Portugal CTT Bijhouden

Portugal CTT tracking is om u op de hoogte te stellen van tijdige updates van uw Portugal CTT pakketten. Gebruik TrackingMore om toegang te krijgen tot deze service!

ctt
  For businesses

  Portugal CTT branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Portugal CTT tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Portugal CTT tracking API
  For Shopify

  Portugal CTT tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Portugal CTT tracking is om u op de hoogte te stellen van tijdige updates van uw Portugal CTT pakketten. Gebruik TrackingMore om toegang te krijgen tot deze service!

  Contents

  • CTT-tracking
  • Over CTT
  • CTT Verzenddiensten
  • CTT verzendkosten en levertijd
  • Hoe CTT-pakketten te volgen
  • CTT-trackingnummer
  • CTT-tracking-API
  • Contact CTT

  CTT-tracking

  CTT, ook bekend als Correios de Portugal, is de nationale postdienstverlener van Portugal. CTT-tracking stelt klanten in staat om de status en locatie van hun pakketten en poststukken te volgen terwijl ze worden verwerkt en afgeleverd via het CTT-netwerk, waardoor een transparante en efficiënte postervaring wordt gegarandeerd.

  Over CTT

  Met zijn geschiedenis die interessant teruggaat tot de tijd van koning Manuel in de jaren 1500, was CTT aanvankelijk een door de overheid gerund post-, telefoon- en telegraafbedrijf. In 1992 werd de postdienst gescheiden van de andere afdelingen en kreeg het acroniem CTT, totdat het werd gekocht van de Portugese overheid en in 2014 werd geprivatiseerd.

  CTT begon als een binnenlands verzendbedrijf, dat overheids- en koninklijke documenten leverde. De groeiende bevolking dwong het om zijn horizon buiten zijn grenzen te verbreden. Tegenwoordig kunnen mensen deze service gebruiken om zendingen lokaal en internationaal te verzenden en te ontvangen.

  Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Dit kantoor houdt zich vooral bezig met het over het hoofd zien van de financiële en administratieve zaken van het bedrijf. De zendingen die via CTT worden verzonden, gaan naar de magazijnen of verwerkingscentra van het bedrijf die overal verspreid zijn.

  CTT biedt vandaag pakket- en postbezorging lokaal en wereldwijd, met meerdere alternatieven die variëren afhankelijk van levertijden en trackingkeuzes voor maximaal 10 kg. Grotere bedrijven kunnen een contract afsluiten met CTT om lading tot 700 kilogram naar Spanje en Portugal te verschepen.

  CTT Verzenddiensten

  CTT heeft meerdere lokale en internationale pakketbezorgingsopties, waaronder standaard- en expressdiensten.

  CTT Domestic Solutions

  Dienst

  Levertijd

  Extra functies

  Reguliere post

  Vasteland: 3 werkdagen

   

  Blauwe Post

  Vasteland: 1 werkdag, Eilanden: 2 werkdagen

  Express levering

  Aangetekende post

  Vasteland: 1 werkdag, Eilanden: 2 werkdagen

  Tracking, optioneel onder rembours, verzekering, SMS

  Groene Post

  Vasteland: 1 werkdag, Eilanden: 2 werkdagen

  Vaste prijzen, geen zegelplicht

  CTT Wereldwijde Diensten

  Dienst

  Levertijd

  Extra functies

  Reguliere post

  Europa: 5 werkdagen, Wereldwijd: 7 werkdagen

   

  Blauwe Post

  Europa: 5 werkdagen, Wereldwijd: 7 werkdagen

  Express levering

  Aangetekende post

  Europa: 3 werkdagen, Wereldwijd: 5 werkdagen

  Inclusief trackingnummer

  Groene Post

  Europa: 5 werkdagen, Wereldwijd: 7 werkdagen

  Vaste prijzen, geen zegelplicht

  CTT verzendkosten en levertijd

  CTT beschikt over een uitgebreid wereldwijd leveringsnetwerk en bereikt niet alleen Europa, maar ook nog eens 150 landen zoals Australië, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De kosten en levertijd van internationale verzending zijn afhankelijk van variabelen zoals pakketafmetingen, gewicht, het land van bestemming en de specifieke gekozen service.

  De typische kostentarieven voor CTT-postdiensten, samen met hun levertijd, zijn als volgt.

  Bezorgservice

  Kosten

  Benodigde levertijd

  Binnenlands vasteland

  11 euro plus

  3 werkdagen

  Binnenlandse eilanden

  21,80 euro plus

  Tot 15 werkdagen

  Internationaal Europa

  47,40 euro plus

  5 werkdagen

  Wereldwijd

  111,3 euro plus

  Minder dan 7 werkdagen

  De levertijd varieert meestal als gevolg van verschillende factoren die betrokken zijn bij het proces. Deze factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het gewicht en de grootte van het pakket, de afstand tussen de afzender en de bestemming en de doorlooptijd van de levering. Snellere leveringsopties hebben natuurlijk hogere verzendkosten.

  Lokale leveringen binnen Portugal duren maximaal een week, omdat Portugal geen erg groot land is. De tijd die nodig is voor internationale leveringen varieert uiteraard afhankelijk van het land van bestemming. Andere factoren spelen ook een rol die buiten de controle van CTT liggen, zoals ongunstige weersomstandigheden, geblokkeerd transport en douaneproblemen.

  Er moet aan worden herinnerd dat de vermelde levertijden altijd 'geschat' zijn, wat betekent dat ze kunnen veranderen rekening houdend met de omstandigheden van het land van bestemming. Voor een exacte levertijdofferte wordt de klanten geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice van CTT.

  Hoe CTT-pakketten te volgen

  Op twee manieren kunt u het CTT-pakket eenvoudig volgen! Volg de onderstaande instructies.

  1. Via de officiële website van de CTT

  CTT-pakketten kunnen worden gevolgd via de officiële website, waar u het trackingnummer moet invoeren dat u online of op uw ontvangstbewijs hebt ontvangen en op 'Een pakket volgen' moet klikken. Vervolgens kunt u de recente details van uw pakketstatus bekijken.

  CTT tracking page

  2. Via TrackingMore

  CTT Portugal heeft zijn eigen enorme operationele netwerk en systeem van transport. Hoewel het een naadloze service biedt in het hele land, moet het vertrouwen op andere koeriers, postbedrijven en transportdiensten om zijn faciliteiten aan te bieden in ongeveer 150 landen waarnaar het verzendt. Het zou niet verkeerd zijn om te stellen dat, hoewel CTT zendingen en leveringen die op nationale routes worden verzonden volledig controleert, het beperkt blijft met betrekking tot internationale leveringen. Het maakt gebruik van de diensten van verschillende transportschepen en luchtvaartmaatschappijen om zijn activiteiten wereldwijd te voltooien.

  Met TrackingMore hoeft u zich geen zorgen te maken over uw CTT-zending, omdat u met TrackingMore zowel de nationale als de internationale CTT-pakketstatus kunt krijgen. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot deze one-stop-trackingoplossing.

  TrackingMore CTT tracking page

  Het enige dat u hoeft te doen, is uw trackingnummer op de officiële website van TrackingMore plaatsen, dat aan de afzender wordt gegeven bij het boeken van een zending met CTT. TrackingMore zal geen persoonlijke of privé-informatie vragen van de afzender of de ontvanger.

  De vertreklocatie, aankomstbestemming, type, gewicht of grootte van het product, geschatte tijd of reisroute, al deze informatie op het pakket is zichtbaar via TrackingMore.

  Wat is het verschil tussen het gebruik van TrackingMore om CTT-pakketten te volgen via de officiële website?

  Zoals vermeld, geeft CTT een duidelijk trackrecord van zijn lokaal verzonden pakketten.

  Tracking valt echter niet onder de controle van CTT voor internationale leveringen, omdat het veel andere koeriersdiensten, transportfaciliteiten en postkantoren over de hele wereld moet omvatten. Dit betekent dat zodra de CTT-zending van eigenaar is veranderd en aan een andere koerier is gegeven, u mogelijk geen bijgewerkte status van uw zending kunt krijgen, waardoor u een vertraging in uw levering ontvangt.

  Als CTT het hele leveringsproces van het begin tot het einde beheert, is het voor consumenten mogelijk om tracking te krijgen van de officiële website van CTT. Voor dit doel biedt TrackingMore de beste oplossing waarbij u uw verzending kunt volgen en een geconsolideerde pakkettracering in één keer kunt volgen voor maximaal 50 zendingen.

  Met TrackingMore hoeft u niet in te loggen op verschillende websites om uw pakketstatus te controleren. U kunt vijftig verschillende pakketvolgnummers van vijf andere koeriersdiensten invoeren en bijgewerkte statussen voor allemaal op één plek krijgen. Dit is vooral gunstig voor bedrijven met meerdere zendingen van verschillende koeriersbedrijven die over de hele wereld reizen.

  CTT-trackingnummer

  Het CTT-pakketvolgnummer is een uniek nummer dat u krijgt wanneer u een internationaal pakket verzendt via CTT Portugal. Een trackingnummer dat door CTT wordt gegeven, bestaat meestal uit 13 tot 22 tekens, inclusief een combinatie van cijfers en letters. CTT-trackingnummers worden ingesteld op basis van hun land van herkomst. De trackingnummers die in Portugal worden gemaakt, bestaan bijvoorbeeld meestal uit 13 tekens, waaronder 4 alfabetische letters en 9 numerieke cijfers. In tegenstelling hiermee hebben de trackingnummers uit Spanje meestal 22 tekens.

  Een voorbeeld van een CTT-trackingnummer is RT145643192PT.

  Veelgestelde vragen over CTT Tracking Number

  • Waar kan ik mijn CTT-trackingnummer zoeken?

  Als u een artikel online hebt gekocht en het wordt verzonden door CTT, ontvangt u uw trackingcode via e-mail of sms voor het volgen en traceren van uw CTT-levering.

  In tegenstelling hiermee, als u uw pakket hebt afgeleverd bij een van de contactpunten van CTT of lokale postkantoren, kan deze trackingcode op uw ontvangstbewijs staan. Bij het online boeken van de CTT Express-trackingservice is het trackingnummer te vinden op het verzendlabel.

  • De levering komt eraan, maar ik heb het verzendnummer niet. Wat kan ik doen?

  Dit verzendnummer wordt naar de afzender verzonden wanneer deze een verzendorder bij het bedrijf plaatst. Als u het verzendnummer niet hebt of het niet kunt vinden op het ontvangstbewijs of etiket, moet u contact opnemen met de oorspronkelijke afzender van het pakket.

  CTT-tracking-API

  Een tracking API is ontworpen om klanten in staat te stellen hun zendingen rechtstreeks vanaf hun website te controleren met behulp van het opgegeven referentie- of verzendnummer. Met deze functie kunnen consumenten terugkeren naar hun officiële website voor het volgen van zendingen of om de bijgewerkte status van hun bestelling te controleren. Met dit retourverkeer kan uw bedrijf meer omzet behalen en terugkerende consumenten werven. Bovendien kunnen bedrijven meerdere zendingen in één keer volgen.

  TrackingMore API is de eerste keuze van veel toonaangevende merken vanwege de unieke functies.

  Allereerst is de API van TrackingMore geïntegreerd met bijna 1100 koeriersdiensten over de hele wereld, waaronder CTT.

  In TrackingMore kunt u meer dan 1100+ providers volgen, zoals

  Express: UPS tracking, DHL tracking, FedEx tracking, TNT tracking

  Post: USPS tracking, China Post Tracking, Hong Kong Post Tracking, etc.

  Leveringen die te maken krijgen met vertraagde updates op de officiële website van CTT worden automatisch bijgewerkt via de API van TrackingMore.

  Bovendien stelt deze service bedrijven in staat om hun eigen merktrackingpagina te maken, waardoor de winkelervaring van de klant wordt verbeterd.

  Contact CTT

  CTT Portugal kan op de volgende manieren worden gecontacteerd.

  • CTT Call Center - Bellen kan op werkdagen op 210471616 van 8:30 tot 19:30 uur.
  • Contactformulier - CTT kan ook worden gecontacteerd door het contactformulier in te vullen met uw vraag en persoonlijke informatie.

  Voor de laatste updates over het volgen van uw zending, logt u in op de officiële website van TrackingMore.

   

  Track all your parcels in one place.

  1226+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1226+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1226+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Optimaliseer uw
  klanttraject na aankoop

  Of u nu de verzendstatus automatisch wilt bijwerken of verkoopkansen wilt creëren, wij hebben alle tools die u nodig hebt.