DHL Bijhouden

Volg eenvoudig uw DHL-pakketten via de TrackingMore-website of API-integratie, binnen enkele seconden.

dhl
  For businesses

  DHL branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  DHL tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free DHL tracking API
  For Shopify

  DHL tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg eenvoudig uw DHL-pakketten via de TrackingMore-website of API-integratie, binnen enkele seconden.

  Contents

  • DHL-tracking
  • Over DHL
  • DHL Tracking Diensten
  • Soorten diensten aangeboden door DHL
  • Hoe DHL-pakketten te volgen
  • DHL Tracking Nummer
  • Wat betekent elke DHL-trackingstatus?
  • TrackingMeer DHL Tracking API
  • Veelgestelde vragen over het volgen van DHL-zendingen
  • DHL Klantenservice

  DHL-tracking

  DHL is de grootste logistieke dienstverlener van Duitsland en een van de meest betrouwbare wereldwijd. Het bedrijf heeft een "Track and Trace" -optie op zijn website, waardoor bedrijven en hun klanten een overzicht krijgen van de reizen van hun pakketten. Alle diensten die door DHL worden aangeboden, zijn voorzien van gratis tracking met behulp van een tracking- of DHL Express-referentienummer. DHL-tracking is efficiënt en helpt pakketontvangers en afzenders de grensoverschrijdende verplaatsing van het pakket naar de meer dan 200 bestemmingen die DHL aflevert te volgen.

  Over DHL

  DHL is een Duits logistiek bedrijf opgericht in San Francisco, Californië, in 1969 door drie vrienden, Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn. Ze hadden eerder als koeriers gewerkt en besloten samen te werken om hun eigen bedrijf te starten, dat ze noemden met behulp van de eerste letters van hun achternamen.

  Toen het bedrijf 54 jaar geleden werd opgericht, waren deze drie vrienden de enige werknemers en bezorgden ze elke post persoonlijk. Dhl is eigendom van de DHL Group met hoofdkantoor in Bonn, Duitsland, en een steeds groeiend wereldwijd personeelsbestand van meer dan 600.000 werknemers in 220 landen en bestemmingen.

  DHL Tracking Diensten

  De onderstaande tabel biedt een gedetailleerd overzicht van de diensten die DHL aanbiedt voor persoonlijk en zakelijk gebruik.

  Servicenaam

  Beschrijving

  Subcategorieën

  Bestemming van de levering

  Geschatte levertijd

  DHL Express

  Biedt een betrouwbare deur-tot-deur bezorgservice.

  Express 9:00

  Binnenlands en wereldwijd

  Specifieke tijd op de eerstvolgende mogelijke dag

  Express 10:30

  Binnenlands en wereldwijd

  Specifieke tijd op de eerstvolgende mogelijke dag

  Express 12:00

  Binnenlands en wereldwijd

  Specifieke tijd op de eerstvolgende mogelijke dag

  DHL Express wereldwijd

  Binnenlands en wereldwijd

  EOD op de eerstvolgende mogelijke dag

  DHL Express Envelop

  Binnenlands en wereldwijd

  EOD op de eerstvolgende mogelijke dag

  DHL Global Expeditie

  Combineert DHL-vliegtuigen en commerciële luchtvaartmaatschappijen om betrouwbare lucht-, zee-, spoor- en wegvrachtdiensten aan te bieden.

  Lucht-, zee-, spoor- en wegvracht

  Binnenlands en wereldwijd

  Volgende vlucht, overnachting door 1700 en 2-3 werkdagen opties

  DHL Toeleveringsketen

  Brengt verschillende oplossingen samen die gericht zijn op het stroomlijnen van de supply chain

  Warehousing

  Vervoer

  Vastgoed

  Verpakking

  E-commerce

  Vervulling

  Service logistiek

  Leid logistiek partnerschap

  Binnenlands en wereldwijd

  Varieert afhankelijk van de oplossingen waarvoor u zich hebt aangemeld.

  DHL e-Commerce Oplossingen

  Stelt e-commercebedrijven in staat om in contact te komen met klanten in binnen- en buitenland

  DHL SmartMail Pakket

  DHL SmartMail Gebonden Drukwerk

  DHL SmartMail Pakket retourneren

  Huiselijk

  1-8 gemiddelde postdagen

  DHL Andere Wereldwijde Divisies

  In Europa gevestigde diensten

  DHL Vracht

  Europa

  Varieert

  Post en Pakket Deutschland

  Duitsland

  Varieert

  Volg uw DHL-pakketten naadloos, ongeacht de service waarvoor u zich hebt aangemeld met behulp van de trackfunctie van DHL met uw DHL-tracking- of referentienummer. U kunt ook de trackingpagina van TrackingMore DHL of myDHL+ en myDHLi portals gebruiken voor tracking en digitale analyse.

  Soorten diensten aangeboden door DHL

  DHL biedt een scala aan diensten om aan uw zakelijke en individuele behoeften te voldoen. Enkele van de opties die beschikbaar zijn via DHL zijn de volgende.

  • DHL Express

  DHL heeft naam gemaakt met zijn internationale verzendexpertise en brengt deze service naar u toe met DHL Express. Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze service zich op versnelde internationale verzending, waarbij DHL probeert te leveren op de volgende mogelijke werkdag.

  Om het proces te stroomlijnen, geeft DHL u toegang tot douane-experts en bedrijfsadviseurs die ervoor zorgen dat uw pakketten zonder problemen door de douane kunnen komen. Bedrijven die zijn aangemeld bij DHL Express ontvangen ook preferentiële zakelijke verzendtarieven en flexibele bezorgopties.

  • DHL Global Expeditie

  De wereld is nu een global village met wereldhandel als motor achter het succes van bedrijven. Met DHL Global Forwarding kan uw bedrijf wereldwijd handelen dankzij de vrachtvervoer-, douane-inklarings- en documentatiediensten van het bedrijf die zijn afgestemd op uw behoeften.

  Het logistieke portaal van DHL biedt u een overzicht van het hele logistieke traject, zodat u gemakkelijk op de hoogte blijft van de status van uw zendingen en uw focus kunt richten op het ontwikkelen van andere waardegenererende aspecten van uw bedrijf.

  • DHL Toeleveringsketen

  DHL Supply Chain is een logistieke partner met een robuuste 15M vierkante voet opslag verspreid over 1.500+ magazijnen in meer dan 50 landen wereldwijd. Ongeveer 160.000 supply chain-experts zijn toegewijd aan deze service om uw bedrijf te helpen met opslag, e-commerce fulfilment, verpakking en transportondersteuning.

  • DHL eCommerce Oplossingen

  De snelle groei en acceptatie van online winkelen hebben het voor elk e-commercebedrijf onvermijdelijk gemaakt om een betrouwbare end-to-end verzendpartner te hebben die zijn doel kan ondersteunen om klanten een uitzonderlijke ervaring na aankoop te bieden.

  DHL eCommerce Solutions bestaat om betrouwbare lokale en grensoverschrijdende pakketbezorgdiensten aan te bieden die uw bedrijf helpen al zijn klanten in elke uithoek van de wereld te bedienen. Gestroomlijnde processen en strategisch gelegen distributiecentra zorgen voor snelle transittijden en maximale zichtbaarheid van tracking.

  • DHL Global Divisies

  DHL omvat ook andere divisies die logistieke ondersteuning bieden aan bedrijven in andere delen van de wereld. Deze DHL Global Divisions bieden op maat gemaakte diensten, waaronder weg- en spoorvracht in Europa via DHL Freight en snelle post- en verzenddiensten van Duitsland naar 220 landen via Post &; Paket Deutschland.

  Hoe DHL-pakketten te volgen

  Het volgen van de status van uw pakketten is noodzakelijk om de juiste leveringsverwachting in te stellen en gemoedsrust te behouden, wetende dat uw pakket onderweg is. Het volgen van DHL-pakketten is mogelijk via de volgende methoden.

  • Via DHL's Website

  Op de DHL-trackingpagina kunt u al uw DHL-pakketten volgen door het trackingnummer in te voeren en up-to-date informatie over hun status op te halen. Volg deze stappen om uw pakket te volgen via de officiële website van DHL.

  1. Bezoek de DHL-website, voer het trackingnummer in het daarvoor bestemde veld in en klik op de rode knop "Track".

  DHL tracking page

  2. U krijgt informatie te zien over de verblijfplaats van uw pakket, inclusief geschatte levertijd en updates over eventuele uitzonderingen.

  dhl tracking status

  • Via TrackingMeer

  TrackingMore is een krachtige oplossing voor het volgen van zendingen waarmee mensen over de hele wereld hun DHL-pakketten gemakkelijk en gratis kunnen volgen zonder zich aan te melden of een app te downloaden. Om inzicht te krijgen in de verblijfplaats van uw DHL-pakket, volgt u deze aanwijzingen;

  1. Log in op de TrackingMore-website en klik op de knop "Vervoerders" bovenaan de startpagina.

  TrackingMore DHL tracking page

  2. Voer uw DHL-pakkettracerings-ID in de daarvoor bestemde ruimte in. U kunt maximaal 50 trackingnummers invoeren, gescheiden door een regel.

  3. Klik op de oranje knop "Track". TrackingMore biedt de laatste informatie over de reis van uw pakket en wanneer u deze kunt verwachten.

  TrackingMore DHL tracking status

  TrackingMore is een uitstekende oplossing voor het volgen van dhl-zendingen in bulk naast 1.100+ wereldwijde koeriers, waaronder China Post, USPS en FedEx. Het maakt ook automatisering van de workflow voor het volgen van bestellingen mogelijk om de communicatie met klanten te verbeteren.

  Met de functie voor verzendmeldingen van TrackingMore kunt u aangepaste e-mail- en sms-meldingen instellen om merkupdates naar klanten te verzenden terwijl hun pakketten door elk aflevercontrolepunt gaan. Deze functie helpt de communicatie met klanten te verbeteren, angst na aankoop te verminderen en de ervaring na verkoop te verbeteren.

  Voordelen van het gebruik van TrackingMore voor het volgen van DHL-zendingen

  Hoewel DHL wereldwijd een breed distributienetwerk heeft, zijn de meeste distributieknooppunten geconcentreerd in grote steden en dorpen. Last-mile tracking voor zendingen die naar uw klanten in afgelegen gebieden worden verzonden, wordt uitbesteed aan lokale koeriers, waardoor de tijdigheid van de informatie die u via de DHL-website over uw zendingen krijgt, wordt beperkt.

  TrackingMore heeft universele pakkettraceringsmogelijkheden die ervoor zorgen dat DHL-pakketten gemakkelijk en continu kunnen worden gevolgd, ongeacht de vervoerder waaraan ze worden overhandigd, zodat er geen communicatiestoring is tussen de afzender en de ontvanger.

  Het trackingsysteem van TrackingMore is geïntegreerd met meer dan 1100 wereldwijde koeriers, wat garandeert dat zelfs met meerdere afhandelaars tijdens de reis van het pakket, uw team en klanten een hoog inzicht in de status ervan kunnen behouden, waardoor de angst van klanten wordt geminimaliseerd en hun gemoedsrust wordt verbeterd terwijl ze wachten op hun bestellingen.

  DHL Tracking Nummer

  Elk DHL-pakket krijgt een unieke ID toegewezen, het trackingnummer. Het trackingnummer helpt bij het volgen van de verblijfplaats van het pakket tijdens het bezorgproces en gebeurtenissen die zich voordoen.

  • Wat is een DHL-trackingnummer?

  Een DHL-trackingnummer is een code van meerdere tekens die door DHL wordt verzonden via de e-mail met de orderbevestiging wanneer een klant online bestelt. Het kan ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden door de verzender die een pakket via DHL verzendt.

  • DHL-trackingnummernotaties en voorbeelden

  Het DHL-trackingnummer dat u via uw bevestigingsmail ontvangt, is afhankelijk van de DHL-service die de handelaar of verzender gebruikt om uw pakket te verzenden. De notaties van het trackingnummer zijn als volgt.

  DHL-service

  Beschrijving van dhl-trackingnummernotaties

  Voorbeeld van een DHL-trackingnummer

  DHL Express

  Pakketten die via DHL Express worden verzonden, hebben een 10-cijferig numeriek nummer

  1835242905

  DHL eCommerce Oplossingen

  DHL's speciale eCommerce Solutions-pakketvolgnummers variëren tussen 10 en 39 tekens

  3338200762

  DHL Pakket

  DHL Parcel-pakketten zijn voorzien van een alfanumeriek trackingnummer van 14 tekens

  30933736750716

  DHL Global Expeditie

  Een DHL Global Forwarding-trackingnummer is 26 tekens lang

  CNEAS200927000133746370342

  Veelgestelde vragen over DHL Tracking Number

  • Wat kan ik doen als ik mijn DHL-trackingnummer ben kwijtgeraakt?

  Als u uw DHL-trackingnummer kwijt bent of zich niet meer kunt herinneren, kunt u de verkoper of verzender vragen om het opnieuw te verzenden om het volgen van uw pakket mogelijk te maken. Als dit niet mogelijk is, kunt u ook de status van uw zending volgen met behulp van het referentienummer als deze is verzonden via DHL Express of DHL Freight.

  • Waarom wordt mijn DHL-trackingnummer niet herkend?

  Deze fout treedt op wanneer u het verkeerde nummer van de vrachtbrief hebt ingevoerd. Controleer het en voer het opnieuw in of neem contact op met de verzender of handelaar.

  Wat betekent elke DHL-trackingstatus?

  Wanneer u uw zending op DHL volgt, weet u wat elke status betekent dat u een betere trackingervaring krijgt. Hier is een uitsplitsing om u te helpen.

  Status

  Betekenis

  Object is vooraf geadviseerd

  Het DHL-pakket heeft een verzendlabel gekregen, maar moet nog worden overhandigd aan de aangewezen koerier.

  Aankomst Scan

  Uw DHL-pakket is gescand in de koeriersfaciliteit.

  Onderweg/in uitvoering

  Het DHL-pakket dat u hebt verzonden of waarop u wacht, is onderweg naar de toegewezen bestemming.

  Omgeleid

  De afleverbestemming van het pakket was verkeerd en moet opnieuw worden afgeleverd.

  Terug naar afzender

  Het DHL-pakket kon niet bij de ontvanger worden afgeleverd en is op de terugweg naar de afzender.

  Aangekomen in het buitenland

  Het DHL-pakket werd afgeleverd op de overzeese bestemming.

  Mislukte afleverpoging

  Er was een probleem met de levering en DHL kon het pakket niet aan de ontvanger overhandigen.

  Poste Restante

  Het DHL-pakket is aangekomen bij het postkantoor van bestemming en blijft daar totdat de ontvanger het kan ophalen.

  Ingeklaarde douane

  Uw pakket is met succes door de douane gegaan.

  Uit voor levering

  Het pakket is overhandigd aan de koerier en is onderweg naar uw bestemming.

  TrackingMeer DHL Tracking API

  TrackingMore's DHL tracking API is een betrouwbare oplossing voor het volgen van zendingen waarmee u uw klanten een handige manier kunt bieden om de reizen van hun pakketten in realtime te volgen om u te helpen hun verwachtingen te beheren.

  De tracking API van TrackingMore integreert met 1.100+ wereldwijde koeriers, zodat u een end-to-end overzicht hebt van het hele verzendproces.

  Topmerken, waaronder DJI, Shein, Printify en Amazon, vertrouwen op de API van TrackingMore om te helpen bij het realtime volgen van klantzendingen vanwege de betrouwbare uptime van 99.9% en uitstekende gegevensnauwkeurigheid.

  Het integreren van TrackingMore in uw website is een eenvoudig proces dat geen uitgebreid ontwikkelingsteam vereist. U kunt het snel operationeel hebben en beginnen met het volgen van bulk DHL-pakketten wereldwijd.

  Veelgestelde vragen over het volgen van DHL-zendingen

  Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over het volgen van DHL-zendingen om u te helpen uw pakket te volgen.

  • Waarom wordt de status van mijn DHL-pakket niet bijgewerkt?

  DHL-pakkettraceringsevenementen beginnen te worden bijgewerkt zodra het pakket bij hun faciliteit aankomt. Dit proces kan tot 48 uur duren.

  • Hoe lang duurt de verzending van DHL Express?

  DHL Express-verzending belooft op de volgende mogelijke werkdag te leveren, maar verschillende factoren kunnen dit beïnvloeden, waaronder douane-inklaring, het weer en lokale feestdagen.

  • Waarom blijkt dat mijn pakket niet naar de beoogde bestemming gaat?

  Uw pakkettraceringsinformatie kan aangeven dat het op weg is naar de verkeerde bestemming vanwege een verwarring in de adresgegevens. Neem in dit geval onmiddellijk contact op met DHL.

  • Hoe lang duurt de levering van DHL International gemiddeld?

  Leveringen van DHL International duren gemiddeld 1-3 werkdagen, maar variëren afhankelijk van verschillende factoren die van invloed zijn op de transittijden.

  • Hoe laat bezorgt DHL pakketten?

  Regelmatige DHL-leveringen kunnen worden verwacht tussen 8.00 en 18.00 uur lokale tijd van maandag tot en met vrijdag.

  DHL Klantenservice

  Als u problemen ondervindt met het volgen van uw DHL-pakket, kunt u contact opnemen met de klantenservice via de volgende kanalen;

  Contact methode

  Bijzonderheden

  Telefoon

  1-800-225-5345

  WhatsApp

  +1-480-418-5011

  E-mail

  https://webtrack.dhlglobalmail.com/support/contact 

  Sociale media

  Twitter - https://twitter.com/DHLUSHelp 

  Facebook - https://web.facebook.com/DHLUSA 

  Onze TrackingMore API stroomlijnt het DHL-proces voor het volgen van zendingen vanuit één dashboard. Verbeter de zichtbaarheid van zendingen met onze eenvoudig te integreren tracking-API en geef klanten een soepelere pakkettraceringservaring. Voor meer informatie over onze oplossing en hoe deze uw bedrijf kan helpen, neemt u contact op met ons verkoopteam om vandaag nog een demo te boeken .

  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.