Canpar Bijhouden

Volg uw Canpar Express-pakket op de eenvoudige manier met TrackingMore. Voer het trackingnummer in en klik op Track voor realtime updates over de voortgang van uw pakket.

canpar
  For businesses

  Canpar branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Canpar tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Canpar tracking API
  For Shopify

  Canpar tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg uw Canpar Express-pakket op de eenvoudige manier met TrackingMore. Voer het trackingnummer in en klik op Track voor realtime updates over de voortgang van uw pakket.

  Contents

  • Canpar-tracking
  • Hoe kan ik mijn Canpar Express-pakket volgen?
  • Wat betekent mijn Canpar Express-status?
  • Over Canpar Express
  • Contact opnemen met de klantenservice van Canpar Express

  Canpar-tracking

  Canpar Express is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners (LSP's) in Canada. Het richt zich op kleine pakketbezorging en biedt verzendoplossingen die inspelen op de steeds veranderende behoeften van de klant.

  Canpar Express biedt eenvoudige en geavanceerde mogelijkheden voor het volgen van pakketten. Dus of u nu een of meerdere pakketten tegelijk moet volgen, Canpar Express heeft u gedekt. U kunt uw Canpar-pakket volgen met behulp van een trackingnummer, leveringsbericht, ophaaltag of referentienummer. In het geval van een referentienummer moet u de postcode van de bestemming of het nummer van de verzender invoeren om uw pakket te volgen.

  Hoe kan ik mijn Canpar Express-pakket volgen?

  Het volgen van uw Canpar Express-pakket is eenvoudig. U kunt uw pakket in het comfort van uw bank volgen met behulp van een smartphone of een computer en het trackingnummer, referentienummer, ophaallabel of afleverberichtnummer.

  Hier zijn twee manieren waarop u uw Canpar Express-pakket kunt volgen.

  1. Via de officiële Canpar website

  Canpar tracking page

  • Open de browser van uw apparaat en ga naar de officiële Canpar Express-website.
  • Klik op het tabblad Traceren en selecteer Een pakket volgen.
  • Kies de gewenste methode voor het volgen van pakketten op de pagina (u kunt ervoor kiezen om uw pakket te volgen met behulp van een trackingnummer, ophaaltag, afleverberichtnummer of referentienummer).
  • Voer het juiste trackingnummer in en klik op Bijhouden om het trackingproces te starten.

  De website zal u doorverwijzen naar de pagina met trackingresultaten en de realtime status van uw zending en andere trackingdetails weergeven, zoals hieronder weergegeven.

  Canpar tracking status

  2. Via TrackingMore

  TrackingMore Canpar tracking page

  Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw Canpar Express-pakket te volgen met TrackingMore.

  • Ga naar de website van TrackingMore.
  • Klik op het tabblad Vervoerders en scrol omlaag naar Lijst met vervoerders.
  • Zoek Canpar op de zoekbalk en selecteer de vervoerder. Als alternatief kunt u rechtstreeks naar deze Canpar Express-trackingpagina gaan om de vorige stappen over te slaan en tijd te besparen.
  • Voer het trackingnummer van uw Canpar-pakket in en klik op de knop Volgen. U kunt maximaal 50 trackingnummers tegelijk invoeren. 

  Opmerking: U moet de postcode van de bestemming van het pakket invoeren.

  De website zal u vervolgens doorverwijzen naar de pagina met trackingresultaten en de realtime status van uw pakket weergeven, samen met de verzendgegevens van het pakket, zoals hieronder weergegeven.

  TrackingMore Canpar tracking status

  TrackingMore is een alles-in-één platform voor het volgen van pakketten van derden waarmee u pakketten van verschillende logistieke dienstverleners kunt volgen. U kunt pakketten volgen van meer dan 1.100 populaire LSP's wereldwijd, waaronder FedEx, UPS, DHL Express en Australia Post. Dit maakt het perfect voor klanten en verkopers die te maken hebben met meerdere LSP's.

  Het TrackingMore-platform ondersteunt maximaal 16 talen. Dit maakt het geschikt voor gebruikers van verschillende locaties over de hele wereld, omdat het de uitdagingen van taalbarrières aanpakt.

  Bovendien biedt TrackingMore een van de beste wereldwijde API's voor het volgen van zendingen. E-commerce verkopers kunnen deze API integreren in hun eigen systemen om een uitgebreid overzicht te krijgen van de statussen van al hun pakketten. Deze API helpt hen eenvoudig een pakkettrackingfunctie toe te voegen, waardoor klanten een soepele pakkettraceringservaring krijgen. 

  Canpar Express Tracking Nummer

  Een trackingnummer is een uniek nummer dat aan pakketten wordt toegewezen wanneer het wordt verzonden. Dit nummer wordt gebruikt door de afzender, vervoerder en ontvanger om de realtime voortgang van het pakket tijdens het leveringstraject te volgen.

  Trackingnummers bestaan uit letters, cijfers of beide. Ook variëren hun formaten en lengtes afhankelijk van de post- of bezorgserviceprovider. Canpar Express gebruikt een 22-cijferig trackingnummer bestaande uit één letter en 21 cijfers.

  Hier zijn enkele voorbeelden van Canpar Express-trackingnummers.

  - D576005060000106687001

  - D420009190000015983001

  U kunt uw Canpar-pakket volgen door een leveringsnummer te gebruiken als u een bericht van een afleverpoging hebt ontvangen. Dit nummer van de leveringsmelding begint met "W" en staat bovenaan het bericht. Als u het pakket volgt met dit nummer, krijgt u de huidige status van uw pakket en de ophaallocatie.

  Het referentienummer dat door de verkopers wordt verstrekt, kan ook worden gebruikt om uw Canpar-pakketten te volgen. Bovendien, als Canpar uw pakket niet kon afleveren of u heeft gemist, krijgt u een ophaallabelnummer op een sticker of brief die door koeriers op het afleveradres is achtergelaten. U kunt het Canpar-pakkettracerings- of referentienummer vinden op de ophaaltag om u te helpen het geretourneerde pakket te volgen.

  Wat betekent mijn Canpar Express-status?

  Wanneer u uw Canpar-pakket volgt, komt u verschillende statussen tegen. Hier is een tabel met de statussen die u kunt vinden en wat ze betekenen.

  Trackingstatus

  Betekenis

  Aankomst op terminal/hub vanuit bulk/ city trailer.

  Deze status betekent dat uw pakket is ontvangen op de Canpar-hub of -terminal van een stad of bulktrailer.

  Extra zorg

  Deze status betekent dat uw pakket een speciale behandeling heeft ondergaan om ervoor te zorgen dat het veilig wordt afgeleverd.

  Sorteer door faciliteit

  Het pakket is gesorteerd in de Canpar-faciliteit en is klaar voor levering.

  Vertrekkende terminal/hub via linehaul

  Het pakket verlaat de Canpar-faciliteit en wordt verzonden naar het volgende adres.

  Met koerier

  Deze status betekent dat uw pakket onderweg is - Canpar verzendt uw pakket naar de eindbestemming.

  Geleverd

  Deze status betekent dat uw pakket op de eindbestemming is aangekomen. Je kunt het gaan ophalen.

  Over Canpar Express

  Canpar Express, opgericht in 1976 door John Cyopeck, heeft zich ontwikkeld tot een van Canada's toonaangevende kleine pakketbezorgingsbedrijven. In 2002 werd het bedrijf overgenomen door TFI International, een leider in de Canadese logistieke en transportsector, die een unieke combinatie van middelen, geografische dekking en mogelijkheden biedt in binnenlandse en grensoverschrijdende markten.

  Canpar Express heeft meer dan 1.700 leden die zich inzetten voor het creëren van solide samenwerkingsverbanden met klanten als onderdeel van haar toewijding om te dienen. Ook beschikt het over meer dan 55 terminals, waaronder de primaire sorteerfaciliteiten in Vancouver, Montreal en Toronto, en meer dan 800 SMARTSpot-locaties in Canada.

  Net als veel andere LSP's heeft Canpar Express innovatie omarmd om unieke verzendoplossingen te ontdekken om klantenpakketten effectief te bezorgen en tegelijkertijd de kosten vriendelijk te houden.

  Contact opnemen met de klantenservice van Canpar Express

  Hier leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Canpar Express als u problemen ondervindt met uw pakket of een andere vraag.

  Contact methode

  Informatie

  Openingstijden

  Adres

  Canpar Express

  201 Westcreek Blvd. Suite 102

  Brampton, Ontario, L6T 0G8

  /

  Telefoon

  1-800-387-9335

  Ma - Vr: 8u - 20u EST

  *Voor tweetalige agenten:

  8 A.M. - 4 P.M. EST 

  Live Chat

  Webchat

  Ma - Vr: 10u - 19u EST

  Track all your parcels in one place.

  1248+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1248+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1248+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.9
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.