Singapore Post Seuranta

Radan Singapore Post pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Singapore Post API tukea kirjattuna, paketti, EMS

singapore-post
  For businesses

  Singapore Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Singapore Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Singapore Post tracking API
  For Shopify

  Singapore Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Singapore Post pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Singapore Post API tukea kirjattuna, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  SingPost listattiin Main Board SGX-ST 13.5.2003. Yhtiö on voittanut monia palkintoja ja kunnianosoituksia. Se on vain postin yritys maailmassa on voittanut Express Mail Service (EMS) osuuskunnan sertifiointi kultaa tasolla palkinnon maailman postiliiton Speedpost maailmanlaajuinen kuriiripalvelu 11 vuoteen 2001. Se nimettiin myös kakkosia "Viimeisin avoin yrityksen palkinnon 2011" kuudentena peräkkäisenä vuotena sia sijoittajat ' Choice Awards. SingPost on osoitettu julkisen postialan käyttöluvan (PPL) Singaporen osalta kattava palvelujen keräämisestä, lajittelu ja jakaa kotimaisia ja kansainvälisiä postia, suoramainonta ja postituksen hallinta mukaan lukien. Kuten johtava toimitus ratkaisuja kotimaassa sekä paikallinen toimitus palveluntarjoajan courier tuotemerkin, Speedpost, SingPost tarjoaa laajan valikoiman toimitus ratkaisuja tarpeita meidän yritysten ja vähittäiskaupan asiakkaille.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1224+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1224+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1224+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.