Yhdysvaltojen Viesti Seuranta

Radan Yhdysvaltojen viesti pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Yhdysvaltojen viesti API tukea kirjattuna, paketti, EMS

usps
  Kokeile:  9214490314027879242341
  Kokeile:  9214490314027879242341
  For businesses

  Yhdysvaltojen Viesti branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Yhdysvaltojen Viesti tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free API key >
  For Shopify

  Yhdysvaltojen Viesti tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Yhdysvaltojen viesti pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Yhdysvaltojen viesti API tukea kirjattuna, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  United States Postal Service (alun perin nimeltään US Post Office osasto, kun se täysin hallinnoi Yhdysvaltain hallitus ennen 1971) tunnetaan myös Post Office, USA postitse tai postitse on riippumaton virasto Yhdysvaltain liittovaltion hallitus vastuussa postipalvelujen Yhdysvalloissa. Se on yksi harvoista valtion virastojen määrätä Yhdysvaltojen perustuslain. USPS jälkiä sen juuret 1775 aikana toinen Continental Congress, jossa Benjamin Franklin nimitettiin ensimmäinen postimerkeille. Pohjois-Post Office osasto perustettiin vuonna 1792 Franklin ' s-toimintoa ja muutti nykyisessä muodossaan vuonna 1971 postialan uudelleenjärjestelyn Act. USPS 626,764 työntekijöiden (päivästä tammikuuta 2014) ja ylläpitää 211,654 ajoneuvojen vuonna 2013. USPS on maailman suurin siviili ajoneuvokannan operaattori. USPS oikeudellisesti velvollinen palvelemaan kaikki amerikkalaiset riippumatta maantieteen, yhtenäisen hinnan ja laadun. USPS on yksinoikeus postilaatikoita merkitty "US Mail" ja omat Kirjelaatikot Yhdysvalloissa.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1143+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1143+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1143+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.