Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

DHL eCommerce US Bijhouden

TrackingMore biedt DHL eCommerce-trackingAPI, beheer van het volgen van verzendbatches en een optie om geautomatiseerde meldingen te ontvangen.

dhlglobalmail
  For businesses

  DHL eCommerce US branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  DHL eCommerce US tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free DHL eCommerce US tracking API
  For Shopify

  DHL eCommerce US tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  TrackingMore biedt DHL eCommerce-trackingAPI, beheer van het volgen van verzendbatches en een optie om geautomatiseerde meldingen te ontvangen.

  Contents

  • DHL eCommerce Tracking
  • Over DHL
  • Hoe werkt DHL eCommerce?
  • DHL eCommerce USPS Tracking
  • DHL eCommerce Tracking wereldwijd
  • Hoe een DHL eCommerce-pakket te volgen
  • DHL eCommerce Tracking Nummer
  • DHL eCommerce Tracking Statussen
  • DHL eCommerce Tracking API
  • Veelgestelde vragen over DHL eCommerce Delivery
  • Neem contact op met de klantenservice van DHL eCommerce

  DHL eCommerce Tracking

  DHL eCommerce tracking is een gespecialiseerde dienst aangeboden door DHL, gericht op het efficiënt en economisch verzenden en volgen van e-commerce pakketten, vooral voor online retailers. Als een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven heeft DHL deze eCommerce-oplossing ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar online winkelen, waardoor tijdige en transparante levering van pakketten wordt gegarandeerd. Met DHL eCommerce tracking kunnen zowel bedrijven als consumenten de realtime status van hun zendingen volgen, van verzending tot levering, waardoor de algehele winkel- en verzendervaring wordt verbeterd.

  Over DHL

  DHL eCommerce Solutions staat als een vooraanstaande e-commerce logistieke dienst, die zowel nationaal als internationaal opereert voor een wereldwijde klantenkring. Met een missie om het leven van consumenten te vereenvoudigen, levert het goederen tot aan hun deuren. Hun dienstenpakket omvat alles van pakketafhandeling en bezorging tot ophalen en retourneren, specifiek afgestemd op e-commercebedrijven. Ze bedienen gebieden zoals Azië-Pacific, het Midden-Oosten / Afrika en Noord- en Zuid-Amerika en hun bereik omvat meer dan 220 landen. Een toegewijd team van e-commerce-experts zorgt voor eersteklas oplossingen en verbetert de online winkelervaringen.

  Met miljoenen actieve gebruikers per maand, verwerkt DHL met succes ongeveer 1,8 miljard leveringen per jaar. Met name prominente online retailers zoals Walmart, Samsung en BEST BUY kiezen vaak voor DHL eCommerce voor hun logistieke behoeften. Ondersteund door grondige processen en strategieën, bieden ze consequent betrouwbare en effectieve service, waardoor tevredenheid tot aan de eindgebruiker wordt gegarandeerd.

  Hoe werkt DHL eCommerce?

  DHL eCommerce Solutions biedt aanpasbare diensten voor e-commercebedrijven, om tegemoet te komen aan hun verschillende logistieke behoeften. Deze oplossingen werken onder een gedetailleerde werkdynamiek die het volgende omvat:

  • Naadloze integratie

  Verbind uw e-commerce winkel met DHL eCommerce Solutions via naadloze integratie. Het automatiseert alle stappen van uw orderverwerking en biedt een open communicatiekanaal tussen DHL-vertegenwoordigers en bedrijfseigenaren.

  • Gedetailleerde verzendopties

  Aangepaste verzending voor elke consument wereldwijd met talloze verzendopties van DHL eCommerce Solutions.

  Het omvat binnenlandse levering, internationale verzending en verschillende niveaus van bezorgsnelheid, waaronder DHL eCommerce economy en DHL eCommerce express-pakketten.

  • Opslag & Opslag

  Sla uw voorraad op en zorg voor de veiligheid van uw pakketten met de juiste opslagservices en orderverwerkingsoplossingen. DHL eCommerce Solutions omvat vele magazijnen en fulfillmentcentra in verschillende delen van de wereld voor eenvoudig beheer.

  • Verpakking & Etikettering

  DHL eCommerce Solutions vermindert het gedoe van het verpakken van de bestellingen voor uw consumenten. Nadat u een bestelling hebt ontvangen, halen dhl eCommerce-vertegenwoordigers het vereiste artikel uit uw inventaris, verpakken het en labelen het voor verzending.

  • Logistiek

  DHL eCommerce heeft een wijdverspreid logistiek netwerk met de juiste transportmedia wereldwijd. Het behandelt allerlei soorten verzend- en verzendlasten met lucht-, spoor- en wegverrukkelijke volgens uw behoeften.

  • Transparante tracking

  DHL eCommerce Solutions vergemakkelijkt elke stap van uw verzendprocedure met transparante trackingfuncties, van het ontvangen van de bestelling tot het afzetten ervan op de stoep van de klant.

  Het helpt u uw pakket te volgen, de voortgang te bewaken, leveringsdatums te schatten en op de hoogte te blijven van eventuele vertragingen.

  • Klantenservice & Vragen

  Beheer uw pakketretouren en vragen van klanten efficiënt met het DHL eCommerce Solutions-klantenondersteuningsplatform. Ze behandelen elke vraag met betrekking tot het omkeren van pakketten, verzending en ophalen.

  DHL eCommerce USPS Tracking

  DHL eCommerce werkt samen met lokale postdiensten zoals USPS door de eerste ophaalfase en verpakking van het pakket af te handelen, terwijl USPS de levering en retouren beheert.

  Een unieke 22-cijferige USPS-tracking-ID wordt vervolgens verstrekt, zodat u op de hoogte kunt blijven van de locatie van uw pakket.

  Deze tracking-ID kan worden ingevoerd op sites zoals TrackingMore, waar de status van het pakket regelmatig wordt bijgewerkt en elk trackingdetail wordt samengevat in een eenvoudig formaat.

  DHL eCommerce Tracking wereldwijd

  DHL eCommerce Solutions biedt een uitgebreide reeks diensten voor zowel ontluikende e-commercebedrijven als gevestigde verkopers wereldwijd.

  Het heeft zijn activiteiten uitgebreid met verschillende faciliteiten en magazijnen, het vormen van netwerken en samenwerkingen met gerespecteerde lokale postdienstverleners, nationaal en internationaal om verschillende delen van de VS, Canada, Azië-Pacific en het Midden-Oosten te bedienen.

  Bovendien is tracking snel en eenvoudig gemaakt dankzij services zoals TrackingMore, die real-time live tracking van zendingen op meerdere pakketten tegelijkertijd biedt.

  Hoe een DHL eCommerce-pakket te volgen

  Er zijn veel verschillende manieren om uw DHL eCommerce-pakket te volgen, u kunt drie primaire methoden bekijken die als volgt zijn gedefinieerd:

  • Via DHL eCommerce Tracking Website

  DHL Ecommerce tracking page

  Volg de onderstaande stappen om de status van uw pakket via DHL eCommerce te controleren.

  1. Bezoek de DHL eCommerce tracking website.
  2. Navigeer naar het trackinggedeelte.
  3. Voer de tracking-ID in.
  4. Klik op "Track" en bekijk de trackingstatus van het pakket.
  • Via de websites van DHL eCommerce's last-mile carrier partners

  DHL eCommerce Solutions neemt vaak de hulp in van verschillende last-mile carrier partners om snelle en efficiënte lokale leveringen aan te bieden. Het helpt e-commercebedrijven zelfs om de bezorgkosten te minimaliseren en haalbare routes te kiezen. DHL kiest alleen voor betrouwbare lokale vervoerders zoals Canada Post in Canada, Aramex in Nieuw-Zeeland, USPS in de VS en anderen staan bekend om hun sterke regionale aanwezigheid.

  Als uw pakket wordt afgeleverd via de last-mile carrier, kunt u de onderstaande stappen volgen om het op te sporen.

  1. Haal het DHL eCommerce Tracking Number uit uw documenten.
  2. Neem contact op met de Online Shop en vraag naar de last-mile carrier met behulp van dit nummer.
  3. Ga naar de website van de last-mile carrier (bijv. USPS).
  4. Zoek het gedeelte 'Tracking' en voer het trackingnummer in.
  5. Controleer de verzendvoortgang om de status te zien.
  • Via TrackingMore (bulktrack)

  Het volgen van uw DHL eCommerce-zending is vrij eenvoudig met TrackingMore; Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen volgen.

  1. Bezoek de website van TrackingMore.
  2. Selecteer "Carriers" in het bovenste menu.
  3. Zoek naar "Yun Express" met behulp van de zoekbalk.
  4. Voer het trackingnummer van uw pakket in en klik op de optie "Track".
  5. U kunt dan de gedetailleerde status van uw pakket bekijken.

  TrackingMore is een gerenommeerde pakket- en verzendtrackingservice die bedrijven en particulieren helpt hun pakketten nauwlettend in de gaten te houden. Door gebruik te maken van zijn diensten, kunt u uw zendingen van meer dan 1.100 vervoerders over de hele wereld volgen. Naast DHL biedt TrackingMore trackinggegevens voor zendingen op meer dan 1100 verschillende koeriers, waaronder USPS, Royal Mail, Canada Post, New Zealand Post, India Post , enz. De service is efficiënt vanwege de koeriersfunctie met automatische detectie, die in staat is om de status van uw pakketbezorging te achterhalen.

  DHL eCommerce Tracking Nummer

  DHL eCommerce Solutions maakt gebruik van een systematische procedure voor het monitoren van elk pakket en elke zending, waarbij gebruik wordt gemaakt van unieke trackingnummers om een veilige en bevredigende klantervaring te garanderen.

  • Wat is het trackingnummer/de tracking-ID?

  Het trackingnummer of tracking-ID is de unieke identiteit of het serienummer van uw pakket met cijfers en letters gecombineerd. De DHL eCommerce tracking ID kan ongeveer 10 tot 39 tekens lang zijn, afhankelijk van de regio en het land waar het pakket moet worden verzonden.

  • DHL eCommerce Tracking Number Format & Voorbeelden

  DHL eCommerce tracking nummer is een combinatie van voorvoegsels en numerieke cijfers.

  Het voorvoegsel detecteert de bestemmingsregio voor het pakket, "GM" is voor wereldwijde post, "RX" is voor verzending binnen de VS, enz.

  Terwijl nummers verantwoordelijk zijn voor de unieke identificatie van elk perceel, bijvoorbeeld GM99999999999, RX2434967010, enz.

  Er is ook een specifiek "controlecijfer" van uw trackingnummer. Het wordt alleen gebruikt door DHL-personeel en kan worden verkregen door het door DHL geautoriseerde algoritme te gebruiken voor foutdetectiedoeleinden.

  • Toepassing van DHL Tracking nummer

  Er zijn veel verschillende toepassingen van het trackingnummer. De primaire toepassingen zijn voor het bewaken van uw zendingsstatus en doorvoerlocatie, het volgen van de updates, het bevestigen van de levering, het detecteren van problemen, het oplossen van vragen en het gebruik van terugbetalingen.

  Deze trackingnummers kunnen gebruikers helpen bij het communiceren met dhl eCommerce-vertegenwoordigers van de klantenondersteuning over specifieke verzendgegevens.

  • Veelgestelde vragen over DHL eCommerce tracking number

  • Hoe vind ik mijn DHL eCommerce tracking nummer?

  Wanneer je een artikel bestelt bij een online winkel, ontvang je een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat een gedeelte 'Details' met een trackingnummer en een link om uw pakket te volgen.

  • Wanneer worden mijn trackinggegevens weergegeven?

  De trackinginformatie wordt naar verwachting onmiddellijk weergegeven, maar kan binnen 48 dagen na het plaatsen van de bestelling verschijnen; De redenen voor deze vertraging kunnen systeemvertraging, vertraging in updates, late invoer van uw bestelling door de handelaar, enz. Zijn.

  • Waarom werkt mijn trackingnummer/ID niet?

  Dit kan gebeuren omdat uw pakketgegevens nog niet zijn ingevoerd in het trackingsysteem en u moet wachten.

  Controleer na een paar dagen opnieuw en zorg ervoor dat u het juiste nummer invoert. Als het probleem zich nog steeds voordoet, moet u verbinding maken met de klantenservice van DHL eCommerce.

  • Als ik mijn trackingnummer niet heb, is het dan nog steeds mogelijk om mijn zending te volgen?

  Als u de DHL eCommerce-tracking-ID nergens in uw bevestigingsbewijs kunt vinden of deze per ongeluk bent kwijtgeraakt, kunt u de afzender bereiken en hen om de ID vragen.

  Ze zullen u informeren over de geschikte methode om uw pakket te volgen, of u kunt naar de winkel van de verkoper gaan en uw bestelgeschiedenis bekijken om het trackingnummer te krijgen.

  DHL eCommerce Tracking Statussen

  DHL eCommerce markeert uw pakketactiviteiten met een breed scala aan trackingstatussen die de huidige voortgang van uw zending weerspiegelen, zodat u geen updates of vertragingen kunt missen.

  Hier is een lijst met statussen die u tegenkomt bij het volgen van een pakket dat is verzonden door DHL eCommerce Solutions.

  DHL eCommerce Tracking Statussen

  Beschrijving

  Terug naar Afzender

  Uw bestemmingsgegevens komen niet overeen met de verzendcriteria of uw klanten hebben het pakket niet ontvangen, daarom heeft de logistiek het teruggestuurd

  Onvolledig adres

  Het bestemmingsadres was niet volledig en het logistieke team kon het adres van uw klant/ontvanger niet vinden

  Ingediende verzendgegevens

  De naam, het adres en het telefoonnummer van de ontvanger zijn ingediend bij DHL eCommerce Solutions.

  Pakket ontvangen bij DHL eCommerce distributiecentrum

  Uw pakket heeft het DHL eCommerce-distributiecentrum bereikt dat zich het dichtst bij de plaats van herkomst bevindt

  Vertrek vertrek DHL eCommerce distributiecentrum

  Het pakket is vertrokken vanuit het dichtstbijzijnde DHL eCommerce Distribution Center

  Proces voltooid bij de oorsprong

  Alle verzendprocessen op de plaats van herkomst of de plaats die het dichtst bij de voorraad van de handelaar ligt, zijn voltooid

  Vertrokken op een uitgaande vlucht

  De zending is aan boord gegaan van de vrachtvlucht en bereikt de bestemming

  Verwerkt bij Transit Facility

  Het pakket wordt op de vrachtwagen of trein geladen, klaar om te worden gedeporteerd

  Aangekomen in het land van bestemming

  Het pakket heeft de vrachtluchthaven van het land van de ontvanger bereikt

  Vastgehouden bij de douane

  Douane-inklaring is nodig om het pakket te ontvangen

  Op weg naar het DHL eCommerce distributiecentrum

  Het pakket is onderweg naar het DHL eCommerce-magazijn dat zich het dichtst bij de locatie van de ontvanger bevindt

  Verwerking bij DHLeC Facility'

  De zending wordt verwerkt in de DHL eCommerce-faciliteit en het personeel pickt, verpakt of labelt het pakket dat door de verkoper is verzonden

  Pakket ontvangen bij DHL eCommerce Distribution Center

  Het pakket bevindt zich in het DHL eCommerce-distributiecentrum in de buurt van de locatie van de ontvanger

  Beschikbaar voor levering

  Wachten tot het logistieke team het pakket op hun gebiedsspecifieke bestelwagen laadt

  Aanbesteed aan de bezorgdienstverlener

  Het pakket wordt opgehaald door een bezorgserviceprovider, d.w.z. USPS of anderen

  Afgeleverd/Opgehaald

  Het pakket is ontvangen, of de klant heeft de bestelling opgehaald

  DHL eCommerce Tracking API

  Bij het beheren van een e-commercebedrijf is het afhandelen van vragen van klanten met betrekking tot de leveringsstatus van DHL eCommerce of andere logistieke pakketten een van de meest verbruikende aspecten. Het kan de belangrijkste barrière zijn die de groei en efficiëntie van uw bedrijf beïnvloedt.

  Daarom hebt u een oplossing nodig om de zichtbaarheid van zendingen te vergroten en de workflow voor het volgen van bestellingen te verbeteren. Voor dergelijke problemen kan het integreren van een tracking-API zoals die van TrackingMore wonderen doen.

  Met toegang tot 1000+ koeriers wereldwijd biedt de API van TrackingMore efficiënte integratie, een uitstekende uptime van 99% en nauwkeurige gegevensopvraging, waardoor u al uw pakketstatussen gemakkelijk kunt volgen.

  U kunt eenvoudig een groot aantal zoekopdrachten naar de orderstatus beheren met beperkt personeel, terwijl u de ervaring van uw klanten na aankoop verbetert.

  De oplossing van TrackingMore biedt u ook aangepaste e-mailmeldingen en een merkspecifieke trackingpagina om uw verzendactiviteiten soepeler te laten verlopen.

  Veelgestelde vragen over DHL eCommerce Delivery

  • Wat is de levertijd voor DHL eCommerce?

  DHL eCommerce garandeert een snelle verzending met verschillende snelheden voor levering volgens uw vereisten. U kunt de geschatte levertijd controleren op de ontvangstbevestiging of op de betaalpagina van de e-commerce website.

  Het is aan de handelaar om de verzendduur te selecteren.

  De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de door het bedrijf gekozen verzendservice, beschikbaarheid van producten en afstand van handelaar tot consument.

  Over het algemeen duurt het 3 werkdagen voor binnenlandse leveringen of binnen buurlanden.

  Bovendien, als u winkelt vanuit een ander continent, kan het meer dan 20 dagen duren voordat uw pakket aankomt.

  Ongeacht het transportmedium dat voor de zending wordt gebruikt, bereikt uw pakket het lokale magazijn en wordt het vervolgens in de logistiek geladen om uw deur te bereiken.

  • Wie levert mijn zendingen af?

  DHL eCommerce heeft meer dan 1400 magazijnen van waaruit de zending naar uw klanten wordt verzonden. In elk geval van vertraging neemt het de hulp in van 220 lokale postpartners voor betrouwbare regionale zendingen.

  • Waarom is mijn zending nog niet afgeleverd?

  Er kan een vertraging optreden als u het pakket niet hebt ontvangen op de geschatte leverdatum.

  De reden hiervoor kan te wijten zijn aan weersomstandigheden, logistieke stakingen, politieke situaties, douane, enz.

  • Mijn zending is niet afgeleverd. Wat kan ik doen?

  Als uw zending niet binnen 10 werkdagen na de geschatte verzenddatum wordt afgeleverd, kunt u contact opnemen met de verkoper of klantenondersteuning van de e-commerce winkel.

  Zij zijn verantwoordelijk voor het lokaliseren en onderzoeken van uw vermiste pakket totdat u uw pakket ontvangt of een terugbetaling krijgt.

  • Met wie moet ik contact opnemen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

  Als u uw pakket niet hebt ontvangen, moet u 10 dagen wachten en vervolgens contact opnemen met de e-commerce winkel met uw orderbevestiging of tracking-ID.

  • Kunnen jullie mijn afleveradres wijzigen?

  Nee. Als het pakket uit de winkelvoorraad vertrekt, kan DHL eCommerce Solutions geen wijzigingen of aanpassingen aanbrengen in het afleveradres. U kunt contact opnemen met de winkel voor meer hulp.

  • Kan ik de leveringsdag of levertijd wijzigen?

  Het wijzigen van de leveringsduur, -tijd of -datum is niet mogelijk voor DHL eCommerce Solutions zodra het pakket is verzonden, omdat dit afhankelijk is van het bedrijf dat de zending verzendt.

  • Waarom houdt de douane mijn zending vast?

  Sommige zendingen worden niet goedgekeurd door de douane in een specifiek land zonder een bepaald bedrag aan belasting; De douane houdt het dus vaak vast totdat de ontvanger de rechten of belastingen voor het specifieke product heeft ingeklaard.

  De tijd van het douane-inklaringsproces is voor elk land anders en kan niet worden beïnvloed door DHL eCommerce Solutions.

  • Wordt DHL eCommerce tracking niet bijgewerkt of werkt het niet?

  Als u een tracking-ID hebt ingevoerd op de DHL eCommerce-trackingpagina en geen resultaat hebt ontvangen of als de voortgang meerdere dagen op één plek vastzit, kunnen er verschillende redenen achter zitten.

  De redenen zijn onder meer vertragingen bij het bijwerken, technische fouten in het trackingsysteem of u voert onnauwkeurige trackingnummers in. U moet in een dergelijk geval contact opnemen met de klantenondersteuning van DHL eCommerce.

  • Waarom blijft de status van mijn zending ongewijzigd?

  Verschillende zendingen hebben verschillende controlepunten voor levering. Het kan enige tijd duren voordat de updates van de zending op het volgsysteem verschijnen. Afhankelijk van de afstand en de transittijd moet u een paar uur of dagen wachten totdat de gebeurtenis kan veranderen door een paar stappen na de update over te slaan.

  Leveringsvertragingen kunnen ook de reden zijn achter ongewijzigde gebeurtenissen op het volgsysteem.

  • Mijn zending is beschadigd of de inhoud ontbreekt. Wat kan ik doen?

  Als u beschadigde artikelen hebt ontvangen of als er inhoud in uw pakket ontbreekt, moet u binnen een week naar uw lokale postkantoor gaan en een schaderapport voor uw artikel indienen met het trackingnummer en de ontvangstbevestiging van de verzending.

  Later moet u dit rapport naar de e-commerce winkel sturen en zij zullen een claim indienen voor de schade op DHL eCommerce Solutions.

  Door dit systematische proces te volgen, kunt u een terugbetaling ontvangen of producten ruilen, anders wordt het moeilijk om uw schade te claimen.

  • Waarom wordt mijn DHL eCommerce-pakket teruggestuurd naar de afzender?

  Uw pakket wordt teruggestuurd naar een verkoper of e-commerce winkel vanwege een onjuist adres dat aan de bestemming is toegevoegd.

  Bovendien kunnen weigering om pakketten van de ontvanger te accepteren, onvermogen om de douane in te klaren, overschrijding van het gewicht en mislukte bezorgpogingen redenen zijn voor het omkeren van pakketten.

  • Waarom komt de trackinggebeurtenis niet overeen met de werkelijke status?

  Er zijn enkele gebeurtenissen waarbij uw trackingstatus niet overeenkomt met de werkelijke locatie of status van uw zendingsvoortgang.

  De reden kan synchronisatieproblemen met gegevens zijn, vertraging bij het bijhouden van systeemupdates, vertraging in realtime locatiescanners, enz.

  Als het probleem niet snel wordt opgelost, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DHL eCommerce om realtime updates over de status van uw bestelling te verkrijgen.

  Neem contact op met de klantenservice van DHL eCommerce

  DHL eCommerce klantenservice biedt toegewijde ondersteuning om klanten te helpen met het volgen, verzenden en oplossen van eventuele problemen met betrekking tot hun e-commerce leveringen.

  Hieronder vindt u de contactgegevens en service-uren voor DHL eCommerce Customer Service in de belangrijkste landen die worden bediend.

  Landen Telefoonnummer Service-uren
  Maleisië Binnenlands +603 2779 2300

  Maandag tot vrijdag - 8u - 19u

  Zaterdag - 9u - 18u
  Zondag en PH - UIT

  Verenigde Staten +1 317 554 5191

  8u - 21u van maandag tot vrijdag
  Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

  Thailand Binnenlands +66 2 029 0999

  8u - 20u maandag tot zaterdag
  Gesloten op zon- en feestdagen

  Duitsland +49 228 4333112

  7u - 20u maandag tot vrijdag

  7u - 16u zaterdag
  Gesloten op zon- en feestdagen

  Canada +1 317 554 5191

  8u – 21u (ET) maandag t/m vrijdag
  Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

  Als u de relevante contactgegevens voor de DHL eCommerce-klantenservice in andere landen wilt weten, kunt u naar de DHL eCommerce-trackingwebsite gaan.

  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.