Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Kiina EMS Seuranta

Radan Kiina EMS pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Kiina EMS API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

china-ems
  For businesses

  Kiina EMS branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Kiina EMS tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Kiina EMS tracking API
  For Shopify

  Kiina EMS tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Kiina EMS pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Kiina EMS API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  Kiinan postin nopea ja logistiikka toimii pääasiassa kotimaan express, Nopea, logistiikan ja LTL. Kotimaisia ja kansainvälisiä express tarjoaa premium ja standard talouden toimitus tuotteiden Toimitusaika ja toimii myös lisäarvoa palvelun kuten COD. Logistiikan kattaa koko prosessi toimitusketjun, myös varastointi-, ja kuljetus. Yrityksellämme on maailmankuulu brändi "EMS" ja johtava sisäisen logistiikan merkki "CNPL".Noudattaa palvelun filosofia "Treasure joka hetki, Tarjoile sydän joka askeleella" yritys on omistettu tarjota kätevä, Nopea, turvallinen ja luotettava ovelta ovelle express ja logistiikan palveluita, ja yhä kotimaassa johtava ja maailmanlaajuisesti Express & logistiikka seurassa vahvin integroitu palvelukapasiteetin.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.