17track Tracking

Enter tracking number below to track any package

Verbindingslijnen
Verbindingslijnen

Ondersteuning voor verbindingen met AliExpress, Ebay, Magento, Shopify, Bigcommerce en enz...

17track Bijhouden API
17track Bijhouden API

Trackingmore bieden rustgevende verzending tracking API voor ontwikkelaars

Meldingen
Meldingen

Aangepaste e-mail en SMS-berichten van pakket updates automatisch verzenden

 Importeren, trackingnummers
Importeren, trackingnummers

Uploaden van een CSV-bestand als u wilt bijhouden van zendingen in bulk

Volg uw {carrier} pakketten in realtime en ontvang automatische verzendmeldingen met {carrier} tracking aan {tm}.

{carrier} volgen

{carrier} tracking is een efficiënte manier om te weten waar uw {carrier} pakket zich bevindt terwijl het naar de beoogde bestemming wordt verzonden.

{carrier} tracking is van vitaal belang voor online shoppers omdat het realtime informatie over de locatie van pakketten en statusupdates biedt. Deze informatie is cruciaal voor het waarborgen van transparantie en gemoedsrust over de ontvangst van online gekochte goederen. U kunt ook uw beschikbaarheid plannen om het pakket in ontvangst te nemen of de nodige documenten ondertekenen ter verificatie van de levering.

Online handelaren en bedrijven die afhankelijk zijn van efficiënt supply chain management en logistieke operaties hebben ook enorm veel baat bij {carrier} tracking. De transparantie neemt toe, wat helpt om de interne activiteiten te stroomlijnen, waardoor het bedrijf vertrouwen kan opbouwen bij de klant en een bevredigende ervaring na aankoop kan bieden.

Hoe {carrier} pakketten volgen?

Om {carrier} pakketten te volgen, moet u het trackingnummer van het artikel hebben of kennen en toegang hebben tot een betrouwbaar platform voor het volgen van pakketten zoals {tm}, dat het volgen van pakketten met één top voor {carrier_number} vervoerders ondersteunt.

Met de volgende procedure kunt u gebruikmaken van de robuuste mogelijkheden voor het volgen van pakketten van {tm} om de bewegingen van uw {carrier} pakketten te volgen.

  1. Bezoek de {tm} website vanuit een vertrouwde browser naar keuze.
  2. Klik op de homepage op de optie 'Vervoerders' bovenaan de pagina.
  3. Eenmaal op de lijst met vervoerders, zoekt u {carrier} met behulp van de zoekfunctie en klikt u op het bijbehorende resultaat.
  4. Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de knop 'Volgen'.
  5. {tm} laadt het volledige trackingrapport van het pakket, inclusief de huidige status, op een nieuw tabblad.

{carrier} trackingnummer

Een {carrier} trackingnummer is een unieke code die aan uw pakket wordt toegewezen wanneer het aan de vervoerder wordt overhandigd en geboekt voor verzending. Het formaat en de lengte van het trackingnummer zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de herkomst en bestemming van het pakket en {carrier} gebruikte service. Over het algemeen zijn {carrier} trackingnummers over het algemeen alleen getallen of alfanumeriek.

Uw {carrier} trackingnummer is de sleutel om {carrier} trackingservice te gebruiken. Daarom is het van cruciaal belang om te weten waar u het trackingnummer van uw pakket kunt vinden. Meestal wordt het {carrier} trackingnummer gegenereerd zodra de bestelling is verwerkt.Het trackingnummer voor uw zending staat vermeld op het verzendbewijs dat door {carrier} is uitgegeven en dat u meestal onder de streepjescode vindt. Als afzender kun je het hier vinden. Voor ontvangers wordt het trackingnummer meestal opgenomen in de e-mail of sms met de orderbevestiging die wordt ontvangen na het doen van een online aankoop, samen met instructies voor het volgen van het pakket. Bovendien kunt u een directe melding via sms of e-mail van de vervoerder ontvangen, waarin het bezit van uw pakket wordt bevestigd en het trackingnummer wordt verstrekt.

Het verzendbewijs dat door {carrier} is uitgegeven, bevat het trackingnummer van de zending. Als afzender kunt u onder de streepjescode op de bon kijken om het trackingnummer te vinden. Ontvangers ontvangen normaal gesproken een e-mail of sms ter bevestiging van de bestelling voor de goederen die ze online hebben gekocht. Dit orderbevestigingsbericht bevat het trackingnummer voor de zending en specifieke instructies voor het volgen van de beweging van het pakket. In andere gevallen kan de vervoerder u een sms of e-mail sturen om u te informeren dat ze uw pakket hebben. Deze melding bevat ook het trackingnummer.

{carrier} Tracking-API

biedt een robuuste API voor het volgen van zendingen met meerdere vervoerders voor e-commerce en logistieke sectoren. Het verbindt uw bedrijf met {carrier_number} vervoerders over de hele wereld en ondersteunt realtime tracking en het volgen van bulkzendingen in een oogwenk.

De {tm} API garandeert ongeëvenaarde betrouwbaarheid met 99,9% API-uptime en gegevensbescherming op militair niveau. Het zorgt ook voor een eenvoudige integratie in verschillende programmeertalen, ondersteund door 24 uur per dag technische ondersteuning om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Met deze API is het nauwkeurig en snel volgen van zendingen niet langer voorbehouden aan de titanen van de industrie.


Waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een revolutie teweeg in uw bedrijf met {tm} tracking-API. Ga aan de slag door u aan te melden voor een {tm} account en ontvang nu een gratis proefperiode van 14 dagen!

Alles In één pakket Tracking

Optimaliseer uw
klanttraject na aankoop

Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.