City-Link Express Review
9.5
Based on 46 reviews
  • 2
  • 0
  • 1
  • 2
  • 41
city link masuk segitiga bermuda
sakit hati

mana barang aku tk sampai2 lagi nakram. barang keluar tapi tk sampai lagi area aku. hg punya van jatuh gaung ka apa. ka masuk segitiga bermuda. sumpah city link paling teruk gila. lembab. call tk angkat. staff zombie agaknya. org beli barang nk pakai. hmpa dok buat lengai. bodo.

2021-11-05 23:29:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
Click to review
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
city link masuk segitiga bermuda
sakit hati

mana barang aku tk sampai2 lagi nakram. barang keluar tapi tk sampai lagi area aku. hg punya van jatuh gaung ka apa. ka masuk segitiga bermuda. sumpah city link paling teruk gila. lembab. call tk angkat. staff zombie agaknya. org beli barang nk pakai. hmpa dok buat lengai. bodo.

2021-11-05 23:29:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
City Link Sial
Manusia

City link kenapa teruk sangat ? Aku dah berapa kali email tapi takde progress langsung. Call pulak sampai mampus kau tak jawab. Aku nak guna barang tu, tak paham ke ? Shopee pun dah kenapa? Dulu boleh je nak pilih² courier. Sekarang takleh pulak ? Bende macam nii laa orang nak elak. Tolonglah shopee bagi balik customer pilih courier sendiri. Korang city link nii buat kerja ke tak ? Makan tido je ke gila ? Bodoh, sial betul lah. Hantar cepat barang aku hanat.

2021-11-03 09:15:44

Reply
1 2 3 >

Contact Us

Your Name

Your Email

Topic

Shipping volume per month

Subject

Message