Uusi-Seelanti Post Seuranta

Radan Uusi-Seelanti Post pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Uusi-Seelanti Post API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

new-zealand-post
  For businesses

  Uusi-Seelanti Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Uusi-Seelanti Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Uusi-Seelanti Post tracking API
  For Shopify

  Uusi-Seelanti Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Uusi-Seelanti Post pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Uusi-Seelanti Post API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  Uusi-Seelanti viesti ryhmään kuuluu joukko yrityksiä viestintä- ja liiketoiminnan ratkaisuja. Mail ydinliiketoimintaan kautta pankki- ja digitaalisia ratkaisuja Uusi-Seelanti posti Oy on elinvoimainen ja kehittyvä organisaatio. Uusi-Seelanti viesti hallitus valvoo yritysryhmän, jota hallinnoi johtoryhmä. Uusi-Seelanti Post toimittaa yli 800 miljoonaa kohteet mail vuodessa noin 1,9 miljoonaa kotitaloutta, yrityksille, maaseudun toimitusosoitteita ja oma laatikoihin ympäri maata. Nopea kuriirit Oy, kautta sen merkkejä CourierPost, vauhti, logistiikan ja Roadstar, on Uuden-Seelannin ' s johtava express courier, logistiikan ja jakelun business-tarjota asiakkaille täydellinen ratkaisu, joka täyttää niiden tarjonta ketjun tarpeet. Yli 650 virkapukuinen kuriirit tuottaa yli 43 miljoonaa courier lohkojen joka vuosi-Nopea kuriirit erottuva keltainen autot, pakettiautot ja polkupyöriä on tullut kumppani valinta monille Uusi-Seelanti yrityksille.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1224+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1224+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1224+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  5.0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.