Landmark Global Bijhouden

Het volgen van uw Landmark Global-pakket is eenvoudiger dan ooit tevoren. Voer uw trackingnummer in op TrackingMore om uw Landmark Global-pakket op de eenvoudige manier te volgen.

landmark-global
  For businesses

  Landmark Global branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Landmark Global tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Landmark Global tracking API
  For Shopify

  Landmark Global tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Het volgen van uw Landmark Global-pakket is eenvoudiger dan ooit tevoren. Voer uw trackingnummer in op TrackingMore om uw Landmark Global-pakket op de eenvoudige manier te volgen.

  Contents

  • Wereldwijde tracking van mijlpaaltjes
  • Hoe kan ik mijn Landmark Global-pakket volgen?
  • Mijlpaal wereldwijd trackingnummer
  • Wat betekent mijn wereldwijde mijlpaalstatus?
  • Over Landmark Global
  • Contact opnemen met de wereldwijde klantenondersteuning van Landmark

  Wereldwijde tracking van mijlpaaltjes

  Landmark Global is een vooraanstaande wereldwijde logistieke dienstverlener (LSP) die gespecialiseerd is in het transporteren, inklaren en leveren van e-commerceproducten aan klanten over de hele wereld. Dit bedrijf heeft wereldwijde faciliteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië, waardoor ondernemers pakketten kunnen bezorgen bij klanten buiten hun grenzen.

  Landmark Global biedt een eenvoudig te gebruiken platform voor het volgen van pakketten. Met deze functie kunnen e-commerce verkopers en klanten hun pakketten volgen met duidelijke zichtbaarheid tijdens het leveringsproces. Met die informatie binnen handbereik kunnen ze weloverwogen beslissingen nemen en de controle houden over hun leveringen.

  Hoe kan ik mijn Landmark Global-pakket volgen?

  Het volgen van uw Landmark Global-pakket is eenvoudig. U hebt alleen een smartphone of computer en het trackingnummer van uw pakket nodig om de huidige status te volgen. Dit verbetert het gemak omdat u het klantenserviceteam niet hoeft te bellen om op de hoogte te zijn van de voortgang van uw pakket.

  Hier zijn twee manieren waarop u uw Landmark Global-pakket kunt volgen.

  1. Via de officiële Landmark Global Website

  Hier leest u hoe u uw Landmark Global-pakket kunt volgen via de officiële website van het bedrijf.

  Landmark Global tracking page

  • Klik op het tabblad Bijhouden in de rechterbovenhoek van uw scherm en kies Bijhouden in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in op de pagina Tracking die wordt weergegeven. U kunt maximaal 25 trackingnummers tegelijk volgen door komma's te gebruiken om de trackingnummers te onderscheiden.
  • Bevestig uw trackingnummers en klik op de knop TRACKINGSTATUS BEKIJKEN.
  • U wordt doorgestuurd naar een pagina met uw huidige pakketstatus, zoals hieronder weergegeven.

  Landmark Global tracking status

  Als u een uitgebreider rapport over de voortgang van uw pakket wilt bekijken, klikt u op VOLLEDIGE GEBEURTENISGESCHIEDENIS. Er verschijnt een vervolgkeuzelijst van elke gebeurtenis en de bijbehorende tijdstempel, die een gedetailleerder overzicht geeft van de voortgang van uw pakket. 

  2. Via TrackingMeer

  U kunt uw Landmark Global-pakket ook volgen via TrackingMore, een krachtig platform voor het volgen van pakketten. Hier is hoe je het kunt aanpakken.

  TrackingMore Landmark Global tracking page

  • Klik op het tabblad Vervoerders en scrol omlaag naar het gedeelte Lijst met vervoerders.
  • Voer Landmark Global in op de "Zoek de dragernaam" en klik op de vervoerder. Met de Enter-toets om trackingnummers te scheiden, kunt u maximaal 50 trackingnummers tegelijkertijd volgen.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in op de Landmark Global Tracking-pagina van TrackingMore.
  • Klik op Bijhouden om het trackingproces te starten. Dit zal u doorverwijzen naar een pagina met de huidige status van uw pakket.

  TrackingMore Landmark Global tracking status

  TrackingMore is een alles-in-één platform voor het volgen van pakketten van derden waarmee klanten en verkopers hun items online kunnen volgen. Dit platform voor het volgen van pakketten biedt realtime updates van uw Landmark Global-pakket. Ook kan het pakketten volgen van meer dan 1.100 logistieke dienstverleners (LSP's) wereldwijd, waaronder UPS, DHL en FedEx. Dit maakt het uw one-stop-oplossing voor al uw behoeften op het gebied van het volgen van pakketten, vooral als u meerdere vervoerders gebruikt voor pakketbezorging. 

  TrackingMore ondersteunt 15 talen, waaronder Engels, Duits, Spaans en Frans. Dit maakt het handiger voor gebruikers over de hele wereld. Met TrackingMore kunt u tot 50 trackingnummers tegelijk volgen. Dit bespaart tijd door het proces van het volgen van meerdere pakketten te stroomlijnen.

  Bovendien, als u een e-commerce verkoper bent die op zoek is naar een trackingoplossing om het post-aankooptraject van uw klanten te verbeteren, kunt u de API voor het volgen van zendingen van TrackingMore in uw systeem integreren. Hierdoor krijgen uw klanten een uitgebreid overzicht van al hun pakketstatussen. Het biedt hen ook een gestroomlijnde pakkettraceringservaring, terwijl ze niet alleen de pakketten van Landmark kunnen volgen, maar ook andere LSP's op TrackingMore.

  Mijlpaal wereldwijd trackingnummer

  Een trackingnummer is een unieke code die aan elke zending of pakket is gekoppeld. Dit nummer wordt gebruikt door vervoerders, afzenders en ontvangers om de voortgang van het pakket tijdens het bezorgproces te volgen.

  Meestal bestaat een trackingnummer uit cijfers en letters. Het formaat verschilt echter afhankelijk van de gebruikte logistieke dienstverlener of postdienst. Landmark Global trackingnummers hebben verschillende indelingen.

  De typische lengte van Landmark Global-trackingnummers varieert ook, variërend van 9 tot 30 tekens. Hier volgen enkele indelingen en voorbeelden van Landmark Global-trackingnummers.

  - 3 letters + 17 cijfers: LPR00111400012550451

  - 3 letters + 9 cijfers: LTN258074390

  - 4 letters + 10 cijfers: LTN258827499N1

  - 6 letters + 9 cijfers: LDLBUS026021886

  Opmerking: De lijst is niet uitputtend omdat er nog andere notaties voor trackingnummers zijn.

  U krijgt het unieke trackingnummer van het pakket toegewezen wanneer het pakket wordt verzonden. Neem contact op met de afzender als u het trackingnummer van uw pakket niet kunt vinden.

  Wat betekent mijn wereldwijde mijlpaalstatus?

  Wanneer u uw Landmark Global-pakket bijhoudt, krijgt u verschillende statussen over de voortgang ervan. Dit is wat elke status betekent.

  Ontvangen gegevens

  - Deze status betekent dat uw pakketverzendingsgegevens zijn ontvangen en geüpload naar de Landmark Global-faciliteit.

  Verzonden

  - Deze status betekent dat uw pakket de Landmark Global-faciliteit heeft verlaten. Afhankelijk van de herkomst van uw pakket, betekent deze status dat uw product verschillende verzendgebeurtenissen ondergaat, zoals douane-inklaring. Klik op de knop VOLLEDIGE GEBEURTENISGESCHIEDENIS om de details te bekijken van elke gebeurtenis die betrokken is bij de verzending van uw pakket.

  Onderweg

  - Deze status betekent dat uw pakket klaar is voor levering. Als het product vanuit het buitenland wordt verzonden, impliceert deze status dat het is aangekomen in het land van bestemming en dat de Landmark Global-vervoerder het naar het afleveradres verzendt

  Geleverd

  - Deze status betekent dat uw artikel is aangekomen op het bestemmingsadres.

  Over Landmark Global

  Landmark Global, opgericht in 2004, is een product van de overtuiging dat er betere manieren zijn om toegewijde e-commercebedrijven in staat te stellen wereldwijd uit te breiden en nieuwe klanten te bereiken. Als toonaangevend wereldwijd logistiek bedrijf is Landmark Global een van de internationale partners van BPOST.

  Het bedrijf biedt de tools die nodig zijn en innovatieve internationale goedkeuring om klanten op verschillende locaties te bedienen, waaronder Europa, Azië, de Verenigde Staten en Canada. Met 220 bestemmingen biedt Landmark Global een wereldwijd leveringsnetwerk, zowel nationaal als internationaal.

  Het bedrijf maakt gebruik van grond- en luchttransport om pakketten binnen de kortst mogelijke tijd te bezorgen. Landmark Global wordt aangedreven door Mercury, een gepatenteerde technologie. Dit helpt hen om pakketten dynamisch te routeren naar een intelligent last-mile-netwerk, waardoor klanten en verkopers volledig inzicht krijgen in hun pakketten.

  Contact opnemen met de wereldwijde klantenondersteuning van Landmark

  Landmark Global heeft een ondersteunend klantenserviceteam om eventuele problemen aan te pakken. Hier leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenondersteuning van Landmark Global.

  Contact methode

  Informatie

  Telefoon

  + (888) 205-2251

  E-mail

  [email protected]

  Webondersteuning

  Vul het contactformulier in en klik op Aanvraag verzenden.  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.