Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Finland Post - Posti Bijhouden

Track Finland post - Posti pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Finland post - Posti API steun geregistreerde, perceel, EMS

finland-posti
  For businesses

  Finland Post - Posti branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Finland Post - Posti tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Finland Post - Posti tracking API
  For Shopify

  Finland Post - Posti tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track Finland post - Posti pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Finland post - Posti API steun geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Itella is uw eerste keuze in post-, logistiek en e-commerce diensten. Wij beheren de stroom van Koophandel en het alledaagse leven in 11 landen. Onze netto-omzet in 2013 bedroegen EUR 1,977 miljoen. Wij gebruiken ongeveer 26.000 professionals. Wij leveren bedrijfsdiensten onder de Itella merk, terwijl het merk Posti wordt gebruikt voor diensten gericht op consumenten in Finland. Itella is eigendom van de staat van Finland, bieden ons een geloofwaardige achtergrond en op lange termijn inzet voor onze strategie. Zakelijke klanten goed voor ongeveer 96 procent van de netto-omzet. Onze belangrijkste klant bedrijfstakken zijn o.a. de media, alsook de bedrijfstakken handel en diensten. Vanaf 1 januari 2015, zal Itella Corporation de bedrijfsnaam wijzigen te Posti Group Corporation. In de toekomst zal Posti dienen zowel consumenten als zakelijke klanten onder één service merk. De wijziging zal verder verbeteren van klantervaring en verduidelijken van het bedrijf identiteit als een Finse post-, logistiek en e-commerce diensten. Een buitengewone algemene vergadering van Itella maakte de beslissing over het wijzigen van de naam van de groep. Vanaf 1 januari 2015 zullen de nieuwe naam van Itella Corporation Posti Group Corporation.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.