Hermesworld Bijhouden

Volg uw Hermes-pakketten sneller met het TrackingMore-platform. Leer hoe u uw pakket tijdens de verzendreis kunt volgen met het Hermes-trackingnummer. 

hermes
  For businesses

  Hermesworld branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Hermesworld tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Hermesworld tracking API
  For Shopify

  Hermesworld tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg uw Hermes-pakketten sneller met het TrackingMore-platform. Leer hoe u uw pakket tijdens de verzendreis kunt volgen met het Hermes-trackingnummer. 

  Contents

  • Hermes volgen
  • Over Hermes Groep
  • Hermes Verzenddiensten
  • Hoe een Hermes-pakket te volgen
  • Hermes-trackingnummer
  • Hermes Tracking Statussen
  • Veelgestelde vragen over Hermes Tracking
  • Contact opnemen met de klantenservice van Hermes

  Hermes volgen

  Als een van de grootste logistieke dienstverleners zet Hermes zich in om hun klanten naadloze trackingdiensten te bieden.  Via Hermes-tracking kunnen gebruikers moeiteloos de reis van hun pakket en de geschatte levertijd volgen. Bovendien kan het Hermes-trackingnummer worden gebruikt op platforms van derden, zoals TrackingMore, voor meer trackinggemak.

  Over Hermes Groep

  Hermes Group, opgericht in 1972, is een wereldwijde handels- en logistieke dienstverlener (LSP) met hoofdkantoor in Hamburg. Het maakt deel uit van de Otto Group. Het bedrijf biedt, in samenwerking met holdings en dochterondernemingen zoals Evri (voorheen Hermes UK), Hermes Logistik Österreich, Hermes Germany GmbH en Hermes Fulfillment GmbH, wereldwijd transport-, orderafhandelings- en pakketbezorgdiensten.

  De Hermes-groep brengt mensen samen in 95 landen en symboliseert eenheid en diversiteit, vooral met een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 18.000. Hermes is gespecialiseerd in transportlogistiek, wereldwijde e-commerce en distributie en zorgt voor een vlekkeloze lokale en internationale pakketbezorging.

  Hermes Verzenddiensten

  Hermes Group biedt een breed scala aan verzend- en distributiediensten in verschillende landen in de wereld, zodat pakketten en goederen in goede staat worden ontvangen. Als leider in de branche zet het bedrijf zich in voor het leveren van hoogwaardige verzend- en bezorgdiensten aan particuliere klanten. Ook zijn alle verzendservices van Hermes volledig traceerbaar, waardoor klanten de voortgang van hun pakketten tijdens het bezorgproces kunnen volgen.

  Hier zijn enkele belangrijke verzenddiensten die door de Hermes Group worden aangeboden.

  Pakketdistributie in heel Europa

  Hermes bezorgt jaarlijks zo'n 817 miljoen pakketten in Europa. Het behandelt elke dag ongeveer 1.5 miljoen huis-aan-huiscontacten, waardoor het hoog scoort op het gebied van vertrouwen, betrouwbaarheid en kwaliteit. De aanwezigheid in meer dan 20 landen in Europa zorgt voor een tijdige en naadloze pakketbezorging.

  Hier zijn enkele pakketdistributiediensten die door Hermes in heel Europa worden aangeboden.

  • Hermes Nederland

  Dienst

  Omschrijving: __________

  Levertijd

  Bijhouden

  Hermes Verenigd Koninkrijk (Evri)

  • Accepteert en verzendt pakketten van verschillende groottes, van postzendingen van minder dan 1 kg tot pakketten van 15 kg.
  • Wordt verzonden binnen en buiten het Verenigd Koninkrijk (naar meer dan 220 landen wereldwijd).
  • Biedt toegang tot 8.500+ Lockers en ParcelShops in het hele land voor het verzenden en retourneren van pakketten.

  Standaard levering: 2 tot 3 dagen.


  Levering de volgende dag: de volgende werkdag.

  Het volgen van Hermes UK wordt volledig ondersteund, inclusief het volgen van retourpakketten.

  • Hermes Duitsland

  Hermes is een van de grootste post-onafhankelijke LSP's in Duitsland, gespecialiseerd in leveringen aan individuele klanten. Het bedrijf verzendt bijna alles, van volumineuze goederen en meubels tot brieven via pakketten. Klanten kunnen pakketten verzenden en ontvangen via meer dan 16.500 ParcelShops in het hele land, waardoor het een van Europa's grootste landelijke netwerk van bezorgpunten is voor particuliere pakketzendingen.

  Met Hermes Duitsland kunt u producten lokaal of internationaal verzenden naar meer dan 28 Europese landen. Ook het volgen van Hermes Duitsland wordt volledig ondersteund. Dit zorgt ervoor dat klanten en opdrachtgevers hun zendingen online kunnen volgen en alle cruciale trackinginformatie op tijd kunnen verkrijgen. Bovendien wordt meer dan 99% van alle zendingen veilig en op tijd afgeleverd dankzij de klantgerichte diensten van het bedrijf, zoals een bezorgtijd van 3 uur, leveringen op zaterdag en leveringen die bij buren worden achtergelaten. Dit verbetert de klanttevredenheid en de bezorgervaring.

  • Hermes Oostenrijk

  Onder de naam Hermes Logistik GmbH biedt Hermes Austria verzendoplossingen voor al uw verzendbehoeften. Hiermee kunnen klanten en opdrachtgevers pakketten van verschillende groottes verzenden, waaronder kleine en grote pakketten. Het bedrijf richt zich op service en kwaliteit en zorgt voor een naadloze levering van zendingen in heel Oostenrijk. Met meer dan 1.600 PaketShops in het hele land beschikt het bedrijf over een robuust netwerk van ophaal- en afleverpunten voor het verzenden van pakketten.

  Bovendien wordt het volgen van Hermes Austria volledig ondersteund. Deze service biedt end-to-end tracking van pakketten tijdens het verzendproces. Daarom kunnen klanten op elk moment de huidige status en locatie van hun pakketten in verzending kennen.

  Wereldwijde e-commerce

  Hermes ondersteunt bedrijven die hun bereik willen uitbreiden naar een internationaal niveau. Het biedt wereldwijde e-commerce verzendoplossingen om bedrijven te helpen hun wereldwijde online retaildoelen te bereiken.

  Dit zijn de wereldwijde e-commerce verzendoplossingen die door Hermes worden aangeboden.

  • Internationale verzending

  Hermes stelt merkfabrikanten en retailers in staat om hun producten wereldwijd te verkopen via bestaande online winkels of door ze naar hun klanten te verzenden. Via haar dochteronderneming, BorderGuru, omarmt Hermes Group verschillende aspecten van grensoverschrijdende e-commerce, waaronder de volgende:

  - Leveringen aan de deur

  -Inklaring

  -Logistiek

  - Online bestellingen

  Deze elementen stellen bedrijven in staat om wereldwijde klanten een vlotte grensoverschrijdende winkelervaring te bieden. Klanten kunnen ook hun internationale zendingen volgen tijdens hun bezorgtraject. Als gevolg hiervan kunnen ze er zeker van zijn dat hun pakketten onderweg zijn en weloverwogen beslissingen nemen over hun zendingen.

  Bovendien hoeven bedrijven met Hermes geen dure conversie van hun huidige processen te maken. Het ondersteunt naadloze integratie dankzij de RESTful API van Hermes, die eenvoudig kan worden geïntegreerd met bestaande magazijn- en e-commercesystemen. Hermes International biedt klanten snelle en kosteneffectieve leveringsopties, waardoor de tevredenheid na aankoop voor e-commerceconsumenten aanzienlijk wordt verbeterd.

  • Verzending naar Europa

  Als u het bereik van uw e-commercebedrijf naar Europa wilt uitbreiden, heeft Hermes u gedekt. Het bedrijf heeft een gespecialiseerd B2C-netwerk dat landspecifieke leveringsopties biedt die zijn afgestemd op de behoeften van klanten in meer dan 20 landen in Europa. Hermes' 40+ jaar ervaring in consumentenleveringen maakt het een vertrouwde, betrouwbare en hoogwaardige verzendoplossing voor al uw e-commerce leveringseisen in heel Europa.

  Bovendien ondersteunt Hermes 100% webtracking voor alle zendingen naar Europa. Dit zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang van hun pakketten en de verwachte leverdatums. Het bedrijf biedt ook flexibiliteit bij het leveren van een hoger niveau aan ParcelShop, op het werk of thuis. De naadloze retourprocessen voor pakketten zorgen ervoor dat klanten producten die niet aan hun verwachtingen voldoen, gemakkelijk kunnen retourneren.

  Hoe een Hermes-pakket te volgen

  Als u uw Hermes-pakket wilt volgen, heeft u een trackingnummer nodig dat uniek is voor dat pakket. Hiermee kunt u uw pakket op verschillende manieren volgen, waaronder het gebruik van de trackingfunctie op de officiële website, via de mobiele APP en via een trackingplatform van derden zoals TrackingMore. Hier leest u hoe u uw pakket kunt volgen met elk van deze opties.

  Via de officiële website van de Hermes Group

  Het bedrijf biedt meerdere speciale Hermes live tracking-services, waaronder Hermes-tracking in het VK, Hermes-tracking in Duitsland en internationale tracking.

  • Hermes UK volgen

  Hermes UK tracking page

  Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw Hermes UK- of Evri-pakket te volgen op de officiële website van het bedrijf.

  1. Ga naar de website van Evri .
  2. Klik op het tabblad "Track".
  3. Voor internationale pakketten, klik op "Wilt u een Evri International Parcel volgen?".
  4. Voer uw Evri-trackingnummer van 16 tekens in het veld "Trackingnummer" in.
  5. Klik op de knop "Volgen" voor het volgen van internationale pakketten.

  De website geeft de trackinginformatie van uw zending weer, inclusief de huidige locatie van uw Hermes-pakket, zoals hieronder weergegeven.

  Hermes UK tracking status

  • Hermes Duitsland volgen

  Hermes Germany tracking page

  • Ga naar de officiële website van Hermes Duitsland.
  • Scrol omlaag naar het gedeelte Particuliere klanten en klik op Zending volgen.
  • Voer het trackingnummer van 11 naar Hermes Duitsland in.
  • Controleer het trackingnummer op juistheid en klik op 'Zending volgen'.
  • Vervolgens geeft de website de trackingresultaten van uw pakket weer.

  Opmerking: Hermes UK-tracking en Hermes Germany-tracking kunnen worden bediend via de officiële mobiele Hermes-app. Voor internationale Hermes-tracking, klik hier om uw tracking-ervaring te beginnen.

  Via TrackingMeer

  TrackingMore Hermes tracking page

  Dit zijn de stappen die u moet volgen bij het volgen van uw Hermes-pakketten met TrackingMore.

  1. Ga naar de website van TrackingMore .
  2. Klik op het tabblad "Vervoerders" en zoek "Hermes" in de lijst met vervoerders.
  3. Klik op het Hermes-pictogram om de Hermes-trackingpagina van TrackingMore te openen .  
  4. Voer het trackingnummer van uw Hermes-verzending in het veld Trackingnummer in.
  5. Klik op de Track knop om het trackingproces te starten.

  De TrackingMore-website laadt en toont de real-time verzendstatus van uw pakket, inclusief de voortgang, zoals hieronder weergegeven.

   TrackingMore Hermes tracking status

  TrackingMore is een krachtig platform voor het volgen van pakketten van derden. Dit platform biedt geavanceerde mogelijkheden en functies voor het volgen van pakketten, zodat u kunt genieten van een duidelijke zichtbaarheid van de zending. Sterker nog, TrackingMore ondersteunt niet alleen Hermes tracking. In plaats daarvan kunt u pakketten volgen van meer dan 1.100 wereldwijde vervoerders, waaronder USPS en FedEx. Dit maakt het ideaal voor degenen die meerdere vervoerders gebruiken om naar verschillende bestemmingen te verpakken.  

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore in plaats van Hermes?

  Kiezen voor TrackingMore in plaats van Hermes biedt een one-stop-trackingservice. Niet alleen kunt u uw Hermes-pakketten snel monitoren op een uniform platform, maar TrackingMore biedt ook gespecialiseerde tracking voor verschillende Hermes-diensten. Dit omvat specifieke pagina's voor Hermes UK-tracking, Hermes-tracking Duitsland en de afzonderlijke Hermes BorderGuru-tracking.

  Bovendien beschikt TrackingMore over een automatische detectiemogelijkheid. Voer gewoon een trackingnummer in en het systeem identificeert de relevante vervoerder voor uw zending. Dit is van onschatbare waarde voor ontvangers die niet zeker zijn van de door de afzender gekozen vervoerder.  Om toegang te krijgen tot deze tool, navigeert u naar de pagina 'vervoerders' op TrackingMore.

  Hermes-trackingnummer

  Het Hermes-trackingnummer is een unieke identificatiecode die wordt toegekend aan elk pakket dat door deze logistieke dienstverlener wordt verzonden. Met dit trackingnummer kunt u de voortgang van uw Hermes-pakket volgen tijdens het bezorgtraject.

  • Hermes Tracking Nummernotaties en voorbeelden

  Hermes maakt gebruik van een trackingnummer van 16 tekens waarmee klanten de voortgang van hun zending kunnen volgen terwijl deze zich een weg baant door het Hermes-netwerk. Dit nummer bevat een unieke combinatie van alfanumerieke tekens, waardoor het volgsysteem van Hermes uw pakket kan onderscheiden en volgen tussen duizenden of miljoenen andere die onderweg zijn.

  Hier zijn enkele voorbeelden van Hermes-trackingnummers.

  - H01N5A0088969940

  - C00HHA0391182091

  Als uw koerier tevergeefs probeert uw Hermes-pakket af te leveren, laat hij een kaart achter met details over wanneer de volgende bezorgpoging zal worden gedaan. Deze kaart bevat ook een 8-cijferig nummer dat kan worden gebruikt om het pakket te volgen.

  Veelgestelde vragen over het Hermes-trackingnummer

  • Hoe vind ik mijn Hermes-trackingnummer?

  Uw Hermes-trackingnummer wordt verstrekt door de afzender. Het wordt vaak bijgevoegd bij de e-mail met de verzendbevestiging of op het ontvangstbewijs dat is uitgegeven als u een fysieke transactie heeft uitgevoerd. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de afzender voor hulp.

  • Kan ik een pakket volgen zonder een Hermes-trackingnummer?

  Nee. U kunt uw Hermes-levering of -pakket niet volgen zonder een trackingnummer. Neem contact op met de afzender als u geen geldig Hermes-pakketvolgnummer heeft.

  Hermes Tracking Statussen

  Hermes gebruikt de volgende termen om klanten te informeren over de status van hun pakketten.

  Status

  Betekenis

  We verwachten het

  Het pakket is opgehaald bij de afzender. Het is onderweg naar de ParcelShop.

  We hebben het.

  Je pakket is ontvangen in de ParcelShop. Hier wordt het pakket opgehaald en naar een lokaal depot gebracht voor sortering en verwerking voor bezorging.

  Onderweg

  Het pakket ligt bij het afleverdepot van Hermes.

  Klaar voor levering

  Het pakket is met een koerier en onderweg naar de plaats van bestemming.

  Geleverd

  Uw pakket is afgeleverd en ondertekend op het afleveradres. Het is klaar om opgehaald te worden.

  Veelgestelde vragen over Hermes Tracking

  • Hoe werkt Hermes-tracking?

  Met Hermes-tracking kunt u uw pakket volgen met behulp van de Hermes-track- en trace-functie op de officiële website van het bedrijf . U moet uw Hermes-trackingnummer invoeren om resultaten te krijgen over de status of locatie van uw pakket. 

  • Hoe lang duurt het voordat de trackinginformatie van Hermes is bijgewerkt?

  De trackinginformatie van Hermes wordt bijgewerkt wanneer uw pakket wordt gescand als afgehaald. Terwijl chauffeurs met handheld-apparaten het pakket onmiddellijk na het ophalen scannen, geven andere pakketten mogelijk pas hun ophaalstatus weer als ze het depot bereiken.

  • Kan ik meerdere Hermes-pakketten tegelijk volgen?

  Ja. U kunt al uw Hermes-pakketten eenvoudig en gemakkelijk volgen door TrackingMore. U moet uw Hermes-trackingnummers op de TrackingMore-website schrijven of plakken. Met deze krachtige tracker kunt u tot 50 pakketten tegelijk volgen.

  • Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van Hermes-trackingservices?

  Er zijn geen extra kosten vereist voor het gebruik van Hermes-trackingservices. Aangezien de volledige verzendkosten bij de bestelling worden betaald, worden er geen extra kosten gemaakt door klanten om hun pakketten te volgen.

  Contact opnemen met de klantenservice van Hermes

  Hermes biedt een ondersteunend klantenserviceteam om u te helpen met al uw vragen over uw pakketten vanaf verschillende locaties, inclusief een Hermes-contactnummer. Of u nu Hermes UK of Hermes Duitsland gebruikt, hier leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Hermes.

  Dochterbedrijf

  Kanaal

  Bijzonderheden

  Openingstijden

  Hermes Nederland

  Adres

  Capitol House,1 Capitol Close Morley, Leeds, LS27 OWH Verenigd Koninkrijk.

  Ma t/m vr

  - 8 uur tot 16 uur

  Zaterdag

  - 8 uur tot 14 uur

  Telefoon

  +44 (0)330 808 5456

  +44 (0)844 543 7411

  Hermes Duitsland

  Adres

  Essener Strasse 89 22419 Hamburg Duitsland

  Niet gespecificeerd

  Telefoon

  040-53757202

   

  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.