City-Link Express 追跡

City-Link Express荷物を追跡する,Trackingmoreは荷物状態の自動的な検索、ロット検索、自動通知をサポートします。City-Link Express API クエリ-インターフェイス提供します。ebay、aliexpress、magentoなどのプラットフォームの配送番号データを統合し、多種類な言語に切り替えることができ、国際速達のサービスを達成します。

レビュー

Overall rating
4.8
  • 50
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
レビューを書く
Yg terkesan

Barang x sampai claim da sampi siap edit gambar bagai sbg proif of delivery. gambar tu pon cuma keratan list barang2 yg dier kena hantar. check dlm tracking city link memang tulis da deliver. da complaint byk pihak termasuk shopee, seller dan city city link . pon bgtahu dlm system tulis da hantar padahal aku xdapat lagi. esok hari bru la nk hantar barang aku. ada unsur penipuan dan fraud budak yg hantar tu, siap gunakan gambar edit tunjuk da hantar hari sebelumnya padahal esok harinya baru nk hantar tu pon agaknya lepas seller dan compaint dgn da complaint. xyah ajer pakai pekerja mcm tu. masa hantar aku tanya byk lak alasan xlogik ko mcm xder no telefon dlm alamat tu padahal gambar ko edit tu ada no telepon aku, bila ko da smpai , sapa yg call aku kalau bukan ko.

もっと見る
weili tan

worst in the world! a parcel delivery take around two weeks

もっと見る
DCGross

I have been scammed out of money by Michael John who is a delivery person for City Link Express and has used money sent to him on himself which has caused me to be charged delivery fees 3 times for the same thing. I have talked to Wan Wei from City Link Express who is still insisting that I pay this fee for the 4th time even though he has proof that I was scammed out of money by the delivery representative working for City Link Express. I am reporting City Link Express for misconduct and fraud and will be informing the public so that are aware how City Link Express does not take responsibility for a wrong done to a customer by their delivery representatives.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
sakit hati

mana barang aku tk sampai2 lagi nakram. barang keluar tapi tk sampai lagi area aku. hg punya van jatuh gaung ka apa. ka masuk segitiga bermuda. sumpah city link paling teruk gila. lembab. call tk angkat. staff zombie agaknya. org beli barang nk pakai. hmpa dok buat lengai. bodo.

もっと見る
sakit hati

mana barang aku tk sampai2 lagi nakram. barang keluar tapi tk sampai lagi area aku. hg punya van jatuh gaung ka apa. ka masuk segitiga bermuda. sumpah city link paling teruk gila. lembab. call tk angkat. staff zombie agaknya. org beli barang nk pakai. hmpa dok buat lengai. bodo.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

もっと見る
1 2 3 >

Contact Us

名前*

名字*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy