Rating

X

Title of your review




Post your review now

City-Link Express Tracking

City-Link Express Tracking

Please enter captcha

Our firewall detects abnormal activity from your IP. Please enter the captcha to unblock it.

Verification code

All-in-one Shopify dropshipping application. Automated your fulfillment just from a click away.
Learn More
City-Link Express tracking,trackingmore provide City-Link Express tracking API, shipment batch tracking management and an option to receive automated notification.

City-Link Express Tracking Details

TrackingMore is a third party parcel tracking tool (also known as multi-carrier tracking tool) which supports online parcel tracking of worldwide 477 express and postal couriers. You can enter a tracking number, air waybill (AWB) number or reference number to track & trace a single international or domestic package, use CSV upload or restful shipment tracking API to track multiple packages.

 

If you check statuses of bulk international parcels shipping via City-Link Express, TrackingMore will display all tracking details in one place, from both origin country and destination country.

 

You can subscribe email delivery notification in the City-Link Express shipping tracking result page to auto send you alerts once there is an update of your order status.

 

If you want to find explanations of a specific tracking event, you can refer to "Tracking Status descriptions & suggestions".


Offcial website: http://www.citylinkexpress.com/

Contact Information: 

Toll Free No 1300 88 2489(CITY)

Tel No  603-5565 8399

Fax No     603-5569 1966

Pickup Hotline 603-5565 9999

Customer Service No 603-5033 3800

Email    [email protected]


trackingmore provide real-time details of your City-Link Express package,support multiple languages like English, French, Spanish, German and more.

1.Shipment Tracking Management:

a. Auto tracking and delivery notification:after logging in,you can set up the "Notification Settings",and the system will auto track your City-Link Express waybills and notify customers when in transit, pick up, delivered or exceptions.

b. Compatible with ebay / aliexpress / magento: with your ebay,aliexpress,magento account bounding to trackingmore,our system will collect the data together , so you can check out the waybill information in one place.

2.muti-language support: support sixteen different languages,so it's convenient for users from different countries.


About City-Link Express

City-Link Express provides an extensive range of services in domestic and international markets. Nowadays, City-Link Express has expanded beyond the Malaysian shores and into Singapore, Thailand, Indonesia, Hong Kong, China, etc.

Major Milestoness of City-Link Express

1979     City-Link Express is formed   

1982     First courier company to use IBM S/36 

2001     Gemsoft v1 was launched. Developed in-house to improve on operations performance  

2008     Implemented auto weigh & billing system to enhance operation and accounting efficiency    

2009     Adopted green ICT by implementing Virtualization Technology at data centre    

2010     Implementation of Warehouse Management System (WMS)    

2011     Upgraded to a 80,000 sq ft warehouse to provide more convenience to customers    



Track More

In trackingmore.com, you can track more than 610+ couriers, such as

Express: UPS trackingDHL trackingFedEx trackingTNT tracking

Post: USPS trackingChina Post TrackingHong Kong Post Tracking, etc.


Shit services
Jam 9am: Aku duduk dekat meja makan, tengah sarapan, santai tengok movie Jam 10am: Dah habis makan, tengah santai kat ruanh tamu, tengok la status tracking, sekali baca "Delivery Unsuccessful, receiver location closed" Kepala otak kau. Aku ada kat ruang tamu tengah santai kot tunggu parcel delivery, aku tak dengar sesiapa panggil, call number aku pun tak. Tetiba status Delivery Unsuccessful? Aku call Customer Services diorang dari pukul 10am sampai 12pm, takda sorang pun angkat, apa benda service pos ni? Dah la aku ambil cuti semata-mata untuk parcel, sekali jadi macamni. Apa benda siyel.
LEMBAB
barang aku dah sampai kat tempat aku 16hb haritu tapi sekarang belum delivery lagi , tolong lah, aku urgent nak pakai barang tu sakit hati betul la . simpan lama barang barang tu ingat orang tak kisah ke? sebab korang punya service lambat ada seseparuh seller kena maki padahal bukan salah dia orang .
Courier Paling Teruk
Dah la weekend cuti, public cuti. Hari bekerja pun nak hantar barang orang lambat. Kau ingat sikit, barang orang tu amanah tau. Barang aku sekarang ni ada possibility untuk tak dapat dikesan. Kalau betul aku takkan dapat barang aku, kau cari la aku kat akhirat nanti. Kat dunia kau tenang takpe, rasa la panas neraka nanti sebab kau aniaya orang lain.

Click to review

Review
product delay
barang lama ditinggalkan di store dan hantar pada luar hour . lebih baik tak perlu letak pilihan masa hour
Citylink tak reti buat keje
Bila la nak upgrade servis bodoh. Byk kali dah seller hantar barang pakai servis kau yg lembab ni. Kalau aku mmg taklah pakai servis kau ni. Dah brape hari tak update parcel aku kat mana. Berapa lama nak peram barang orang? Mcm mana la courier mcm kau ni masih diteruskan dgn servis yg lembab nak mampos ni
Penghantaran
Pihak City Link tidak bertanggung jawab...dalam rekod konon barang dihantar tapi barang belum dapat/sampai...Tak guna sial
CITYLINK PERAM BARANG
HARAP PIHAK ATASAN CITYLINK SELESAIKAN LAA ISU NI
Show more reviews
  • City-Link Express Tracking APP
    Auto import and track City-Link Express shipments from Shopify, Amazon, Magento, WooCommerce, Wish, eBay, AliExpress, shipstations shop
  • City-Link Express Tracking API 
    Provide City-Link Express tracking api for e-commerce developers to get real time City-Link Express tracking info. Give customers access to track City-Link Express parcels right at shopping cart and marketplace.
  • City-Link Express Shipment Status Update Notification
    Send customized email and sms notifications of City-Link Express shipment status updates to reduce customers' queries when package is in "transit", "Out for delivery", "delivered" and so on.
  • Importing City-Link Express Tracking Numbers
    Bulk track City-Link Express packages by uploading City-Link Express Tracking numbers in CSV files