SkyNet Worldwide Express Bijhouden

Begin met het volgen van uw Skynet-pakketten op de eenvoudige manier met TrackingMore. Voer uw luchtvrachtbriefnummer in om de real-time status van uw Skynet-zendingen te bekijken.

skynetworldwide
  For businesses

  SkyNet Worldwide Express branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  SkyNet Worldwide Express tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free SkyNet Worldwide Express tracking API
  For Shopify

  SkyNet Worldwide Express tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Begin met het volgen van uw Skynet-pakketten op de eenvoudige manier met TrackingMore. Voer uw luchtvrachtbriefnummer in om de real-time status van uw Skynet-zendingen te bekijken.

  Contents

  • Skynet-tracking
  • Hoe kan ik mijn Skynet-pakket volgen?
  • Skynet-trackingnummer
  • Wat betekent mijn Skynet-status?
  • Over Skynet
  • Contact opnemen met de klantenservice van Skynet

  Skynet-tracking

  Skynet is een van de toonaangevende lokale logistieke dienstverleners (LSP's) in Maleisië. Dit bedrijf biedt verschillende diensten, waaronder opslag en afhandeling, douane-inklaring en expeditie, waardoor snelle, nauwkeurige en betrouwbare pakketbezorging wordt gegarandeerd.

  Met Skynet kunt u uw pakket sneller en gemakkelijker volgen in het comfort van uw huis. U hebt alleen een computer, tablet of smartphone met een actieve internetverbinding en het trackingnummer van uw pakket nodig om de huidige bezorgstatus te volgen. Dit helpt klanten en verkopers om duidelijk zicht te hebben op de voortgang van hun pakket en de controle te behouden.

  Hoe kan ik mijn Skynet-pakket volgen?

  Met Skynet kunt u uw pakket op een eenvoudige manier volgen. In feite kunt u uw pakket op drie manieren volgen, via de officiële Skynet-website, mobiele applicatie of via een betrouwbare pakkettracker van derden zoals TrackingMore.

  Hier is een gedetailleerde gids over het volgen van uw Skynet-pakket met deze drie opties.

  1. Via de officiële Skynet-website

  Skynet tracking page

  • Open de browser van uw apparaat en ga naar de officiële Skynet-website .
  • Klik op het tabblad Volgen en voer het trackingnummer van uw pakket in (in dit geval het nummer van de luchtvrachtbrief) op de pagina. U kunt ook op de knop Multiple Tracking klikken om maximaal 20 trackingnummers tegelijk bij te houden.
  • Controleer het trackingnummer om er zeker van te zijn dat het correct is en klik op de knop Bijhouden.

  Nadat u deze stappen hebt gevolgd, wordt u naar de pagina Trackingresultaten geleid, met de realtime status van het pakket, inclusief de voortgang, zoals hieronder weergegeven.

  Skynet tracking status

  2. Via de SkynetGo Mobile App

  Skynet biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie genaamd SkynetGo. U kunt deze app gebruiken om uw zendingen te volgen met behulp van het trackingnummer van het pakket of het scannen van de streepjescode.

  Skynet mobile app

  Hier leest u hoe u uw pakket kunt volgen met de SkynetGo-app.

  • Installeer de officiële SkynetGo-app vanuit de Google Play Store of App Store. Beide downloadlinks zijn beschikbaar op de Skynet-website.
  • Open de app en klik op het pictogram Track.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de knop Volgen om door te gaan. U kunt ook op het scannerpictogram klikken en uw camera op de streepjescode van het pakket richten. 

  Als u deze stappen volgt, gaat u naar de pagina met trackingresultaten die de realtime status en voortgang van uw pakket weergeeft.

  3. Via TrackingMeer

  Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw Skynet-pakket te volgen met TrackingMore.

  TrackingMore Skynet tracking page

  • Klik op Vervoerders en scrol omlaag naar "Lijst met vervoerders".
  • Zoek Skynet op de zoekbalk en klik op de provider. U kunt ook rechtstreeks naar deze Skynet-trackingpagina gaan om tijd te besparen.
  • Voer het trackingnummer van uw pakket in op de pagina.
  • Klik op Bijhouden om het proces voor het bijhouden van pakketten te starten. U wordt doorgestuurd naar de pagina Trackingresultaten, waar u de huidige pakketstatus en updates over de verzending kunt bekijken.

  TrackingMore Skynet tracking status

  TrackingMore is een toonaangevend platform voor het volgen van pakketten van derden dat alles-in-één trackingoplossingen biedt, zoals automatische tracking en leveringsmeldingen.

  TrackingMore ondersteunt niet alleen Skynet-pakkettracering. Het kan pakketten volgen van meer dan 1.100 logistieke dienstverleners en vervoerders wereldwijd, waaronder FedEx, UPS en DHL Express. TrackingMore ondersteunt ook 16 talen, waaronder Engels, Spaans en Duits. Dit maakt het handig voor gebruikers over de hele wereld. 

  Bovendien heeft TrackingMore een van de beste internationale API's voor het volgen van zendingen. Verkopers kunnen deze API voor het volgen van zendingen opnemen in hun bedrijfssystemen. Dit stelt hen in staat om real-time updates te krijgen over de status van hun pakketten bij meerdere vervoerders en LSP's, wat klanten een soepele ordervolgervaring kan bieden.

  Skynet-trackingnummer

  Een trackingnummer is een speciale identificatiecode die aan een zending of pakket is gekoppeld en waarmee de afzender, vervoerder en ontvanger de voortgang tijdens de levering kunnen volgen. Het kan bestaan uit letters, cijfers of een combinatie van beide, afhankelijk van de bezorgserviceprovider.

  Het trackingnummer kan een luchtvrachtbriefnummer, een zendingsnummer of een referentienummer van een verzender zijn. Skynet gebruikt een AWB-nummer (Air Waybill) van 11 of 12 tekens als trackingnummer. Het kan alleen cijfers bevatten of zowel cijfers als letters combineren. Hier zijn enkele indelingen en voorbeelden van Skynet-trackingnummers.

  - 11 nummers: 23875165646

  - 12 nummers: 239094167303

  - 2 letters + 8 cijfers: MY10002706

  - 3 letters + 9 cijfers: ESR104117985

  - 4 letters + 8 cijfers: ESCU45648127

  Opmerking: Skynet start binnenkort pakkettracering met behulp van het referentienummer van de verzender. Deze functie is momenteel echter nog niet klaar.

  Wat betekent mijn Skynet-status?

  Wanneer u uw Skynet-pakket volgt, vindt u verschillende statussen die de voortgang van de levering weergeven. Dit is wat elke status betekent.

  Status

  Betekenis

  Aangekomen bij de sorteerfaciliteit

  Deze status betekent dat uw pakket zich in de sorteerfaciliteit van Skynet bevindt

  Vertrokken naar Hub

  Het pakket is gesorteerd en verzonden naar de hub van het hoofdkantoor van Skynet.

  Aangekomen hub

  Uw pakket is ontvangen op het hoofdkantoor van Skynet.

  Vertrokken naar "Punt A"

  Het pakket is naar het volgende station gestuurd.

  Aangekomen bij "Point B"

  Uw pakket is ontvangen op het volgende station.

  Levering opnieuw gepland

  Je ontvangt deze status alleen als de leverdatum is gewijzigd.

  Uit voor levering

  Het pakket is verzonden naar het bestemmingsadres.

  Geleverd

  Uw pakket is aangekomen op het bestemmingsadres. Dit betekent dat je het kunt gaan ophalen.

  Over Skynet

  Skynet, opgericht in 1992, is een van de beste lokale carrierbedrijven. Het biedt internationale en binnenlandse koeriersdiensten en heeft meer dan 80 bezorgstations strategisch gelegen in Maleisië.

  Het bedrijf biedt levering op de volgende dag voor zijn koeriersdiensten, waaronder internationale vracht, opslag en logistiek, en pick-and-pack-projecten voor klanten. Met zijn uitgebreide netwerk en robuuste infrastructuur zet Skynet zich in voor het handhaven van kwaliteit en het garanderen van snelle en betrouwbare leveringsdiensten.

  Skynet heeft ook geïnvesteerd in moderne technologieën en ICT-infrastructuur om integriteit te garanderen bij het vastleggen, beheren, bewaren en opslaan van klantgegevens. Deze systemen hebben de betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid verbeterd.

  Contact opnemen met de klantenservice van Skynet

  Skynet heeft een sterk klantenserviceteam klaarstaan om u te helpen uw zorgen weg te nemen. Hier leest u hoe u contact kunt opnemen met Skynet.

  Contact methode

  Informatie

  Fysiek adres

  No.4 Jalan SS13/5, 47500 Subang Jaya,

  Selangor Darul Ehsan, Maleisië

  Hotline voor klantenservice

  03-8602 9266

  YouTube

  Skynet Maleisië

  Instagram

  Skynetmalaysia

  Facebook

  Skynet Maleisië  Track all your parcels in one place.

  1209+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1209+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1209+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.