Rating

X

Title of your review




Post your review now

Please enter captcha

Our firewall detects abnormal activity from your IP. Please enter the captcha to unblock it.

Verification code

DHL global mail tracking, trackingmore provide DHL ECommerce tracking API, shipment batch tracking management and an option to receive automated notification.

DHL ECommerce Tracking Details

TrackingMore is a third party parcel tracking tool (also known as multi-carrier tracking tool) which supports online parcel tracking of worldwide 477 express and postal couriers. You can enter a tracking number, air waybill (AWB) number or reference number to track & trace a single international or domestic package, use CSV upload or restful shipment tracking API to track multiple packages.

 

If you check statuses of bulk international parcels shipping via DHL ECommerce, TrackingMore will display all tracking details in one place, from both origin country and destination country.

 

You can subscribe email delivery notification in the DHL ECommerce shipping tracking result page to auto send you alerts once there is an update of your order status.

 

If you want to find explanations of a specific tracking event, you can refer to "Tracking Status descriptions & suggestions".


DHL Global Mail Official Website:    

http://webtrack.dhlglobalmail.com/

DHL Global Mail Contact Information:

tel: +1 317-554-5191 for US

Note: DHL Global Mail is also called DHL eCommerce or DHL paket. This is a paket service provided by DHL aimed at providing affordable paket service for eCommerce Business.

                         

Trackingmore provide real-time details of your DHL eCommerce package,support multiple languages like English, French, Spanish, German and more.

1.Shipment Tracking Management:

a. Auto tracking and delivery notification:after logging in,you can set up the "Notification Settings",and the system will auto track your DHL eCommerce waybills and notify customers when in transit, pick up, delivered or exceptions.

b. Compatible with ebay / aliexpress / magento: with your ebay,aliexpress,magento account bounding to trackingmore,our system will collect the data together , so you can check out the waybill information in one place.

2.muti-language support: support sixteen different languages,so it's convenient for users from different countries.


About DHL Global Mail(DHL eCommerce)    

DHL eCommerce has worked with the usps to pioneer its workshare program for more than two decades. This program is known as "workshare partners"- which rely on the USPS for final delivery. Today, DHL eCommerce maintains our longstanding workshare partnership, having created and perfected a process that combines our efficiency with the USPS’ reliable delivery to over 154 million addresses daily.


Track More

In trackingmore.com, you can track more than 610+ couriers, such as

Express: UPS trackingDHL trackingFedEx trackingTNT tracking

Post: USPS trackingChina Post TrackingHong Kong Post Tracking, etc.


Courier mereng
Boleh tak ambil pekerja yang elok sikit. Mentang2 dah tahu senarai nama dan no tel pembeli, dia suka2 hati call orang astu diam. Aku pikir scammer ke apa. Bukan aku je kena, kawan2 aku lelaki perempuan kena call dengan no yang sama, dia call dua kali astu diam. Astu bila tgk wsap ada dp dhl. Astu aku pikir ehh barang sampai ke apa sbb duk uitm, kalau amik brg kena gi ofis. Astu kita call balik voicemail je. Astu bila spam call dia marah "HEY KNP CALL ORG BANYAK KALI NI, SAYA NAK HANTAR BARANG NI SIBUK TAU TAK??! FHM LA SIKIT" lahhhhhhh pakcik ni. dahla scam call semua kawan2 kat uni. Rupanya courier dhl
Woi
Mana pergi barang aku ? . Dari 2 jun sampai 21 jun tak sampai sampai lagi . Selangor ke Perak je weh bukan ke Sabah sarawak . Ko Kenapa nyah . Kalau Tak boleh hantar tutup je company ni . Aku pun jem Kenapa seller pakai dhl .
Change of address
I request to change address after a shipment, i call the rider to change for address, rider is very good manner to send the parcel to DHL centre and help me to change parcel status to change of address, when i call hotline for change address, CS also very polite and efficient to help me proceed address update using google form, no single cent is charged, really thanks DHL service!!! u deserve the 5 star!!

Click to review

Review
Ms
Teruk service korang ni. Tracking sekali jer…satu hari … received at facility sampai dua hari… padahal melaka jer pun. Out of delivery dari 9am, sampai ke petang tak nampak2 pun. Tetiba boleh pulak schedule delivery masuk satu area every 2 days. Apehal org bayar courier services hantarlah ikut expected date mcm ko promised. Klu aku nak hantar ikut ko punya jadual…baik pakai Pos Malaysia.
Teruk
Service teruk sangat2, cakap out of delivery x sampai2 padahal sengaja je update macam tu dah 2 hari out of delivery machang ke pasir puteh je pun. Kerja macam mana korang ni srys kenot brain. Kalau x dpt hantar x yah la update macam tu sakit tau harapan palsu ni aiii
hampeh
menyusahkan
Mangang
Haa elok la perangai sama macam adik kau si gdex.. Sama kura² je dua ekor service.. Kaum mata sepet memang hidup nak nyusahkan org je kan.. Uppss
Show more reviews
  • DHL ECommerce Tracking APP
    Auto import and track DHL ECommerce shipments from Shopify, Amazon, Magento, WooCommerce, Wish, eBay, AliExpress, shipstations shop
  • DHL ECommerce Tracking API 
    Provide DHL ECommerce tracking api for e-commerce developers to get real time DHL ECommerce tracking info. Give customers access to track DHL ECommerce parcels right at shopping cart and marketplace.
  • DHL ECommerce Shipment Status Update Notification
    Send customized email and sms notifications of DHL ECommerce shipment status updates to reduce customers' queries when package is in "transit", "Out for delivery", "delivered" and so on.
  • Importing DHL ECommerce Tracking Numbers
    Bulk track DHL ECommerce packages by uploading DHL ECommerce Tracking numbers in CSV files