Blue Dart Bijhouden

Volg en bewaak zendingen in heel India betrouwbaar en efficiënt met Blue Dart tracking vanaf TrackingMore. Gebruik TrackingMore voor een naadloze trackingervaring met Blue Dart.

bluedart
  For businesses

  Blue Dart branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Blue Dart tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Blue Dart tracking API
  For Shopify

  Blue Dart tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg en bewaak zendingen in heel India betrouwbaar en efficiënt met Blue Dart tracking vanaf TrackingMore. Gebruik TrackingMore voor een naadloze trackingervaring met Blue Dart.

  Contents

  • Blauwe Dart Tracking
  • Over Blue Dart
  • Hoe Blue Dart-pakketten te volgen
  • Blue Dart Tracking Nummer
  • Blue Dart Tracking Statussen
  • Blauwe Dart Tracking API
  • Veelgestelde vragen over Blue Dart Tracking
  • Neem contact op met de klantenservice van Blue Dart

  Blauwe Dart Tracking

  Blue Dart, een toonaangevende logistieke en koeriersdienst in India, biedt uitgebreide pakkettraceringsdiensten. Met een robuust volgsysteem biedt Blue Dart real-time updates voor zowel binnenlandse als internationale zendingen. Hun gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot de status van hun pakketten, waardoor het een handige keuze is voor het volgen van behoeften.

  Over Blue Dart

  Met betrekking tot snelle en veilige zendingen staat Blue Dart Express Ltd. bekend om zijn eersteklas koeriers- en logistieke diensten in heel Zuid-Azië. Blue Dart biedt betrouwbaar transport en distributie in India en bereikt meer dan 55.400 locaties. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Mumbai, Maharashtra, met dochterondernemingen van vrachtmaatschappijen die actief zijn in de regio.

  Voor opslag- en voorraaddoeleinden heeft Blue Dart speciale magazijnen op 85 locaties, samen met 7 douane-entrepots in grote metro's in het land, waaronder Hyderabad, Bangalore, Ahmedabad, Mumbai, Chennai, Delhi en Kolkata.

  Blue Dart is het enige logistieke bedrijf in India dat op zo'n hoog niveau heeft geïnvesteerd in technologische infrastructuur. Het beschikt over het grootste privécomputernetwerk van het land voor effectieve communicatie en klantenondersteuning op 710 locaties. Bij elk overstappunt zorgt Blue Dart ervoor dat de officiële Oracle-database automatisch wordt bijgewerkt. Elke barcode van de zending wordt meerdere keren gescand van afhaling tot levering. Ze geven prioriteit aan klanttevredenheid door ongekende servicestandaarden te leveren met een opperste marktleiderschap, gebruik te maken van hoogwaardige technologie, hun landschap te innoveren en ongeveer 11.000 werknemers te helpen.

  Blue Dart is verbonden aan DHL eCommerce Solutions en verwierf een van de grootste logistieke netwerken over de hele wereld. Het uitgebreide express-assortiment omvat 220 landen en gebieden met een uitgebreide reeks distributiediensten, waaronder supply chain, douane-inklaring, luchtuitvaart en meer.

  Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de doelstellingen van Blue Dart op het gebied van dienstverlening aan de gemeenschap. Het team heeft opmerkelijk werk verricht voor klimaatbescherming, academici en rampenbeheer met hun GoPrograms. Hun capaciteiten zijn zelfs onderbouwd door landelijke erkenning en het verzamelen van prijzen. Blue Dart heeft ook B2B- en B2C-e-commerce-initiatieven geïntroduceerd in samenwerking met populaire winkelplatforms.

  Hoe Blue Dart-pakketten te volgen

  Blue Dart volgt een klantgerichte aanpak door een eenvoudige manier te bieden om uw zendingen te lokaliseren volgens uw haalbaarheid.

  We raden twee methoden aan om te proberen uw Blue Dart-zendingen te volgen.

  • Via de officiële weg

  Blue Dart tracking page

  Volg de onderstaande stappen voor het volgen van Blue Dart-koeriers.

  1.     Ga naar de officiële website van Blue Dart
  2.     Zoek het gedeelte TrackDartTM in het linkerbovenpaneel van de pagina
  3.     Kies de W aybill optie en voer het nummer van de vrachtbrief in
  4.     Als u meer dan één vrachtbrief wilt bijhouden, scheidt u elk nummer met een komma
  5.     Klik op Go om alle details met betrekking tot de zending te krijgen

  Blue Dart vrachtbrief en ordernummer dienen verschillende logistieke doeleinden. Het belangrijkste verschil is dat de vrachtbrief wordt geleverd door Blue Dart, die zowel door de verzender als de ontvanger kan worden gebruikt. Terwijl het bestelnummer wordt gegenereerd door de afzender of verkoper wanneer de bestelling op een e-commerce website wordt geplaatst.

  Hier zijn de stappen voor het volgen van Blue Dart-bestellingen.

  1.     Ga naar de officiële website van Blue Dart.
  2. Zoek het gedeelte TrackDartTM in het linkerbovenpaneel van de pagina.
  3.     Zet het keuzerondje op Ref No.
  4.     Voer uw referentienummer of bestelnummer in het vak in en scheid er meer dan één met komma's.
  5.     Druk op Ga om op de hoogte te blijven van de laatste updates over de voortgang van uw zending.
  • Via TrackingMeer

  TrackingMore is een prominent platform voor het volgen van zendingen, dat de verschillen tussen bedrijven en particulieren overbrugt om hun pakketten te volgen. Het helpt u zendingen van meer dan 1.100 koeriers wereldwijd op één scherm te volgen met orderstatusupdates en verzendt geautomatiseerde meldingen over de verblijfplaats van pakketten.

  U kunt Blue Dart-zendingen eenvoudig volgen met TrackingMore. Volg de onderstaande stappen.

  TrackingMore Blue Dart tracking page

  1. Bezoek de officiële website van TrackingMore en klik op de knop Couries.
  2. Zoek Blue Dart in de zoekbalk.
  3. Voer uw Blue Dart-tracking-ID in.
  4. Druk op Track en u krijgt alle informatie over uw pakket, van de verzendstatus tot de geschatte afleverdatum.

  Blue Dart Tracking Nummer

  Bij het verzenden van een zending kent Blue Dart aan elke zending een specifiek trackingnummer toe, zodat de pakketten eenvoudig kunnen worden gesorteerd op relevante locaties. U kunt dit trackingnummer gebruiken om meer te weten te komen over de voortgang van uw zending.

  Bij elke Blue Dart verzendbevestiging ontvang je een kopie van je vrachtbrief. U vindt het trackingnummer op uw vrachtbrief die bestaat uit 11 cijfers voor binnenlandse verzending. Voor internationale zendingen en EMS zijn er daarentegen 13 cijfers. Het wordt ook op uw pakket afgedrukt als een streepjescode op het verzendlabel, dat wordt gescand om de doorvoerpunten van uw trackingstatus bij te werken.

  Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe het Blue Dart-trackingnummer eruit ziet.

  - Blauwe Dart: 31763912412

  - Blue Dart International: AB 736 428 939 US

  - Blauwe Dart Express Mail: AB 462 387 462 IN

  Blue Dart Tracking Statussen

  Tijdens het hele verzendproces helpt Blue Dart u bij het volgen van elke beweging van uw pakket. Deze verzendwaarschuwingen worden aan u getoond in de vorm van trackingstatus, waardoor u eenvoudig realtime voortgang kunt detecteren. Deze statussen bieden informatie, waaronder doorvoerpunten, huidige routes, verwachte leverdatum en elke belangrijke gebeurtenis die de levering kan belemmeren.

  Hieronder vindt u beschrijvingen van enkele van deze prominente statussen.

  Trackingstatus

  Beschrijving 

  Online verzending geboekt

  De afzender heeft Blue Dart verzocht het pakket op te halen

  Zending aangekomen

  Uw pakket heeft de lokale faciliteit of het magazijn bereikt dat zich het dichtst bij de bestemming bevindt

  Zending aangekomen op de hub

  Uw pakket is opgehaald door het Blue Dart distributiecentrum in de buurt van de bestemming

  Verzending voor levering

  Uw pakket heeft het land van de ontvanger bereikt en is helemaal klaar om in de logistieke vrachtwagen te worden geladen

  Zending verder verbonden

  Uw pakket is onderweg naar de plaats van bestemming

  Zending opgehaald

  Blue Dart-personeel heeft uw pakket opgehaald bij de afzender

  Zending afgeleverd

  Het pakket heeft de locatie van de ontvanger bereikt

  Niet-afgeleverde zending op de locatie

  Uw pakket is om een specifieke reden, met name de douane, niet op uw locatie afgeleverd en staat momenteel in de wacht op de genoemde locatie totdat het probleem is opgelost

  Netwerkvertraging

  Het is een vertraging aan de transportkant en zal van invloed zijn op de levering als gevolg van verkeer, evenementen, weer, enz.

  Blauwe Dart Tracking API

  Blue Dart biedt een efficiënte tracking API voor bedrijven en ontwikkelaars. Het vereenvoudigt het verzendproces door real-time trackingfuncties te integreren in de zakelijke app of website. Het belangrijkste doel is om bedrijven te ondersteunen bij het leveren van betere trackingdiensten aan hun consumenten.

  Via Blue Dart Tracking API kunnen de ontwikkelaars verzendinformatie verzamelen, pakketten controleren, op de hoogte zijn van de updates in leveringsduur, meerdere pakketten bewaken, historische trackinggegevens gebruiken voor verbetering en gepersonaliseerde meldingen voor elk bedrijf.

  TrackingMore biedt ook api voor het volgen van pakketten. Door het in uw systeem te integreren , kunt u meer dan 1.100 vervoerders volgen, zoals India Post Tracking en Trackon Courier Tracking, etc. TrackingMore detecteert de vervoerder automatisch volgens het trackingnummerformaat met behulp van de intelligente detectiefunctie. De betrouwbaarheid en opmerkelijke gegevensnauwkeurigheid hebben veel beroemde merken binnen zijn klantenkring ondersteund, waaronder DJI, Printify, enz.

  Veelgestelde vragen over Blue Dart Tracking

  • Hoe lang duurt het om Blue Dart te leveren?

  Een van de veelbelovende aspecten van Blue Dart koeriersdienst is de snelle levering met betaalbaarheid en gemak.

  Als u een pakket via Blue Dart express-service hebt verzonden, wordt verwacht dat het binnen 1 tot 2 werkdagen het ontvangende einde bereikt, terwijl de standaardservice tot 5 werkdagen duurt. De bezorgduur van het pakket kan variëren, afhankelijk van de locatie en u kunt de geschatte tijd controleren via Blue Dart-verzendtracking.

  Veel factoren kunnen de leveringsduur weerspiegelen, waaronder weersomstandigheden, stakingen, wegblokkades en pandemieën.

  • Waarom kan ik mijn Blue Dart-pakket niet volgen?

  Of u uw pakket nu niet kunt vinden op de Blue Dart-tracker of de trackingstatussen niet veranderen, de reden kan multifactorieel zijn.

  In eerste instantie kan het gebeuren als gevolg van miscommunicatie aan de kant van de afzender. Een andere reden kan een vertraging zijn bij het scannen van uw pakket en ook vertraging op de website.

  Bovendien moet u de cijfers op uw Blue Dart-trackingnummer dubbel controleren voordat u op Go klikt, omdat mensen in sommige gevallen de neiging hebben om fouten te maken bij het invoeren van het trackingnummer.

  Neem contact op met de klantenservice van Blue Dart

  Vanwege het uitgebreide transport- en logistieke netwerk heeft Blue Dart een gecentraliseerde klantenservice geïntroduceerd in grote steden in heel India. Ze hebben een robuuste aanwezigheid in stadscentra zoals Bangalore, Ahmedabad, Chennai, Kolkata, Delhi, Mumbai, Coimbatore en Hyderabad.

  Blue Dart helpt zijn klanten zelfs met 24-uurs balies en de klok rond lockerfaciliteiten. Voor elke vraag met betrekking tot tracking of bewustzijn met betrekking tot hun diensten, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Blue Dart, die beschikbaar is van maandag tot zaterdag van 6:30 tot 21:30 uur.

  Hier zijn de contactgegevens waar Blue Dart-klanten om geven.

  Contact methode

  Bijzonderheden

  Contact nummer

  - 1860 233 1234

  - 022 6260 1234

  - 044 6634 4600

  E-mail customerservice@Blue Dart.com

   

  Track all your parcels in one place.

  1242+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1242+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1242+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.