Rating

X

Title of your review




Post your review now

YL express Tracking

YL express Tracking

+86 18688668111 http://www.yl-scm.com/

Try:   JK0026525929
Please enter captcha

Our firewall detects abnormal activity from your IP. Please enter the captcha to unblock it.

Verification code

Parcel Tracking Plugin

YL express Tracking APP

Auto import and track YL express shipments from Shopify, Amazon, Magento, WooCommerce, Wish, eBay, AliExpress, shipstations shop

YL express Tracking API

YL express Tracking API 

Provide YL express tracking api for e-commerce developers to get real time YL express tracking info. Give customers access to track YL express parcels right at shopping cart and marketplace.

Shipment Notification

YL express Shipment Status Update Notification

Send customized email and sms notifications of YL express shipment status updates to reduce customers' queries when package is in "transit", "Out for delivery", "delivered" and so on.

 Importing YL express Tracking Numbers

Importing YL express Tracking Numbers

Bulk track YL express packages by uploading YL express Tracking numbers in CSV files

YL express tracking, enter your YL express tracking number to get lastest delivery updates.
Click to review YL express

So bad
So hard to checking package
Alrevanzo
Wah aku beli vape dari dia,pesan hari jumat samoai sekarang belum tau paketan ada dimana
skmei official store
Resi tidak dapat dilacak..barang sudah 2 minggu ga ada kabar beritanya dan tagihan sudah berjalan no resi JK0026551463
Jollymoda
Kira" ada yang beli dari dia ga ya?udah bosen sya nunggu:/
adinata iwan
Lama banget 5/10hr Udah masuk cicilan,baran belum keterima
Alrevanzo
sama saya juga dari tggal 21 sep, smpe hari ini ga ad kabar, tracking nit found terus
Tingkatkan lagi yah
Akan lebih baik kalau nomor resi bisa di lacak lebih awal mungkin akan lebih baik
Pelayanan Buruk,buruk dan buruk
Layanan pengiriman lama, Sistem Manajemennya lambat (No resi aja tidak bisa dicek), tidak ada Customer Service alias sulit diHubungin. Parah pokoknya paraaaahhhh!!! ingin rasanya memaki!!
YL express Reviews
All In One Package Tracking

Sign up free

  • Facebook Twitter Android App Store
  • ©2014-2019 TrackingMore.All Rights Reserved.