Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Australië EMS Bijhouden

Track Australië EMS pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Australië EMS API steun geregistreerde, perceel, EMS

australia-ems

Australië EMS Bijhouden is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

Alstublieft meld u aan voor een gratis proefperiode >

For businesses

Australië EMS branded tracking experience

Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

Start free >
For developers

Australië EMS tracking API and webhooks

Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

Get free Australië EMS tracking API
For Shopify

Australië EMS tracking for your shopify store

Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

Get Shopify App >
Track Australië EMS pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Australië EMS API steun geregistreerde, perceel, EMS

Contents

 • Zoekopdracht met één klik
 • Automatische herinnering
 • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
 • Vrachtbrief managementfunctie
 • API functie
 • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

Australië Post heeft het houden van Australië verbonden voor meer dan 200 jaar. We doen dit door het leveren van mail, helpen bedrijven en consumenten met percelen, en een nationale retail-netwerk dat lokale gemeenschappen en organisaties ondersteunt. Als de behoeften van de Gemeenschap zijn geëvolueerd, dus hebben we, met een scala aan diensten verspreid over onze winkels, online en de Post van de digitale postvak in Australië. We vullen onze nationale logistiek en retail-netwerk met handige digitale producten om te helpen met het dagelijks leven een beetje eenvoudiger maken. Onze enthousiaste en professionele mensen helpen bij het bouwen van een moderne Australië Post. Ze ' re toegewijd aan het leveren van producten en diensten dat Australiërs willen, nodig hebt en kan veroorloven, en ervoor te zorgen dat elke ervaring met ons een positieve is.

TrackingMore Uitgelichte functies

Zoekopdracht met één klik

Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

Automatische herinnering

Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

TrackingMore Bedrijfsfunctie

Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

Vrachtbrief managementfunctie

Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

API functie

TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


Track all your parcels in one place.

1181+ carriers Integrated

Boek een demo

Track your packages across different carriers

TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

Track 1181+ Global Carriers >

Beoordelingen

Overall rating
4.8
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Schrijf een beoordeling

Optimaliseer uw
klanttraject na aankoop

Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.