Thailand Post Bijhouden

Krijg real-time updates voor uw Thailand Post pakketten met behulp van TrackingMore.

thailand-post
  For businesses

  Thailand Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Thailand Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Thailand Post tracking API
  For Shopify

  Thailand Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Krijg real-time updates voor uw Thailand Post pakketten met behulp van TrackingMore.

  Contents

  • Thailand Post volgen (Thailand Post Tracking)
  • Hoe kan ik het pakket van mijn Thailand Post volgen?
  • Thailand Post Trackingnummer
  • Thailand Post Tracking Status
  • Over Thailand Post
  • Contact opnemen met de klantenservice van Thailand Post

  Thailand Post volgen (Thailand Post Tracking)

  Thailand Post-tracking biedt realtime updates over pakketten die via Thailand Post worden verzonden. Dit systeem biedt inzicht in de reis van uw pakket, van verzending tot levering. Door het opgegeven Thailand Post-trackingnummer bij verzending te gebruiken, kunt u de huidige locatie, geschatte leverdatum en andere belangrijke updates van uw pakket volgen. Deze eenvoudige en transparante trackingservice van Thailand Post tilt de verzendervaring naar een hoger niveau door zonder extra kosten duidelijkheid te bieden voor zowel binnenlandse als internationale zendingen.

  Hoe kan ik het pakket van mijn Thailand Post volgen?

  Gezien de enorme hoeveelheid zendingen die Thailand Post dagelijks afhandelt, biedt het bedrijf verschillende manieren om uw zendingen te volgen. De meest eenvoudige manier is via de officiële website en mobiele app van Thailand Post. Het is echter mogelijk dat de trackinginformatie niet voor alle zendingen beschikbaar is, aangezien het bedrijf alleen tracking aanbiedt voor specifieke diensten. Dit is waar trackingplatforms van derden, zoals TrackingMore, in het spel komen. Met TrackingMore kunt u zendingen van verschillende vervoerders en tot 50 trackingnummers tegelijk volgen. 

  Hier zijn de stappen om uw Thailand Post-pakket op alle beschikbare kanalen te volgen.

  1. Via de officiële website van Thailand Post

  Thailand Post tracking page

  • Ga naar de website van Thailand Post .
  • In de linkerbovenhoek boven het hoofdmenu kun je overschakelen van Thais naar Engels als je geen moedertaalspreker bent.
  • Zoek en klik op het tabblad "EMS-tracking en aangetekende post" aan de rechterkant van de website.
  • Voer uw trackingnummer in het veld "Trackingnummer" in enklik op de knop "Zoeken".
  • Wacht 1-3 seconden totdat de verzendstatus van uw Thailand Post onder het formulier verschijnt.

  Thailand Post tracking status

  2. Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

  TrackingMore Thailand Post tracking page

  • Start uw browser en bezoek de officiële TrackingMore-website .
  • Zoek en klik op het tabblad "Vervoerders" in het hoofdmenu.
  • Zoek naar Thailand Post in het daarvoor bestemde veld enklik op het Thailand Post-pictogram.
  • Voer uw trackingnummer in enklik op de knop "Track" om het trackingproces te starten.
  • U wordt dan doorgestuurd naar een andere pagina met de status van uw zending.

  TrackingMore Thailand Post tracking status

  Naast Thailand Post EMS-tracking biedt TrackingMore wereldwijde EMS-tracking, dankzij de robuuste API-integratie met meer dan 1.100 vervoerders. Dit positioneert het als een uitgebreid platform voor het volgen van pakketten. E-commercebedrijven kunnen moeiteloos de API van TrackingMore integreren voor een naadloze trackingervaring voor hun klanten. Met onderscheidende functies zoals een merkgebonden trackingpagina en geautomatiseerde verzendmeldingen, verhoogt TrackingMore zijn aantrekkingskracht, waardoor bedrijven moeiteloos hun merkimago kunnen versterken en de klanttevredenheid kunnen verhogen.

  Thailand Post Trackingnummer

  Als de nationale postdienst van Thailand gebruikt Thailand Post een specifiek formaat voor zijn trackingnummers. Een trackingnummer van Thailand Post bestaat doorgaans uit 13 tekens, bestaande uit een combinatie van letters en cijfers.

  Voorbeelden van trackingnummers van Thailand Post zijn:

  - EF582568151TH

  - RG453678925DE

  De indeling van het trackingnummer van Thailand Post volgt een specifiek patroon. De eerste twee letters geven het type postdienst aan dat u hebt gebruikt. De volgende acht cijfers staan bekend als pakket-ID's omdat ze uw pagina uniek identificeren. Het controlecijfer is het negende getal en wordt gebruikt voor foutcontrole en het waarborgen van de nauwkeurigheid van het trackingnummer. De laatste twee letters staan meestal voor waar de zending vandaan komt, zoals "TH", "SG" en "DE", enz.

  Thailand Post Tracking Status

  Terwijl u reikhalzend uitkijkt naar de aankomst van uw pakket dat via Thailand Post is verzonden, kan het begrijpen van de betekenis achter de trackingstatusupdates u helpen een duidelijker beeld te krijgen. De statusberichten bevatten belangrijke informatie over de reis van uw zending, van vertrek tot levering. Hieronder vindt u een lijst met enkele van de meest voorkomende statussen die u kunt tegenkomen.

  Status van de zending

  Status Betekenis

  Plaatsing/Collectie

  Deze status geeft aan dat de afzender het pakket heeft overhandigd aan Thailand Post of dat het is opgehaald bij de locatie van de afzender.

  Onderweg

  "In Transit" betekent dat het pakket onderweg is tussen verschillende postfaciliteiten of sorteercentra, maar nog geen definitief afleverpunt heeft bereikt.

  Aankomst op het postkantoor

  Deze status betekent dat het pakket is aangekomen bij een lokaal postkantoor of distributiecentrum en wacht op verdere verwerking en sortering voordat het kan worden verzonden voor bezorging.

  Aankomst bij de uitgaande kantoorwissel

  Wanneer een pakket deze status bereikt, is het aangekomen bij de belangrijkste internationale sorteerfaciliteit voordat het het land verlaat.

  Vertrek uit de OE

  Deze status geeft aan dat het pakket de belangrijkste internationale sorteerfaciliteit heeft verlaten en onderweg is naar het land van bestemming.

  Artikel wordt verzonden voor fysieke levering

  Wanneer u deze status ziet, betekent dit dat het pakket is verwerkt en wordt afgeleverd door een lokale postbode of koerier.

  Definitieve oplevering

  "Final Delivery" geeft aan dat het pakket met succes is afgeleverd op het adres van de ontvanger.

  Over Thailand Post

  Thailand Post is de nationale postdienst van Thailand, verantwoordelijk voor de post- en pakketbezorging in het hele land. Het werd opgericht in 1883 en is uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder binnenlandse en internationale post, pakketbezorging en expresverzending. Het biedt ook een verscheidenheid aan financiële diensten, zoals postwissels en overmakingen.

  Thailand Post heeft een lange en rijke geschiedenis van meer dan 150 jaar. Dankzij de enorme ervaring is het bedrijf blijven groeien en is het een van de meest efficiënte en betrouwbare postdiensten in Zuidoost-Azië geworden. Thailand Post beschikt over een netwerk van meer dan 1.300 postkantoren verspreid over Thailand en een personeelsbestand van meer dan 24.000 werknemers. Met zo'n robuust netwerk is Thailand Post in staat om elk jaar meer dan een miljard poststukken en pakketten te verwerken.

  Contact opnemen met de klantenservice van Thailand Post

  Als het gaat om het garanderen van vlotte verzendervaringen, is efficiënte communicatie met de postdienstverlener van het grootste belang. Als je vragen of problemen hebt met je pakketten en zendingen, neem dan contact op met de klantenservice van Thailand Post voor feedback. De onderstaande tabel verkent de verschillende kanalen die beschikbaar zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Thailand Post, en geeft u inzicht in hoe u effectief contact kunt maken met hun team.

  Contact Methode

  Bijzonderheden

  Adres

  111 Chaengwattana Road, Thung Song Hong Subdistrict, Lak Si District, Bangkok 10210-0299

  Telefoon

  0 2831 3131 - Algemene klantenservice

  1545 of 0 2831 3600 - Track & trace aanvragen

  Fax

  0 2831 3550-1

  E-mail

  [email protected]

  Aanvraagformulier

  https://www.thailandpost.co.th/un/investigate_form/investigate/  Track all your parcels in one place.

  1248+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1248+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1248+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.7
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.