Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Italië Post Bijhouden

Het volgen van Poste Italiane-pakketten online wordt gemakkelijk gemaakt met TrackingMore.

poste-italiane
  For businesses

  Italië Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Italië Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Italië Post tracking API
  For Shopify

  Italië Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Het volgen van Poste Italiane-pakketten online wordt gemakkelijk gemaakt met TrackingMore.

  Contents

  • Poste Italiane Tracking
  • Over Poste Italiane
  • Poste Italiane Tracking Service
  • Hoe Poste Italiane te volgen
  • Poste Italiane trackingnummer
  • Poste Italiane Tracking Status
  • Poste Italiane Tracking API
  • Veelgestelde vragen over het volgen van Poste Italiane
  • Contact opnemen met Poste Italiane

  Poste Italiane Tracking

  Poste Italiane is de voorkeurskeuze van een meerderheid van de Italianen als het gaat om pakketdiensten, zowel nationaal als internationaal. Hun geloofwaardigheid wordt versterkt door een real-time volgsysteem, zodat gebruikers altijd op de hoogte zijn van de status van hun leveringen. Een dergelijke nauwgezette tracking heeft Poste Italiane niet alleen gepositioneerd als een logistieke dienstverlener, maar als een integraal onderdeel van de Italiaanse transportruggengraat.

  Hoewel Poste Italiane een robuust volgsysteem biedt, kunnen degenen die op zoek zijn naar een uitgebreide trackingervaring TrackingMore overwegen. Dit platform voor het volgen van zendingen van derden centraliseert de trackinggegevens van meer dan 1.100 wereldwijde vervoerders, waaronder Poste Italiane, en biedt een uitgebreid overzicht en een alternatieve manier om uw zendingen in de gaten te houden.

  Over Poste Italiane

  Poste Italiane, opgericht in 1872, begon als een postdienst, maar heeft sindsdien zijn bereik uitgebreid. Hoewel het een leider blijft op het gebied van post- en pakketbezorging, biedt het ook financiële diensten aan via BancoPosta, verzekeringsopties via Poste Vita en Poste Assicura, en heeft het zich gewaagd aan communicatie met telefoondiensten en digitale betalingen. De diverse diensten tonen het belang ervan in het moderne landschap van Italië.

  Poste Italiane Tracking Service

  Poste Italiane biedt robuuste pakketbeheer- en bezorgdiensten aan particulieren en bedrijven, zodat ze hun pakketten moeiteloos kunnen volgen. Hier zijn verschillende traceerbare bezorgopties die worden aangeboden door Poste Italiane.

  • Individuele bezorgdiensten

  Voor typische leveringen biedt Fast Shipping een versnelde oplossing voor dringende artikelen, terwijl Standard Shipping snelheid en kosteneffectiviteit in gevaar brengt. De online service maakt het snel en gemakkelijk om naar Italië en het buitenland te verzenden. De tracking-ervaring, inclusief het volgen van Poste Italiane international, is uniform in al deze bezorgalternatieven. Poste Italiane houdt u op de hoogte van de status van uw privépakket, ongeacht het plan dat u hebt gekozen om uw goederen te bezorgen. 

  Type verzending

  Duur van de verzending

  Max. Gewicht

  Snelle verzending

  Poste Levering Express

  1-4 dagen

  30 kg

  Poste Levering International Express

  • 2 dagen in de EU
  • 2-4 dagen in Extra EU

  30 kg

  Standaard verzending

  Poste Levering Standaard

  4 dagen

  20 kg

  Poste Levering Europa

  3 dagen

  30 kg

  Poste Levering Wereldbol

  2-5 dagen

  30 kg

  Poste Levering Internationale Standaard

  • 10-15 dagen in de EU
  • 10-25 dagen in Extra UE

  20 kg

  Online verzending

  Poste Levering Web

  • Instant Service: een paar uur
  • 1-4 dagen in Italië
  • 2-5 dagen wereldwijd

  30kg

  • Zakelijke bezorgdiensten

  Poste Italiane biedt ook verschillende commerciële verzend- en bezorgalternatieven in heel Italië en wereldwijd. Deze diensten helpen organisaties te voldoen aan hun retailbehoeften met bulkzendingen en tijdige levering door middel van op maat gemaakte logistieke oplossingen.

  Type verzending

  Duur van de verzending

  Max. Gewicht

  Poste Levering Zakelijk Express

  1-2 werkdagen

  Geen limiet

  Poste Bezorging Zakelijke Standaard

  4 werkdagen

  Geen limiet

  Poste Levering Zakelijk Internationaal Express

  Voor de Europese Unie: 1-2 dagen

  Naar de VS/Canada: 2-3 dagen

  Rest van de wereld: 2-4 dagen

  Geen limiet

  Poste Levering Zakelijke Internationale Standaard

  Voor Europa: 3 werkdagen

  Rest van de wereld: 3-5 werkdagen

  70 kg

  In al deze scenario's houdt het volgsysteem van Poste Italiane u op de hoogte van de status van uw pakket, zodat u de voortgang kunt volgen en kunt anticiperen op de aankomst ervan. TrackingMore verbetert echter uw trackingervaring door een uniform platform te bieden dat zendingen van verschillende vervoerders en servicetypes bewaakt. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor transparantie, gemak en verantwoordelijkheid tijdens de verzending.

  Hoe Poste Italiane te volgen

  Het volgen van uw Poste Italiane-pakket is een eenvoudig proces dat meerdere handige opties biedt. Deze veelzijdige trackingmethoden zorgen ervoor dat u op meerdere manieren op de hoogte kunt blijven van de voortgang van uw Poste Italiane-pakket en de geschatte levertijd.

  • Via de website van Poste Italiane 

  Poste Italiane tracking page

  U kunt uw Poste Italiane-pakket eenvoudig volgen via de officiële website in de volgende stappen.

  1. Open uw webbrowser en navigeer naar de website van Poste Italiane .
  2. Scroll een beetje naar beneden en je ziet een zoekbalk onder 'Zendingen zoeken'.
  3. Voer de trackingcode op het ontvangstbewijs van uw zending in zonder onderbrekingen of streepjes (bijv. 000920018274).
  4. Vervolgens geeft de website u realtime updates over de verblijfplaats van uw pakket.

  Poste Italiane tracking status

  U kunt ook trackinginformatie verkrijgen door te bellen. Bel 803.160 of 06.4526.3160 en volg de aanwijzingen om de trackingcode in te voeren. Het geautomatiseerde systeem geeft de laatste updates over de reis van uw pakket.

  • Via TrackingMore

  TrackingMore Poste Italiane tracking page

  Om het pakket van een Poste Italiane te volgen met TrackingMore:

  1. Ga naar de website van TrackingMore.
  2. Klik op het tabblad "Vervoerders".
  3. Zoek of kies "UPS" in de lijst met vervoerders.
  4. Voer uw UPS-trackingnummer in en klik op 'Volgen'.
  5. Bekijk gedetailleerde trackinginformatie en realtime updates.

  TrackingMore Poste Italiane tracking status

  TrackingMore beschikt over een robuuste tracking-API die niet alleen de zendingen van Poste Italiane kan volgen, maar ook pakketten van meer dan 1.100 logistieke dienstverleners wereldwijd. Deze mogelijkheid komt voort uit de partnerschappen met tal van wereldwijde vervoerders, zoals UPS, DHL en FedEx.

  Waarom zou ik ervoor kiezen om te volgen met TrackingMore in plaats van Poste Italiane?

  U kunt uw Poste Italiane-pakketten gemakkelijker en efficiënter volgen via TrackingMore - een robuuste tool met verschillende voordelen ten opzichte van de in Italië gevestigde logistieke dienstverlener.

  • Diverse dekking van vervoerders

  Poste Italiane is net als een andere vervoerder die TrackingMore ondersteunt - de trackingserviceprovider stelt u in staat om uw pakketten van 1000+ andere vervoerders wereldwijd te volgen. Gebruik het om zendingen te volgen die Poste Italiane overhandigt aan andere externe koeriers.

  • Vervoerder automatisch detecteren

  Wat TrackingMore onderscheidt, is de mogelijkheid om automatisch trackinginformatie te detecteren en aan te bieden op elke logistieke dienstverlener. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de website te gaan en het trackingnummer in te voeren dat u heeft, zonder de drukte van het filteren van uw koerier.

  • Transparante zichtbaarheid van zendingen

  TrackingMore biedt intuïtievere en uitgebreidere trackinginformatie over de Poste Italiane-zending, zodat u ze allemaal tegelijk kunt volgen. Zo heeft u al uw artikelen in één keer in de gaten en verbetert u snel uw logistieke operaties.

  • 24/7 beschikbaarheid

  De website van Poste Italiane gaat vaak uit de lucht vanwege enorm veel verkeer; TrackingMore biedt echter consistente prestaties en trackingservice. In tegenstelling tot de websites van andere vervoerders is TrackingMore betrouwbaar!

  Poste Italiane trackingnummer

  Een Poste Italiane-trackingnummer is een essentiële code waarmee klanten de status van hun zendingen kunnen volgen, of het nu gaat om aangetekende of verzekerde brieven, gerechtelijke akten, pakketten, Posta1 of Postapriority International-diensten. Hier volgt een overzicht van de indeling van het trackingnummer en hoe u deze kunt gebruiken.

  • Poste Italiane Tracking Nummer Formaat & Voorbeelden

  Elke lading krijgt van Poste Italiane een unieke combinatie van karakters en nummers toegewezen. Het stelt consumenten in staat om het leveringsproces in realtime te volgen en te volgen. Een Poste Italiane-trackingnummer is een alfanumerieke combinatie (cijfers en letters), meestal 12-13 cijfers lang, meestal zonder spaties of koppeltekens, zoals 200658203531 of EB792864549CN.

  Onjuiste letters of cijfers kunnen het eindresultaat beïnvloeden, het kan leiden tot een mislukt resultaat of u naar het trackingresultaat van een ander pakket leiden, dus wees voorzichtig bij het invoeren van uw Poste Italiane-trackingnummer.

  • Hoe het trackingnummer van Poste Italiane te vinden

  - Aangetekende of verzekerde brief, gerechtelijke akte, perceel

  Zoek de code op de kassabon, die zich onder de streepjescode bevindt. Als alternatief kan de code naar u worden gemaild als u een online zending heeft gedaan. Voer deze code in het trackinggedeelte in.

  - Posta1 of Postapriority Internationale Diensten

  Voor deze diensten vindt u een specifiek zelfklevend etiket. De code op dit label is de code die u moet invoeren voor tracking.

  Poste Italiane Tracking Status

  Bij het invoeren van uw Poste Italiane-trackingnummer ziet u vier unieke statussen over de voortgang. Elk niveau geeft een kritieke fase in het leveringsproces aan. Dit is wat elk van hen betekent.

  De leiding nemen

  - Het eerste signaal geeft aan dat Poste Italiane uw pakket heeft geaccepteerd en in behandeling is voor registratie en verzending. Al met al is het logistieke proces begonnen.

  Onderweg

  - Als uw trackingstatus 'Onderweg' is, heeft uw zending de plaats van herkomst verlaten en is deze op weg naar de eindbestemming. In deze fase verplaatst uw pakket zich tussen distributiecentra, doorvoerpunten en transportvoertuigen terwijl het vordert in de richting van bezorging.

  Douane-inklaring

  - Douane-inspecties worden uitgevoerd op de zending die uit het buitenland komt. De ontvanger kan worden gevraagd om aanvullend papierwerk in te dienen dat nodig is om de verificaties te voltooien, met statusupdates die volgen.

  In levering

  - In deze fase is uw pakket geland in de lokale bezorghub of het aangewezen bezorgpostkantoor.

  Geleverd

  - De laatste status van de leveringsfasen is 'Afgeleverd'. Uw artikel heeft zijn bestemming bereikt en wordt overhandigd aan de ontvanger.

  Poste Italiane Tracking API

  Met de API van Poste Italiane kunnen bedrijven en ontwikkelaars geavanceerde trackingfuncties in hun systemen implementeren. Het dient als een link tussen verschillende softwaretoepassingen, waardoor een eenvoudige gegevensoverdracht mogelijk is. Als u een e-commerceverkoper bent, kunt u uw volgsysteem verbeteren voor een betere klantervaring door realtime informatie uit de database van Poste Italiane te verkrijgen.

  In vergelijking met de tracking-API van Poste Italiane onderscheiden veel belangrijke kenmerken TrackingMore en bieden ze een completere en krachtigere trackingervaring.

  Voordelen van de TrackingMore API

  De tracking API van TrackingMore biedt een robuuste oplossing voor bedrijven om geavanceerde trackingmogelijkheden in hun systemen te integreren. Dit helpt de activiteiten te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verbeteren.

  • Traceren van meerdere vervoerders

  In tegenstelling tot de API van Poste Italiane, kunt u met de API van TrackingMore zendingen volgen van meer dan 1100 wereldwijde vervoerders naast Poste Italiane. Deze brede dekking garandeert een compleet beeld van zendingen, onafhankelijk van vervoerder.

  • Integratie mogelijkheid

  De API van TrackingMore is rijk aan functies en ondersteunt tal van programmeertalen, een enkel gegevensformaat en uitgebreide trackingfuncties. Dit betekent dat uw systemen naadloos worden geïntegreerd, wat de operationele efficiëntie verhoogt.

  • Merkgebonden trackingpagina's

  Met TrackingMore kunt u merkgebonden trackingpagina's bouwen, wat het imago van uw bedrijf verbetert en een consistente klantervaring biedt.

  • Verbeterde beveiliging

  Veiligheid is de topprioriteit van TrackingMore bij het volgen en verstrekken van informatie aan de gebruikers. Het biedt een beveiligingsniveau van militaire kwaliteit voor uw gevoelige gegevens.

  Meld u vandaag nog aan voor een gratis proefversie van de TrackingMore API en til uw bedrijf naar een hoger niveau!

  Veelgestelde vragen over het volgen van Poste Italiane

  • Hoe lang duurt de standaardlevering en wordt het pakket teruggestuurd naar de afzender als het niet wordt opgeëist?

  Als de ontvanger niet thuis is om de levering in ontvangst te nemen, bewaart Poste Italiane het pakket maximaal 10 werkdagen op het postkantoor. Na die tijd wordt het teruggestuurd naar de persoon die het heeft verzonden. Als de afzender weigert het geretourneerde pakket in ontvangst te nemen, wordt het door het postkantoor als achtergelaten beschouwd.

  • Kan ik mijn zending volgen met de app op mijn telefoon?

  U kunt de status van een pakket met aangetekende of verzekerde post of een pakket controleren met behulp van de mobiele app Poste Italiane. Scan de streepjescode op het ontvangstbewijs van de zending met uw mobiele apparaat of voer de verzendcode handmatig in. Je hebt alle verzendinformatie die je nodig hebt.

  Contact opnemen met Poste Italiane

  Als u hulp nodig heeft bij Poste Italiane-post en -pakketten, Postecert-services en andere online services, kunt u contact opnemen met Poste Italiane via de onderstaande methoden. Klik hier voor meer klantenservicenummers.

  Kanaal

  Bijzonderheden

  Telefoon

  Vaste lijn: 803.160 (gratis)

  Mobiel en vast: 06.4526.3160

  (Kosten afhankelijk van de telefoniste)

  E-mail

  [email protected]

  Zakelijk advies

  [email protected]

  Sociale media

  Twitter: Geplaatst

  Facebook: Plaats Italiane

  Notitie: De vaste lijn rijdt van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van feestdagen.
  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.