S.F. International Seuranta

S.F. International Pika Tilauksen tiedustelu,nopea ja helppo pääsy viimeisimpiin S.F. International reaaliaikaisiin toimitustietoihin.

Filter number (s)
Remove All
Kokeile:   SF6043639003742
Track

S.F. International branded tracking experience

Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

Start free >

S.F. International tracking API and webhooks

Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

Get free API key >

S.F. International tracking for your shopify store

Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

Get Shopify App >


TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

Etsi yhdellä napsautuksella

Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

Automaattinen muistutus

Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

TrackingMore liiketoimintatoiminto

Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

Rahtikirjoja hallintatoiminto

Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

API-toiminto

TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


Arvion perusteella

Overall rating
4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kirjoita arvostelu

Optimoi
Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.