Verenigde Staten Post Bijhouden

Track USA post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of USA post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

Filter number (s)
Remove All
Probeer:   9405509205568364394746
Track

Verenigde Staten Post branded tracking experience

Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

Start free >

Verenigde Staten Post tracking API and webhooks

Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

Get free API key >

Verenigde Staten Post tracking for your shopify store

Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

Get Shopify App >
Track USA post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of USA post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

De United States Postal Service (oorspronkelijk genoemd het Amerikaanse ministerie van Post Office, wanneer het was volledig beheerd door de Amerikaanse overheid vóór 1971) ook bekend als het postkantoor, US Mail of Postal Service is een onafhankelijk agentschap van de Verenigde Staten federale regering verantwoordelijk voor het verstrekken van postdienst in de Verenigde Staten. Het is een van de paar overheidsinstellingen uitdrukkelijk gemachtigd door de Grondwet van de Verenigde Staten. De LUD's sporen zijn wortels aan 1775 tijdens het tweede Continentaal Congres, waar Benjamin Franklin benoemd de eerste postmaster generaal tot werd. De afdeling kabinet-niveau Post Office werd opgericht in 1792 uit Franklin ' s werking en omgevormd tot zijn huidige vorm in 1971 onder de postwet reorganisatie. De LUD's 626,764 werknemers (vanaf januari 2014) en beheerd 211,654 voertuigen in 2013. De LUD's is de exploitant van de grootste civiele wagenpark in de wereld. De LUD's is wettelijk verplicht om te dienen alle Amerikanen, ongeacht geografie, op uniforme prijs en kwaliteit. De USPS heeft exclusieve toegang tot brievenbussen gemarkeerd "US Mail" en persoonlijke brievenbussen in de Verenigde Staten.

TrackingMore Uitgelichte functies

Zoekopdracht met één klik

Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

Automatische herinnering

Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

TrackingMore Bedrijfsfunctie

Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

Vrachtbrief managementfunctie

Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

API functie

TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


Beoordelingen

Overall rating
4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Schrijf een beoordeling

Breng uw ervaring met het volgen van bestellingen na aankoop naar de volgende les