Hong Kong Postin Seuranta

Radan Hong Kong postin pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Hong Kong postin API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

hong-kong-post
  For businesses

  Hong Kong Postin branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Hong Kong Postin tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Hong Kong Postin tracking API
  For Shopify

  Hong Kong Postin tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Hong Kong postin pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Hong Kong postin API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  Vuonna 1841 perustettu Hongkong kirjaa nauttii ylpeä perintö ja pitkään yhteisön Hong Kong. Koska toimii Trading Fund vuonna 1995, Hongkong kirjaa on onnistunut muuntua dynaaminen, asiakaslähtöinen ja markkinasuuntautuneen huoltoliikkeeseen. Hyödynnä laaja vähittäiskaupan ja jakeluverkkojen ja vahva brändi, olemme kasvaneet kuin perinteisen postipalvelun tarjoamaan laajan ja kattavan valikoiman palveluja logistiseen jakeluketjuun, on sama aika monipuolistaa toimintaansa uusille markkinoille. Lupaamme tarjota saatavilla, luotettavia ja vastinetta rahoillesi postipalveluja. Toivon, että tämä Kotisivu tarjoaa helppokäyttöisiä ja vuorovaikutteisia välineitä tietoja ei ainoastaan postipalvelujen ja tuotteita, mutta myös meidän yrityksen tarkoitus, Visio, missio ja arvot. Lisäksi voit jopa tehdä osto on valittu erityisesti matkamuistoja, posti ja Filatelia tuotteiden kautta ShopThruPost ostoskeskus.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1205+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1205+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1205+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.