op de zoekopdracht en klik op de vervoerder om door te gaan.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in op de trackingpagina van OnTrac.
  • Klik op Bijhouden om het trackingproces te starten. Hiermee wordt u omgeleid naar een pagina met details over de huidige status van uw pakket. 

  TrackingMore OnTrac tracking status

  Notitie: U kunt naar de Lasership-trackingpagina gaan om ook uw OnTrac-pakketten te volgen.

  TrackingMore is een krachtig trackingplatform dat de verzendstatus automatisch bijwerkt naar klanten en verkopers. Het stelt hen in staat om de huidige status van hun pakketten te visualiseren in het comfort van hun huis. Dit stelt hen in staat om te weten wanneer ze hun pakket kunnen verwachten, waardoor ze de ultieme gemoedsrust hebben terwijl ze op hun pakketten wachten.

  Bovendien biedt TrackingMore een van de beste API's voor het volgen van zendingen in de branche. Deze API kan in uw systeem worden geïntegreerd, zodat u een uitgebreid overzicht krijgt van de statussen van al uw pakketten. Het kan pakketten van OnTrac en andere 1.100+ logistieke dienstverleners (LSP's) wereldwijd volgen, waardoor uitgebreide trackingmogelijkheden worden gegarandeerd.

  OnTrac-trackingnummer

  Een trackingnummer is een unieke code die wordt toegewezen aan elk pakket dat wordt verzonden. Dit nummer wordt gebruikt om het pakket bij aflevering te identificeren. Het wordt ook gebruikt door de afzender en ontvanger om de voortgang van een pakket bij te houden.

  Elke vervoerder gebruikt een unieke combinatie van cijfers en letters als trackingnummers. De trackingnummers van OnTrac bestaan uit 15 tekens. Ze kunnen echter twee indelingen hebben, één beginnend met een letter gevolgd door 14 numerieke cijfers. De andere notatie kan beginnen met een cijfer of letter gevolgd door een combinatie van cijfers en letters.

  Hier zijn enkele voorbeelden van OnTrac-trackingnummers.

  - D10014055137597

  - 1LSCZM300293DG8

  OnTrac geeft de afzender een trackingnummer zodra ze het pakket ophalen en scannen om de levering te starten. Klanten kunnen contact opnemen met de afzender als ze het trackingnummer nodig hebben. In de meeste gevallen ontvangen klanten echter een bevestigingsmail met het trackingnummer, vooral als ze het pakket online hebben besteld.

  Wat betekent mijn OnTrac-status?

  Afhankelijk van het tijdstip waarop u het pakket hebt besteld, ontvangt u verschillende statussen bij het volgen via OnTrac.

  Hier zijn de statussen die u kunt ontvangen en wat ze betekenen.

  Bestelgegevens aangemaakt

  - Deze status betekent dat de bestelde pakketgegevens, inclusief gewicht, afmetingen en herkomstrits, zijn gemaakt.

  Pakket ontvangen in de faciliteit

  - Deze status betekent dat uw pakket is ontvangen en gescand in de OnTrac-faciliteit. U kunt verschillende statussen "pakket ontvangen in de faciliteit" vinden, afhankelijk van de afstand tussen de OnTrac-faciliteit die het pakket oorspronkelijk heeft ontvangen en het afleveradres. Sommige pakketten kunnen verschillende staten doorkruisen - elke keer dat het in een nieuwe faciliteit wordt ontvangen, krijgt u dezelfde status, met de locatie van de OnTrac-faciliteit die het heeft ontvangen.

  Uit voor levering

  - Uw pakket is onderweg naar uw adres.

  Geleverd 

  - Het door u bestelde pakket is op uw adres afgeleverd.

  Over OnTrac

  OnTrac, opgericht in 1991, is een transcontinentale en residentiële e-commerce pakketbezorger die meer dan 65 miljoen consumenten in 31 staten in de VS bedient. Het verwerkt alleen kleine pakketten, waardoor de verzendkosten worden verlaagd.

  OnTrac is een fusie van LaserShip en OnTrac. Deze twee bedrijven voegden hun complementaire west- en oost-leveringsvoetafdrukken samen, waardoor de eerste transcontinentale partner bij uitstek ontstond voor last-mile delivery-oplossingen.

  Het bedrijf heeft zich voortdurend aangepast aan het steeds evoluerende e-commerce leveringslandschap. Als onderdeel van haar missie streeft OnTrac naar een betrouwbare en snelle levering van elk pakket. Met meer dan 35 faciliteiten en 633 dropboxen biedt OnTrac kortere transittijden, verbeterde flexibiliteit en lagere verzendkosten.

  Contact opnemen met de klantenservice van OnTrac

  OnTrac heeft een ondersteunend klantenserviceteam om uw vragen te beantwoorden. Hier leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenondersteuning van OnTrac.

  Contactmethode

  Informatie

  Openingstijden

  Telefoonnummer

  (302) 246-7136

  Ma.-vr.: 8-21 uur

  Zaterdag: 8-20 uur

  Zondag: 8-17 uur

  Webondersteuning

  Online virtuele assistent

  Notitie: De callcenters van de klantenservice van OnTrac zijn gesloten op nieuwjaarsdag, 4 juli, eerste kerstdag en Thanksgiving Day.

   

  Track all your parcels in one place.

  1240+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1240+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1240+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.