Rating

X

Title of your review
Post your review now

Please enter captcha

Our firewall detects abnormal activity from your IP. Please enter the captcha to unblock it.

Verification code

All-in-one Shopify dropshipping application. Automated your fulfillment just from a click away.
Learn More
DPD Romania tracking, Trackingmore provides real-time DPD Romania international waybill tracking and DPD Romania tracking API.

About DPD Romania:

    DPD Romania is active on the local market from 2008, by acquiring Pegasus Courier, the first urban delivery company in Romania, founded in 1997. Currently, DPD Romania is among the top 3 courier companies in Romania, with over 1200 employees (including franchises), 47 warehouses and 9 million parcels yearly delivered. The company has 100% national coverage and delivers in over 190 countries around the world. DPD Romania had 26.8 million euro as turnover in 2017.


Contact DPD Romania:

Contact number: 031.824.9090

The email address: [email protected]


About DPD Romania Tracking:

 1. Shipment Tracking Management

 2. muti-language support

 3. Supports 600+ international couriers, such as:

  Express: UPS trackingDHL trackingFedEx trackingTNT tracking

  Post: USPS trackingChina Post TrackingHong Kong Post Tracking, etc.
CEL MAI PROST SERVICIU DE CURIERAT
VOI NU VA NUMITI CURIER RAPID, SUNTETI JALNICI....SA PLECE UN PACHET DIN 07.10.2021 SI NICI PANA AZI NUN A AJUNS
CEL MAI PROST SERVICIU DE CURIERAT din ROMÂNIA!
Am avut numai experiențe neplăcute cu acest serviciu de curierat (amânare livrare, timp de livrare nepermis de mare, impertinența curierului etc.) așa că am luat decizia fermă să nu mai fac comenzi de la firmele care livrează cu această firmă.
Niste incompetenti ordinari
Constanta, colet de primit pe 20, anuntat de 5 zile ca vine pe 20. Nu primesc niciun alt detaliu, nr de telefon curier sau interval orar in care vine, nici macar un sms in ziua respectiva. Doar ca se livreaza in 20. Cu ochii pe telefon fiind gata sa raspund daca ma suna cineva. Primesc mesaj ca am refuzat comanda si ca le pare rau, nereusire livrare colet. Sun la sediu sa le explic ca nu m-a sunat sau cautat nimeni, cu camera video in fata casei, nici nu a trecut cineva pe la poarta. Mi se da nr curierului, care cu un tupeu impertinent imi spune ca am refuzat eu un colet in urma cu o luna, sau ca n-am raspuns la telefon. Si asta e motivul pentru care nu mi-a mai adus coletul acesta si l-a dat refuzat fara ca macar sa ma intrebe. De nedescris, no comment. Cea mai proasta firma de curierat. Cu cei mai varza angajati.

Click to review

Review
Servicii proaste, atitudine sfidatoare
Firma neserioasa, servicii proaste și atitudine sfidătoare fără de client.
Cea mai slaba firma de curierat
Am plasat o comanda seara, in 05.07.2021. A doua zi, la pranz, au ridicat comanda si au tinut-o in depozitul din Timisoara. In 07.05 au trimis-o in depozitul din Luguj, unde a stat degeaba 5 zile, pana in 12.07, cand clientul a anulat comanda. Am trimis mail cu reclamatie, dar nu am primit nici un raspuns.
De la groaznic în jos!
Sistemul de verificari și informari e cel puțin straniu, orice ai încerca nu obții informații iar când le primești, dacă faci efort, îți spun că a fost amânată livrarea, dacă ai noroc pe a doua zi sau se mai gândesc ei sau el...probabil e singur!
Business Unit Operations Director
Very good quality services, always on time!
Show more reviews
 • DPD Romania Tracking APP
  Auto import and track DPD Romania shipments from Shopify, Amazon, Magento, WooCommerce, Wish, eBay, AliExpress, shipstations shop
 • DPD Romania Tracking API 
  Provide DPD Romania tracking api for e-commerce developers to get real time DPD Romania tracking info. Give customers access to track DPD Romania parcels right at shopping cart and marketplace.
 • DPD Romania Shipment Status Update Notification
  Send customized email and sms notifications of DPD Romania shipment status updates to reduce customers' queries when package is in "transit", "Out for delivery", "delivered" and so on.
 • Importing DPD Romania Tracking Numbers
  Bulk track DPD Romania packages by uploading DPD Romania Tracking numbers in CSV files