Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Bhutan Post Bijhouden

Track Bhutan post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Bhutan post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

bhutan-post
  For businesses

  Bhutan Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Bhutan Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Bhutan Post tracking API
  For Shopify

  Bhutan Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track Bhutan post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Bhutan post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  De postdienst in Bhutan werd eerst gelanceerd op 10 oktober 1962 met de opening van een postkantoor in Phuntsholing. In het zelfde jaar, werden post kantoren ook geopend in Paro en Thimphu. Het heette het departement van posterijen en telegrafie en geplaatst onder het ministerie van communicatie. Dit was de eerste stap genomen door de koninklijke overheid om te zorgen voor een uniforme communicatiemiddelen in het hele land. Het beleid werd geactiveerd op de vooravond van de eerste vijf jaar van Plan, wijzend op het belang van het bestaan van een uniforme communicatiemiddelen in het hele land tot de verwezenlijking van een evenwichtige sociaal-economische ontwikkeling. Aanvankelijk waren de aangeboden diensten fundamentele diensten zoals brievenpost, postkaarten en pakjes. Internationale post werd alleen uitgewisseld met India. E uitwisseling binnen Bhutan en met India werd getransporteerd door middel van een unieke wijze van transportsysteem, een combinatie van kruiers, muildieren en motor. Ondanks de eenvoud in de dagelijkse werking en de ontbering voortvloeiend uit de ruig terrein en extreme klimatologische voorwaarde in de winter, was het een efficiënte instellen en bijgedragen aan de groei van de natie, met name bevordering van ontwikkeling in plattelandsgebieden.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.