Syrische Post Bijhouden

Track your Syrische Post packages in real-time and get automatic shipment notifications with Syrische Post tracking on TrackingMore.

syrian-post
  For businesses

  Syrische Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Syrische Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Syrische Post tracking API
  For Shopify

  Syrische Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Track your Syrische Post packages in real-time and get automatic shipment notifications with Syrische Post tracking on TrackingMore.

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  General Post Corporation onder de regelgevende decreet No. / 1936 / gedateerd 10/7/1975 en bijgedragen effectief in de economische en sociale ontwikkeling en wetenschappelijke in diameter via Matadi van een oude en noodzakelijke diensten naar de Gemeenschap. Vandaag, in een periode gekenmerkt door een snelle tempo van globalisering en deregulering en de opkomst van moderne technologieën, met name in de wereld van communicatie en de toepassing van kwaliteitssystemen en vertrouwen op de beginselen van marketing en concurrentie, het resultaat van de General Post Corporation zelf om de uitdagingen van fase en streven naar gelijke tred houden met ontwikkeling rekening houdend met de voortdurende bieden elementaire postdiensten totalitaire goede specificaties en de meest handige en minder kosten. Om te bereiken deze uiteinden, de General Post Corporation heeft verschillende nieuwe diensten en voortdurend streven naar meer van deze diensten om te voldoen aan de eisen van de ontvangers van de openbare dienst.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1209+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1209+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1209+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.