FedEx Ground Bijhouden

Verbeter uw FedEx Ground trackingervaring met TrackingMore -bespaar tijd, kosten en moeite en beveilig uw leveringen. 

fedex-ground

FedEx Ground Bijhouden is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

Alstublieft meld u aan voor een gratis proefperiode >

For businesses

FedEx Ground branded tracking experience

Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

Start free
For developers

FedEx Ground tracking API and webhooks

Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

Get free FedEx Ground tracking API
For Shopify

FedEx Ground tracking for your shopify store

Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

Get Shopify App
Verbeter uw FedEx Ground trackingervaring met TrackingMore -bespaar tijd, kosten en moeite en beveilig uw leveringen. 

Contents

 • FedEx Ground volgen
 • Over FedEx Ground
 • FedEx Ground verzendservice
 • Hoe kan ik mijn FedEx Ground pakket volgen?
 • FedEx Ground trackingnummer
 • FedEx Ground Trackingstatus
 • FedEx Ground Tracking-API
 • Veelgestelde vragen over FedEx Ground Tracking
 • Contact opnemen met FedEx Ground klantenservice

FedEx Ground volgen

FedEx Ground tracking kan worden gedaan met behulp van verschillende methoden die het bedrijf beschikbaar stelt aan klanten die hun pakketten verzenden en verwachten binnen de VS en Noord-Amerika. Deze trackingmethoden omvatten de officiële FedEx-website, mobiele app, e-mail en sms. Elk van deze trackingopties volgt alleen FedEx Ground pakketten, waardoor ze inefficiënt zijn voor bedrijven die FedEx-pakketten volgen die door meerdere vervoerders worden afgehandeld.

TrackingMore is een geavanceerd trackingplatform voor meerdere vervoerders dat FedEx Ground tracking vereenvoudigt, zodat u realtime updates over uw zending kunt krijgen. In dit artikel wordt onderzocht hoe u beide methoden kunt gebruiken om de beweging van uw pakketten te volgen en wordt benadrukt waarom het multi-carrier trackingplatform - TrackingMore een superieur alternatief is dat uw tijd waard is.

Over FedEx Ground

FedEx Ground is een dochteronderneming van de FedEx Corporation die belast is met de levering van pakketten over land op het vasteland van de VS en zijn territoria en Canada. Het logistieke bedrijf werd in 1985 opgericht als het Roadway Package System en later in 1998 overgenomen door FedEx voordat het in 2000 werd omgedoopt tot FedEx Ground.

FedEx Ground biedt snelle en betrouwbare binnenlandse en grensoverschrijdende bezorging van pakketten naar Canada, voor alle zakelijke adressen. Deze service is een go-to-optie voor e-commercehandelaren en fysieke bedrijven die betaalbaar willen verzenden naar klanten in Noord-Amerika.

FedEx Ground verzendservice

FedEx Ground Shipping biedt kosteneffectieve en tijdbesparende bezorgdiensten voor bedrijven en particulieren in de Verenigde Staten en Canada. Het bevat verschillende verzendopties om tegemoet te komen aan verschillende logistieke behoeften. Bovendien biedt FedEx Ground Shipping betrouwbare trackingservices waarmee klanten op de hoogte kunnen blijven van de huidige status van hun zendingen. De hoogtepunten van elke FedEx Ground Shipping-optie worden als volgt weergegeven.

 • FedEx Ground Verzending

FedEx Ground Shipping biedt goedkope leveringen aan bedrijven zonder dat dit ten koste gaat van de klantervaring. Het dekt alle zakelijke adressen in alle 50 staten van de VS. FedEx Ground De verzendtijd varieert met de afstand: 1-5 werkdagen binnen de aangrenzende VS en 3-7 werkdagen voor zendingen van/naar Alaska en Hawaï. FedEx Ground Verzendpakketten hebben limieten voor het gewicht (150 lbs) en de grootte (L 108" en L+2W+2H 165"). Klanten kunnen FedEx Ground verzendkosten berekenen op basis van de grootte, het gewicht en de afstand van de pakketten. Bovendien kunnen klanten de lopende verzendstatus van hun zendingen volgen met FedEx Ground Shipping Tracking.

 • FedEx Internationale Verzending over Land

FedEx International Ground Shipping richt zich op leveringen tussen de VS en Canada en binnen Canada. Er zijn twee belangrijke verzendoplossingen: van Canada naar de VS en van de VS naar Canada. u kunt toegang krijgen tot de FedEx International Ground-trackingservice om up-to-date informatie te krijgen over de transitstatus van hun zendingen.

1. Internationale verzending over land™ naar de VS

International Ground Shipping™ naar de VS biedt een deur-tot-deur verzendservice met betaalbare offertes. Het bezorgt pakketten in de VS binnen 2-7 werkdagen. Er zijn ook beperkingen op het gewicht (150 lbs) en de grootte (L 108" en L+2W+2H 165") van de pakketten. Er zijn ook verschillende aanvullende services beschikbaar om de verzendervaring te verbeteren, zoals FedEx® Delivery Signature Options, FedEx International Ground Select Your Own Broker, FedEx Ground Alternate Address Pickup, enz.

2. Internationale verzending over land™ naar Canada

Internationale verzending over land™ naar Canada is een zeer kosteneffectieve service voor alle zakelijke en residentiële adressen in Canada. Het bespaart tijd en kosten door flexibele bemiddelingsopties en kortingen op inklaringskosten te bieden. Het garandeert ook een verzendtijd binnen 2 tot 7 internationale werkdagen.

 • FedEx binnenlandse verzending over land

FedEx Domestic Ground Shipping biedt een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor het verzenden van niet-dringende pakketten binnen de Verenigde Staten, met landelijke dekking, flexibele gewichts- en groottelimieten en handige trackingopties.

1. FedEx Thuisbezorging

FedEx Home Delivery onderscheidt zich door zijn uitgebreide bereik naar woonwijken in de hele VS, inclusief Alaska en Hawaï. Het ondersteunt de dagelijkse levering, zelfs op zondag, avond en op de afgesproken tijd. De transittijd varieert meestal van 1 tot 5 dagen binnen de aangrenzende VS en 3 tot 7 dagen van/naar Alaska en Hawaï. Pakketten zijn beperkt tot 150 lbs, 108" lang en 165" lang plus omtrek. U kunt uw verzendofferte krijgen door de FedEx Home Delivery Rates te berekenen. Bovendien helpt FedEx Ground Home Delivery-tracking u te weten wat u kunt verwachten van uw pakketten.

2. FedEx Ground economie

FedEx Ground Economy biedt een economische logistieke oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven, die perfect is voor uitgaande residentiële zendingen en retourzendingen met een lage waarde, een laag gewicht en een lage urgentie. Deze service dekt alle woonlocaties in de VS. De transittijd varieert binnen de herkomst en bestemming. Zendingen binnen de aangrenzende 48 staten kosten doorgaans 2 tot 7 werkdagen, terwijl pakketten van/naar Alaska en Hawaï meer tijd nodig hebben. Leveringen worden elke dag van de week ondersteund. Pakketten moeten beperkt zijn tot 130 inch lang plus omtrek en 70 lbs in gewicht, idealiter 1 tot 10 lbs. Bedrijven kunnen ook veel baat hebben bij de efficiënte en gemakkelijke retourdiensten van FedEx Ground Economy. Afgezien daarvan biedt FedEx Ground Economy-tracking klanten duidelijk inzicht in de verblijfplaats van hun pakketten. Als u echter een bedrijf runt en de trackingervaring wilt verbeteren, is FedEx Advanced Tracking uw perfecte keuze. U kunt duidelijke zichtbaarheid van tracking, gepersonaliseerde beheeropties en realtime meldingen voor uw klanten krijgen.

Hoe kan ik mijn FedEx Ground pakket volgen?

FedEx Ground pakketten die naar alle Amerikaanse staten en Canada worden verzonden, kunnen eenvoudig worden gevolgd met behulp van de volgende uitgebreide trackingmethoden.

 • Via de officiële website

FedEx tracking page

De officiële website van FedEx is een van de vertrouwde manieren om de status van een FedEx Ground pakket te volgen met behulp van de volgende procedure.

 1. Bezoek de officiële FedEx-website.
 2. Typ de tracking-ID van het pakket in het zoekvak of klik op de optie Meerdere trackingnummers als u meerdere FedEx Ground pakketten tegelijk volgt.
 3. Klik op de knop Volgen en wacht tot het systeem informatie over het pakket heeft geconsolideerd.
 4. FedEx laadt informatie over het pakket in een nieuw venster.

FedEx tracking status

 • Via de officiële mobiele app

FedEx mobile phone

FedEx heeft een mobiele app beschikbaar die u kunt downloaden op uw Android- of Apple-apparaat. Volg na het installeren van de app FedEx Ground pakketten op de volgende manier zonder dat u zich hoeft te registreren.

 1. Open de mobiele FedEx-app op uw handheld-apparaat.
 2. Klik op de menuknop en selecteer de optie Volgen.
 3. Toets het trackingnummer van het pakket in en druk op de zoekknop.
 4. Het scherm wordt vernieuwd met details over het FedEx Ground pakket dat u volgt.
 • Via andere FedEx-trackingmiddelen

Afgezien van de officiële FedEx-website en mobiele app, kunt u ook gebruikmaken van andere methoden die door de koerier worden aangeboden om uw pakketten te volgen. Deze methoden omvatten het volgende.

 • Via SMS

FedEx Ground pakketten kunnen via sms worden gevolgd met behulp van het toegewezen deurtagnummer als ze worden verzonden met de thuisbezorgservice. Stuur het woord 'volgen' plus het deurlabelnummer naar 48733 om verzendupdates over het betreffende pakket te ontvangen.

 • Via oproep

Bellen is een andere optie die beschikbaar is voor het volgen van FedEx Ground pakketten. Deze methode vereist dat u 1.800.GoFedEx of 1.800.463.3339 belt en zegt "volg mijn pakket" en vervolgens de instructies volgt die u krijgt.

 • Via e-mail

Door FedEx Ground pakketten via e-mail te volgen, kunt u de beweging van maximaal 30 pakketten vanuit uw inbox volgen. Om deze methode te gebruiken, stelt u een nieuwe e-mail op en laat u de onderwerpregel leeg. Voer in de hoofdtekst van de e-mail het tracking-, bestel- of referentienummer van uw pakket in. Voor meerdere pakketten voert u de nummers in op een regel gescheiden door komma's of op een aparte regel. Stuur deze e-mail naar [email protected] en wacht op een antwoord met trackingupdates.

 • Via FedEx Delivery Manager

De FedEx Delivery Manager is een ideale optie voor het volgen van pakketten voor bedrijven die tot 20.000 pakketten tegelijk moeten opvolgen. Met deze trackingmethode kunt u de pakketten volgen op een geconsolideerd dashboard zonder de trackingnummers in te voeren. Meld u aan voor FedEx Delivery Manager via de mobiele app of de officiële website om de trackingfunctie te gebruiken.

 • Via TrackingMore (krachtig platform van derden)

TrackingMore FedEx Ground tracking page

Van de FedEx Ground trackingopties die in dit artikel worden vermeld, is TrackingMore de beste optie om te weten waar een pakket zich bevindt, waarmee u tot 50 FedEx Ground pakketten in één zoekopdracht kunt volgen.

Toegang tot FedEx Ground Tracking is een service die is voorbehouden aan geregistreerde gebruikers die een account hebben aangemaakt bij TrackingMore. Door een account aan te maken, krijgt u toegang tot een groot aantal trackingmogelijkheden, zodat u uw zendingen gemakkelijk kunt volgen. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die meerdere zendingen beheert of een particulier die af en toe pakketten verzendt, onze trackingservice is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Om het volledige potentieel van FedEx Ground Tracking te benutten en naadloze monitoring van zendingen te ervaren, raden we u aan om gebruik te maken van onze gratis proefaanbieding. Aanmelden is snel en eenvoudig, dus sluit je aan bij onze groeiende community van tevreden gebruikers en verbeter vandaag nog je verzendervaring!

TrackingMore overtreft alle andere trackingopties op deze lijst vanwege de integratie met 1,100+ wereldwijde koeriers zoals USPS, DHL en Canada Post. Deze ondersteuning voor meerdere vervoerders stelt online retailers in staat om klanten een naadloze trackingervaring te bieden voor FedEx Ground pakketten en andere pakketten die worden afgehandeld door de koeriers die de API-oplossing van TrackingMore ondersteunt.

FedEx Ground trackingnummer

Net als bij alle andere FedEx-services krijgen pakketten die via de FedEx Ground-service worden verzonden, ook een apart trackingnummer toegewezen dat helpt bij het identificeren van pakketten en hun bewegingen tijdens het bezorgproces. Zonder het trackingnummer is het onmogelijk om een betrouwbaardere trackingoplossing zoals TrackingMore te gebruiken.

Het formaat van FedEx Ground trackingnummers bestaat alleen uit cijfers en bestaat in totaal uit 12-15 tekens. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van authentieke FedEx Ground trackingnummers.

- 981267071302266

- 687111065290

Standaard worden FedEx Ground trackingnummers op het verzendbewijs van het pakket geschreven. Dit nummer wordt ook naar de ontvanger gestuurd via een e-mail met een verzendbevestiging met instructies voor het volgen van het inkomende pakket.

Een FedEx Ground zending in de VS en Canada kan ook een deurlabelnummer hebben als de ontvanger een levering mist. Deze code is een unieke ID van 14 tekens die begint met "DT" gevolgd door 12 cijfers zoals DT111222333444. De bezorger laat het deurtagnummer achter met instructies voor het ophalen van de levering. Dit nummer kan ook worden gebruikt om de verblijfplaats van het pakket te volgen via de officiële website en mobiele app van FedEx.

FedEx Ground Trackingstatus

Wanneer een FedEx-pakket wordt gevolgd via de officiële website, retourneert het systeem een trackingrapport met trackingstatussen die een first-timer in verwarring kunnen brengen. De onderstaande tabel helpt u te begrijpen wat FedEx Ground trackingstatussen betekenen door enkele veelvoorkomende statussen met hun betekenis op te sommen.

FedEx Ground Trackingstatus

Betekenis

Verzendgegevens verzonden naar FedEx

De afzender heeft de verzendinformatie naar FedEx Ground gestuurd en een verzendlabel gegenereerd.

Opgehaald - Bloomington, CA

Een chauffeur van FedEx Ground heeft het item opgehaald bij de locatie van de afzender in Bloomington, CA.

Aangekomen op FedEx-locatie - Bloomington, CA

Het pakket is afgeleverd bij een FedEx-locatie voor sortering en verwerking.

Zending komt op tijd aan - Bloomington, CA

FedEx Ground schat in dat de zending op tijd zal worden afgeleverd.

Vertrek FedEx-locatie - Bloomington, CA

Het pakket heeft de FedEx-locatie in Bloomington, Californië verlaten.

Onderweg - Chandler, AZ

Het pakket is onderweg.

Bij de lokale FedEx-vestiging - Chandler, AZ

De vrachtwagen met het FedEx Ground pakket heeft de lokale FedEx-faciliteit in Chandler, Arizona, bereikt.

Aangekomen op FedEx-locatie - Chandler, AZ

Het FedEx Ground pakket is gescand op de FedEx-locatie in Chandler, Arizona.

Op FedEx-voertuig voor levering - Chandler, AZ

Uw pakket is in een FedEx-voertuig geladen voor de levering op de laatste kilometer.

Uitzondering voor zending: Kan ontvanger niet vinden - Chandler, AZ

De FedEx-chauffeur kan de locatie die door de ontvanger is opgegeven niet vinden.

Uitzondering voor levering: In afwachting van aanvullende informatie van de ontvanger - Chandler, AZ

De ontvanger moet meer informatie verstrekken om de levering te voltooien.

Aangekomen op FedEx-locatie - Chandler, AZ

De chauffeur heeft het FedEx Ground pakket teruggebracht naar een FedEx-locatie.

Pakket retourneren aan verzender: Zending is niet binnen de vereiste termijn opgehaald - Kan zending niet afleveren - Chandler, AZ

De levering kon niet plaatsvinden omdat de ontvanger het pakket niet op tijd kon ophalen. Het FedEx Ground pakket wordt teruggestuurd naar de verzender.

Adres gecorrigeerd

De ontvanger heeft het adresprobleem verholpen dat heeft geleid tot de uitzondering voor bezorging.

Vertrokken FedEx-locatie - Chandler, AZ

Het artikel heeft de FedEx-locatie in Chandler, Arizona verlaten.

Vertraging: Pakket vertraagd - Chandler, AZ

Er is een vertraging in de levering van het pakket.

Onderweg - Rialto, Californië

Het FedEx Ground pakket bevindt zich in Rialto, Californië, en wordt vervoerd naar Bloomington, Californië.

Aangekomen op FedEx-locatie - Bloomington, CA

De FedEx-vrachtwagen met het FedEx Ground pakket is aangekomen op de koerierslocatie in Bloomington, Californië.

Bij de lokale FedEx-vestiging - Bloomington, CA

Het pakket is gescand bij de FedEx-faciliteit.

Op FedEx-voertuig voor levering - Bloomington, CA

Het FedEx Ground pakket is op een FedEx-voertuig geladen voor de levering op de laatste kilometer.

Geleverd - Peris, CA

Het pakket is met succes afgeleverd bij de ontvanger in Peris, CA.

FedEx Ground Tracking-API

FedEx Ground Tracking API helpt bedrijven om klanten tijdige en nauwkeurige trackinginformatie te bieden in verschillende vormen van meldingen, zoals berichten, e-mails, enz. Zakelijke doeleinden kunnen ook genieten van een uitstekende transparantie van hun zendingen. Toch heeft FedEx Ground Tracking API bepaalde tekortkomingen. Het beperkt gebruikers met name tot één trackingplatform, wat leidt tot frequente wisselingen tussen platforms bij gebruik van meerdere providers. Bovendien ondersteunt FedEx Ground Tracking API maximaal 30 pakketten bij één enkele tracking, wat uitzonderlijk onvoldoende is voor commerciële activiteiten. De tracking-API van derden, TrackingMore, is echter een perfect alternatief.

Waarom zou ik in plaats daarvan TrackingMore API gebruiken?

TrackingMore API heeft de volgende voordelen die beter presteren dan FedEx API.

Brede dekking van vervoerders: TrackingMore ondersteunt 1251 logistieke dienstverleners, waaronder niet alleen FedEx, maar ook andere wereldberoemde vervoerders, zoals UPS, DHL, enz.

Naadloze trackingervaring: TrackingMore biedt gebruiksvriendelijke interfaces en 99,9% API-uptime, wat helpt om stabiele, tijdige en nauwkeurige logistieke updates te garanderen.

Geweldige technische ondersteuning: TrackingMore is compatibel met een breed scala aan programmeertalen, zoals Python, Java, Node.js, enz., waardoor een soepele API-integratie van verschillende platforms mogelijk is. Wereldwijde ondersteuningsteams staan ook op elk moment klaar voor elk mogelijk technisch probleem. 

Meld u aan voor een gratis proefversie van TrackingMore API om uw bedrijf een boost te geven met verbeteringen in tracking.

Veelgestelde vragen over FedEx Ground Tracking

 • Hoe lang duurt FedEx Ground?

De transittijden variëren met de herkomst en bestemming. Meestal duurt het 1 tot 5 werkdagen voor zendingen binnen de aangrenzende VS en 3 tot 7 werkdagen voor pakketten naar Alaska en Hawaï. De levertijd voor FedEx Ground is tussen 8 uur 's ochtends en 8 uur 's avonds. Om precies te weten hoe snel uw pakketten hun bestemming bereiken, kunt u FedEx Ground kaart gebruiken. Om te weten wat u kunt verwachten, kunt u uw zendingen volgen met FedEx Ground Tracking of TrackingMore.

 • Bezorgt FedEx Ground in het weekend?

FedEx Ground bezorgt niet in het weekend. Het bezorgt pakketten op commerciële adressen van maandag tot en met vrijdag. Terwijl FedEx Home Delivery elke dag van de week op woonlocaties bezorgt, ook op zaterdag en zondag.

 • Wat is het verschil tussen FedEx Ground en FedEx Home Delivery?

Er zijn hoofdzakelijk twee verschillen tussen FedEx Ground en FedEx Home Delivery: de afleverlocaties en de levertijden. FedEx Ground is gespecialiseerd in zakelijke of commerciële adressen, terwijl FedEx Home Delivery zich richt op woonadressen. Bovendien bezorgt FedEx Ground van maandag tot en met vrijdag, terwijl FedEx Home Delivery zeven dagen per week actief is. Bovendien is er een extra toeslag van $ 4 per pakket voor FedEx Home Delivery.

 • Wat is het telefoonnummer voor FedEx Ground?

U kunt contact opnemen met FedEx Ground klantenservice op telefoonnummer 1 800 463 3339. Ga voor meer gedetailleerde contactgegevens naar het FedEx Customer Support Center.

 • Wat is FedEx SmartPost en wat is de relatie tussen FedEx SmartPost en FedEx Ground Economy?

FedEx SmartPost is een kosteneffectieve logistieke dienst die speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Nu wordt het echter omgedoopt tot FedEx Ground Economy. Ondanks de naamswijziging zijn FedEx SmartPost en FedEx Ground Economy in wezen hetzelfde.

Contact opnemen met FedEx Ground klantenservice

Via de volgende contactkanalen kan contact worden opgenomen met het FedEx Ground klantenteam om eventuele leverings- of trackingproblemen op te lossen.

Contact Methode

Contact

Postadres

Amerikaanse klantenservice


(7-8 uur CST)1.800.Go.FedEx


1.800.463.3339


IVR-telefoonmenu

FedEx Klantrelaties


3875 Luchtwegen, Module H3 Afdeling 4634


Memphis, TN 38116

Amerikaanse TDD-diensten (telefoonapparaat voor doven)


(7-8 uur CST)
1.800.238.4461


1.888.464.0709

FedEx TDD/Slechthorende klantenservice


3885 Airways Blvd. Module J


2e verdieping


Memphis, TN 38116

U kunt ook contact opnemen met de virtuele assistent van de klantenservice van FedEx door te sms'en naar 29372. De virtuele assistent is 24/7 beschikbaar

Track all your parcels in one place.

1251+ carriers Integrated

Boek een demo

Track your packages across different carriers

TrackingMore integrated with 1251+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

Track 1251+ Global Carriers >

Beoordelingen

Overall rating
4.9
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Schrijf een beoordeling

Transformeer uw
Zending vandaag nog volgen

Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.