Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Hongarije Post Bijhouden

Track Hongarije post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Hongarije post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

magyar-posta
  For businesses

  Hongarije Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Hongarije Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Hongarije Post tracking API
  For Shopify

  Hongarije Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track Hongarije post pakketten Online krijgen oorsprong/bestemmingen tracking-informatie op één plaats door volgnummer of Hongarije post API-ondersteuning geregistreerde, perceel, EMS

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Magyar Posta is een van de grootste bedrijf groepen en werkgevers in Hungary.It heeft meer dan dertig duizend werknemers 2.700 postkantoren, 350 mobiele berichten, een wagenpark van 3.000, een unieke logistieknetwerk en een uitgebreid dienstenpakket. Op 1 januari 2013 trad Hongarije ook de geliberaliseerde postmarkt van de Europese Unie, zodat Magyar Posta wordt gemeten door elk van haar diensten op de concurrerende markt vandaag. Op grond van de overeenkomst gesloten met de Hongaarse staat, worden van de universele postdienst provider taken verstrekt door Magyar Posta tot 2020 om ervoor te zorgen dat elke burger toegang tot elementaire diensten zonder discriminatie heeft. Magyar Posta exploiteert een vloot van meer dan 3.000 voertuigen. Voertuigen zijn uitgerust met GPS tracking-apparaten, zorgen voor optimale service planning en een intelligente parcel tracking systeem. Posta Autó Duna biedt complexe vlootbeheer diensten niet alleen voor Magyar Posta, maar ook voor andere bedrijven op de markt, met inbegrip van de exploitatie en het onderhoud. Onze dochteronderneming JNT veiligheid biedt uitgebreide cash logistiekdiensten en Posta Biztosító is reeds een dominante speler in de verzekeringsmarkt.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.