Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Azerbeidzjan Post Bijhouden

Track Azerbeidzjan post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Azerbeidzjan post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

azerbaijan-post
  For businesses

  Azerbeidzjan Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Azerbeidzjan Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Azerbeidzjan Post tracking API
  For Shopify

  Azerbeidzjan Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track Azerbeidzjan post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Azerbeidzjan post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Wanneer Azerbeidzjan Democratische Republiek verklaarde zich onafhankelijk op 28 mei 1918, in de structuur van de regering werd opgericht het ministerie van Post en telegrafie op 06 oktober 1918. Op 15 maart 1919 werden de uitwisseling van postzendingen, postwissels, waardevolle brieven en pakjes georganiseerd tussen Azerbeidzjan en Georgië. Na Telegraaf betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Iran werden ontstond op 06 April 1920. Sinds 20 jaar van vorige eeuw dynamische ontwikkeling van post in Azerbeidzjan begonnen en cijfers werden voornamelijk verhoogd in vergelijking tot 1913. Dus als aantal mededeling entiteiten 19 en ontvangen werden verhoogd brieven 3 miljoen in 1913, deze cijfers respectievelijk 59 en 5 miljoen.Azerexpresspost de stichter van die "Azerpost" productie Association (op huidige "Azerpost" staat Enterprise) werd opgericht door volgorde No 108 gedateerd 14 juli 1997 van het ministerie van communicatie van de Republiek Azerbeidzjan, doorgegeven via de registratie (identificatie snoer No 3066394) van de staat bij het ministerie van Justitie van de Republiek Azerbeidzjan op 19 September 1997 en begon zijn werking op 9 januari, 1998. Op dit moment het renders exprespost diensten (EMS) onder licentie No 001499 (registratie No 056, 3 September 2004) van het ministerie van communicatie en informatietechnologie van de Republiek Azerbeidzjan.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.