Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Georgië Post Bijhouden

Track Georgië post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Georgië post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

georgian-post
  For businesses

  Georgië Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Georgië Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Georgië Post tracking API
  For Shopify

  Georgië Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track Georgië post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Georgië post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Georgische Post is een lidstaat van de Wereldpostunie sinds 1993.  Lidmaatschap van deze Unie is heel belangrijk voor Georgië, want het geeft een mogelijkheid om te integreren van de postale infrastructuur van het land in het netwerk van de Wereldpostunie. Georgische Post heeft een lange geschiedenis. Het is een bekend feit dat uit de oude tijd overdracht van informatie werd verstrekt door "koeriers" en "boodschappers" in Georgië, die werd genoemd in "Narikala Tskhovreba" meerdere malen. Aan het einde van de 19e eeuw, belangrijk vertegenwoordiger van de Georgische economie mentaliteit, schreef Ioane Batonishvili regels van hervorming van de staatsstructuur, denken dat de regeling van de post office stations noodzakelijk zijn voor mensen en rendabel voor de schatkist. De post verbinding netwerk heeft ontwikkeld en stap voor stap en tegenwoordig in het proces van unexampled uitbreiding van de exploitatie van de middelen van elektronische communicatie, Georgisch Post opgericht in 1995, verhoogd met de regering delen breuk is 100% en waarvan oprichter is "Georgische Ministerie van communicatie en Post", houdt haar universele plaats, door het verstrekken van de postal service over het geheel genomen grondgebied van Georgië.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.