Oekraïne Post Bijhouden

Volg uw Oekraïne Post zendingen moeiteloos met TrackingMore. Blijf op de hoogte van de reis-en leveringsstatus van uw pakket. Boek vandaag nog een demo!

ukraine-post
  For businesses

  Oekraïne Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free
  For developers

  Oekraïne Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Oekraïne Post tracking API
  For Shopify

  Oekraïne Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App
  Volg uw Oekraïne Post zendingen moeiteloos met TrackingMore. Blijf op de hoogte van de reis-en leveringsstatus van uw pakket. Boek vandaag nog een demo!

  Contents

  • Ukraine Post Tracking
  • Hoe kan ik het pakket van mijn Oekraïne-post volgen?
  • Ukraine Post Tracking Nummer
  • Wat betekent mijn Ukraine Post Status?
  • Over Ukraine Post
  • Hoe contact op te nemen met Ukraine Post

  Ukraine Post Tracking

  In de hedendaagse wereld van internationale verzending en e-commerce is efficiënte pakkettracering naar voren gekomen als een cruciale factor bij het waarborgen van klanttevredenheid en het optimaliseren van supply chain management. Ukrposhta, de nationale postdienst van Oekraïne, heeft op deze vraag gereageerd door een trackingservice te introduceren die u een naadloze en transparante manier biedt om de verblijfplaats van uw pakketten te controleren.

  De service maakt gebruik van geavanceerde trackingtechnologieën om ervoor te zorgen dat elke geleverde update nauwkeurig en betrouwbaar is. Terwijl de internationale handel blijft bloeien, staat Ukraine Post Tracking als een baken van innovatie en zorgt ervoor dat pakketten tijdens hun reis met precisie en gemak worden gevolgd.

  Hoe kan ik het pakket van mijn Oekraïne-post volgen?

  U gebruikt vervolgens het trackingnummer om toegang te krijgen tot uw trackinginformatie via verschillende kanalen, waaronder de officiële website en mobiele applicatie van Ukrposhta, evenals platforms van derden zoals Trackingmore, waardoor een naadloze trackingervaring op verschillende apparaten wordt geboden.

  1. Via de officiële Ukrposhta website

  Ukraine Post tracking page

  • Voer uw trackingnummer in het daarvoor bestemde veld net onder het hoofdmenu in.
  • Klik op de trackknop om het trackingproces te starten.
  • U wordt doorgestuurd naar de trackingpagina met informatie over de status van uw pakket. Als alternatief kunt u de Ukrposhta mobiele applicatie downloaden om uw pakket te volgen.

  Ukraine Post tracking status

  2. Via TrackingMore

  TrackingMore Ukraine Post tracking page

  • Voer uw trackingnummer in en druk op de knop Track.
  • U wordt doorgestuurd naar de pagina met de verzendstatus met alle informatie over uw pakket.

  TrackingMore Ukraine Post tracking status

  Als een van de toonaangevende platforms voor het volgen van zendingen van derden, biedt TrackingMore exclusieve functies die niet beschikbaar zijn in de Ukrposhta-trackingservice. TrackingMore volgt niet alleen de pakketten van Ukraine Post, maar ook pakketten van meer dan 1.100 wereldwijde vervoerders. Bovendien kunt u met TrackingMore tot 50 trackingnummers volgen, terwijl Ukrposhta slechts 30 poststukken tegelijkertijd ondersteunt.

  Al deze functies kunnen worden gerealiseerd door TrackingMore's robuuste API voor het volgen van zendingen. Door de API van TrackingMore in uw systeem te integreren, hebben bedrijven toegang tot een reeks functies die de trackingervaring voor zowel bedrijven als klanten verbeteren en uiteindelijk hun tevredenheid verbeteren.

  Ukraine Post Tracking Nummer

  Een Ukraine Post-trackingnummer is een 13-cijferige alfanumerieke code die wordt gebruikt om de verzending van een pakket te volgen. Hoewel het exacte formaat kan variëren op basis van het type service en bestemming, begint een typisch Ukraine Post-trackingnummer met twee letters, gevolgd door negen cijfers en eindigt het met twee letters. De eerste twee letters van het trackingnummer geven het type zending aan, de volgende 9 cijfers zijn een unieke identificatie voor de zending en de laatste twee cijfers zijn de landcode voor Oekraïne.

  Voorbeelden van Ukrposhta tracking nummers zijn:

  - RK123456789UA

  - CQ987654321UA

  U kunt uw Ukraine Post-trackingnummer vinden op het verzendlabel en andere ondersteunende documenten. Zorg ervoor dat het opgegeven trackingnummer authentiek is en overeenkomt met het officiële Ukraine Post-systeem. Anders ontvangt u de verkeerde trackinginformatie of helemaal geen informatie.

  Wat betekent mijn Ukraine Post Status?

  De trackingservice van Ukraine Post houdt u op de hoogte via verschillende verzendstatussen die elke fase van het leveringsproces beschrijven. Hier is een verdere uitleg van elke status.

  Status van de zending

  Status Betekenis

  Aanvaarding

  Deze status geeft aan dat de post- of koeriersdienstverlener het pakket van de afzender heeft ontvangen en in zijn systeem heeft geregistreerd.

  Verzending

  Het pakket is voorbereid op de volgende fase van het transport. Het kan op een voertuig worden geladen of naar een centrale hub worden vervoerd voor verdere sortering en routering.

  Aankomst op het uitwisselingskantoor

  Het pakket is aangekomen bij de centrale verwerkingsfaciliteit of het kantoor van uitwisseling van waaruit internationale zendingen naar andere landen worden verzonden.

  Bij de douane aangebracht voorwerp

  In dit stadium is het pakket ter inspectie en inklaring aan de douaneautoriteiten voorgelegd.

  Vrijgesteld van de douane voor verdere levering

  Na inklaring is het pakket goedgekeurd voor vrijgave en kan het nu doorgaan met het leveringsproces.

  De postzending is verwerkt op het kantoor van uitwisseling en overhandigd voor verder transport naar de bestemming

  Het pakket is verwerkt op een centraal kantoor van uitwisseling en wordt nu doorgestuurd naar het land van bestemming voor verdere levering.

  De container is ontvangen door de bestemmingspost

  De zending is aangekomen in het land van bestemming en is ontvangen door de lokale postdienst voor afhandeling.

  Geaccepteerd per bestemmingspost voor verwerking

  De lokale bestemmingspost heeft het pakket officieel geregistreerd en geaccepteerd in hun systeem voor verwerking en definitieve levering.

  Aankomst bij het inlopende kantoor van uitwisseling

  Het pakket is aangekomen bij een centrale verwerkingsfaciliteit in het land van bestemming voor verdere sortering en distributie.

  Gevestigd bij de douane

  Het pakket wordt momenteel bewaard door de douaneautoriteiten in het land van bestemming voor inspectie, beoordeling of inklaring.

  Vertrek van het binnenkantoor van uitwisseling

  Na inklaring in het land van bestemming is het pakket vrijgegeven van het inkomende kantoor van uitwisseling en is het klaar om zijn reis te hervatten voor definitieve levering.

  Definitieve oplevering

  Het pakket is afgeleverd op het adres van de ontvanger en het leveringsproces is voltooid.

  Over Ukraine Post

  Ukraine Post is de nationale postdienst van Oekraïne. Het is een staatsbedrijf dat Ukraine Post een breed scala van 50 producten en diensten biedt, waaronder binnenlandse en internationale post, pakketbezorging, financiële diensten, zoals geldoverdrachten en factuurbetalingen, e-commerce verzending, levering van goederen naar landelijke gebieden en postbankieren.

  Ukrposhta, opgericht in 1918 na de onafhankelijkheid van Oekraïne, exploiteert meer dan 11.000 postkantoren in het hele land en heeft een personeelsbestand van meer dan 70.000. Met een wagenpark van meer dan 5.000 heeft het bedrijf de grootste collectie voertuigen van het land. Ondanks de uitdagingen die het voortdurende conflict in Oekraïne met zich meebrengt, is Ukrposhta erin geslaagd zijn activiteiten voort te zetten, hoewel er enkele onderbrekingen zijn geweest.

  Hoe contact op te nemen met Ukraine Post

  Als de nationale post in Oekraïne biedt Ukraine Post een robuust klantenserviceteam om tegemoet te komen aan eventuele problemen die u zou kunnen hebben met betrekking tot uw zending. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam via de onderstaande methoden.

  Contact methode

  Contactgegevens

  Telefoon

  0 800 300 545

  E-mail

  [email protected]

  Adres

  22 Khreshchatyk Street, Kiev


  01001, Oekraïne

  Sociale media

  Facebook - https://www.facebook.com/ukrposhta


  Twitter - https://twitter.com/ukrposhta


  LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/ukrposhta

  Track all your parcels in one place.

  1272+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1272+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1272+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.